Hiljaisen viikon aloitus yksipuolisen

ixåkinza

hyötykulttuurin toimijoille pohdittavaksi jos kiinostaa ( ei ole pakko ) Tunnistatteko sosiaalisen väkivallan johon kuuluu : houkutteleminen, pakottaminen, manipuloiminen, kiusaaminen, ihmisarvon kieltäminen, mitätöinti jos yksipuolisen hyötykulttuurin ns. edustajat taajuksilla / kanavilla eivät saa kaikkia veronmaksajia siis kuluttajia jotka ovat ihmisiä välineiksi omilla taajuksilla ja tv. kanavilla. Todenvastainen liehakointi pyrkii jokaista ihmistä muuttumaan joidenkin tahojen pelkäksi välineeksi joka antaa aikansa, rahaa ja fanittamista tuntemattomaan keinotekoiseen yksipuoliseen hyötykulttuuriin jossa joku voittaa jotain ja saa sanoa jotain etekin fanittaa yksipuolista hyötyyhteiskuntalaista joka on pelkästään kiinostunut kuinka paljon ihmisä muuttuu välineiksi suurella määrällä peukutuksia ja likkauksia itselleen se on heidän työtään yrittäjinä.

Tunnistatteko sanalisen väkivallan kohdallanne kun ette suostu yksipuolisen hyötykulttuurin pelkäksi välineeksi. Valhetodellisuus" rakastaa" peukuttajiaan, likkaajiaan Valhetodellisuus ei lue itse eikä lapsilleen kirjoja vaan antaa teknologiaa, Lapsensa vain suorittaa tärkeitä oppimisen kannalta taitoja jotka jäävät vähäiseksi yksipuolisen hyötykulttuurin vanhempien taholta. Asosiaalista väkivalta käyttää kaupaliset toimijat jatkuvasti kuka enemmän kuka vähemmän mutta todellisuudessa heillä ei ole vastuuntuntoa massoista jotka ovat ajattelemattomuttaan tai tietäen alistaneet itsensä pelkiksi välineiksi uskoen totuudenvastaisia hokemia esimerkiksi.

Tässä ei kirjoita pappi eikä mikään uskonlahkolainen vain tavallinen ihminen joka jostain syystä on aina halunnut oppia itseään älykkäämiltä, viisaamilta, kokeneemalta jopa siinämäärin että muuttaisin yliopistolle asumaan jos olisi mahdolista. . Tämän kaiken kun tietävät pitäisi olla selvä peli puolin ja toisin ja älykkäämät ainakin nuolevat haavansa ns, ja havaitsevat että koko suomen kansaa ei voi määritellä yhtenä massana eikä älykkäämät edes loukkaannu kun eivät onnistuneetkaan saamaan taas tuota yhtäkään yksipuoliseen hyötykulttuuriin välineeksi.

Pidän laadukkaista mainoksista joita näkee lehdissä pidän myös astianpyyhkeistäni jotka ovat kirjailleet suvun nimikirjaimilla joten minkäänlainen astianpesukone ei voita astiankuivauspyyhkeitäni . En anna kotiani toisten siivottavaksi jotta minulla olisi " hauskaa " tehdä jotain muuta kuten joku mainos ilmoittaa. Minusta hauskuus on minun oma valinta mikä on hauskaa ja se ei ole sama kuin yksipuolista hyötykulttuuria mainostavilla. Tämä oli nyt tässä.

4

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kinzaoiyx

      Samaamieltä renny harlinin kanssa mitä hän ilmoittanut julkisuuteen. Täällä en hyväksy ensimäitäkään polittisia pisteitä hakevaa kun itse en edusta yhtäkään puoluetta enkä muitakaan En ole osalistunut enkä osalistu minkäänlaiseen massapsykoosiin kaltaisiin keskusteluihn enkä varsinkaan minkäänlaisiin edes ns. likkojenlenkkeihin enkä jne.

      Maailmalla matkatessani oli iloisesti yllättynyt ja niin montakertaa mutta tälläkertaa kun puhaltelin saippukuplia lasten kuin muidenkin silmäniloksi niin kiinalainen tv. yhtiö mainosväkineen jostain syystä halusi minut kameraansa vaikka en sinnekkään edes pyrkinyt. Jostain syystä olen maailmalla kuin kotononani oppimassa ilman apurahoja itse maksavana. Kokemukseni suomessa on sitä kun jotain mainitsen esimerkiksi hongongissa viettämistäni mielyttävistä ja tulevista on heti pessimistisesti maailmaan yksipuolisesti suhtautuvaa joiden mielestä minukin pitäisi hoitaa koko maailman ongelmat. Se on yksipuolista hyötykulttuuria myös jota toiset voisivat sitten kopioda itselleen.

      Elokuvien katselijana annan aikaani elokuvalle mielummin kuin toimittajajuontajille jotka edustavat yksipuolista hyötykulttuuria yrityksineen luoden valhetodellisuutta massoille saadakseen mahdolisemman monet ihmiset pelkiksi välineiksi joiden ajankäytöllä ansaita itselleen se on heidän työtään.

    • yuokinza

      " heikkokohtani " tosiaan olisi kädettömänä jos en voisi vaihtaa taajuksia siinä kohtaa kun tunnin aikana on kuultu riittävästi houkuttelua siis kärjäämistä tuttavalliseen sävyyn kuinka kuuntelijoiden pitää mennä katsomaan videoita , textaa, soittaa ja niin edelleen. Talouksissa monesti radio taustalla kuuluvasti joskaan korva kiinni tuskin monikaan mutta tarpeeksi kun saa kuulla jatkuvaa hokemista kuuntelijoiden aikaa yksipuolisesti hyötykulttuuria kohtaan " meni hermot " Mikään tuollainen ei tue esimerkiksi lasten ja nuorten tervettä kehitystä tuli mieleeni kun näin ylellä mainoksen jossa toivottiin nuorille rahalista tukea.

      Mikään nettiryhmä eikä nettipalstojen keskustelukerhot oikeasti tue nuoria jotka ovat syrjääntyneet tai syrjääntymisvaarassa vaan henkilökohtainen kohtaaminen todellisuudessa korkeastikoulutettujen psykologien esimerkiksi kanssa. Nettipalstoilla monet menettävät aktiviteettinsa ja todellisuudentajunsa peukuttaessaan ja kuvitelleen heille vain näkötuttaja teeveestä ja radiosta kavereikseen kun heidän työhönsä liittyy olla ihanan mukavia jotta kuulijoille välittyisi tunne yhteisöllisyydestä mutta minkälaisesta.

      Nettimaailma ei sisällä keskustelukerhoissa todellisia tukevia antavia ihmis-suhteita kuin luoda pysyviä ihmis-suhteita luotettaviin joiden kanssa kokea aitoa yhteenkuuluvaisuutta jos itseäni hurskaana pitäisin vaatisin syrjääntyneitä poistumaan netistä ulkoilemaan sekä varamaan oikean ja todellisen ajan korkeastikoulutetuilta psykoloogeilta joiden kanssa pohtisivat ongelmiaan. Toiminta vahvistaa itsenäisyyttä. Toiminta tarjoaa mahdollisuuden oppia eikä istuminen netissä. Toiminta mahdolistaa älyllisiä, fyysisiä, psykoloogisia ja sosiaalisia taitoja joita tarvitsevat todellisessa elämässään nyt ja tulevaisuudessa eikä ajan kuluttamista täysin tuntemattomien seurassa nettimaailman keskustelukerhoissa joissa ihmiset tuntevat vain sen mitä ovat nähneet televisosta ja kuulleet radiosta.

      Ensisijaisesti syrjääntyneiden ja muiden vähävaraisten jne, tehtävä on jäsentyä omaan perhe-elämäänsä, kouluun ja yhteiskuntaan todellisuudessa ehkä sitten oppivat arviomaan ja karttamaan petollisuutta kun ihmisten hyvyys eikä pahuus välttämättä näy ulospäin eikä mainosmaailmaan kuuluva tunkeileva tuttavallisuus ole kuin heidän työtään vaikka minäkään en tunne heistä yhtäkään vaan heidän keinonsa yrittää viedä aikaani ja lisätä sähkölaskuani ( :) ) tuttavuudenhaluillaan .

    • kinxaöäåö

      Hyvää pääsiäisenaikaa mainostoimistojenväki jotka olette onnistuneet esimerkkinä Prisman vai pitäisikö sanoa Smarkettien yms. tekemään itsestäänselyyksistä näkyvästi sen minkä eiole muuttunut eikä tule muuttumaan vaikka minkälaiset yhteisöt ja ihmisoikeus, sanavapaus niin edelleen mittelöisivät kuten tekevätkin 24/7. Sivistömättömiä jotka pitävät toisia itseään huonompina, vähempiarvoisena, ihmisinä joilla ei ole mitään väliä ja niin edelleen ja niin edelleen ja niin edelleen.

      Kyseessä esimerkkinä niin monesti eri mainostoimistojen tekemät mainokset josta viimeisin kertoo kahden miehen keskusteluista boonuksista. Miehet on asettuneet rooliin vähä-älyisenä tai muuten heikkolahjaisina jossa vastakkainasetelulla kaikki korostuu kuin bygmax mainoksen mies aikoinaan myös tavanomaisesti esittivät umpijörrönä mitäänsanomattomana ja niin edelleen.....

      Työpaikoilla on lukematonmäärä töissä niitä juuri niitä kantasuomalaisia jotka pitävät toisia kantasuomalaisia itseään huonompana, vähäarvoisena jolla eiole mitään väliä esimerkiksi. Mikään eiole muuttunut eikä tule muuttumaan ainoastaan vähempiarvoiseksi lukitellut voi omalla käytöksellä olla antamatta minkäänlaista merkitystä kyseessä olevalla käytökselle eikä uppoutua vastapuolen kertakaikkiseen hölmöyteen niin sanoakseni. Mielestäni on oman aikansa väärinkäyttöä muuttaa aikuisten ihmisten luutuneita ajatusrakennelmia omasta paremmuudestaan koska heidän käytöksestä näkee ja kuulee kuinka huono-olo heillä on itsensä ja tunne-elämänsä kanssa.

      Mainostoimistoissa ovat älynneet tehdä tulosta tästä itsestäänselvyydestä jopa niin rehelisesti että mainoksen kautta mainostavat niin suunnattoman määrän ihmisiä jotka sukupolvelvelta toiselle käyttätyvät juuri noin sekä voivat vuosi vuodelta itse huonosti. Arvokasta työtään tekevät järjestöt tekevät arvokasta työtään mutta kannettu vesi ei kaivossa pysy leikillisesti todettuna. Itse kuitenkin paljon moukkamaista nähneenä ja kokeneena joka eiole pelkkä kokemus vaan tosiasia olen pitätynyt antamatta minkäänlaista merkitystä vaikka vastapuolen työaika on monesti mennyt siihen kuinka saada provosoitua sekä menettämään itsehillintänsä heidän sairaaloiselle rehvakkuudentunteelle. " auta armias luoja heitä " näkemään ja kohtaamaan oman käytöksensä typeryys ja ajattelemattomuus...

    • ökinzaö

      Byggmaxin mainoshahmona esiityvästä miehestä jota minäkään en tunne olivat montaamieltä kun eivät kiireeydentunteessa kyenneet ajattelemaan mainoksen arvoa. Miehellä työtehtävissään ei ole kauluspaitaa eikä mittatilauspukua koska hassua se olisi rakentajan noissa asusteissa puuhastella ja rakentaa mitä sitten rakentaakin. Todellisuudessa farkut huonosti-istuvat mutta välyydellään sopivat tekevät liikkumiesta joustavampaa. Miehen käytös osoittaa selvästi kuinka on läsnä vain omaan työhönsä uppoutuneena sekä tietää itse mitä byggmaksista tarvitsee ja ostaa niin asiakaspalvelijat voivat silläaikaa palvella vähemmän tietäviä.

      Byggmaximies on olemukseltaan kuin ketätahansa esimerkkinä : lääkäri, dosentti, proffesori kuin toisetkin jotka ovat suunnanneet läsnäolonsa heidän kiinostuksensa kohteeseen tuossa ostoksiinsa eikä asusteidensa istuvuuteen kuin muutenkaan yhtä vähäiseen merkitykseen .Selkeästi omatoiminen ja itsenäinen työote joka mainoksessa on huomion arvoista sekä omatoimisuutensa ansiosta ei turhaan häiritse asiakaspalvelijoita. Harmilista niiden kaikkien puolesta jotka eivät kykene näkemään mainoksessa kuin riitaan ja tyhjänpäiväiseen eipäs juupas väittelyyn.

      Mainokset ovat mainoksissaan tehneet hyvin näkyväksi miten ihmiset arvottavat ketäkin sekä arvottajien puutteelisen ajattelukyvykkyydenkin. Byggmax miehiä ja naisia tänäänkin ilman stailaistausta varmasti suurinosa viihtyy omassa elämässään antamatta mitään merkitystä mitä mieltä ketäkin heidän ulkonäöstään kuin muista ulkoisista tekijöistä. Olisipa nähneet minut silloin kun lenkkeilin lemmikkini kanssa vanhassa pitkässä ulsterissa isot papan huopavarsisaappaat jalassa sekä joku myssy päässäni siitä ilkeämieliset vain minustakin selffieitä kuvamaan jos itselleen järkevää tekemistä löydy niin saavat omanlaistaan rehvakasta " hyvääoloaan " miltä minäkin näytän pihallani kun ei ole istumalihaksia korostavia housuja jalassa vaan mitämilloinkin vanhaa ja paljon pidettyjä asusteita jalkineineen jos mitään muuta eivät keksi.

      Mainittavan arvoisena kuitenkin huomautan että vain omalla vastuulla saavat näille pihoille tulla selfieitään ottamaan. Itse en kuitenkaan käyttäydy enkä käyttätynyt että saisin kuvan joistakin joka tietoisesti tahtovat halventavan toisten ihmisarvoa sekä keksivät siitä kuvitelmissaan epänormaalia yhteisöllisyydentunnetta yhteisössään jossa sivistys ei heidän päätä pakota eikä järkikään ajattelukyvystä puhumattakaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8584
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2595
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      124
      2323
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1976
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1714
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1529
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1477
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1419
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1292
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe