Poistakaa facebook!!!!!

yxtfcyvgkub

Whatsappin perustaja kehottaa poistamaan Facebookin

Pikaviestipalvelu Whatsappin perustanut ja Facebookille myynyt Brian Acton on liittynyt mukaan #deletefacebook-kampanjaan, joka on protesti Facebookin käyttäjädatan käytöstä paljastuneita tietoja vastaan.

Facebook joutui myrskyn silmään, kun varmistui että palvelusta saatujen käyttäjätietojen avulla oli rakennettu ihmisten profiloinnin mahdollistava järjestelmä, jota käytettiin hyväksi muun muassa Donald Trumpin vaalikampanjassa. Paljastus on saanut entistäkin useammat käyttäjät hylkimään Facebookia, Tivi kertoo.

Acton, joka myi yhtiökumppaninsa Jan Koumin kanssa WhatsAppin Facebookille noin 19 miljardilla dollarilla vuonna 2014, antoi tukensa protestiliikkeelle somessa. Hän julkaisi tiistaina Twitterissä kyseisellä aihetunnisteella varustetun viestin, jossa luki yksinkertaisesti ”It is time” (aika on tullut).

Ei ole tietoa, kuinka vakavissaan Acton on Facebookia puhelimestaan poistamassa. Hän ei ole kommentoinut viestejään julkisesti.

It is time. #deletefacebook— Brian Acton (@brianacton) March 20, 2018

Facebookin datankäytöstä on käynnistetty USA:ssa viranomaistutkinta. Samalla ihmetellään, missä on palvelun perustaja Mark Zuckerberg yhtiön historian suurimman kriisin keskellä. Facebook on kommentoinut kohua, mutta muun muassa BBC ja useat mediat maailmalla vaativat Zuckerbergia astumaan julkisuuteen ja selittämään henkilökohtaisesti yhtiön toimintaa.

Lähde osin: Tivi. Brian Actonin viestistä kertoo myös muun muassa CNN, jonka mukaan Acton jätti Facebookin viime vuonna ja on äskettäin investoinut uuteen kilpailevaan pikaviestiyhtiö Signaliin.

43

524

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • isovelivalvoo

      Facebook kuuntelee keskustelujasi älypuhelinapplikaation kautta.

      Image testasi asiaa. Kävimme puhelimen vieressä eriaiheisia keskusteluja, ja pian niihin liittyvät mainokset ilmestyivät Facebookin uutisvirtaan. Keskusteluissa käsiteltiin esimerkiksi yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa, koulukiusaamista ja naisyrittäjyyttä. Lähes välittömästi keskusteluiden päättymisen jälkeen keskusteluun osallistuneen henkilön Facebook-uutisvirtaan ilmestyi mainoksia johtamisen erikoisammattitutkinnosta, lapsiasiainvaltuutetun koulukiusaamiskannanotoista ja Naisyrittäjät-fb-ryhmästä.

      Kännykkä, johon Facebook-applikaatio oli ladattu, oli keskustelujen aikana sekä alle metrin päässä että myöhemmin useiden metrien päässä puhujista. Puhelin siis poimi sanat myös muualta kuin keskustelijoiden välittömästä läheisyydestä.

      Facebook ilmoitti jo viime kesänä lisäävänsä ominaisuuden, joka kuuntelee käyttäjien ympäristöä. Tuolloin Facebook ilmoitti, että se ei kuuntele ihmisten keskusteluja, ainoastaan taustamelua ja -hälyä, kuten tv-sarjojen ääniä ja musiikkia.

      Facebookin suomenkielisillä sivuilla asiasta todetaan:

      ”Milloin Facebook ottaa mikrofonini käyttöön yrittäessään tunnistaa, mitä kuuntelen tai katson?

    • orwellolioikeassa

      Facebook paljastaa sinusta aivan muuta kuin haluat

      Esimerkiksi huono itsetunto tai narsismi paljastuvat siitä, millaisia asioita käyttäjä Facebookin päivittää.

      Ihmisillä, jotka postaavat Facebookin statuspäivityksiin romanttiset hetkensä ja kumppanista, on todennäköisemmin huono itsetunto.

      Sen sijaan ne ihmiset, joilla on taipumus kehuskella ruokavaliollaan, liikunnallaan ja muilla samakaltaisilla saavutuksilla, ovat tyypillisesti narsisteja, väittää lontoolaisessa Brunelin yliopistossa tehty tutkimus.

      Kyseisessä yliopistossa vaikuttavien psykologien mukaan tällaisia persoonallisuuden piirteitä ja motiiveja Facebookin tilapäivitysten kautta on tutkittu vähän.

      Brunelin yliopiston tutkimuksesta kirjoittaa Science Daily.

      Aineisto kerättiin 555 sellaiselta Facebookin käyttäjältä, jotka ovat olleet mukana viittä merkittävää persoonallisuuden piirrettä mitanneessa verkkotutkimuksessa. Nämä piirteet ovat ulospäinsuuntautuneisuus, neuroottisuus, avoimuus, miellyttävyys ja tunnollisuus.

      Ne kaikki liittyvät itsetuntoon ja narsismiin.

      Tutkimuksessa huomattiin muun muassa, että henkilöt, joilla on huono itsetunto, päivittivät keskimääräistä useammin romanttisia asioita.

      Narsistit puolestaan pitivät kaverinsa tavallista useammin ajan tasalla saavutuksistaan. Siinä heitä motivoi muun muassa huomion tarve ja vahvemman aseman tavoittelu Facebook-yhteisössä.

      Nämä päivitykset myös saivat huomattavasti enemmän tykkäyksiä ja kommentteja, mikä puolestaan vahvisti narsistien huomionhalua.

      Narsistit myös kirjoittivat keskimääräistä enemmän tilapäivityksiä ruokavaliostaan ja kuntoilurutiineistaan.

      Tunnolliset postasivat keskimääräsitä enemmän päivityksiä lapsistaan.

      Psykologian lehtorin, tohtori Tara Marshallin mukaan saattaa tulla yllätyksenä, että Facebookin tilapäivitykset heijastavat tällä tavalla persoonallisuuden piirteitä. Ne ovat tärkeitä kaikille käyttäjille, mutta tavallistakin tärkeämpiä narsisteille.

      ”Tuloksemme viittaavat siihen, että narsismi kannattaa, koska sillä tavalla saa enemmän tykkäyksiä ja kommentteja tilapäivityksiin. Voi kuitenkin olla niin, että Facebook-kaverit ovat vain kohteliaita, mutta salaa he inhoavat tällaisia itsekkäitä postauksia.”

    • realismi______

      facebook rajoittaa harskisti käyttäjiensä sananvapautta v kontakte on paljon parempi?

      • ytrcuyvukbl

        Huhtasaari jakoi rotuvihavideon
        Etelä-Afrikan tilanne on järkyttävä, kommentoi Laura Huhtasaari videota.

        Facebookissa leviää Etelä-Afrikassa kuvattu video, jonka Facebook on piilottanut sillä perusteella, että ”Tässä videossa saattaa näkyä raakaa väkivaltaa”.

        Videolla valtava joukko mustia miehiä on kokoontunut rivitalon eteen. Rivitalon toisesta kerroksesta tuodaan kodistaan haettu, vanhempi valkoinen mies, jota mustat alkavat joukolla pahoinpidellä.

        Myös perussuomalaisten kansanedustaja Laura Huhtasaari jakoi tämän videon Facebook-seinällään seuraavalla saatteella:

        ”Etelä-Afrikan tilanne on järkyttävä. Australian sisäministeri haluaa auttaa vainottuja valkoisia.”

        ”Ei rasismille!” https://mvlehti.net/2018/03/21/huhtasaari-jakoi-rotuvihavideon/


      • Anonyymi

        Facebook on rajoittanut minun sananvapauttani kaksi KK j a yksi kk aina vuoron perään varmaan puolivuotta yhteensä .Sinne jo politiikkaa ja hallitusta tai yleä arvostelee ja sanoo oman mielipiteensä niin pannia tulee kuukausi tolkulla .Tämä on kuin neuvosto liitto et saa sanoa omaa mielipidettä sensuuri on koko ajan perässä !Täällä hetkellä eilen sain kuukauden ,kun en heidän mieleisesti asiaani esittänyt .Ja paljon törkemmät menee läpi mutta kun puhut totuuksia niin torpataan heti,tämä on muuttunut sikamaiseksi yhteiskunnaksi ja pahenee koko ajan !


    • realismi_____

      Nordea pani Facebookin pannaan: vastuullisen sijoittamisen rahastot eivät hanki lisää yhtiön osakkeita
      Nordean sijoitusjohtaja ihmettelee, miksi Facebook ei kertonut käyttäjilleen tietoturvaan liittyneistä väärinkäytöksistä.

      https://www.hs.fi/talous/art-2000005612492.html?ref=rss

    • trhrhthrth

      Kovin saa olla tyhmä jos tota ei tiedä samoin se google kerää tietoja ja tehnyt sitä paljon pisempään jo kuin joku fb.

    • ttrrtrttrhtr

      Tilin voitte poistaa mutta ei se mihkään lopullisesti häviä aukee jopa teille itsellekin kun kirjaudutte sinne vaikka 4 vuoden päästä saati sitten jollekin amerikan venäjän ja kiinan tiedustelupalveluille.

      • xjcjxgkkfkff

        Juu ei häviä. Kerran kun olet jewbook-tilin luonut, se vakoilee sinua hamaan loppuun saakka. Google on samanlainen vakoilukoneisto.


      • ilmankinpärjää

        "netti sovelluksineen" on yhteiskunnan persereikä....!!!


    • epäsosiaaIinen.media

      Some on muutenkin ollutta ja mennyttä, vain vajakit sitä enää aktiivisesti käyttävät.

    • yrtcfjyvgkh
    • mv.Mjoskovan.Vjiesti
    • realismi______

      Osakkeenomistajat nostivat joukkokanteen Facebookia vastaan

      Sijoittajat väittävät Facebookin tienneen tietoturvaongelmista kahden vuoden ajan ilman, että yhtiö on tiedottanut osakkeenomistajille asiasta.

      Sosiaalisen median jättiläinen Facebook on joutunut julkiseen myllytykseen sen jälkeen kun kävi ilmi, että Facebookin kautta on vuotanut noin 50 miljoonan käyttäjän tietoja analytiikkayritys Cambridge Analytican käsiin.

      Cambridge Analytican keräämiä tietoja on saatettu käyttää apuna Donald Trumpin vuoden 2016 presidentinvaalikampanjassa. Cambridge Analytica keräsi Facebook-käyttäjien tietoja tytäryhtiönsä luoman persoonallisuustestisovelluksen kautta käyttäjien tietämättä, Talouselämäkirjoittaa.

      Kohun seurauksena joukko Facebookin osakkeenomistajia nosti tiistaina yhtiötä vastaan San Fransiscon liittovaltion tuomioistuimessa joukkokanteen, kertoo uutistoimisto Bloomberg.

      Facebookin osakkeet romahtivat New Yorkissa maanantaina 5,2 prosentilla 175,41 dollariin. Pudotus pyyhki vuoden tähän asti kertyneet voitot pois. Lasku jatkui myös tiistaina sen jälkeen, kun Bloomberg raportoi yhtiön joutuneen Yhdysvaltain kuluttajansuojaa valvoman elimen Federal Trade Commissionin (FTC) tutkinnan kohteeksi.

      Facebook on kokonaisuudessaan menettänyt kahdessa päivässä yli 60 miljardia dollaria markkina-arvostaan.

      Tiistaina nostettu kanne edustaa henkilöitä, jotka ostivat Facebookin osakkeita aikavälillä 3. helmikuuta 2017 – 19. maaliskuuta 2018. Kanteen nostajien mukaan he ovat kärsineet huomattavia menetyksiä kohun seurauksena.

      Kanteen mukaan Facebook antoi yllämainitulla ajanjaksolla ”vääriä tai harhaanjohtavia lausuntoja, eikä kertonut siitä, että yhtiö rikkoi omia yksityisyyskäytäntöjään sallimalla kolmansille osapuolille pääsyn miljoonien Facebook-käyttäjien henkilökohtaisiin tietoihin ilman heidän suostumustaan.”

      Kanteen mukaan Facebook siis tiesi kahden vuoden ajan ongelmista, mutta ei kertonut niistä julkisesti, joten on Facebookin syy, että se ei ole tarjonnut tarpeeksi tietoa sijoittajilleen, ja näin ollen Facebook on vastuussa menetyksistä, kertoo Business Insider.

      Sijoittajat voivat onnistua haastamaan Facebookin onnistuneesti oikeuteen, jos he pystyvät osoittamaan toteen sen, että yritys suostutteli heidät sijoittamaan väärän, harhaanjohtavan tai vaillinaisen informaation perusteella, koskien käytäntöjä, joilla olisi voitu ehkäistä käyttäjien yksityisyysongelmia. Näin uskoo Bloombergin haastattelema asianajaja Darren Robbins.

      ”Tämä riippuu siitä, millaisia toimia Facebook on tehnyt suojatakseen näitä tietoja”, Robbins sanoo.

      ”Jos julkisuuteen tulleet lausumat ovat ristiriidassa sen kanssa, mitä todellisuudessa on tapahtunut, onko siinä mahdollista vastuuta? Vastaus on kyllä.”

      Facebookin apulaislakimies Paul Grewal korosti Business Insiderille, että yhtiö on sitoutunut ylläpitämään käytäntöjään, joilla Facebookin käyttäjien yksityisyys suojataan.

      ”Teemme kaikki tarvittavat toimenpiteet, jotta tämä tapahtuu”, Grewal sanoi.

      Facebookin yksityisyyskohu on nostattanut aaltoja Yhdysvalloissa sekä Euroopassa, joissa molemmissa poliitikot ovat vaatineet Facebookin toimitusjohtajaa Mark Zuckerbergia selittämään tilannetta lainsäätäjille.

      Zuckerberg itse ei ole kommentoinut tilannetta julkisuudessa, mutta hän aikoo puhua asiasta alaistensa kanssa perjantaina.

      • gkckkigkgxj

        Mikä ihmeen "vuoto"? Naamakirjan pääjutku ihan itse ne tiedot möi, ei se mikään vuoto ole.


    • ckcigigfgkkf

      Onneksi tämä aletaan pikkuhiljaa tajuamaan, ei haukuta enää "foliopäiksi" niitä jotka tiesivät vakoilun jo 10v sitten...

    • Vältän_kirjautumisia

      Typerät ihmiset sanovat, että "mulla ei ole mitään salattavaa"! Voiko enää typerämpi olla?

    • tähänmaailmamennyt

      En tiedä miten lopettaa sellainen, missä en ole ollut mukana ikinä. Sähköpostista luovuin vuosi sitten, kun luukku uhkasi alkaa tuputtaa markkinointiviestejä. Enää en voi rekisteröityä mihinkään, koska en halua markkinointisälää ja muita turhia harmeja.

    • klikkaa.lukematta

      "Mies luki verkkopalvelun käyttöehtolisenssin
      Raportoi Gilbert Granholm 06.06.2014 08.06 Muut kohkaukset, Tapetilla nyt, Teknologia,

      Suomalaismies luki verkkopalvelun käyttöehtolisenssin kokonaan ennen kuin hyväksyi sen. Hän voi olosuhteisiin nähden hyvin.
      Tapaus sattui koillishelsinkiläisessä yksityisasunnossa eilisiltapäivänä, kun mies oli noutanut nettikaupasta tilaamansa tablettitietokoneen, ottanut sen esille pakkauksestaan ja halunnut ladata siihen sovelluksia.

      Käyttöehdoissa oli 39 sivua eli noin 103 000 merkkiä tekstiä. Mieheltä kului ehtojen hyväksymiseen aikaa noin kuusi tuntia.

      Sekä NSA että sen kanssa kaikenlaisesta yhteistyöstä täysin pidättäytyvät verkkopalvelujen tarjoajat ja tietotekniikkavalmistajat ovat yllättyneitä miehen röyhkeydestä.
      “Heti lisenssin ensimmäisellä sivulla voi napsauttaa hyväksyn-painiketta ilman että katsoo niitä muita sivuja”, toteaa myös Uutissirkuksen käyttäjäkokemusten ja pienellä tekstillä painettujen sopimusehtojen asiantuntija Uolevi Ahonen."
      http://cheatingu.com/uutissirkus/?p=1844

    • tucyvkuhb

      Facebookin käyttäjät järkyttyivät – palvelu paljasti täydellisen puheluseurantansa

      Teknologia
      |
      Facebook

      Osa sosiaalisen median Facebook-palvelun jättäneistä käyttäjistä on ottanut järkytyksellä vastaan tiedot palvelun itsestään keräämistä lokitiedoista. Käyttäjille on selvinnyt, että Facebookilla on heistä enemmän tietoa kuin he odottivat, brittilehti Guardian kertoo.

      Facebook kirjaa lokiinsa muun muassa kaikki käyttäjän soittamat ja vastaanottamat puhelut sekä puheluihin liittyvät yhteys- ja muut metatiedot. Sama koskee tekstiviestejä.

      Guardianin mukaan Facebook kehottaa käyttäjää, joka haluaa lopettaa tilinsä lopullisesti, lataamaan itselleen kopion tiedoistaan Facebookissa. Juuri tämä Facebookin itse tarjoama datapaketti paljastaa käyttäjätiedon keruun laajuuden.

      Ex-käyttäjät ovat avanneet kokemuksiaan muun muassa Twitterissä. Erään käyttäjän mukaan lokitiedoista selviää muun muassa kaikkien hänen puheluidensa kesto sekä ajankohta. Ylös on kirjattu myös kalenterikirjaukset, osoitekirjastot sekä ystävien syntymäpäivät.

      Puheluiden metatiedot ovat todennäköisesti päätyneet Facebookille palvelun suositteleman Messenger-sovelluksen kautta, kertoo Tivi jutussaan, ja ovat todennäköisimmin peräisin Facebookin Android-käyttäjiltä.

      Facebookin edustaja kommentoi asiaa Guardianille. Hän huomauttaa, että Facebookin kaltaisen palvelun ytimessä on löytää ihmiset, joiden kanssa käyttäjä haluaa olla yhteydessä. Tämän takia käyttäjän yhteystiedot kerätään heti tämän kirjautuessa Facebookiin puhelimellaan.

      Facebook huomauttaa, että yhteystietojen kerääminen on vapaavalintaista eli lupaa siihen kysytään erikseen, ja toiminnan voi kieltää asetuksista. Aiemmin ladattua informaatiota voi myös poistaa. Se, kuinka moni käyttäjä kiinnittää näihin asioihin huomiota, on eri asia.

      Analyysiyhtiö Cambridge Analyticaan liittyvä skandaali on vauhdittanut #deletefacebook-kampanjaa, joka kannustaa ihmisiä hylkäämään palvelun.

    • ytcyvgkhb

      Suomessakin varoitetaan Facebookista: ”Tämä skandaali on tärkeä muistutus”

      Kotimaa
      |
      Sosiaalinen media

      Tietosuojavaltuutettu Reijo Aarnio varoittaa Talouselämän mukaan viranomaisia käyttämästä Facebookia tai muita vastaavia sosiaalisen median alustoja asiakaspalvelussaan.

      –Meillä jopa viranomaisten palveluja on viety Facebookiin. Tämä skandaali on minun mielestäni digitaalisten palvelujen tarjoajille tärkeä muistutus siitä, että ihan kaikkeen some-hypeen ei kannata oikeasti mennä.

      Aarnio viittaa viime viikonloppuna julkisuuteen tulleisiin tietoihin, joiden mukaan konsulttiyhtiö Cambridge Analytica on käyttänyt Facebookia kerätäkseen miljoonien ihmisten henkilökohtaisia tietoja poliittista kampanjointia varten. Toiminta on kyseenalaista, koska Facebookin käyttäjät olivat antaneet luvan käyttää tietojaan vain tieteellisen tutkimuksen aineistona.

      Cambridge Analytican palveluja käyttivät muun muassa Britannian EU-eroa menestyksellä ajanut brexit-liike sekä Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin vaalikampanja vuonna 2016.

      –Facebookilta on kysytty, ovatko he hävittäneet kaikki henkilötietojen haravoinnissa käytetyt tiedot, joita niiden olisi pitänyt hävittää. Näyttää siltä, että ne eivät ole pitäneet kaikkia lupauksiaan.

      Hänen mukaansa voi olla vielä vähemmän syytä luottaa Cambridge Analytican vakuutteluihin viattomuudestaan.

      Aarnio oli tällä viikolla Euroopan tietosuojavaltuutettujen kokouksessa, jossa päätettiin skandaalin tutkinnasta yhteisin voimin. Aiemmin Facebookia ovat tutkineet kriittisesti mm. Britannian ja Irlannin viranomaiset. Belgian valtio on nostanut Facebookia vastaan jopa syytteen maan tietosuojalakien rikkomisesta.

      –Reaktio Britanniassa voi olla aika rajukin – siihen voi liittyä sekä rikos- että siviilioikeudellisia asioita, Aarnio sanoo.

      Hänen mukaansa tietosuojavaltuutetut ovat huolissaan.

      –Me nähdään tämä erittäin vaarallisena yksilöiden kannalta, mutta myös koko yhteiskunnan kannalta.

    • Heh missä suvaitsevaisto sitten riehuu päivät pitkät humalapäissään? Ei ainakaan työmaalla. Mitäs suvakki tähän?

    • paskathousuissa

      Juna meni jo. Myöhäistä. Tietoturva asiantuntija Järvinen varoitti tämän tapaisesta jo 10 v sitten.
      Ihmiset ovat vain niin tyhmiä ja sinisilmäisiä.
      Onnellinen se joka ei ole koskaan liittynytkään facebookiin.
      Tehkää omia harkittuja päätöksiä, älkääkä menkö muiden mukana aina kuin sopulilauma.

      • fbfdfdbbfd

        Goolge tallensi tietoja jo ennen fb:tä kai olet sekin välttänyt vai menitkö muiden mukan kun sopuli?


    • gfyd

      Niinkö? no onko Googlestakin vuotanut tietojamme muille samassa määrin kuin Facebookista?
      En tiennytkään, tosin totta on että kaikista tietokoneen käyttäjistä kerätään tietoja joka tapauksessa , se on taas toinen kysymys. Tämä Facebookin juttu on vähän eri asia.

    • falskiapiisaa

      Alkujaankin huolestutti naamakirjan henkilökohtaisten tietojen kerääminen julkisille sivustoille. Alalla oleva sukulaisnuori varoitti aikoinaan facen ilkeyksistä. Oikeassa hän oli.

    • Sukkenperkele

      Facebook on vihapuhe alusta. Kohteena suomi

    • on.tää.hllvetiä

      Joku siellä jostain kyllä kuuntelee ja naureskelevat keskenään. Mullakin yhtenä päivänä android-puhelin oli kaikessa rauhassa pöydällä niin yhtäkkiä jonkun ämmän kälätys kuului siitä sekunnin murto-osan, ei ollut kuitenkaan suomea.
      Mihinkään ei jää mitään jälkeä, mistään ei voi tarkistaa mitään, eikä sitä osaa koko ajan olla valppaana että nappaisi laitteen auki kun tuollainen tulee.
      Kohta on kai palattava kirjekyyhkyjen aikaan, ja savumerkkeihin.

    • EttäsSilleen

      Aikoinaan kehottivat ottamaan valokuvan henkilöllisyystodistuksesta ja lähettämään sen fb:lle, muuten ei omalle tilille pääse. Siihen loppu fb:n käyttö. Onneksi tuli luotua tili mielikuvitushahmona.

    • palauted

      heh, miten tyhmiä ihmiset on, facebook ja muut perustuu juuri mainostamiseen käyttäjälle..

      facebook ei toimi kunnolla nää ad blokitkaan, mut ad blok sentää estää ettei mainos vie mihinkää

    • Anonyymi

      Onhan näitä muitakin Analytiikka firmoja Yritys analytiikkaan keskittyvät esim suomessakin toimiva Qlik jotka periaatteessa luo ohjelmia joilla valvotaan yritysten sisäistä dataa eli Tarkkaillaan työntekijöiden suoriutumista tehtävistä ....Yritimme saada haastattelua Suomen osastolta taannoin mutta sieltä tuli nopeasti kieltävä vastaus että kukaan heistä ei suostu haastateltavaksi eikä heidän tiloissaan saa edes kuvata tähän ei kuulemma ole tarvetta koska heillä ei ole aikaa

    • Anonyymi

      Facebook on yksi historian suurimmista huijauksista ja vakoiluohjelmista. FB tonkii kaikki tiedot koneeltasi, siis aivan kaikki, ja tallentaa ne omiin keskuksiinsa. FB kerää erittäin yksityiskohtaisia tietoja kirjautuneista henkilöistä ja tallentaa tiedot, eikä tietoja saa poistettua millään. Tällainen FB:n harjoittama tietojen keruu on laitonta ja se on moneen kertaan todettu rikolliseksi toiminnaksi mm. EU:ssa. EU ei voi mitään tällaiselle yritykselle koska EU:ssa ei ole munaa laittaa tällaista firmaa toimintakieltoon. FB rikkoo räikeästi ihmisoikeuksia ja yksityisyyden suojaa, ja samalla monien maiden tietosuojalakeja. Saas nähdä, koska joltain löytyy tarpeeksi munaa laittaa tällainen rikollista toimintaa harjoittava yritys totaaliseen kieltoon. FB urkkii jatkuvasti ihmisten henkilökohtaisimpia asioita ja kun kerran annat sille luvan, ujuttaa se koneellesi vakoiluohjelmia, jotka lähettävät kaiken tiedon koneeltasi FB:n palvelimille. Facebook on rikollinen yritys, ja sen toiminta on rikollista ja törkeää yksityisoikeuden loukkaamista.

    • Anonyymi

      Facebook on täysin turha haistanpaskan media. Täysin tarpeeton. Rajoittaa julkaisuvapautta ja jakelee bännejä mielivaltaisesti ! Kannattaa todellakin vieroittaa itsensä ulos koko paska kalleriasta. Huomaatte että ette hävinnyt yhtään mitään, ettekä tule koskaan häviämääkään. Ihme mainnpkset poistuu kun niiden evästeet katoo, toki sama toimii muihinkii evästeisiin.

    • Anonyymi

      en ymmärrä miksi facebook tai twitter
      on hankala päästä pois

      siksi kun on 30 pv aikaa perua päätös?

      miksi ei voi valita että poistaako tilinsä HETI 100% vai esim. b)-vaihtoehto jolloin olisi 30 pv harkinta aika?

      • Anonyymi

        Antoristuksen henki on ottanu Facebookin käyttöön.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Antoristuksen henki on ottanu Facebookin käyttöön.

        Ei ole mahdollista koska Olli Hakala ja Arto Lauri eivät muuten olisi siellä jos niin olisi.


    • Anonyymi

      Miksi pitäisi poistaa! Ei muuta kun päivittämään oma kuva faceen, rinnat ja huulet tötterölle niin hyvä kuva tulee, muuta ei kuvassa tarvitse näkyäkään.

    • Anonyymi

      Morot yleisesti jatkakaahan keskusteluja

    • Anonyymi

      Ihme mainoksia facebookissa, ihan täysiä huijauksia tai ylihintaisia tuotteita. Saakohan facebook rahaa noiltakin yrittäjiltä ?

      • Anonyymi

        Niillä mainoksilla naamakirja ja Google sekä muut vastaavat rahoittaa toimintansa vai mistä luulette niiden saavan rahaa,
        Ne mainokset on helppo estää jos haluaa.


    • Anonyymi

      Itselläkään ei mitään facebookia ole jotkut tekee toisista vale profiileja kirjoitellaan monille ihmisille tietoja ja sitten muut eivät usko turha pitää toisen selän takana valehtelua

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      307
      2786
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      105
      2178
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      81
      1631
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      187
      1508
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      66
      1328
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1225
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1086
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1084
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1030
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      921
    Aihe