Merien JÄTEPYÖRTEET ????????????

Tyynenmeren ja Atlantin jätepyörteet on tiedetty jo pitkään. !!!!
Mutta miksi niille ei ole tehty mitään ??? Ei edes ole yritetty tehdä mitään ???!!!!!!!!

MIKSI ???????

Ei se teknisesti voi olla mahdotonta, sillä jos troolarit löytävät silli- ja makrilliparvet
(pieniä kaloja) ihan tosta vaan, niin tällainen melkein paikallaan vellova ja satelliiteista havaittava roskalautta olisi samallalailla ja samalla tekniikalla troolarin nuotalla pois-otettavissa !!!!!!!
Jos kerran kalat saadaan Helposti ylikalastettua, niin luulisi tällaisen muovimassaparven olevan HelppoSaalis !!!!!

Siihen vaan Troolarin vierelle sitten isompi konttialus, joka kuljettaisi koko roskan maille ja UUSIO tai EnergiaKäyttöön !!!!!!!!!! Tietysti ne savukaasut pitää puhdistaa, jos poltetaan !!!!!!!

Rahat tähän saataisiin helposti siten, että näiden merien rantavaltiot, eli ROSKAAJAT
maksaisivat 75 % kuluista ja YK:n kautta muut sisämaavaltiot sitten loput 25 %.......??!!!!

Helppo ja yksinkertainen suunnitelma ja maksaa varmaan itsensä monninkertaisesti takaisin siten, että kalakanta vahvistuu ja sitä voi sitten ihmisten ravinnoksi kalastaa enemmän, kuin nyt MUOVIROSKAMERESTÄ !!!!!!!!!!!!!!

Ottakaa Vihreät opiksenne ja viekää TÄTÄ-ASIAA eteenpäin, sillä teillä on kaikki VaikutusMahdollisuusSysteemit ja koko kansainvälinen Valistuneiden Ihmisten Tuki Takananne ja Edessänne, eli Äänestäjät, ...!!!!!

TehkääJotain !!!!!!!!!!!

yst.terv SaltDog
Ilmoita


24 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Raha ratkaisee, ketään ei kiinnosta Eläinten ja esim. Kalojen Hyvinvointi, koska se ei tuo rahaa kenellekkän vallassaolevalle PERSEREIÄLLE !!!!!!!!!????????????

mUTTA SITTEN KUNFAUNA LOPPUU JA RUOKA LOPPUU, SITTEN VASTA SYÖDÄÄN SYNTEETTISTÄ MUOVIPROTEENIA JA MIHIN ON LISÄTTY TARPEELLISET AMINIHAPOT JA VITAMIINIT,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, VASTA SITTEN "IHMINEN YMMÄRTÄÄ, MITÄ TULI TEHTYÄ """""""""" JA kuolla saa koko paska ja joutaakin , sillä MAAPALLO OTTAA OMANSA JA KARISTAA TÄMÄN TYHMÄN IHMISRODUN KUORELTAN JA MENNEEN UTETELIASUUTEEN JA JÄÄVÄTTÖMÄÄN JA PAREMPAAN TULEVAISUUTEEN, JONKA IHMISKUNTA MEINASI TUHOTA, MUTTA EI KERENNYT, KUN TUKEHTUI OMAAN AHNEUTEENSA JA VALLANHALUUNSA JA JÄI TOISEKSI MAAPALLOLLE ,,.. !!!!!!!!!!!!!!

JOKA ON IANKAIKKISEN WIISAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja joka sallii vain parhaat geenimuunnelmat, ei mitään keskinkertaista paskaa, mitä ihiminen on ...................................................

sEURAAVA SETTI ON pAREMPI JA SE EI OLE AHNE, EIKÄ YLIMIELINEN.

T: oNNEA pallo
Ilmoita
eiköhän
Ilmoita
Hauska uutinen; arvioidaan olevan kolmen Tanskan kokoinen lautta. Ei nykyisin tarvitse arvioida, satelliittikuvista voidaan laskea pinta-ala neliömetrilleen.
Ilmoita
ensi kesänä -kuulema, alkaa niiden siivous.
1 VASTAUS:
Ihanaa, jos näin on, sittenhän KAIKKIONKUNNOSSA MaaPallollamme, ei kuin kuunnellaan vaan MiikkaelJaksonnin EARHT-biisiä kädetristissä ja luotetaan politiikojemme woimallisiin & oikamielisiin ratkaisuihin ??? !!!!!
+Lisää kommentti
yk,n kautta ei kannata rahoittaa mitään koska rahat uppoavat moniansallisen järjestön hallintokuluihin eli herrojen taskuihin.
Ilmoita
Kyllä kaikki"HYVÄT" Ihmiset touhottaa ja ovat olevinaan niin Wihreitä, kun sättäävät ne perunankuoret sinne Biojuttuun, mutta samalla sitten mietitään, minne lähdetään loma-matkalle kerosiinia ja maapallomme ilmakehän otsonikerrosta polttamaan.....!!!!!!!!!!!!

On tietysti totta, että täällä sivistyneessa Euroopassa ja etenkin täällä sivistyneessä Pohjolassa meidän jätämämme hiilijalanjälki on promille siitä, mitä Intiassa, Kiinassa ja kaikissa Balin ja Malin kaltaisissa EkoloogisestiKehitysmaissa on. !!! Siellähän dumpataan kaikki roskat mereen ja ilman mitään käsittelyä.
Ja meillä sentään joka toinen ajattelee sitä, että ostaisiko sen mohairneuleen, kun siitä tulee sitä micromuovia.....

Mutta kukaan MAAILMASSA, ei edes YK :????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lotkauta korvaansakkaan, eikä tee Mitään, JÄTEPYÖRTEEN ESTÄMISEKSI tai sen siivoamiseksi ???????????????
Sama PaskanJatkumo Etenee..... Kiina, Intia, Venäjä ja kaikki Aasianmaat ja myös Afrikanmaat vain onnellisesti työntävät kaikkipaskat mereen ja sitten ovat pyytämässä EU:lta rahaa, kun ennen niin elinvoimainen kalatalous on nyt heikennyt sen siirtomaapolitiikan seurauksena, mutta kyllähän Suomimaksaa aina osuutensa kloppaalista aiheuttamastaansa tuhosta maailman merillä, TOTTAKAI ; ))
Ilmoita
Hey Salt Dog.

Forget those maaimaa parantavat ajatuksesi, sillä sitten vasta, kun Thaimaalaisilta ja muiltakin Etelä Filippiinäisiltä Ihmisiltä loppuu kalaruoka! Niin sitten vasta siellä ihmiset tajuaa, että miksi?
Ei ihminen opi mitään, kuin pakon edessä!
Valitettava tosiasia on tämä.

; (
Ilmoita
Hei SaltDog.
Mitä jos vaan keskittyisit Kallaveden muikkukannan vaalimiseen ja sen säilyttämiseen, kun se finbulpsellutehdas sinne tulee RAISKAAMAAN koko Kallaveden !!!!
Laita nimesi adressiin, joka vastustaa koko hanketta, joka on täysin TYPERÄ ja vain hetkellistä sellubuumia ihannoiva Kuopion kaupungin maksettujen päättäjien omasuuensin ja poonukset ja lahjukset minulle juttu !!!!!!!!!!
Vastusta ensin sitä kallavesiPaskaJuttua ja sitten vasta niitä Atlantin ja Tyynenmeren jätepyörteitä !!!!

OilEnergyFirst
Ilmoita
Asko Hei, Ei niille mertenroskille kukaan tee Yhtään mitään, ei YK, ei EU ei kukaan,. !! Koko maailma hukkuu PASKAAN JA ME LUETAAN VAIN LEHTIÄ, (Rauli oli oikessa jo silloin -68 vuonna)
tsekataan siis vain i PODEJA JA ME OTetAAN vain siis SELFIETÄ TAI PELFIETÄ, se on tärkeintä nykymaailmassa , , ,
kunhan vaan omaego ON esillä ja just sillä levelillä, mikä on nyt siis siistii ja trendikäst, ainaki must on silleen siistein ja kuulein juttu siis just se on oma ite ja paras kaikist ja siis ,,,,, ,,,. !! ???
Ilmoita
No mutta onhan se asia edes hieman mennyt etenpäin, kun sillä merikilpikonnalla ei enää ole nenässä se muovinen juomapilli, kuin sellainen biologisesti hajoava ecopilli, jonka Suomalaiset ovat keksineet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kyllä Suomalaiset ovat viisaita, kun he osaavat tehhdä puusta, joka on meidän ainoa luonnonvara, niin vaikka vaatteita tai mitä vaan puun lingiiniseenbiologiaan perustuvia tuotteita. !!!
Nyt kun vaan se kaikki tietotaito, mikä meillä täällä pohjolassa on, niin se pitää sada myös muiden Ihmisten tietoon, niin ei sitten yhtään muovikassia mene mereen !!!!!!!!!!!!!!!

Siihen menee vielä aikaa, mutta jo se, että luet tämän ja kuuntelet Michael Jacsonin EARTHIN, niin silloin ollaan jo sillä tiellä, että MAAILMAPELASTUU JOSKUS !!!! ????

t: livetys
Ilmoita
suurimmat syylliset merien roskalauttoihin löytyy kolmansista maista ja olisi rasismia vaatia jonkunlaista jätteenkierrätystä ja vastuuta asioista.
Ilmoita
että joku jaksaa jostain muovikassista vaahdota, ei se jäte meitä vastuullisia suomalaisia häiritse.
ennemminkin pitäisi olla asennetta ja kysymyksiä sitä kohtaan,,,, että mikä on minkin ja kunkin puolueen vaaliteema seuraavissa vaaleissa, väyrysen teema jo tiedetään, eikä taida muillakaan olla paljon sen älykkäämpää ,???????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ????????????????

t: vaalivaikuttaja
Ilmoita
suomelle olisi ilmastopoliittista vastuuta että jättäisi kehityavun kokonan maksamatta.
Ilmoita
Suomessa on keksitty jo puusta tehty ja biologisesti hajoava nestettä kestävä pullo, jolla voitaisiin korvata kaikki MUOVIPULLOT MAAILMASSA !!!!!!!!!!!!!!
Ja sama keksintö voisi varmaan korvata myös kaikki muovikassit ja kaikki muutkin öljystä tehtävät nesteenkestävät tuotteet !!!!!!!!!!!

No nyt sitten vaan Ihmetellään yksi sormi perseessä ja toinen suussa ja vaihdetaan välillä niiden paikkaa ja ollaan sitä mieltä, että ei tämä asia kuulu minulle ?????????????????????

Miksi tämä Suomalainen keksintö ei ole saanut maailman laajuista huomiota, no tietenkin siksi, koska shell ja essox lataavat joka vuosi 200 miljoonaa dollaria öljypohjaisten muovituotteiden määrän lisäämiseksi !! ?? !!!!!

Eli raha ratkaisee ja tämäkin Suomalainen keksijä onjo varmaan ostettu, tai peloteltu "Hiljaiseksi" ,,,,... !!!

Mutta Minä ainakin tuen Tulevaisuutta ja MuoviRoskatonta Elämää ja en osta kuin BIOHAJOAVIATuotteita ja omalta pieneltä osaltani Tuen ja Teen MAAILMAA PAREMMAKSI !!!!!!!!!!

Ottaakaa minusta Oppia & Pelastakaa MAAILMA ; ))

t: BioMies
Ilmoita
Välimeressäkin on jätepyörre.
3 VASTAUSTA:
hei sinun elämässäsi on jätepyörre !!!!!!!
jätepyörre kirjoitti:
hei sinun elämässäsi on jätepyörre !!!!!!!
Oli, mutta ei ole ENÄÄ !!!!!!!!!
Olen NYT Valaistunut ja UudestiSyntynyt Suomalainen MiesKuluttaja, joka ymmärtää nyt ja vasta nyt MAAILMAN ja sen Kosmisen Yhteyden, Meidän Kaikkien Elävien Elollisten ELÄMÄÄN !!!!!!!!!!

Eli, jos minä haluan elää täällä Kosmoksessa, niin minun pitää pitää omalta osaltani tehdä tästä Telluksesta toimiva ja sen energiasykkeeseen, koko sen Faunan kautta Elävä ja Kestävä Kokonaisuus !!!!!!!!

Eli Pitää Kierrätää ja Olla Egologinen ja Kaikkia Bio-ja UusituviaJuttuja käyttävävä VastuullinenIhminen !!!!!!!!

Mitä muuten ajattelette mitä Andromedalla ollaan tästä MaapallonTuhoavastamenosta mieltä ?????

Ei varmaan näytä hyvälle !!!!!!

Andromeda on sentään lähin meidän Galagsiryppäässä ja jopa hieman isompi, kuin meidän Linnunratamme.

Ei siellä varmaan hyvällä katsota sitä, että me pistetään Paskaksi koko oma ElämämmeAlusta ja sen mahdollisuus edes olla olemassa !!?????

Varmaan siellä ihmetellään, että miten tuo paskasakki Tuhoaa kaiken Mistä se saa Elantonsa ja Mistä sillä on mahdollisuus elää !!???

Me ihmiset ollaan koko Universumin HUONOIN setti miljardien vuosien kehityksien tuloksena......
Me tuhoamme oman Rakkaan ja Kauniin MaaPallomme ja Kaikki sen Monimuotoisuuden Tarjoamat Eläimet ja Kasvit ja MIKSI ??????????????????????????????????????????????????,,,

vain, sen takia, että kutsumamme kehitys on vain AHNEUTTAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!

Mutta olemmeko koskaan ajatelleet omassa ItsekkäässäAhneudessamme ajatelleet miten meitä HALVEKSITAAN ??? !!! ? !

Andromedalta tuli viestiä, että Joutsenen Tähdistön "Uusilla" galagseilla on eri meininki, eikä Tällaista TellusOmaPaskaJuttua, ,,,,,!!!!!!!!

Mutta sehän onkin Hyvä juttu, sillä jos otetaan vain PunaSiirtymä, valonnopeus avaruuden nopeuden suurimpana määreenä joka optimoi aika-avaruuden kaareutuman ja Katsotaan milloin Joutsenen Tähdistö syntyi, niin suhteutettuna maailmankaikkeuden alkuun, NIIN ME, LinnunRata ja MaaPallo, ei OLLA VIELÄ EDES Synnytty !!!!!!!!!!!

Mutta toisaalta, jos vielä syntymätön Galagsi on sitä mieltä, että LinnunRadalla on joku paskaplaneetta, jonka käytösotii kaikkia Kosmoksen ELÄMÄNLAKEJA VASTAAN; niin kannataisikohan sitä edes ???????????

yrittäää
eivarmaankaan
+Lisää kommentti
Mitä järkee ostaa bioska pusseja biojätteille, kun esim. Järvenpäässä on kielletty biohajoavat pussit biojätteen seassa.
1 VASTAUS:
Miten on mahdollista, että JärjenPäässä, tarkoittaa varmaan ihan oikeasti järjen päässä, eli siellä missä Järki loppuu ja atavistinen, kaikki RAHA ja Hyöty minulle, toiminta alkaa !! ?????????
Biojätepussien kieltäminen on Suomen lakien vastaista ja kaikkien niiden EU:N meille Suomelle ja Suomalaisille annettujen, meidän eduskuntamme ja hallituksen, hyväksymien asetusten ja lakien ja määräysten Rikkomista ja YMPÄRISTÖRIKOS !!!!!!!!!!!!!!!
Varmaan taustalla on jonkun päättävän elimen asianhallinnassa oleva " OmaLehmäOjassa"""" juttu ,,,,,

Tehkää jotain järjenpääläiset, niin tämä teidän NICKNAME ei jää teille Ikuiseksi riesaksi !!!!!!!

Ottakaa oppia vaikka Kalifornialaisista, sillä siellä kierrätetään jopa hotellit....

resykle
+Lisää kommentti
en jaksa enää
Ilmoita
Hotel Californis Biisin Kitarasoolo on PARAS kautta aikojen, ,,,,

Nimim. Kunttarulla
Ilmoita
Jos joku tätä minun ajatusjatkuomani Maapallon ja kaiken Paremman Tulevaisuuden puolesta ei Ymmärtänyt, niin voin SITÄ myös selittää ihan henkilökohtaisesti osoitteessa ......

asko.juvonen@hotmail.com tai nro 0503497218
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Merien JÄTEPYÖRTEET ????????????

Tyynenmeren ja Atlantin jätepyörteet on tiedetty jo pitkään. !!!!
Mutta miksi niille ei ole tehty mitään ??? Ei edes ole yritetty tehdä mitään ???!!!!!!!!

MIKSI ???????

Ei se teknisesti voi olla mahdotonta, sillä jos troolarit löytävät silli- ja makrilliparvet
(pieniä kaloja) ihan tosta vaan, niin tällainen melkein paikallaan vellova ja satelliiteista havaittava roskalautta olisi samallalailla ja samalla tekniikalla troolarin nuotalla pois-otettavissa !!!!!!!
Jos kerran kalat saadaan Helposti ylikalastettua, niin luulisi tällaisen muovimassaparven olevan HelppoSaalis !!!!!

Siihen vaan Troolarin vierelle sitten isompi konttialus, joka kuljettaisi koko roskan maille ja UUSIO tai EnergiaKäyttöön !!!!!!!!!! Tietysti ne savukaasut pitää puhdistaa, jos poltetaan !!!!!!!

Rahat tähän saataisiin helposti siten, että näiden merien rantavaltiot, eli ROSKAAJAT
maksaisivat 75 % kuluista ja YK:n kautta muut sisämaavaltiot sitten loput 25 %.......??!!!!

Helppo ja yksinkertainen suunnitelma ja maksaa varmaan itsensä monninkertaisesti takaisin siten, että kalakanta vahvistuu ja sitä voi sitten ihmisten ravinnoksi kalastaa enemmän, kuin nyt MUOVIROSKAMERESTÄ !!!!!!!!!!!!!!

Ottakaa Vihreät opiksenne ja viekää TÄTÄ-ASIAA eteenpäin, sillä teillä on kaikki VaikutusMahdollisuusSysteemit ja koko kansainvälinen Valistuneiden Ihmisten Tuki Takananne ja Edessänne, eli Äänestäjät, ...!!!!!

TehkääJotain !!!!!!!!!!!

yst.terv SaltDog

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta