Tasapuolinen ja oikeudenmukainen toimenpide ?

Mukana.ongelma

Odotetaan; oikeudenmukainen toimenpide on, että tahallisesta virkarikoksesta tuomittu Phj valtuutettu jättää luottamustoimet välittömästi, eli eroaa itse, eikä haahuile enää tulevansa sekoittamaansa taloon, kuin sankari, tehtyään sitä ja tätä, joista vain pieni osa tuli toteen näytetyksi. . Pyytämällä eron valtuutetun tehtävistä, niin SE on 180 astetta kuntalaisten ja kunnan parhaaksi tehty tosimiehen teko. Tilanne ei tule rauhoittumaan ei kunnassa, ei rajojen ulkopuolella eikä hallinnon ja kuntalaisten vuorovaikutus johda kunnan parhaaksi.
Kun näin tapahtuisi, monen vuosikymmenen aikainen pahaolon lähde ja yhteisymmärryksessä toimimisen kouriintuntuva köyhtyminen muuttaa suuntaa, 180 astetta, eli kunnan kehittämiseen pyristellyt eri tavoin haastetut kuntalaiset, alkavat todenteolla tukea hyviä tarpeita ja tavoitteita. Kunta on yli 5300 asukasta varten, sitä pitää kehittää heidän tarpeita , myös ilmapiiri on erittäin merkittävä, haloo, hallintoa ei pidetä yllä ei yhtä henkilöä, ei hänen sataa tukijaansa eikä edes 27 valtuutettua varten.

Rehellisesti sanoen, nykyhallinnon omatoiminen-omahaluinen- kuurupiilottelu , viivyttely ja vahingollinen "yhden pelko" on jo riittämiin estänyt oikeuden tapahtumista; hallitus on kaihtanut oikeuttaan tehdä oikeudenmukaisesti kunnan parasta, taktikointi on erittäin hyytävää yhteistyön kehittämisen tulppaamista.
Ette te kuntaa ja kuntalaisia ole ikinä ajatelleet ettekä tarvinneet, te olette tarvinneet vain pelialustan ja maksajat jonninjoutavalle pätemisellenne.
Miksi tuhlaatte energiaa ja yhteisiä varoja, aina jotain toista päätöstä/ratkaisua odotellen?
Tilannehan on päivänselvä ja jos uskallatte sanoa sen ääneen, pahin ongelma on ollut ja on 100% keskellämme.

Toinen toistansa kyräillen istuvat päättäjämme ja varjoaankin pelkäävät pelkurit vienevät meidät mukanaan syvyyksiin. Turhanpeluuta jatkettaneen, kuluttaen aikaa ja että joku muu kuin he tekee tarvittavan. Joutavia lätisten keskeiset toimijat luistelevat ryhdittömästi tehtävissään, velvollisuuksiaan väistäen ajelehdimme pyhäjärvisinä epäedulliseen asemaan katsoi mitä halllinnoalaa tahansa.

34

650

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voivoiraukat

      Kyllä on katkeran ihmisen puhetta. Kerro valtuustossa tuo asia äläkä herjaa täällä piilossa. Yrittäkää nyt hyväksyä oikeuden päätös. Hoitoon pitäis saattaa tuollaiset katkeroitunert ja luottamudtoimista pudonneet. Laila ja Liekkö Taimi kun tänne kirjoittelee. Meinaatteko seuraavissa kuntavaaleissa saada ääniä. Minä en enää teitä äänestä.

      • PahatPakkomielteetTädill

        Voi ei ollut ainoa avaus tälle päivälle minkä kirjoittaa käräjistä jne. lisää tulee kuten eilenkin tädillä kun ei ole kaikki asiat ihan hyvin.


      • seoliHän

        Ei ole Laila eikä Taimi.

        Koeetahan jaksaa sinä "voivoiraukat"


      • Asioitaseuraileva

        Ei näköjään "voivoiraukatkaan" ymmärrä käräjäoikeuden päätöstä. Sieltähän tuli tuomio virkarikoksesta. Luottamun hiukan koetuksella. Että jaksamista.


    • ei.luottamusta

      Vain hän itse, joka on erittäin paatuneesti katkera, lukee aloituksen tunne lukittuna eli katkeralla ajatuksella, sen kait tajunnet omasta viestistäsi?
      Aloituksessa on erittäin suurella todenperäisyydellä perustotuus kunnan kaikkinaisesta problematiikasta, se on itseasiassa noin yksinkertainen , pitkään! Pysäytti minut, kun suodattamattomin silmin ja tietäen pitkään kestäneen huolen kunnan tilasta luin sen. Lue ilman asennetta, pois katkeruus arvostella.
      Nyt ei käydä vaaleja, nyt on NYT!

    • ERITÄIN HYVÄ ALOITUS.Noihin mielipiteisiin on hyvä yhtyä.Luulen ,että valta osa Pyhäkkäistä on samaa mieltä.Rauhottuisi tilanne kun joku vetäytyisi takavasemmalle.Hänen "kunnallistaito" on nyt nähty ja köykäiseksi havaittu!

    • valintaa.varten.vartti

      Pyhäjärven kunnan hallintoon sekä viranomaistoimintaan luottamus on valitettavasti tälläisenaan mennyttä! Haastettuna olleen käyttäytyminen Suomen lakia jakavien edessä oli niin nolo pohjanoteeraus, että jos jotain kunniallista jälkeä olisi käräjiltä odottanut, niin siinä kosahti että "en minä ole mitään tehnyt", karisivat viimeisetkin arvostuksen rippeet ylimielisenä esiintyvän henkilön hartioilta.
      Mikä puolustus se on pitää itseään ihan syyttömänä, kun johtaa hallituksensa tekemään vahingollista demokratiaa? Röyhkeää oli myös korostaa "kunnan ja kuntalaisten parhaaksi".
      Huh huh, liian paksua on paksunpojan vanutettu pajunköysi.

      Tekivät kaupunginhallinnossa sitten miten päin tahansa, tilanne jatkuen on sietämätön. Mikäli tahallisesta virkarikoksesta oleva henkilö jatkaa vaikka rivivaltuutettuna, ei millään pysty ei kykene, antamaan luottamusta päätöksien laillisuuteen.

      Miksi pidetään yllä hallinnon harakanpesää, josta tuulee läpi ja pohja on poissa? Älköön päättäjät eli lähinnä istuvan hallituksen kera virkamiesjohto, tulko mihinkään korostaen kehumaan toimiaan, että tekivät näilä töin kuntalaisten eteen parhainpäin. Liikakasvua etujoukoissa on, ja se on enemmän miinusmerkkistä ja mollivoittoista.

      Ainoa mikä on kasvanut, on mahanympärysmitat ja omat kuvitelmat koskemattomuudesta ja rikkeiden piilottamiskyvyistä.

      Taitaa olla näin, että kuntalaisten kannalta varteenotettavaa pluslisäystä on uudistaa tutkintapyyntö, pikaisesti . Tätä vatvomista ei kannata enää katsella tumput suorina, noste siihen että voisimme luottaa päättäjiin, ja sen myötä Pyhäjärven demokratian palauttamiseen vaatii jatkamista. Vaatimukset tahallisen virkarikoksen kulut kaikkine korvauksineen, on saateltava takaisin kunnan kassaan, tiedän että tahtotila on vahvassa nousussa.

      • jokokeksit

        Varmuudeksi kerron, että aloitus ja tämä ei ole Taimin kiirjoittama, eikä Lailan. Joten voit viritellä aivonystyröitäsi ihan toiseen suuntaan.


      • Asiallistaoikeaa

        Kuntalaisena voin todeta, että aloitus on kaikkein fiksuin ja asiallisin, mitä koko bakkanaali pitää sisällään. Tämä henkilö joka herjaa turhaan muutamaa, nimeltä mainiten, näyttää olevan täysin asiaton ja tietämätön. Sivullinen huomaa myös, että ko henkilöt ovat autuaan osattomia, hyvin kirjoitettuun asiatekstiin. Kiitos kuntalaisena!


    • heikoin.lenkki8

      "Vain tahroja paperilla, älä siis suutu
      Ei niistä asiat miksikään muutu
      Ei se että meillä oli retkemme, eikä se että meillä oli hetkemme
      Voi tuuli kylmästi kutittaa selkää, se eteenpäin työntää, älä siis pelkää
      Älä huoli siitä, sillä meillä oli retkemme, aa aa aa..
      Vain muista, että meillä oli.. hetkemme"-eppu normaali

    • Enikinääänestämuutamaa

      Tiedän että herjausviestit on lakimiehellä. Syyte todennäköisesti napsahtaa. Miksi siis pitää kirjoittaa paskaa ja haukkua toisia. Pahamieli pitäis purkaa toisin. Kävin suoran keskustelun yhden kanssa tästä asiasta. Kertoi että viimeinkin Päästäis vuosia jatkuneesta paikasta eroon. Näyttää nyt siltä että sitä on pakko jatkaa. Tätäkö te haluatte.

      • kriisissäollaan

        Hoh-hoijaa. Mikä täällä on herjausta. Pohditaan vain, että tuliko oikea tuomio. On se kumma, että kaupungin varojen väärinkäytöstä ei saisi puhua, ei kirjoittaa.


      • haeapuaitsellesi
        kriisissäollaan kirjoitti:

        Hoh-hoijaa. Mikä täällä on herjausta. Pohditaan vain, että tuliko oikea tuomio. On se kumma, että kaupungin varojen väärinkäytöstä ei saisi puhua, ei kirjoittaa.

        Henkilökohtaisessa kriisissä olet huomattu on.


      • kolinaakalinaa
        kriisissäollaan kirjoitti:

        Hoh-hoijaa. Mikä täällä on herjausta. Pohditaan vain, että tuliko oikea tuomio. On se kumma, että kaupungin varojen väärinkäytöstä ei saisi puhua, ei kirjoittaa.

        Kyllä meillä on oikeus puhua, koska tuomio puhuttaa, jopa oikeusoppineita.
        Tavallisen ihmisen oikeustajuun ei mene näin sovitut ja rikoksen tunnusmerkit täyttävä sopiminen. Pitääkö meidän myös laittaa hieman hulinaksi ja selliin ei sitten viedä.


      • sumutettu
        haeapuaitsellesi kirjoitti:

        Henkilökohtaisessa kriisissä olet huomattu on.

        Ootko tosissas?


    • silmät.sidottuina.mars

      Missä kohti käräjillä syytteessä olleista on kyse herjauksesta, se onkin kiperä juttu kelle tahansa lakimiehelle. Ovat olleet luottamushenkilöitä, tehneet "vahingossa sen mitä tekivätkin",ja seuraamukset siitä sitten. Asia muuttui heidän kannaltaan kiusalliseksi siinä kohden, kun "vahinkoa toistettiin useampaan kertaan" ja jos nyt ovat sujut eräiden mielstä..huom ERÄIDEN, ei se missään tapauksessa takoita, että he olisivat sujut KAIKKIEN kuntalaisten ja ulkokuntalaistenkaan mielestä.
      Kun he g-pisteen tavoin välttyivät "mittavilta " osoituksilta, niin pelottelijat huom. se on sensuroimaton oikeus, eli mielipiteen vapaus siten, että kansalaiset pamisevat puheiden kautta omat arviointinsa, menikö oikein kenenkin toimet alkaen v.2013 vai menikö käräjillä päin näköä haastetuilla, että lähtivät ameriikan malliin sopimussopuiluun.
      Minusta kenenkään suomalaisen, ja varsinkaan pyhäjärvisen, ei tarvitse säästää sanomista, jos viranhoidossa ei tarvinnut säätää verovaroja eikä tarvinnut selvitellä, että oliko tapahtumasarja lain mukainen ja pitävä.
      Silloin heillä v.2013-14,15,16,17 jos kenellä hallituksen jäsenillä, olisi pitänyt soida molemmissa päissä hälytyssireenit vaaran merkkinä, varoituksena, että nyt on syytä ottaa oikeuslaitosten sanelema laki todesta ja asia niin huolella, ettei seuraamuksia olisi ollut tarvis käräjillä käyden maksaa.
      Oikea oppinen käännös se on poliitiisessa sodassa peräytyminenkin, vai mitä, ihka varmasti parempi monin verroin, ettei kävele pölhönä johtajan perässä jyrkänteeltä alas.

      • HuilaaVälilläPudokas

        oletko koskaan miettinyt hankkia elämää itsellesi? Aamusta iltaan arki tai pyhä sama levy pyörii aamusta iltaan vuodesta toiseen.

        Tita teki tepposen koita toipua kukaan ei edes lue juttujasi koska toistat toistat toistat toistat toistat toistat toistat toistat toistat niissä yhtä ja samaa katkeroituneen ihmisen traumoja. Ainoa tauko somesaasteessa käräjät mitä olit takapenkissä seuraamassa.


      • Läskäriroope
        HuilaaVälilläPudokas kirjoitti:

        oletko koskaan miettinyt hankkia elämää itsellesi? Aamusta iltaan arki tai pyhä sama levy pyörii aamusta iltaan vuodesta toiseen.

        Tita teki tepposen koita toipua kukaan ei edes lue juttujasi koska toistat toistat toistat toistat toistat toistat toistat toistat toistat niissä yhtä ja samaa katkeroituneen ihmisen traumoja. Ainoa tauko somesaasteessa käräjät mitä olit takapenkissä seuraamassa.

        Jaksatpa itse toistaa samaa kuin vanha grammari. Sivusta seuraten olette kuin horsmankukkia
        syyskesällä. Huono maa, siementä ei ole, ei siis idä. Lopputulos joka tapauksessa täysi susi.


    • mielestäni

      meidän pitää jättää tämä taakse. Aivan sama asia kuin tavan ihminen on rikkonut lakia esim. ajaessaan ylinopeutta, joutunut jälki-istuntoon, joku joka rahapulassa varastanut, kertonut valkeita valheita, täysin inhimillisiä rikkeitä, sitä ei suvaita pyhäsalmella ja kuitenkin samoja virheitä tapahtuu kaikille, mitä rikkeitä kellekin.Vaikka on hyvä ja taitava jossakin asiassa, ammatissa en uskokaan että henkilö joka valittu politiikkaan, osaisi heti kaikki vinkkelit ja lausekkeet. Varsinkin kun toimitaan ryhmässä pitäisi ottaa kaikki vänkkyrät lakipykälät huomioon ja ymmärrän täysin ettei ole helppoa. Ei me kaikki ihmiset voida tulla toistemme kanssa toimeen ja se tuo ristiriitoja hyvinkin helposti, menee henkilökohtaiseksi ja riitoja väärinymmärrystä. Uskon että jotenkin tuollain on tässäkin käynyt. Kärpäsestä tuli härkänen. Isot aikuiset ihmiset ja tällainen höpötys näillä saiteilla harmittaa. Väitän että näillä jotka joutunut keskipisteeseen, en usko että heillä olisi mitenkään huono itsetunto ja siellä heillä hyvä tuki ympärillä. Pitää ymmärtää että olemme kaikki aivan samalla viivalla, en usko että kukaan on virheetön. Ei kukaan ole tarkoittanut pahaa. Hyvässä hengessä pitäisi pystyä jatkamaan Pyhiksen kehitystä.

      • lässylässy

        ompä lässytystä


      • 35800

        Lueppa tarkemmin Kaleva 17/3 sivu 14k1 "Oikeus katsoi ,että Tikanmäki TOIMI TAHALLISESTI Ja SINÄ VÄITÄT ,että EI KUKAAN OLE TARKOITTANUT PAHAA Juttu jatkuu"RIKOKSELLA aiheutettiin Rinnevaaralle taloudellista ja huomattavaa HENKISTÄ PAINOLASTIA Hyvä tuki ympärillä JUKANKO??Mtä on myös ne salaiset hallituksen kokoukset? 6/3 "EI JULKINEN" Käsitelttiin oikeuden käyntiin liittyvä asia ,Kaupunki palkkasi kaupungin varoilla asianajaja Kääriäisen MITÄ VARTEN ???? miksi piti olla salainen? Eikö kaupungi n asiat olekkaan julkisia Pyhäjärvellä????


      • tositteista

        Näyttää siltä, että istuva kaupunginhallitus on syyllistynyt virkarikokseen ilmoittaessaan käräjäoikeudelle, ettei sillä ole vaateita kaupungin puolelta. Mikä on kaupunginhallituksen rooli kaupungin varojen hoidossa?

        Edellinen hallitus huhtikuussa 2017 päätti , ettei ole korvausvaateita kaupungille aiheutetusta
        vahingosta luottamustehtävää hoitaneiden tuottamuksesta
        .
        Samoin lokakuussa 2017 nykyinen hallitus ilmoittaa, ettei vaateita. Kuin nyt maaliskuussa 2018
        edelleen sama ilmoitus, ettei kaupunki vaadi korvauksia käräjillä olleiden kaupungille aiheuttamasta taloudellisesta vahingosta Rinnevaara-oikeudenkäynnissä.

        Mitäs sanoo "korkea raati". Miten kaupunginhallitus voi tällaisen lausuman antaa, ettei se vaadi korvauksia nyt käräjillä olevan kaupunginhallituksen aiheuttamista taloudellisista vahingoista,
        Syyttäjä on todennut kaupungin asianosaiseksi.

        Mitä sanoo kaupunginvaltuusto, onko syytä tehdä rikosilmoitus kaupunginhallituksen toiminnasta. Mitä sanoo tarkastuslautakunta kaupunginhallituksen toiminnasta. Mitä sanoo kaupungin tilintarkastaja?


    • pahuudenkeskittymä

      " Ei kukaan ole tarkoittanut pahaa" Seuraava kysymys kuuluu. Vuosia, vuosia Teitte yhden ihmisen vahingoittamista. Kenen ehdoilla, kenen käskystä?

      Vai näinkö on? "mielestäni"

      hammaslääkäri
      gerontologian erikoislääkäri
      sairaanhoitaja
      fysioterapeutti
      eläkkeellä oleva Metsänhoitoyhdistyksen toimitusjohtaja
      eläkkeellä oleva Kaislarannan kehitysvammajohtaja
      Valtiotieteenlisensiaatti eläkkeellä oleva
      sosionomi

    • Kansavaatii

      Kaikki tuomitut pois valtuustostakin.

    • miksihaukutte

      lähimmäisiänne? Ei sillä ole väliä minkä ammatin omaavia kyseessä. Ei se tarkoita sitä että osaisi kaiken politiikasta. Täysin inhimillinen erehdys, mutta onneksi he voivat mennä jatkamaan töitänsä heillä on kuitenkin hienot ammatit, joku ennättänyt eläkkeellekin viettämään mukavaa elämää. Mielipiteiden vaihtoa saa vaihtaa jopa oikeusoppineet, mutta me kaupunkilaiset ymmärsimme että tähän asiaan saatiin nyt viime perjantaina oikeudenmukainen päätös. Ainakin päätöksestä oli maininta lehdessä. eiköhän lähetä pyytämään särkiä ja juomaan kahvit. Kukaan ei ole loukkaantunut ja asiat vain vähän riidelleet, mutta elämä jatkuu.

      • "Täysin inimillinen erehdys" Niinkö? Kaleva lehti on kylläkin toista mieltä."Oikeus katsoi,että Tikanmäki toimi TAHALLISESTI!!


      • ystavatnahkaat

        Niin lehdellä kuin ihmisilläkin on eri näkökantoja ja tuomareillakin eri näkemyksiä mutta nyt perjantaina ratkaisi tämän tietyn tuomarin päätös. Hän oli tuota mieltä ja päätös tuli! Jos sinä haukkuja olet niin täydellinen, miksi et mennyt sitten neuvomaan asiassa? Asiallinen rakentava keskustelu auttaa, ei noin kiihkeästi täällä raivoaminen auta ketään. Lehdet professorit tavikset heillä kaikilla kun voi olla eri mielipide samastakin asiasta. Nyt Ylivieskassa oli tällainen mielipide ja sitä ei enää muuteta. Tai mistäpä minä sen tiedän. Mutta päätös tuli ja kyllä me tuetaan kaikkia ihmisiä. Me kaikki haluamme asua siellä pyhiksellä. koska olemme riidoista huolimatta lähimmäisiä ja toinen toistamme tukien ymmärrämme ettemme ole täydellisiä vaikka osaamme lukea, joku hyvin toinen vieläkin hyvemmin.


    • suurinosa

      pyhäjärvisistä tukee näitä ihmisiä!

    • hallitusmopot

      Ei tue, elä viitsi valehdella ne jotka tukevat, eivät osaa lukea niin että ymmärtäisivät, mistä on KYSYMYS. taidan kiteyttää keskeisen;
      Kahdeksan henkilöä toimi tarkoitushakuisesti, tahallaan virheellisesti ja suunnitelmallisesti luottamustoimessaan. de FAKTO!
      On sitten makuasia, tekivätkö omasta tahdostaan pysyäkseen porukassa vai eivätkö uskaltaneet jättää eriävää mielipidettä ? mahdollisuuksia ainakin oli lukuisia, vuosien ajan suostuminen vedättämiseen on jo niin naurettavan lapsellista ja älyvapaata vaikka kouluja käymättömällekin, saati sitten paljon sivistystä hankkineille.

      Ei olisi kannattanut suututtaa pyhäjärvisiä, määrä se on meidänkin vedättämisellä.

      • mitäaiot

        tehdä?


    • Kiitos.toimijoille

      Pääsimme sosiopaatista eroon.

      • Epätietoinen.Elmeri

        Kenestä?


      • miksihaukut

        ei se ole kivaa. Asioista pitää puhua rakentavasti eikä haukkua ketään. Tänään on niin kaunis ilmakin että hymyillään toisillemme ja nautitaan pyhäjärvestä ja että kaikki lutviutuu vielä kuntoon. Eihän haukuta toisiamme enää ok.


    • Kiitos.toimijoille

      Silti, emme ole veilä päässeet kaikkein pahimmasta hänet kun ulostamme niin sitten, a vot!
      Odotus palkittaneen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1853
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1416
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1317
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe