CDON.COM laskujen maksu

Nano

Tein ostoksen cdon verkkokaupasta. Maksoin laskun ajallaan. Minua alkoi karhuta eri yhtiö, että en ole maksanut. Ryhdyin selvittämään asiaa niitä karhuja lähettäneen yhtiön kanssa. Sieltä ilmoitettiin, että minun pitää maksaa heille ja itse selvittää cdon suuntaan. Näin toimin. CDON ei ole palauttanut minulle heille menneitä rahoja.
CDON asiakaspalvelu kyseli minulta monta kertaan erinäisiä asioita ja ilmoitti, että ei huolta rahat palautetaan. Ei ole näkynyt. Eikä enää ole asiakaspalvelu ollut yhteydessäkään, kun olen kysynyt, että kauanko kestää rahojen palautus?
Mikä avuksi?

3

76

Vastaukset

 • CDON asiakaspalvelusta ei voi puhua, aikanaan palveluna. Itse tilasin 4 tuotetta ja sain 3 - vika oli minun kun menin tilaamaan heiltä tuotteita. Tämä vika on helppo korjata, jatkossa en tilaa heiltä yhtään mitään ja kehoitan kaikkia tuttuja tekemään saman.

 • Näin osuvia kommentteja en olekaan aikaisemmin kuullut tästä tv-sarjasta.

 • Itse kerran erehdyin tilaamaan ko. puljusta, tuote tuli (viallisena) palautus homma tökki heti alkuun ja pelleily loppui kun alkoivat karhuta ajoissa jo kertaalleen maksettua tuotetta.
  Laitoin vastauksena s-postin jossa liitteenä ko. laskun suoritustosite ja ilmoitin että jatkossa tallennan ja tulostan KAIKKI heidän kanssaan asioidut keskustelut mahdollisia oikeustoimia varten. Loppui karhut muttei koskaan tullut mitään viestiä ja asiasta jo reilu neljä vuotta.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  174
  3414
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  17
  996