Kaupunginhallitus käynnistänee rahankeräyksen

rakkautta.rakkautta.vaan

Kaupunginhallitus käynnistänee rahankeräyksen tukeaksemme ymmärryksessään köyhien ja väärinkohdeltujen sekä tarkoitushakuisesti väärinymmärrettyjen julkkistemme korvaus-ja vahingonsummien kokoon keräämiseksi.

Keräys alkaa 1.4. ja päättynee Kihuilla suureen juhlaan, missä ilmoitetaan keräyssumma ja kukitetaan julkkikset, joiden henkilökohtainen pitkä matka tuntemattomuudesta johti lopulta koko paikkakunnan saamaan laajaan julkisuuteen heidän ansiostaan. Aikaa on siis niukasti kerätä kolehtia, mutta nyt kurotaankin kiinni yli viiden vuoden viivyttelyä VAIN ja AINOASTAAN kuntalaisten parhaaksi.
Keräystavoite on 1 miljoona 348 tuhatta 331 euroa.

Kaupunginhallitus on varaamassa 2v keräysoption, jos vaikka heille itselleenkin kosahtaa kuuluisuuskuluja hieman ikävimmissä merkeissä. No, se on vielä hiukan avoin, tuleeko kuuluisuutta vai ei, tilannetta voi verrata Laguunan tuloon, tuliko vai ei ? NO EI tullut Laguuna, tulikin limbo, emämoka että silleen on sipulit ja perunat.

Keräyksen ensivaiheeseen kuuluu plusbonusta siten, että erittäin mahdolliset viivästyskorot tuomiokorvauksista kaup hall lupaa maksaa hallituksen omista suhdetoimintavaroista. Onhan sitä joutopätäkkää, mistä tähänkin ottaa ja sitä paitsi , onhan nyt jo tosijulkkikset olleet niin monen monta kautta korvaamattomia paikallisen hallinnon, kunnan ja kuntalaisten asioissa!

Lisäksi he ovat tehneet pyyteettömästi näitäniitätöitä meidän ahdasmielisten sekä piskuisen ja suppean maailmankatsomuksemme puolesta toimien, intressiemme turvaamiseksi parhaalla paikalla niin maanpäällä , liäksi myös jokunen julkkiksista on vihkiytynyt korvaamattomaksi jopa ns. maanalla.

Rakkaat Kuntalaiset, arvon veronmaksajamme, eläkeläiset, pienituloiset, jokunen suurituloinen rehellisempi, sairaat, vajaavaltaiset, ja työttömät sekä lapsia buukaavat pikkuperheet, eiköhän me laiteta hattu kiertämään ja henki päälle, nyt pelastetaan omat pojat ja tytöt pulasta ja annetaan omistamme, meillähän on varaa. Iloista antajaa Jumala rakastaa!

45

638

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tulkaajatoimikaa

      Ohoh Olipa mahtava kirjoitus. Ei ku toimeksi kaikki ne, jotka täällä Suomi 24:llä ovat itkeneet syyllisten puolesta ja käräjäoikeuden tuomiota.

      Vallesmannilta keräilylupaa pyytelemään. Kyllä Jumala rakastaa iloista antajaa.

      • älyVapaaToimittaja

        On maltti kohdillaan, peräti 12 min malttoi olla kehumatta omaa kirjoitusta!


      • Hienoidea

        Helv**** hyvä kirjoitus alkupalaksi! Tulen suurella anteliaisuudella keräykseen mukaan.
        Käpykausi alkamassa. Lähden lapsuuteni virikkeitä herättelemään ja kerään ainakin yhden juuttisäkillisen, eiköhän se riittäne ja toivon, että minua julkisesti kiitetään Kihujen avauspuheessa. Kiitos!


    • Salli.mun.nauraa

      Aloituksesta ei tosiaan edes huumoria puutu, vakavasta vitsikästä herjausta vai ironista asianmurjausta? Hyvä etten sanoisi mahtavaa!

    • Hiivatliikkeelle

      Rahaa kerätään myös maatalousnäyttelymäisesti. Pudokas naiskavereineen peuhaa Karjun kanssa. Tilaisuuteen on saatavissa Ärrältä lippuja.

      • kärykäy

        "Pudokas naiskavereineen peuhaa Karjun kanssa."

        Mitä tarkoitat tällaisella ja ketä tarkoitat.

        Jos olisin Pudokas, niin olisinpa todella tyytyväinen, että en olisi tullut valituksi Pyhäjärven valtuustoon.

        On tämä ollut semmosta hommoo, ettei ole lainkaan arvokasta, melkein irvokasta istua valtuustossa Pyhäjärvellä.


    • rakkautta.rakkautta.vaan

      Minä en kehu omaani, en kirjoitusta enkä itserakasta valtuuston ykköspuijajaa..ei ole ollut tapana,kun ei ole tarvetta.
      Some on sullekin ihanasti vapaa, niin kuin minulle, joten mikä estää? Kirjoita jos osaat ja yleensä taidat vastaavan, puolusta omia näkökulmiasi aloituksestani ja kirjoita pinttymistäsi, olisko sopivin tyylilajisi joko vieras totuus tahi kotoisa valhe?

    • penankansalaiskeräys

      aivan, täällä kehoitettiin jo yhtä" 626" tulemaan kaapista ulos ja aloittamaan tuon keräyksen. Tuo idea oli aikaisemmin jo esillä...

      • vielävirtaahuluppeesti

        Tuo aloitus oli paljon mehevämpi. Edellinen puisevampi.
        Aloitus kertoo toimenpiteistä, joita voi käyttää tässä tilanteessa.


    • vaikkatuooli

      surullisen ihmisen aloitus ja vastailee itselleen järkevästi ajatellen kannatetaan tuota! Voitasiko keskustella kuinka kaikinpuolin autetaan tuossa ideassa? Minustakin hyvä ajatus ja voimme tukea tällä tavoin toisiamme. Pois pahansuopaisuus ja tehdään hyvää.

    • hmm626

      Aloitus tosi tosi huono mistä näitä juuttaan kenopäitä riittää mene töihin luojan mieliharmi!!Olet varmaan jostain job"kylän takamailta lähtöisin olenko oikeessa kurja?Töitä et ole pahemmin tehny ja vieläkin äitee keittää rusinapullalle aamulla kakrapuuron voisilimällä häpiä ketku säätänä..Nyt alas sieltä vintiltä kurja avaa ulko-ovi ja mene ulos,niin huomaat miten tuleivaisuus häikäsee.

      • tehkää.se.mihin.teidät

        on valittu ei toisianne suojelemaan , vaan hoitamaan kuntalaisten parasta.
        nyt jos koskaan pitäisi tämän kauden valtuuston ja hallituksen palauttaa uskottavuus
        kaupungin päätöksen tekoon. Pois salailu, avoimuus esiin.
        Edellinen valtustokausi jakoi kuntalaiset kahteen leiriin, tulos ei mairittele ketään.
        Tuskin nuijan heiluttaja kovin ylpeä on toimistaan , etenkään jonkun pienenryhmän syyllistämsestä.
        Hoitakaa asiat oikealle tolalle, ja palauttakaa luottamus kuntalaisten keskuuteen.


      • Talouskuntoon

        Miksi te olette noin katkeroituneita? Tuo aloitus on niin mojova, että oikeasti ehdotan seuraavaa Nobelia. Mieltä virkistää, että auttamishalua riittää. Nobelin palkinto on miljoona euroa, ainakin!


    • rakkautta.rakkautta.vaan

      Niinpä niin, onko vaihe käynnistämistä vaille valmis ? Kuntalaisten apuja näyttää tarvittavan tukitoimintaan, se on jopa välttämätönkin, jotta julkisuuskuva pysyy sovittuna ns. liimattuna, teipattuna ja pönkättynä koomassa, ts. pitkitetään puhdistusta vehtaamalla "vieras totuus tahi kotoisa valhe- peliä ja palaudutaan sitten haudassa sakilla tästä pitkästä treenistä?

      Toki, voihan tulla kysymykseen kysymysten ykköstykin käyttämä omintakeinen Pyhäjärven malli.
      Joka tapauksessa, Pyhäjärven kaupunginhallituksen Tuoreen Miehityksen Ajan toiminta on saavuttamassa samat mitat ja ansiot,kuin kauden 2013-2017 aikana tapahtui, eli laillisuusvalvonta menee jarruttamalla läpilaskuksi, tavalla jossa kunnan vierasta (totuus) hakataan, kuin vierasta sikaa - ja omien toinen toistansa onnettomampien taluttajien tunaroinneilla kasvaa MAIRITTELEVA antikuuluisuus, eli sitä saa mitä tilaa, kysyjiä tunkee ovista ja ikkunoista.

      Hiljentykäämme ; kuljemme kohti vaikeita aikoja, askodeus pruuttuksemme.

    • Entiseenmalliin

      Eikö siellä kaupunginkassassa ole vielä hilkkuja? Sieltä voisi vahingossa hiukkasen lainailla ja muutaman kokouslounaan nauttia.

    • kärynousee

      Lapsellista hokea karjusta, mutta en muuta osaa,olen idiootti!

      • kärynouse.e

        yritän juosta karjua pakoon, sillä on suuri palorouisku vaan ei mitään
        millä saisi tuon käryn hälvenemään. Aina se tulee vastaan. Jykeväkin vielä,
        ihan kaikki pyörii ,sukatkin jalassa.


      • kärynouse.e
        kärynouse.e kirjoitti:

        yritän juosta karjua pakoon, sillä on suuri palorouisku vaan ei mitään
        millä saisi tuon käryn hälvenemään. Aina se tulee vastaan. Jykeväkin vielä,
        ihan kaikki pyörii ,sukatkin jalassa.

        Pöh, itse asiassa ei minun tapauksessani ole kyse "juoksemisesta", kas kun olen yhtä pitkä, kuin paksukin, joten minä lyllerrän hiki hatussa "pakoon". "Palorouiskukin "on sellainen pikkusikarin kokoinen, äiti mittasi sen viimeksi kun olin 45 vuotinen ja totesi, eipä ole pojastakaan peliväline pidentynyt...! No sukukalleus se on pienempikin peli, ei kun" paloroiusko" tietenkin. No sikojen kanssa olen kasvanut, ja karjua olen isänäni aina pitänyt. Nyt olen alkanut himoita jopa "isäänikin". Haittaaks se?


    • rimanalitusstop

      Onpa ottanna lujille muutamalla, kova oli kolaus, näetkö karju unia yölläkin. Onko näin vaikeaa hyväksyä totuus asioista ja vieläpä lisäksi käräjäoikeuden päätös. Mitä jos jättäisit jo tuon haaveesi karjusta ja unistasi. Olisiko viisasta keskittyä vain selviämiseen tilanteesta ottamalla lusikka käteen ja peili eteen sekä toteamalla nyt ei enää aliteta rimaa. On kestettävä elämän kolhut jotka on itse aiheutettu.
      kyllä nyt tyhmempikin jo tajuaa missä mennään.Voi se tosiaan käry nousta vieläkin.

    • dipl8maattinen

      Olen tutustunut notkealuonteiseen narsistin narri -tyyppiin työelämässä. Hänessä on esikuvansa tavoin kaksi ääripäätä. Toisaalta hän on tiukasti vallitseviin normeihin pitäytyvä arvokonservatiivi, jolle säännöt ovat suorastaan rakkaita. Koska ystävyys narsistiin kuitenkin tarjoaa hänelle mahdollisuuden edetä uralla, hän katsoo läpi sormien narsistin tekemiä laiminlyöntejä ja pa*kamaisia kampituksia. Hän puolustaa kierouttunutta kaveriaan kaikissa tilanteissa ja osallistuu juonintaan, kuten hovin jäsen kuuluu.

      Voidaan ajatella, että oma etu ennen muuta on yleisihmillinen piirre. Tavallisella tallaajalla omatunto ei kuitenkin jousta laidasta toiseen ilman häpeää.

      • terve.vs.epäterve.nars

        mielenkiintoinen asia (narsismi) jolla tällä palstalla puskista huudellaan kohteiden mustamaalaamiseksi mikä on yksi narsistin tunnistettavista toimintatavoista oman erinomaisuuden korostaminen muita haukkumalla. Selän takana kuinkas muutenkaan.

        Käräjäkeissin kohdalla tilanne on erikoinen koska halutessaan kaikista kolmesta osapuolesta voi löytää kotipsykologin koulutuksella narsisteja. Syyttäjä - syytetyt - suomi 24:n puskista huutelijat.

        Yrityksien johtajat poliitikot valtio- sekä kuntatasolla seassa valtava määrä pätemisentuskista "kärsiviä" narsisteja. Kuntapolitiikka maalaiskylien narskuille monta kertaa se ainoa kanava päästä pätemään siksi jokaisesta kunnasta löytyy oma hyvävelijärjestönsä valtarakenteineen ja aina narskuja seassa. Sitten on nämä surulliset tapaukset jotka ei joko pääse valtuustoon tai tippuvat sieltä siirtyvät someen puskista huutamaan omaa erinoaisuuttaan korostaen muita haukkumalla. Tyypillistä narsisteille.


    • dipl8maattinen

      Onneksi nyt näiden Rinnevaaran puolustajien tie on loppuun käyty.

      • Neverending___

        Laske huviksesi miten monta vuotta ovat näillä sivuilla jauhaneet Tikanmäestä jne? Pienenä vihjeenä ei lopu koskaan aiheet vain puskista huutelulle vaihtuu käsikirjoituksen pysyessä aina vakiona taivas(pro) helvetti(keput yms) asetelmana. Pudokkaat kaikista pahinta kastia jotka ovat omistaneet elämänsä suomi 24:lla puskista huuteluun määrissä joka on saavuttanut epäterveet mittasuhteet jo vuosia sitten.


    • rakkautta.rakkautta.vaan

      Ei kuitenkaan, monta sivua on vielä historiaan kirjoittamatta, ja nyt ei puutu konkreettisia näyttöjä. Me emme siis puolustaneet Rinnevaaraa puolustamisen ilosta, kuten te puolustelitte nyt jo tuomionliemessä lilluvia. Me toimimme kunnan ja kuntalaisten parhaaksi, vieläkin ja vielä ja vielä.
      Kun on syytä antaa tukea, niin silloin tuetaan, oli oma hlö tahi vieraana vain käynyt, pääasia on, että on ollut rehti ja luottamuksen arvoinen, ei me nyt ketään koijareita ryhdytä kehuskelemaan.

      Niin metsä vastaa, kuin sinne huudetaan. Olipa oma taimikko tahi kunnan kenkätyt metsät.
      Kohta palaa monessa kodissa katumuskynttilät. Sitä ennen palaa päreet ja sulakkeet monilta, niin suomi24 kuin valtuustossakin.

      • Tuotatuotatuota

        Jos parissa, niin siinä se sitten on. Entiset on oppuun palaneet.


      • tule-apuun-anja

        Niin, eri lehtien toimittajille soittelitte että tehkääpä pyhäjärven mainetta likaavia juttuja yms. ja edellistä te edelleenkin kutsutte hyväksi työksi pyhäjärven parhaaksi. Sama puskista huutelu jatkuu se on ihan varma sillä eihän sinulla ole mitään muutakaan elämää. Satoja avauksia käräjistä ja lisää tulee koko ajan koska käräjätulos ei miellyttänyt sama mustamaalaus jatkuu ja edellisen kaltainen toiminta siis pyhäjårven parhaaksi ei missään nimessä omien vitutuksien takia.

        Huuda, itke ja potki ei muuta mitään ulkona olet mustamaalauksesi kohteiden jatkaessa kaupungin johdossa. Koita piruparka kestää ja jos et kestä voithan sinä kirjoittaa lisää uusia avauksia missä anonyyminä haukut kohteesi jotka ovat olleet jo vuosia vakiot ja tulevat olemaan. Kuntalaisten parhaaksi somesaastetta jolla annatte ulkopuolisille kuvan pyhäjärvisistä kuolaavina idiootteina jotka huutavat aamusta iltaan somessa pehmeitä puhuen. Älä missään nimessä unohda haukkua kirjoittajia jotka teidän epäterveelle elämäntavalle "hiukan" uskaltautuvat ivaamaan vaikka siitä seuraa haukkujen lisäksi uhkailua yms. "tervettä" toimintaa..


    • tule-apuun-anja

      Mitähän pahaa minä olen tehnyt, kun aivotoimintani ja ulosantini muistuttaa kolmeen kertaan laimennettua kissankusta? Lukekaa vaikka tuo klo 12.26 tänne postaamani kirjoitusta? Enhän minä sano asiantynkääkään, vatvon ja virvon varvon vanhoja loukkauksia muita kohtaan, en siis osaa sanoa samsta asiasta uudella tavalla. Se on ihan varmasti nyt sitä kuuluisaa muutosvastarintaa, taantumistakin siinä on hyvin pitkälle edenneenä.

      Ymmärtäkää ainakin minua jankuttajaa, olen ikänestori, seniili kyvytön ja avuton ,sellainen olin kyllä nuorempanakin, mutta nyt alkaa aneemisen aivotoiminnan ohella tökkiä töppönenkin.
      Nooh, on tällä 70 v ikänestorin varrella tullut tökättyä sormi aika moneen soppaan, ja nyt soppa on jo niin sakeata, että en saa, en edes voimallakaan, sormeani tekemällä tehdystä p***sta läpi.

      Tuo että te muut levitättäisitte pyhäjärvisistä lehdistön kautta saastetta, sehän on, myönnän se on täyttä puppua. Me sen teimme, me itse itseämme parempina pitävät, olemme oikein urakoineet viimeiset vuodet, kun olemme antaneet paikkakunnasta niin ala-arvoisia päätöksiä ulospäin, että itseäkin hävettää. Muistattehan esim. sen kuvan kera olleen jutun?
      Olisittapa nähneet vuosikymmenten mittaan sumplitut salaiset päätökset?
      Voi että, ne ne vasta järkyttävän typeriä ovatkin olleet ja kalliiksi ovat käyneet! Ähellystä oli jo lasta tehdessä, saati kun äpäräpentu ehti jaloilleen nousta,huh huh, ne vasta olisivat lööppijuttuja ne. Lujille se ottaa, kun laitetaan uros poikimaan.

      Pyydän että pidätte minua tästä eteenpäin paikkakunnan ja suomi24 voittamattomana torvelona!
      Kiitos paljon. Toiste sitten lisää itsehoitoa.

      • KirkkauttaKohti

        Kun aikansa kylvää tuhkaa päänsä päälle, ehkä asiat sitten kirkastuvat.


      • Pudokas
        KirkkauttaKohti kirjoitti:

        Kun aikansa kylvää tuhkaa päänsä päälle, ehkä asiat sitten kirkastuvat.

        Auttaako tuhka hiivasieneen?


    • paketteri

      Kokeile sitä ensin omaan pilipippeliisi!

    • Pudokas

      Jos se auttaa, niin auttaako se impotensiin?

    • iso.pulu.pelaa

      Miten kuntalainen saa kaupungin salatun faktapäätöksen käsiinsä, oikaisuvaatimuksen kaup hall salaisen listan päätökseen, jossa hallitus on päättänyt olla vaatimatta korvauksia käräjillä käväisseiltä supliikkisälleiltä?
      Ehkä kaikille ei tarvitseisi korvausvaadetta laittaa, mutta kolmelle -neljälle ainakin.
      Meitä on paljon, ja tosi tosi vihaisia, kuntalaisia, joita asian saamat käänteet eivät tyydytä, vasta se on laillisuusvalvontaa, kun hallitus toimii rehdisti antamatta tyhmiä sopupelituloksia.

      1.oikaisuvaatimus on pakko tehdä
      2.kaupungin on esitettävä korvausvaateet
      3.hevonpa**kan lapioimisen saavat kyllä maksaa he, jotka sen aiheuttivatkin
      4.oikeusturvavakuutuksen piikkiin ei korvaukset eikä kulut ole voineet sujahtaa

      • Juuri noin! Kaleva 17/3 " Oikeus katsoi että Tikanmäki toimi TAHALLISESTI."Eiköhän myös tahallista ollut verorahoja käyttää omien etujen ajamiseen.1,3 miljoonaa euroa on sentään niin iso raha kaupungin maksettavaksi.Miten ihmeessä hallitus on yleensäkin hyväksynyt tämän? Lain mukaan hallituksen on aina ajateltava kaupungin parasta! Vastaappa tähän Asko!Sinähän olet kertonut ottavasi kaiken vastuun!


      • föfö

        Kuuleppa juttua.Maanantaina 26.3.2018 klo 18.00 pitää kansalaiset pitää mennä vaatimaan Kaupungintalolle valtuuston puheenjohtajan nuija pois Tikanmäeltä,Keskusvaalilautakunnan puheenjohtajuus pois Majurilta,tarkastuslautakunnan jäsenyys pois Taimi Piipolta ja kaupunginhallituksen varajäsenyys pois" Mami" Marita Kärkkäiseltä.Onko teistä yhdestäkään vaatimaan ja ottamaan asiaa esille?PRO:lle on asiasta ilmoittettu,että asiat äänestykseen heti seuraavassa valtuuston kokouksessa.Mutta ei pyhäjärviset ole ennenkään esivaltaa vastaan uskaltaneet nousta.Ei tule tapahtumaan nytkään.


      • ajojahtijatkuu
        föfö kirjoitti:

        Kuuleppa juttua.Maanantaina 26.3.2018 klo 18.00 pitää kansalaiset pitää mennä vaatimaan Kaupungintalolle valtuuston puheenjohtajan nuija pois Tikanmäeltä,Keskusvaalilautakunnan puheenjohtajuus pois Majurilta,tarkastuslautakunnan jäsenyys pois Taimi Piipolta ja kaupunginhallituksen varajäsenyys pois" Mami" Marita Kärkkäiseltä.Onko teistä yhdestäkään vaatimaan ja ottamaan asiaa esille?PRO:lle on asiasta ilmoittettu,että asiat äänestykseen heti seuraavassa valtuuston kokouksessa.Mutta ei pyhäjärviset ole ennenkään esivaltaa vastaan uskaltaneet nousta.Ei tule tapahtumaan nytkään.

        Hauku nyt varamiehen varjo vielä jäljellä olevat prootkin kuten loikkaritkin jotka saitte varamiesten kanssa haukuillanne ryhmän jättämään niin kohta ei ole proolla kohta yhtään edustajaa valtuustossa`? Hallituspaikkahan meni jo kiitos sinun varamiehen varjo tedraikas ja varamiesten jotka tuhoanne teette pusksista huutelullanne? Sama meuhkaaminen jatkuu somessa mikä valtuustosta jo pudotti eikä mitään oteta onkeen mitä käyttäytymiseen tulee. Taas päitä vadille vaaditaan ja puskista huutelemalla asiassa jossa pitäisi kyetä vaatimukset esittämään omalla nimellä. Varsinkin kun on ihan oikeutettu ei tosin kaikilta osin kun listalla on taas "tuomittuina" ihmisiä joilta ne tuomiot puuttuvat.


      • Tekopyhät
        ajojahtijatkuu kirjoitti:

        Hauku nyt varamiehen varjo vielä jäljellä olevat prootkin kuten loikkaritkin jotka saitte varamiesten kanssa haukuillanne ryhmän jättämään niin kohta ei ole proolla kohta yhtään edustajaa valtuustossa`? Hallituspaikkahan meni jo kiitos sinun varamiehen varjo tedraikas ja varamiesten jotka tuhoanne teette pusksista huutelullanne? Sama meuhkaaminen jatkuu somessa mikä valtuustosta jo pudotti eikä mitään oteta onkeen mitä käyttäytymiseen tulee. Taas päitä vadille vaaditaan ja puskista huutelemalla asiassa jossa pitäisi kyetä vaatimukset esittämään omalla nimellä. Varsinkin kun on ihan oikeutettu ei tosin kaikilta osin kun listalla on taas "tuomittuina" ihmisiä joilta ne tuomiot puuttuvat.

        Pitäähän se Tikanmäki pallilltaan pudottaa lakeihin vedoten sattuu olemaan sama joka esti proolaisten lakien vastaisen esityksen kuntayhtymästä eroamisesta ottaen rahat kaupungin kassasta maksaessaan vesiperän vetäneen ylimääräisen tilintarkastuksen mitä proot vaativat. Pitäähän se proolaisten perseiden tervaamiselta pelastanut pihalle potkia ja seuraavaksi ropelit kieltää taas kaiken syyttäen muita omista laittomista aloitteistaan. Ei ole miestä omien tekojen takana seisoa mutta kiviä lentää pusikoista muiden niskaan sitäkin enemmän.


      • pure.mua.haluan.herätä
        ajojahtijatkuu kirjoitti:

        Hauku nyt varamiehen varjo vielä jäljellä olevat prootkin kuten loikkaritkin jotka saitte varamiesten kanssa haukuillanne ryhmän jättämään niin kohta ei ole proolla kohta yhtään edustajaa valtuustossa`? Hallituspaikkahan meni jo kiitos sinun varamiehen varjo tedraikas ja varamiesten jotka tuhoanne teette pusksista huutelullanne? Sama meuhkaaminen jatkuu somessa mikä valtuustosta jo pudotti eikä mitään oteta onkeen mitä käyttäytymiseen tulee. Taas päitä vadille vaaditaan ja puskista huutelemalla asiassa jossa pitäisi kyetä vaatimukset esittämään omalla nimellä. Varsinkin kun on ihan oikeutettu ei tosin kaikilta osin kun listalla on taas "tuomittuina" ihmisiä joilta ne tuomiot puuttuvat.

        ja sinä et hauku et niin ketään? olet itse pyhyys, hyvyys ja fiksuus kiteytyneenä samaan ihmiseen. Turkasen turkanen, me sitä vastoin ollaan riitaa rkastavia, repiviä ja riettaan rivoja .
        Maksan kyllä, mutta en ole syyllinen.


      • jatkamasturbointiasiyksi
        pure.mua.haluan.herätä kirjoitti:

        ja sinä et hauku et niin ketään? olet itse pyhyys, hyvyys ja fiksuus kiteytyneenä samaan ihmiseen. Turkasen turkanen, me sitä vastoin ollaan riitaa rkastavia, repiviä ja riettaan rivoja .
        Maksan kyllä, mutta en ole syyllinen.

        Mikähän siinä on kun aina vedätte vaipat vinoon kun teille vastaa?? En ole pyhä sen enempää kuin hyväkään mutta maalaisjärkeä on enemmän kuin teillä puskista huutavilla riidanhaastajilla yhteensä. Kerro yksi ihminen, ryhmä, puolue, jäsenkunta tms. joihin ette olisi jo siltoja polttaneet jopa omat rivit saitte hajalle vedä itse johtopäätökset mistä maineenne valittajina ja riidankylväjinä johtuu? Saat edelleen etsimällä etsiä näiltä sivuilta proolaisten viestiä joka olisi kirjoitettu aikuisten ihmisten tavoilla. Et löydä yhtä ja samaa huutoa hullujen huoneelta eikä koskaan tule loppumaan.

        Valitettavasti ne puremalla saa sinua heräämään koomastasi enkä koske muutenkaan edes pitkällä tikulla kaltaisiisi. Jatka unelmointiasi se sinulle sallittakoon.


      • pure.mua.haluan.herätä
        jatkamasturbointiasiyksi kirjoitti:

        Mikähän siinä on kun aina vedätte vaipat vinoon kun teille vastaa?? En ole pyhä sen enempää kuin hyväkään mutta maalaisjärkeä on enemmän kuin teillä puskista huutavilla riidanhaastajilla yhteensä. Kerro yksi ihminen, ryhmä, puolue, jäsenkunta tms. joihin ette olisi jo siltoja polttaneet jopa omat rivit saitte hajalle vedä itse johtopäätökset mistä maineenne valittajina ja riidankylväjinä johtuu? Saat edelleen etsimällä etsiä näiltä sivuilta proolaisten viestiä joka olisi kirjoitettu aikuisten ihmisten tavoilla. Et löydä yhtä ja samaa huutoa hullujen huoneelta eikä koskaan tule loppumaan.

        Valitettavasti ne puremalla saa sinua heräämään koomastasi enkä koske muutenkaan edes pitkällä tikulla kaltaisiisi. Jatka unelmointiasi se sinulle sallittakoon.

        Sinulla on hihat tulessa, käämit kirikierroksilla ja peräsuoli pitkällä, kun vaahtoat kohtuuttoman pitkillä, ihan opettajan tyylilläsi meidän rupukansan kirjoitelmia hiiltäen eli sinusta hra korkea-arvoisasta päin katsoen, suomi24 ja pyhäjärven ja koko maailman alinta alaosaston arvostelua.
        Maksan kyllä, mutta en ole syyllinen.


      • hyvätjatkot_
        pure.mua.haluan.herätä kirjoitti:

        Sinulla on hihat tulessa, käämit kirikierroksilla ja peräsuoli pitkällä, kun vaahtoat kohtuuttoman pitkillä, ihan opettajan tyylilläsi meidän rupukansan kirjoitelmia hiiltäen eli sinusta hra korkea-arvoisasta päin katsoen, suomi24 ja pyhäjärven ja koko maailman alinta alaosaston arvostelua.
        Maksan kyllä, mutta en ole syyllinen.

        "peräsuoli pitkällä"

        Viitaten edelliseen olen samaa mieltä kanssasi kirjoituksistasi = "suomi24 ja pyhäjärven ja koko maailman alinta alaosastoa". Kirjoitukset sen mukaisia mistä annoit edellä viimeisimmän esimerkin ja lisää materiaalia navan alapuolelta ("alinta alaosastoa") on tulossa kuten aina ennenkin.


      • pure.mua.haluan.herätä
        hyvätjatkot_ kirjoitti:

        "peräsuoli pitkällä"

        Viitaten edelliseen olen samaa mieltä kanssasi kirjoituksistasi = "suomi24 ja pyhäjärven ja koko maailman alinta alaosastoa". Kirjoitukset sen mukaisia mistä annoit edellä viimeisimmän esimerkin ja lisää materiaalia navan alapuolelta ("alinta alaosastoa") on tulossa kuten aina ennenkin.

        En usko, valehtelet niin kuin aina..
        Maksan silti, vaikka en ole syyllinen.


    • Laumaeläin.se.on.aasikin

      Meitä johtaa ansaitsemamme nuija ja tosinuija. Saatte itse valita, kumpi on hallituksen, kumpi on valttuston nuijapää. Kas me ollaan tyhmiäkin tyhmempiä laumasieluja, joten aasien , siis meidän, on kurkkuäänen tuhlausta mölistä julkisessa kokoontumisessa.

    • anskattoomitätulee

      Onpa täällä kuumaa ja lastut lentelevät ja sanansäilällä heitellään ihan topakasti ja kielenkäyttö on aivan ensiluokkaista. Mutta, ei se mitään. Tähän on totuttu.

      Mikä nyt oikein risoo.

      Eikö kärsi tunnustaa ja hyväksyä sitä totuutta, mikä käräjillä käyden on toteennäytetty.
      V. 2013 aloittanut kaupunginhallitus aina 2017 saakka on toiminut laittomasti.

      Entä sitten? Se on vain nyt, hyvät kaupunkilaiset, nähtävä todeksi, että Teitä on huiputettu niin maar perkkeleesti. Ja tämä on totuus, minkä he itse ovat tunnustaneet.

      Ei tässä tarvitse syyttömille heitellä herjaa.

      AAAAAmen

    • junailuasemapaikka

      sitaatti alkaa "Poliitikot on tietenkin helppo ottaa silmätikuiksi. Sekin on maan tapa. Mutta sopii muistaa, että myös poliitikot ovat ihmisiä, ja ihminen ylipäänsä on altis käyttämään tilaisuuksia oman etunsa ajamiseen. Taannoin New Scientist -lehti todisteli tutkimuksiin vedoten, että kuka tahansa on korruptoitavissa käden käänteessä.

      Meitä suojelee vilunkihommiin lankeamiselta vallan puute. Korruption vakiintunut määritelmä kuuluu, että se on vallan värinkäyttöä yksityiseksi eduksi. Jos ei ole valtaa, ei sitä voi myöskään käyttää väärin.

      – Tietty valta-asema täytyy olla, että voi junailla asioita, sanoo Poliisiammattikorkeakoulun erikoistutkija Vesa Muttilainen.

      – Kyse voi olla korkeasta virkamiehestä, poliitikosta tai yritysjohtajasta, mutta junailla voi pienemmänkin vallan käyttäjä, kuten vaikkapa isännöitsijä tai urheiluseuran kassavarojen haltija.
      Valta näyttää lisäävän estottomuutta monella muotoa: turhaan ei puhuta vallasta juopumisesta.

      Valta-asemassa ihmisten mielessä väikkyvät enemmän palkinnot kuin riskit, mikä saa heidät tavoittelemaan omaa etua vähävaltaisia kärkkäämmin, kirjoittaa Lammers.

      Vallantunnossaan ihminen ei myöskään piittaa muiden paheksunnasta, joten tämäkin pakote käyttäytyä säällisesti menettää otteensa.

      Peili auttaisi varmasti myös isompia ihmisiä pysymään kaidalla tiellä. Vesa Muttilainen siteeraa Namibian viranomaisten laatimia kysymyksiä, jotka kähmintää tuumaava voi esittää itselleen.

      – Miltä tekosi näyttäisivät sanomalehdessä? Mitä lapsesi, äitisi tai heidän kaverinsa ajattelisivat niistä? Jos näitä kysymyksiä esittää, jossakin kohdassa kellot saattavat soida."--sitaatti päättyy

      voit lukea koko jutun täältä jos haluat:https://www.tiede.fi/artikkeli/jutut/artikkelit/valta_vaientaa_jokaisen_moraalin

    • tarmokkaasti.kyselen

      Tarmokkaasti vastaan sinulle, olen syytön, kuin vastasyntynyt porsas, maksan kuitenkin.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1940
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1529
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      136
      1343
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1308
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1230
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      271
      1019
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      972
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      935
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      112
      902
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      48
      751
    Aihe