EU on bisnestä, jossa sinä olet hyöty tai haitta.

faktojaelämästä

EU on globalistinen tuote, joka toimii kaksijakoisesti. Se rikastuttaa ja se köyhdyttää. Suomi on surullinen esimerkki EU-maasta, jota johtaa EU-mielisten rintama, jotka eivät harjoita enää "kansa ja hyvinvointi ensin" -politiikkaa, sillä EU on talousjätti, osa globaaleja markkinoita, jossa pelataan rahan ja vallan ehdoilla. Raha ja asema sanelee, oletko hyöty vai haitta, menestyjä vai putoaja. Hyviä esimerkkejä EU-syövän oireista on mm. direktiivit ja muu hyvinvointia syövä EU-politiikka, Sote ja Kiky sekä korruptio, jotka vaikuttavat suoraan tai välillisesti monen suomalaisen elämänlaatuun ja kohtaloon.

EU-syöpä näkyy koko Euroopassa, kun Euroopan itsenäisten maiden kansalliset markkinat on siirtynyt/siirretty kiihtyvästi globaaleihin markkinoihin, josta kertoo mm. se, kun kansallisia markkinoita ja hyvinvointia ylläpitäneitä tuottavia yrityksiä, liiketoimintoja, brändejä, teknologiaa, osaamista, palveluita, luonnonvaroja jne. on myyty ulkomaisille sijoitusyrityksille, jotka ovat Pankkiunionin sekä muun EU-aineksen, kuin myös esim. USAlaistenkin bisnesmiesten hallitsemia/omistamia. Globaalien markkinoiden takana on todellakin yllättävän pieni piiri, joka hallitsee paitsi taloudellista myös poliittista kenttää. Globaalisti. Tämä toiminta tietenkin kuivattaa kansallisia markkinoita, joiden seurauksena on mm. suurtyöttömyys, sillä globaalit markkinat eivät ikinä työllistä, kuten kansalliset markkinat, jossa lisäksi yleishyödyllinen rahankierto vuotaa ulkomaille. Lisäksi globaaleja markkinoita vahvistaa digitalisointi ja automatisointi, jotka entisestään vähentää työntekijätarvetta. Seuraavia uhreja on mm. kuljetusala, kun automatisoidut rekat ja junat ryhtyvät kuljettamaan rahtia.

Globalismin seurauksia ei tarvitse pitkään pähkäillä, kun näkee sen vaikutukset. Se pienentää, tiivistää, yhtenäistää, yksinkertaistaa jne. ja sen negatiivisena seurauksena osa putoaa hyötyjien joukosta sosiaalisen tukemisen varaan, koska ihmisiä on ravintoketjussa yllättäen "liikaa". Ymmärrettävää on, että sosiaalikulut nousee jyrkästi, ja sen ihan odotettu seuraus on sosiaalisen tukemisen asteittainen alasajo, koska ne miljardit halutaan toisaalle hyötykäyttöön. Globalismin lopputulos onkin se, että menestys ja köyhyys jakaa jyrkästi kansoja, syntyy slummeja ja väkivaltaisuus, ryöstely yms. kasvaa, jengisotien ja jopa sisällissotien mahdollisuus kasvaa, sairaudet lisääntyy jne. Globalismin seurauksena maailman väkiluku voi pudota jopa kolmanneksen jo muutamassa sadassa vuodessa em. syistä. Moni bisnesmies/poliitikko ei karsasta yhtään tätä vaihtoehtoa, sillä maapallo kykenee elättämään vain rajallisen määrän ihmisiä ja sen rajan ylläpitämiseen ollaan valmiita harjoittamaan myös kyseenalaisia keinoja (ja ei mitään illuminati depopulation paskaa vaan ihan "normaalia" politiikkaa). Jos ei olisi joukkotuhoaseita, kolmas maailmansota olisi syttynyt jo aikaa sitten. Nyt aseet on poliittisia, joilla paitsi rakennetaan menestystä myös poistetaan sen esteitä. EU on toki hieno ja hyvä asia, kuten globalismikin, mutta ei tietenkään kaikille. EU:n ja globalismin vastustus on ymmärrettävää ja oikeutettua, mutta kaikilla ei ole älynlahjoja nähdä aihetta sen jokaiselta kantilta. Kuten nimimerkki Liittovaltio ja monet hänen kaltaisensa EUnukit.

5

81

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sepustustasi kokonaan lukematta...

      Kaikki suomalaiset poliitikot, muutamaa populistia ja sekopäätä lukuunottamatta, ovat eu:n kannalla. Eu on selvästi Suomen etu. Eu-jäsenenä meillä on enemmän jakovaraa ja elintaso onkin nyt huipussaan.

      Se taas, että hallitus on enemmän maanviljelijä-suuryritys -linjalla on eri asia. Siitä voimme syyttää lähinnä persujen äänestäjiä. Keskusta ja kokoomus eivät olisi kahdestaan kyenneet hallitusta muodostamaan, mutta persujen avulla toki. Kunnon populisteina persuille kelpasi mikä tahansa linja, kunhan saivat muutaman ministerin.

      Älä sotke asioita.

    • älyäläjätä

      Onhan se elintaso huipussaan valtion ja kuntien palkkalistoilla niillä
      olevilla miljoonalla Suomalaisella.
      Palkat heillä on vähintään 20% korkeammat kuin yksityisillä yrittäjillä.
      JA puolueet maksavat eduskunnassa heidä äänistään palkankorotuksilla.
      Ilmeisesti The Rat (EU Politburo Rotta) on yksi niitä valtion
      palveluksessa olevia virkailijoita jotka ovat EU listan hyväksymiä.

      • Pieleen meni. Yksityisellä sektorilla. Toki sektorilla, joka melkeinpä kaikkien muiden tavoin on hyötynyt EU:sta.

        Suomella oli muuten iso julkinen sektori jo ennen EU:ta (vaikka siitä poistettaisiin esimerkiksi hoitohenkilökunta, opettajat, jne), eikä EU ole sitä merkittävästi kasvattanut. EU:n byrokraatteja taas on todella vähän.

        Sekoitat taas Suomen sisäistä politiikkaa ja EU-politiikkaa. Mutta niinhän se on, kun on tarpeeksi värittyneet silmälasit, niin kaikki näyttää punaiselta...


      • Haista Vitt* jo sen suomes kanssa !
        Sä olet kommunisti poika joka kuvitttelee, että me ollaan sun suomeas vai ? ?
        Ole naama kiinni jo maailman parantaja !
        Suomalainen joutsenkin on täällä euroopassa ja samoin lokit jo kirkuvat ja sä siellä
        palelet ja olet nälissä !


    • uskon-asia

      Toiset maksaa ja toiset hyötyvät. Sellaista on aina tukiaisvaltiossa.Kansantalous vaikeroi ja kuihtruu koska markkinat eivät toimi. Hyötyjinä ovat tukiaisvaltioissa hovinarrit jotka seurustelvat valtapuolueväenkanssa tiiviisti harjoittaen itselleen kannattavaa korruptiota. Samalla demokratia kuihtuu.EU on ihmisille vaarallinen projekti jota johtavat keinotteijat ja tyhjäpäät poliitikot. Loppu tälle velkavaltiolle on ollut nähtävissä jo vuosikymmeniä mutta lahjottu hupiporukka vaan jatkaa huvejaan tulevaisuudesta piittaamatta.Kannattaa kaikkien tiedosta kiinnostuneiden lukea EUn päätöksistä netistä,sen hullumpaa sekoilua tuskin mistään löytyy.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2625
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1947
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1675
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1671
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1626
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1606
    8. 91
      1553
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      120
      1415
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe