Kokoomuksen gallupkannatus petosta

MustaaKieroaPeliä

2.3.2018
http://www.iltalehti.fi/politiikka/201803022200782898_pi.shtml
"Ylen gallup: SDP nousi suurimmaksi puolueeksi kokoomuksen ohi
Kokoomus nousi vuosi sitten suosituimmaksi puolueeksi, mutta menetti nyt asemansa SDP:lle, kertoo Yle."

ja

18.3.2018
http://www.iltalehti.fi/politiikka/201803172200819754_pi.shtml
"HS-gallup: SDP hengittää jo kokoomuksen niskaan - ero puolueiden välillä minimaalisen pieni
SDP on noussut liki tasoihin kokoomuksen kanssa, selviää Helsingin Sanomien tuoreesta kannatuskyselystä."

Kokoomuksen "ihme ja kumma" kannatus on jossain kokoomusmoguli Eero Lehden galluptoimistossa ja oikeisto-omisteisen valtavalhemedian kätköissä päätetty. Saattaapa olla että eliittejä edustava deep state varjohallinto ovittaa vielä vaaleissa rukkaamalla Tieto Oy:n järjestelmiä sopivasti.

Isotuloisten ja elinkeinoelämän eliittiä lobbaavan oikeistopuolueen kannatus ei muuten voi millään olla SoTe-sopan, Aktiivimallin ym. mokien jälkeen tällainen. Sitä lasketaan nimellisesti näiden mokien uutisoinnin jälkeen hetkeksi, mutta nostetaan taas ylimmäksi jotta kansa ostaa manipuloinnin ja hyväksyy väärennetyn vaalituloksen nikottelematta.

Pitää muistaa että kokoomuksen vaalivoitto tarkoittaa isolle kokomustalle rahamafialle suuria voittoja ja lisäetuja, joten sen eteen tehdään paljon päivänpaistetta kestämätöntä kokoomustaa työtä.

Kokoomus on luihuisten puolue, jonka näkee jo sen poliitikkojen naamasta.

5

233

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • EliititKuriin
   • Ikuisopiskelija

    Vaalijärjestelmä voitaisiin pitää nykyisellään. Sen sijaan mielipidekyselyjen tekemiseen pitäisi perustaa kokonaan uusi mittausorgansaatio. Se voisi olla yliopistojen ylläpitämä ja sitä kautta täyttää tieteelliset kriteerit. Onhan tilastotieteellinen tutkimus sentään varsin kutinsa pitävällä tasolla yliopistoissa meillä Suomessa. Toisena mahdollisuutena olisi eduskunnan alainen galluppilaitos, jonka asemaa voitaisiin verrata Yleisradion asemaan. Pitäisin kuitenkin parempana ratkaisuna yliopistokantaista mielipidemittauslaitosta. Kustannusten kattamiseen tulisi huomattavaa apua tutkimusten tekemisenä tilaustyönä ja tilaustöittenkin tieteellinen tasokkuus takaisi pysyvän asiakaskunnan. Poliittisten puolueitten kannatusta voitaisiin mitata vaikkapa neljännesvuosittain ja sen laskun voisi sitten valtio maksaa. Tällä systeemillä kukaan kokoomuslainen eli ei Eero Lehti eikä kukaan muukaan minkään muunkaan puolueen napavaikuttaja taho mahtiporukka pääsisi mitatuksia puliveivaamaan.


   • Anonyymi

    Miksei tällaista tarkastusnumeroa ole? Haluan tarkistaa menikö ääneni perille.


  • Vaaliloru

   Anna Antti ahvenia
   Petteri pieniä kaloja

  • EiMitäänEpäselvää

   Luotettavien lähteiden mukaan Kokoomuksen kannatus 105%. Keskustan 103% ja voittaja on Soinin fiksut 155%.. Samojen lähteiden mukaan esimerkisi Demareiden kannatus on vain jotain 20-30%.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   13533
  2. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   1609
  3. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   67
   1329
  4. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   56
   1152
  Aihe