Yhteiskuntamme rahanjako

ennustelija

Tämä hallitus pitää huolen ,että köyhät köyhtyy ja turvapaikkaturistit viihtyy ja saa toimeentulonsa 1040e/kk 1000e harkinnanvaraista tukea. Pääsisimmekö me köyhät näiden tukien piiriin. Tieto on fakta, saatu maahanmuuttoviranomaiselta.

20

207

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuomionpasuuna

      Ei suomalainen pääse vaikka makselee veroja hiki hatussa. Päinvastoin suomalaiset kärsivät siitä kun ovat köyhi, heidät koyhdytetään lisää kun ovat köyhiä. Jos olet ulkmaalaistaustainen, se on onni, sillä saat aivan kaiken, hotellisumiset ja lämpimät ruuat pari kertaa päivässä, ilmaiset bussimatkat, vaatteet, huonekalut, urheiluvälineet, taskurahaa ja jopa auton. Mutta ei suomlainen, hän on vaan maksumies.

      Kuinka monta koditonta on pakoliaisissa??? Siinä suomlaisetkin voittaa, heitä on pilvin pimein, mutta asunot menee pakolaisille.

      Siksi työ ei kannata tai ainkaan tehdä hyvin jos joudut orjatöihin, suomlainen tekee töitä siksi että pakolaiset saavat hyvän ja turvallisen elämän ja kaiken ilmaiseksi.

    • ihmeellisiäää

      Menkää heti kuntouttavaan työtoimintaan siitä narisemasta. Opitte sosiaalisiksi orjiksi Sipilän pakkotyöhön ettekä enää halaja kotiin makailemaan.

      • cnvmvnmcnmvcn

        Enemmän niissä käyhtyy kuin olemamalla kotona. Työmatkat ja eväät.... ja palkka orjatyön tasoa. ei kiitos.


      • Jakuntouttavaan

        Menes kuntouttavaan siittä.


      • AlluAlkoholi
        Jakuntouttavaan kirjoitti:

        Menes kuntouttavaan siittä.

        En jaksa, mie oon ennemmin kotona ainakin talvisin, ei oo kiva raapata autoo joka aamu, ja putsata lumesta, ja mennä kylmään.
        Kokeile sinäkin, kahvilat auttavat sinua näkemään itsesi uusin silmin.


    • nautiskelija.Luuumu

      Hommissa alkaa tupakan veto, työkavereiden kanssa kalliit viinanjuonti-illat, autoon menee valtavasti rahaa, hermot kireellä, kalliit lounaat,terveys menee, aamuherätykset ja ajan menetys!

    • Köyhäollutaina

      Köyhät maksavat elintaso turistien elämisen täällä ihan ilmatteeksi ja sitten on vielä omatkin työtä kaipaamattomat luuserit rasitteena. Hyväosaiset kuten kansanedustajat ovat turvanneet omat etunsa niin ettei niistä viedä mitään vaikka tulisi mikä "pula-aika".

      Jos pitää ottaa hyvinä aikoina annetuista eduista niin voisi ottaa pois leskeneläkkeet kokonaan avioliitoilla templaavilta ja lapsilisät kaikilta pois niin että lapsia ei tehtailisi köyhät ainakaan sen takia jos ei ole itse varaa elättää niitä. No jos jätetään pois rikkaiden itselleen tehtailemat työttömyyskorvaukset rauhaan kun ne ressukat tarvitsevat niitä tuhansissa euroissa kun tavallisella on 500 euroa millä pärjätä, ja oman yrityksen mistä ei nosta palkkaa mutta rahaa tulvii toista kautta. Kuka saa niin kovat edut nappia painamalla ja paskaa jauhamalla jonka senkin on avustaja jauhanut valmiiksi jostain seitsemästä vuodesta. Ja vaikka tulisi mikä pula aika, velkaantuminen, sodat ym. niin ei niiltä oteta mitään pois. Uskokaa vaan tavallinen tyhmä kansa niin ei rikkailta oteta pois yhtään mitään etuja vaikka tulisi minkämoiset ajat.

      Kymmenen tai kaksikymmentä vuotta eteenpäin mitä en ole toivottavasti enään näkemässä niin on kansalaissota. Sota tulee ihan varmasti tulevaisuudessa kun köyhiä joilta viedään ihan kaikki tulee olemaan enemmän kuin rikkaita. Köyhiä ei voida riistää ihan loputtomiin niin että kun kaikki viedään niin rikkailta aletaan ottamaan liiat pois vaikka väkisin.

      Kuinka kauan tähän menee niin en tiedä mutta eteen se tulee kuitenkin. Loputtomiin ei köyhiltä voi viedä kunnes tulee kansalais sota jossain vaiheessa. Rikkaiden rikastumista ja köyhien köyhtymistä voi ymmärtää ihan helposti.

    • Guru33

      Hallitus osaa asiansa. Samalla, kun kansa on saatu haukkumaan maahanmuuttajia, niin Suomea myydään kaksin käsin ylikansallisille veroparatiisiyhtiöille. Vanha kikka. Haukutaan väärää puuta. Tai ainakin toissijaista.

    • ÄänestäOikein

      Miksi et käynyt äänestämässä. Nyt se kostautuu.

      • Rikkaatajatomiaetujaan

        Äänestäminen ei auta yhtään mitään kun kaikki ovat oman edun tavoittelijoita vaikka puhuisivat mitä paskaa.Rikkaiden kerhoon pääseminen tekee siitä ihmisestä rikkaan ja köyhyys unohtuu!

        Ketä vittu äänestäisin niin ei kukaan aja köyhien etuja? Rikkaille vaan lisää, niin ne ohjailevat ja järjestelevät asiat.


    • valehtelevat

      Kenet tahansa äänestät valtaan, niin kaikki ottaa rahaa vastaan mikä vaikuttaa sitten päätöksiin. Omaa etuaan siellä ajetaan vaan, ei kansan. Älä äänestä mainstream poliitikoita.

    • Pärskis71

      Teollisuuden romahduttaminen kuuluu eliitin suunnitelmiin, koska monikansalliset yhtiöt toimivat vain markkinatalouden ehdoin ja suomalaisen työn hinta katsotaan liian korkeaksi. Joten tämän vuoksi Suomen työvoimaa ollaan supistettu ja heitetty yhä enemmän myös akateemisestikin koulutettuja ihmisiä suoraan työttömyyskortistooon.

      Joten kun valtiontalous sekä teollisuus romahdutetaan näillä keinoin, niin se ajaa mitä useamman nuoren putoamaan tästä markkinatalouden juoksukilpailusta pois. Ja mitä useammin tällaiset nuoret päätyvät lähiöslummien liimanhaistelukerhoihin ja hoitavat itsensä pois kuvioista lopulta vahvemmilla huumeilla.

      Sillä Trilateraalisen Komission, Bilderberg kerhon, 300 Komitean ajatushautomoissa työttömille ei anneta yhtään armoa, koska heidät katsotaan kaikki valtioille hyödyttömiksi suursyömäreiksi.

      Mutta vaikka työttömyys ei oikeasti ole se suurin yhteiskunnallinen kustannusmeno, niin silti valtaeliitti käyttää edelleen tätä samaa provokaatio harhautusta. Että se vieläkin antaa työttömistä tämän saman halventavan kuvan, jotta keskiluokka saadaan vihaamaan heitä ja luulemaan, että kuinka keskiluokan verotuloista suurin osa menisi näiden työttömien elatukseen.

      • Painu.kuntouttavaan

        Aikamoinen sammakko.


    • aktiivia.aktiivia

      Ihmiset etsivät syyllisiä vinhaa tahtia vaikka syy on oma laiskuus. hohoho!

    • Puhutaan.totuuksia

      Vihervasurit näitä tahtoo vain lisää Suomeen. Ei he voi ymmärtää suomalaisten pieniosaisten hätää. Kapuloita heittelevät rattaisiin jatkuvasti kaikkeen että suomalaiset voisi aina vain huonommin.

    • Oikeutta

      Maahanmuuttajat ovat maailmassa kaikkein huono-osaisimpia, ja joku jaksaa heidänkin kohtaloaan kadehtia. Heikoimpien potkiminen on nyt muotia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2693
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      72
      1452
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      40
      1433
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      30
      1208
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1153
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1151
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1141
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1089
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1080
    Aihe