Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Stalinismivoihyvin

Stalinistinenvenäjä

Venäjä on edelleen stalinistinen valtio eikä muutosta ole näköpiirissä..
Venäjä toimii edelleen natsien tavoin eikä myönnä edes historiallisia rikoksiaan Suomea kohtaan.
Kriminaalivaltio on peilikuva kansalaisistaan, jotka ovat aina valmiita tukemaan valtiota valtionkirkko mukaan lukien, rikollisen menneisyyden puolustamisessa aluevarkauksineen.

Se on myös ainoa mahdollinen tulevaisuuden tie Venäjällä ja vihollisia on hankittava uusilla rikoksilla, että voidaan puolustaa vanhoja jo tehtyjä valheiden ja propagandan avustamana. Toimiva keino siis edelleen, vierittää oman toiminnan seuraukset muiden syyksi, joten uusia vihollisia on aina löydyttävä tilalle, että etenkin oman kansan hämääminen onnistuu.

Venäläiset eivät nykyään edes ymmärrä, että toinen maailmansota oli käytännössä kokonaan Venäjän syytä, liittouduttuaan ensin Hitlerin kanssa ja provosoidessaan siten Hitler hyökkäämään myös itään.

Koska Venäjällä tiliä omasta historiasta ei ole koskaan tehty, on jatkettava samalla linjalla tekojen peittelemiseksi ja rikollisten toimintapojen oikeuttamiseksi myös tulevaisuudessa.

17

312

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NooNooNovitsi

      En ole sairaampaa historian väärennys tulkintaa vielä nähnyt. Kohta Hitler julistetään pyhimykseksi ja kaanonisoidaan kirkon taholta. Nyt länsi on lähtenyt tosi oudoille poluille lavastaessaan myrkkyiskun oman maansa tantereelle ja syyttää siitä melkeimpä suoraan Putinia. Tämä on hermosotaa ( Nerve War) ja siinä toimivat erilliset Hermo Asiamiehet (Nerve Agents). Koetelllaan vastapuolen hermoja. Toi diplomaattien kotiin ajo on mitä naurettavinta mitä olen koskaan aiemmin kuullut. Mutta ehkä se oli ainoa mitä mielikuvituksettomat politikot voivat asialle tehdä. Vaikka ei siinä mitään. Tämä Siberian tulipalo on jonkinlainen kuittaus tuohon myrkkyiskuun. Kumpi osapuoli sen teki ja onko siinäkin jotain lavastusta.

      Vuosikymmenen tuhoisin tulipalo Venäjällä vaati ainakin 53 kuolonuhria - ihmiset hyppivät ikkunoista paetakseen liekkejä.
      Ulkomaat 26.3.2018 11:05
      Nea Alanen
      Uhrien joukossa on kymmeniä lapsia. Useita ihmisiä on yhä kadoksissa. Tulipalon syttymissyy yhä epäselvä.
      Ainakin 53 ihmistä on kuollut tulipalossa Venäjän Siperiassa Kemerovon kaupungissa sunnuntaina paikallisen ostoskeskuksen syttyessä palamaan.
      Tulipalo sai alkunsa ostoskeskuksen ylimmistä kerroksista, joissa sijaitsee elokuvateatteri ja lasten leikkialue.
      Tulipalon syttymisen syytä ei vielä tiedetä. Venäjän valtion tutkimusryhmä selvittää asiaa.
      Liekit on saatu sammutettua. Pelastustöitä vaikeutti se, että tavaratalon katto romahti tulipalossa. Pelastajien oli hankala päästä rakennuksen ylimpiin kerroksiin.
      Venäläisten tiedotusvälineiden mukaan jotkut tavaratalossa olleista ihmisistä hyppäsivät ostoskeskuksen ikkunoista liekkejä paetakseen.

      Tulipalon uhrien joukossa on kymmeniä lapsia ja useita ihmisiä on yhä kadoksissa palon jäljiltä. Kaikkia ruumiita ei ole pystytty tunnistamaan. Liekkien sammuttamiseen meni aikaa yli 17 tuntia, kertoo BBC. Lapset ja niiden kuolemat vetoavat aina ihmisiin jopa propagandassa.

      http://www.kaleva.fi/uutiset/ulkomaat/vuosikymmenen-tuhoisin-tulipalo-venajalla-vaati-ainakin-53-kuolonuhria-ihmiset-hyppivat-ikkunoista-paetakseen-liekkeja/788820/

      Ainakaan tuosta lehdessä olevasta kuvasta ei oikein saa kuvaa kovin tuhoisasta tulipalosta. Siinä on kolme paloautoa kadulla ja yhdestä ikkunasta tulee tummaa savua. Liekkejä ei näy missään. Syttymissyyksi epäillään oikosulkua. Kuvan alla tämä teksti. Aivan kuin Wtc tornit olisivat tulessa
      Ehkä tämän huijauksen tarkoitus onkin se että ihmiset kaivaisivat muistilokeroistaan niitä tuhoisia tulipaloja joita avaruusaseella on tehty. Kiinan satamapalo esimerkiksi. Mikä sen aiheutti.
      Oikosulkuko? tai Ylivieskan kirkon tuhopoltto. Kohta sen vuosipäivä tulee pääsiäisenä. siinä ei ketään kuollut mutta se oli tosi sitkeä tulipalo ja kannullinen bensaa riitti aikaan saamaan sen. Mies kylläkin tulee kirkosta ulos kahden kanisterin kanssa, joten mitä ainetta paloon oli käytetty?

      Kuvassa palomiehet seisoskelevat muina miehinä kadulla rupattelemassa ja varmaan ovat tupakkatauolla. Kolmeen paloautoon ei mahdu 660 pelastajaa. Onko medialukutaitomme jo niin kaikkien valheiden jälkeen ränsistynyt, että kaikki valheellinen tieto menee täydestä kuin häkä. Ja ketkä rikolliset nyt nauravat rikollisiin partoihinsa. Minäkin olen alkanut kasvattamaan omaa rikollista partaa. Se on muotia nykyään. Ja huom. varsinkin rikollinen parta, jonka taakse pääset naureskelemaan tavisten tyhmyyttä, kun noille uppoaa kaikki mitä media kertoo. Kuten Novitŝok -myrkkykaasuisku maailman voimakkaimmalla aineella siten, että uhtit jäävät henkiin. Kuinka pieni nuppineulan pään kokoinen annos se oli kun jäivät henkiin?

      Paikalla oli uutislähteiden mukaan jopa 660 pelastajaa kaikkiaan 17 tuntia kestäneen sammutusoperaation aikana. KUVA: EMERGENCIES MINISTRY HANDOUT
      En tiedä. Voihan tämä olla tottakin kun se tulee BBC:ltä. Mikä oikosulun aiheutti. Avaruusaseko?
      Ja kuka on iskun takana. Sen tietää vain Hermo Asiamies Novitshokki. (noviisi)

      • Bulganin

        Mistä tiedät sellaista, että Salisburyn isku olisi ollut lavastettu? Haluat näin olevan?


      • lavastushan-se-olikin
        Bulganin kirjoitti:

        Mistä tiedät sellaista, että Salisburyn isku olisi ollut lavastettu? Haluat näin olevan?

        Venäjähän juurikin lavasti eli teki Salisburyn iskun riittävän näyttäväksi jotta syntyisi vastavyöry jonka turvin leikkiä marttyyria jota länsi vainoaa.

        Näin Venäjä saa keinotekoisen tilaisuuden puolustautua vaikka maine on jo läpikotaisin liattu.


    • KuittiTuliTuliKuitti

      Tässä kuvassa taas nähdään liekkejä ja isoja. Huomaa sammutus nosturiauton häkin varjo seinällä missä letkumies sammuttaa paloa. Ei tommosta kuvaa pysty nykytekniikalla kukaan feikkaamaan. Joten palo on aito ja 40-100 ihmistä kuoli ja sammuttajia olikin vain kuusikymmentä. Ja palo kesti 17 tuntia ja oli tuhoisin vuosikymmeniin. Täytyykö sitä aina epäillä kaikkia false flagiksi. Myrkytys on aito ja syyllinen on Putinin palkkaama pulsu joka laittoi nuppineulan päällisen myrkkyä molempien pizaan kun nuo kävivät syömässä. Älä aina epäile virallista totuutta.
      Senkin mulukku, etten pahemmin voi sanoa. Nuoison villitsijä numero yksi.

      https://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=25294&mobile=on Uusin tieto on tässä.

      Kolme ihmistä on otettu kiinni Kemerovon tulipalon takia, yksi heistä ostoskeskuksen johtaja. Aluehallinto tarjoaa perheille rahaa korvaukseksi. (Minä luulin ensin että joku juoksi pakoon palopaikalta. Mutta se onkin johtaja joka on pidätetty)

      26.3.2018 klo 07:00 | päivitetty 26.3.2018 klo 08:51

      Siperian Kemerovossa ostoskeskuspalo on vaatinut ainakin yhdeksän lapsen hengen.
      Sunnuntaista lähtien riehunut tulipalo on nyt sammutettu. Ostoskeskuksesta on löydetty nyt 53 ihmisen ruumiit, ja yli kymmenen ihmistä on edelleen kateissa.
      Venäjän hätätilaministeriön mukaan 20 ihmistä on saatu pelastettua raunioista. Kuolonuhreja ei ole vielä tunnistettu.
      Keski-Siperiassa sijaitsevan Kemerovon alueen kuvernööri Aman Tulejev sanoi, että onnettomuusperheiden tukena on psykologeja, lääkäreitä ja sosiaalialan ammattilaisia.
      – Tämä on vaikeaa myös minulle henkilökohtaisesti, koska yksi lähisukulaisistani kuoli siellä ja valitettavasti hän oli pieni tyttö, kuvernööri sanoi uutistoimisto Tassille.
      Kolme ihmistä on otettu kiinni tulipalon takia, yksi heistä ostoskeskuksen johtaja.
      Kuvernööri Tulejevin mukaan lapsiuhrien perheille maksetaan korvauksia. Jos perhe on menettänyt yhden jäsenen, korvaus on 14 000 euroa ja jos uhreja on kaksi, 28 000 euroa.
      Venäjän hätätilaministerin Vladimir Putshkovin mukaan palomiesten työ ostoskeskuksen sisällä on erittäin vaikeaa. Ostoskeskuksen kerrosten lattiat uhkaavat romahtaa.
      – Sisällä on näkyvyys nollassa, vaarallisia kaasuja ja epävakaita rakenteita, Putshkov sanoi uutistoimisto Tassin mukaan.
      Tulipalo syttyi sunnuntaina Zimnjaja vishnja -ostoskeskuksen ylimmässä kerroksessa elokuvateatterissa ja levisi 1 500 neliömetrin alueelle.
      Ostoskeskus oli avattu vuonna 2013, ja siinä on muun muassa keilarata, lastenkeskus ja pieneläintarha.

      IHMISTEN KOMMENTIT ON AINA PARASTA

      Ma Maalis 26, 2018 11:04 am
      Venäjällä - kuten monessa muussakin maassa - rakentamisen perusohje on ”ota rahat ja juokse”.
      Onhan se 1,5 millimetrin paukkulanka lähes puolet halvempaa kuin 2,5-millinen... Ja kuorma voisi vaatia paksumpaakin johtoa. Siihen päälle huonot läpiviennit, puuttuvat eristeet, ”unohtunut” tai ikuisesti keskeneräinen sprinkleröinti ja poistumisteiden puutteellisuus niin a vot! Borssi on valmis.
      Samalla tyylillä mennään myös Välimeren maissa ja sumujen saarella. Ehkä kohta meilläkin. Onneksi Suomessa rakennusajalta jäänyt kosteus ja home hidastavat paloa.
      Mutta voisiko tämä olla brittien syytä?

      Ma Maalis 26, 2018 10:42 am
      '
      Olettamuksia, uutisia ja huhuja on tässä vaiheessa tavan mukaan vaikka minkälaisia. Tämän toteaa myös Ilta-Sanomat:

      Ok. Palauttakaa diplomaatit. Myrkkyisku on kuitattu. Syylinen on britti ja varmaan Theresa Maen käskystä tuhopoltti tavaratalon lapsineen päivinee. Koskahan Skripalit heräävät henkiin kommentoimaan myrkkyiskua?

    • kirjanlukija

      Stalin puhdisti vaarallisen leninismiopposition 1933-1940.
      Hän tiesi kuinka oma oppositionsa, bolshevistit, kaappasivat vallan väliaikaishallinnolta, Kerenskiltä , lokakuussa 1918.
      Leninistien puhdistus ligvidoi 850 000 ihmistä Neuvostoliitossa sinä aikana, mutta kiihkein verilöyly käsitti vuodet 1937-1938. Talvella Nevan jääkansi oli punaisena ihmisten verestä, koska NKVD:n ja KGB:n kellareissa ammuttiin aamusta seuraavaan aamuun ihmisiä Makarov-pistoolilla takaraivoon ja viemäriverkosto kuljetti veren Neva-jokeen.

      Miten päästään stalineista eroon???
      Aivan samalla tavoin.
      Pitää puhdistaa 800 000 stalinistia ja KGB:n murhaajaa, että Venäjällä alkaisi uusi ja demokraattinen valtiojärjestelmä.
      Se on ainoa keino

    • Stalinisminitsetuho

      Kuinka stalinismista voisi päästä eroon ?Venäläisten enemmistö kuuluu tähän ryhmään vaihtoehdottomasti jo henkisenä perintönä ja opittuna käyttäytymismallina.
      Stalinismi on myös ainoa keino pitää maa yhtenäisenä, vaientaa rehelliset ja hyväntahtoiset ihmiset pois totuuden turmiollisuudesta Venäjän perinnölle ja perinteille.
      Stalinismi ei nujerru ja poistu venäläisistä kuin pakottavasta syystä, joita ovat hävitty sota tai kansallinen hajoaminen muusta syystä, jolloin stalinismi kannattajineen pahuuden muinaisjäänteenä tuhoutuu natsiaatteen tavoin.

    • Stalinismi

      Kommunistitkin ovat enää minimaalinen vähemmistö Venäjällä. Älä nyt ala kirjoittaa omaa historiaa sitten. II maailmansota alkoi Saksan hyökkäyksellä. Kerrohan, miten Neuvostoliitto provosoi Saksaa aloittamaan sodan. Kannattaa lukea historiaa.

      • fso_polonez

        Olen kuullut Puolaakin syytettävän II MS: n aloituksesta....!!


      • Ja_kiinalaiset
        fso_polonez kirjoitti:

        Olen kuullut Puolaakin syytettävän II MS: n aloituksesta....!!

        Kiinalaiset ovat sitä mieltä, että ll maailmansota alkoi vuonna 1937 Kiinassa, kun Japani hyökkäsi Kiinaan.


      • Venäjäpääsotasyyllinen

        Nimim. Stalinismi: Tässä faktat Nl:n yksipuolisesta sotasyyllisyydestä. Nl antoi Saksalle luvan hyökätä Puolaan liittouduttuan natsien kanssa.
        Puola oli ehdottoman välttämätön portti mahdollisuudelle hyökätä myöhemmin Nl:oon mm. saman rautatieleveyden vuoksi, siksi Hitler antoi Stalinille tämän mahdollisuuden pakosta, mutta säikähti samalla peilikuvaansa, kun näki ne kaikki Nl:n toimeenpanemat oikeudettomat raakuudet sivistyneempiä maita vastaan ja päätti sittemmin tuhota pahuutta huokuvan ateistisen bolsevikkivaltion heti tilaisuuden tullen, sillä kaksi pahuuden läpitunkemaa maata ei voi koskaan sopia yhteen ainakaan rajanaapureina.
        Nl lukitsi tuolloin kohtalonsa ja suurimman sotasyyllisyytensä, koska ahneen ja rikollisen luonteensa vuoksi liittoutui pirun kanssa voidakseen itse muuttua pääpiruksi hyökätessän täysin rauhantahtoisten ja syyttömien naapurikansojen kimppuun ryöstäen väkivalloin näiden maat ja omaisuudet.
        Venäläiset aiheutivat suunnatonta hätää ja kärsimystä kaikkialla murhaten aiheuttamissaan sodisssa kymmeniä- tai satojatuhansia ihmisiä.
        Tuon havaittuaan Hitler tuli vakuuttuneeksi bolsevismin pahuudesta, mikä oli juuri se lopullinen ja tärkein pääsyy hyökätä Venäjälle, että tulevaisuudessa ei tarvitsisi enää kärsiä koskaan venäläisten loputtomasta ja kierosta ahneudesta, sillä sen rajat ja oikeutuksen on aina ollut lupa määritellä Venäjän mielestä itse.
        Ilman stalinismia ei voisi olla olemassa Venäjääkään, koska se oli myös Nl:lle välttämättömyys


    • JössikkäSika

      Tässä on opetus. Jos annamme suhteiden huonontua Venäjän välillä niin se voi johtaa maailman paloon. Paras hoitaa aasiat kuntoon kun palo voidaan vielä sammuttaa. Myöntäkää että myrkytys oli bluffia ja palataan takaisin kukujärjestykseen, missä aiheena on liennytys ensimmäisellä tunnilla, niin Venäjäkin myöntää, että tavaratalopalo oli sen itsensä masinoima false flag, jolla haluttiin tuoda ihmisten mieliin, vaikka Moskovan kirjaston tulipalo, mikä ei ollut sen oma masinoima ja mikä oli samana vuonna kun se saksalainen perämies kaappasi oman koneensa ja lukitsi kapteenin oven ulkopuolelle ja ajoi sen vuoren seinään. Mikä sen nimi nyt olikaan. Joku Herostratos vai Lubitz. Tässä linkki Moskovan kirjaston paloon, minkä jotkut teki avaruusaseella. Ei venäläiset itse. Oikosulku. http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015020119124832_ul.shtml

      https://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=25294&mobile=on
      http://www.kaleva.fi/uutiset/ulkomaat/vuosikymmenen-tuhoisin-tulipalo-venajalla-vaati-ainakin-53-kuolonuhria-ihmiset-hyppivat-ikkunoista-paetakseen-liekkeja/788820/ (tässä ei kiirettä)

      Tieetenkin ihmishenget on tärkeämpiä kuin jotkut kirjat. Mutta kuka sitä sotaa haluaa?
      - Täällä on asiakirjoja, joita on mahdoton löytää muualta. Kaikki yhteiskuntatieteet käyttävät tätä kirjastoa. Tämä muistuttaa Tshernobylia, Fortov sanoi ja viittasi vuoden 1986 ydinvoimala-onnettomuuteen. Oliko Tsernobylkin avaruusaseella tehty onnettomuus?

      "TheresaMay" kirjoittaa tuolla toisessa viestiketjussa

      27.3.2018 14:07

      Uusi
      Britannialla oli mahdollisuus sytyttää tuo tulipalo, siis syyllinen. YK:n turvaneuvosto koolle, itkeskelyä parlamentissa ja diplomaattien karkotukset päälle. Nyt ei puhuta yhdestä vanhasta brittiukosta vaan kymmenistä ihmisistä. (Nuo on raskaita syytöksiä)

      " NjetNjetNjet" on kauhuissaa brittien touhuista

      27.3.2018 13:59

      Uusi
      Palossa kuolleilla lapsilla ja heidän sukulaisillaan sekä muilla palon uhreilla on ollut karmea kohtalo
      Missään eikä kenellekään soisi tapahtuvan, kuten ostoskeskuspalossa Venäjällä.
      Syvä osanotto. (jos tuo on totta että britit sytyttivät tavaratalon niin se on tosi raukkamaista)

      Tulipaloja voidaan tehdä avaruusaseella. Kaasuvuoto ja kipinä. Ylivieska on avaruusase koealue.
      https://idclips.com/video/1l7ZZqgeKjc/ylivieskan-jäähallin-räjähdys-22-1-1995.html
      https://idclips.com/video/OSojyujf4rg/ylivieskan-kirkon-tuhopoltto.html
      https://www.satakunnankansa.fi/kotimaa/ylivieska-saa-uuden-kirkon-poltetun-tilalle-talta-nayttaa-suunnittelukilpailun-voittajatyo-200513505/ (onko hieno)

      Kiinteistön nimi on Villimies 7. Silloin kun tuo tapahtui tein seuraavia assosiaatioita jotka katsoin kuuluvan yhteen. Lapin vaakuna (ruotsiksi vapen joka on myös ase) Thorin vasara ja Tampereen vaakuna. Vaakunan suunnitteli Olof Eriksson ja se otettiin käyttöön 30. maaliskuuta 1960. Olof Eriksson oli taidemaalari Verner Thomén poika. Pitäisi käydä läpr i koko onnimannista maikka ketju, mutta en jaksa. Minä väitän avaruusaseen käyttäjät polttivat Villimies seiskan (7). Vertaa WTC 7 ja muut tornit. N:o 7 tuli alas normaalin purkuräjäytyksen voimalla mutta toiset 1 ja 2 tulivat alas jollain ihme tekniikalla jota ehkä hallitaan avasuusaseella. Ja se oli false flag eli itse aiheutettu ja syytetty muita

      Tuolloin Villimiehen palon aikaan Lappiin ilmestyi outo valoilmiö, mikä toi joillekin mieleen Inarin ohjuksen. Stalin sanoi että suomalaiset ovat jääräpäistä porukkaa joten niitä täytyy lyödä vasaralla (Molotov = vasara) päähän ja sota alkoi. Miksi Inarin ohjus laukastiin tietää vain Hermo Asiamies Novitshokki.
      hhttp://www.iltalehti.fi/kotimaa/201711162200539179_u0.shtmlttp://www.iltalehti.fi/kotimaa/201711162200539179_u0.shtml

      Nämä onnimannista matikka ketjut siksi että mistä nuo saavat ideansa milloinkin noihin false flag iskuihin joissa ei todellakaan ole muuta järkeä kuin kertoa minulle että juttujani non taas luettu salaa ja minua on seurattu sillä olenhan saarroksissa. Käy tuolla mutta tule takaisin heti https://keskustelu.suomi24.fi/t/15215353/ateistinen-maailmankuva-korruptoi

      Fastigheten som brunnit heter Vildmannen 7 och är en byggnad av allra högsta kulturhistoriska värde i centrala Stockholm. Talon piirtänyt arkkitehti on tehnyt myös eläintarhan sillan (djurgårdsbron)
      Sillan suunnitteli arkkitehti Erik Josephson. Silta on koristeltu Rolf Adlersparren veistämillä neljää skandinaavisen mytologian jumalaa esittävillä patsailla, jotka seisovat graniittipylväiden päällä. Sillan pohjoispäässä ovat Heimdall ja Frigg, eteläpäässä Freija ja Thor.
      Vaikea sanoa mikä on totta ja mikä ei, mutta jotain outoa näissä tapahtumissa on. Minä olen tavallinen jössikkä enkä tiedä niistä mitään. Ei noita pienempiä tulipaloja Thorin sauvalla tehdä.
      https://www.youtube.com/watch?v=VM5_T1_P5iI (on olemassa kevytäkin verioita)
      https://www.youtube.com/watch?v=TgJlCoorMLQ (joilla saadaan aikaan oikosulkuja)

    • NeroKatsosMinä

      Myöntäkää että myrkytys oli bluffia ja palataan takaisin lukujärjestykseen, missä aiheena on liennytys ensimmäisellä tunnilla, niin Venäjäkin myöntää, että tavaratalopalo oli sen itsensä masinoima false flag, jolla haluttiin tuoda ihmisten mieliin, vaikka Moskovan kirjaston tulipalo, mikä ei ollut sen oma masinoima ja mikä oli samana vuonna kun se saksalainen perämies kaappasi oman koneensa ja lukitsi kapteenin oven ulkopuolelle ja ajoi sen vuoren seinään. Mikä sen nimi nyt olikaan. Joku Herostratos vai Lubitz. (tuo että Venäjä myöntää että se oli pelkkä drill ja hoax eli lavastus niin siinä ei tietenkään kuole ketään.

      Herostratos oli antiikin kreikkalainen mies, kotoisin Efesoksesta. Hänet tunnetaan siitä, että hän poltti kotikaupunkinsa tunnetun Artemiin temppelin, koska halusi tulla kuuluisaksi. Nyt katsotaan kuinka kuuluisaksi Libitz sai itsensä sillä vuorta päin ajon motiivi oli juuri tuo että hän halusi että hänen nimensä muistetaan historiassa ja että hänestä tulee kuuluisa. Mikä oli Lubitzin etu nimi. Kuinka moni muistaa.

      Herostratos saatiin pian kiinni. Hän myönsi tehneensä tekonsa kunnianhimosta, tehdäkseen nimen kuolemattomaksi. Nimestä loppujen lopuksi tuli kuin tulikin kuolematon.
      Myöhemmin Herostratoksen nimestä on tullut symboli maineen hankkimiselle keinolla millä hyvän, ja tällä tavoin saavutettuun kuuluisuuteen voidaan viitata ilmaisulla herostraattinen kuuluisuus.

      Kukaan ei epäillyt terrori-iskua teon taustaksi eikä monikaan ulkomaan elävä eikä presidentti tai pääministeri ole esittänyt osanottoa uhreille. Venäjä voi hyvinkin alkaa vihjailemaan että britit sytyttivät tavaratalon tahallaan. Noissa kahdessa kuvassa on jotain ihmeellistä. Kuva missä paloäijät vaan seisoskelee eikä auta ihmisiä pois palavasta rakennuksesta puhuu omaa kieltänsä.
      https://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=25294&mobile=on
      http://www.kaleva.fi/uutiset/ulkomaat/vuosikymmenen-tuhoisin-tulipalo-venajalla-vaati-ainakin-53-kuolonuhria-ihmiset-hyppivat-ikkunoista-paetakseen-liekkeja/788820/

      Eikö tuollaista paloa joka tuuppaa vain mustaa sauhua yhdestä ikkunasta saada sammumaan ennen kuis se leviää kattokerrokseen ja liekit lyövät valtoimenaan kohti öistä taivasta. Ensimmäinen kuva on otettu päivällä jolloin palokunta on saapunut palopaikalle. Letkujakaan ei ole vedetty autoista ulos. Tämäkö se oli Venäjän vastaus diplomaattien karkoitukseen. Aletaan vihjailla terroritekoon ja syyllisiksi vihjaillaan brittejä. Aika kova veto.

      Katsokaa kuina Ylivieskan Herostratos saa iakaan bensiinillä noin mahtavan palon ja hän juoksee kirkosta ulos suoraan kunniaan himoissaan ja hänen nimensä jää elämään kaikkien huulille. Mikä oli muuten miehen nimi. Hän on pöpilässä turvassa etti siinä mitään.
      https://idclips.com/video/OSojyujf4rg/ylivieskan-kirkon-tuhopoltto.html

    • ValmisBorssiKeitto

      Fastigheten som brunnit heter Vildmannen 7 . Palaneen kiinteistön nimi on Villimies 7. Silloin kun tuo tapahtui tein seuraavia assosiaatioita, jotka katsoin kuuluvan yhteen. Lapin vaakuna (ruotsiksi vapen on vaakuna ja myös ase). Lapin vakunassahan on villimiehen kuva. Thorin vasarasta tulee ase ja se muuttuu sauvaksi. The rod of Thor. (avaruusase) Sillä ei olla villimiestä poltettu vaan ???

      Silloin kun kirjoittelin kaikenlaista noihin aikoihin niin Tampereen vaakunakin tuli kuvioihin ja siinähän on vasata. Onnimannista matikka ja Vasarasta tuli Molotov ja sillä päähän lyönti ja sitten oltiinkin jo Inarin ohjuksessa, joka eksyi Suomen puolelle ja osui Suomi-neitoa päähän ja upposi Inarin järveen.
      Thorin vasara ja Tampereen vaakuna. Vaakunan suunnitteli Olof Eriksson ja se otettiin käyttöön 30. maaliskuuta 1960. Olof Eriksson oli taidemaalari Verner Thomén poika. (tämä ei relevanttia) Tässäkin taisi olla jotain, mutta en muista.

      Pitäisi käydä läpi koko onnimannista>matikka-ketju, mutta en jaksa enkä ulkoa muista kaikkea. Minä väitän avaruusaseen käyttäjät polttivat Villimies seiskan (7). Avaruusaseella saadaan aikaan kaikenlaista. Minulle tuli mieleen WTC 7 joka tuli alas normaalin hallitun purkuräjäytyksen voimalla mutta toiset 1 ja 2 tulivat alas jollain ihme tekniikalla jota ehkä hallitaan avasuusaseella. Wtc ja 9/11 oli false flag operaatio eli itse aiheutettu ja syytetty muita.

      Tuolloin Villimiehen palon aikaan Lappiin ilmestyi outo valoilmiö, mikä toi joillekin mieleen Inarin ohjuksen. Stalin sanoi että suomalaiset ovat jääräpäistä porukkaa joten niitä täytyy lyödä vasaralla (Molotov = vasara) päähän ja sota alkoi.
      Miksi Inarin ohjus laukastiin tietää vain Hermo Asiamies Novitshokki. (Nerve Agent Novichoc) https://yle.fi/uutiset/3-9935296

      Siksi nämä onnimannista>matikka-ketjut, että mistä nuo agentit saavat ideansa milloinkin noihin false flag iskuihin, joissa ei todellakaan ole muuta järkeä, kuin kertoa minulle, että juttujani on taas luettu salaa ja minua on seurattu, sillä olenhan saarroksissa. Käy tuolla mutta tule takaisin heti https://keskustelu.suomi24.fi/t/15215353/ateistinen-maailmankuva-korruptoi Siellä on selitetty saarroksissa olo. Jos Palme oikeasti tapettiin niin oltiinko tappaja hypnotisoitu. Jos se olinkin minä ja en vain muista niin kuin ei muista Petterssonkaan. Tai ei sittenkään. Kyllä minä muistan missä olin kun kuulin uutisen Palmen murhasta. 1950-luvun hypnoosimurhista elokuvan tehnyt Arto Halonen: "Meidän on vaikea uskoa sitä, miten vaikutusalttiita me ollaan" Elokuvan ensiilta tänään. Hän oli myös televisiossa tänään. Varmaan hyvä elokuva.

      Projekti MK-Ultra eli MKultra tai MKULTRA oli Yhdysvaltojen keskustiedustelupalvelu CIA:n salaisen ohjelman koodinimi. Ohjelman tarkoituksena oli tutkia erilaisia hypnoosi- ja aivopesu-tekniikoita. Kokeita tehtiin muun muassa LSD:llä ja muilla psykoaktiivisilla huumeilla, usein koe-henkilöiden tietämättä tai ilman heidän suostumustaan. En tiedä missä kokeessa minä olen koko aika kun minulle tulee ihan eri ajatuksia päähän, mitä virallisilla tutkijoilla milloin mistäkin false flag iskusta. Niin kuin nyt tästä Siberiankin iskusta.

      Tulipalo syttyi sunnuntaina Zimnjaja vishnja- eli Talvikirsikka-nimisen ostoskeskuksen ylimmässä kerroksessa elokuvateatterissa ja levisi 1 500 neliömetrin alueelle. (tupakastako se syttyi)

      Venäjän tutkintakomiteasta kerrottiin tiistaina, että Kemerovossa sijaitsevan kauppakeskuksen palohälytysjärjestelmä oli ollut rikki jo viikon. (eikö sprinkler järjestelmä toiminut)

      Palovaroitinjärjestelmä oli kytketty pois päältä ja hätäuloskäynnit suljettu. Kaikkiaan 4 henkilöä on otettu kiinni onnettomuuden tutkinnassa. Turmatutkijoiden mukaan palovaroitinjärjestelmän sulkeneesta vartijasta saattaa tulla viides. Tiedonkulkua hätätilanteessa vaikeutti entisestään se, että Bastrykinin mukaan kauppakeskuksen vartija ei ollut osannut kytkeä rakennuksen kuulutus-järjestelmää päälle. Ei noilla asioilla ole mitään tekoa sen kanssa mikä aiheutti palon. Oliko britit asialla avaruusaseellaan jenkkien kanssa. Vai onko tämä venäläisten oma false flag huomion kiinnittämiseksi pois myrkkyskandaalista vähäksi aikaa. Kuvissa ei oikein näe samaa mitä meillä lännessä, missä aina on ambulanssit ja baarit kuvioissa. Jos se on oma false flag niin se on ollut vain harjoitus mitä läntiset false flaggarit harjoittaa (drill)
      https://yle.fi/uutiset/3-10136089 Tähän joukkoon kun kertoisi että Theresa Mae sytytti tulipalon niin - avot Borssi on valmis.
      Viittaako tuo että palo alkoi elokuva teatterista symboolisesti sitä, että Palmen murhan ratkaisu on saavuttanut jo Venäjän. He ovat katsoneet ton Kazanin elokuvan The Boomerang 'Saaroksissa'.

    • HyvääPäästäistä

      Venäjällä on tänään julistettu koko maata käsittävä suruaika. Jos tulisi sota niin yksi pommi tappaisi yhtä paljon ihmisiä ja lapsia kerralla. Miksi britit haluavat sodan EU:n ja Venäjän välille ja itse olisivat siellä sumujen saarilla turvassa.
      Esittääkö Thesea Mae surunvalittelunsa ja osanottonsa uhrien omaisille. Tuskin. Häntä surettaa vain kuin pari valtiolta rahaa ryöstänyttä oligarkkia on saanut surmansa. Jotkut huumehörhöt olleet asialla ja siitä syytetään Venäjän valtiota. Ehkäpä Mae selittää onko hänen MI6 agenttinsa asialla sytyttäessään nuo tulipalot Venäjällä. Ei kaikki MI6 agentit ole James Bondeja. Siellä on suoranaisia mulkkuja seassa.

      Siperian kauppakeskuspalon uhrimäärä on noussut yli 50:n, kertoo muun muassa uutistoimisto Tass.
      Uhreista suuri osa on lapsia. Kateissa on edelleen toistakymmentä ihmistä.
      Palo sai alkunsa eilen iltapäivällä Kemerovon kaupungissa Siperian keskiosassa sijaitsevan ostoskeskuksen ylimmistä kerroksista, missä sijaitsee muun muassa elokuvateatteri.
      Uutistoimisto RIA Novostin mukaan ostoskeskukseen oli saapunut muualta muun muassa koululuokka juhlistamaan loman alkua. Oppilaiden kanssa oli opettaja ja muutamia aikuisia.

      – Kaikki lapset kuolivat, uutistoimisto siteerasi nimetöntä lähdettä varhain aamulla.

      – Heidän kanssaan oli opettaja ja muutamia aikuisia. Täsmällistä määrää en osaa sanoa.

      Koulusta kerrottiin, että opettajan ja vanhempien kohtalosta ollut tietoa.
      "Hälytystä ei kuultu, väki tungeksi kapeista ovista"

      Palon syttymissyytä ei toistaiseksi tiedetä. (Mikä siinä on ettei tiedetä) Kyllä sen pitäisi olla tiedoss melkein heti. Oliko se oikosulku sähkölaitteissa, terroriteko bensalla tai jollain vielä tehokkaammalla aineella. Tupakasta se tuskin syttyy noin mahtava palo. Ja miksi se levisi niin laajalle. Eikä sprinlerit toimineet vai mikä tässä on takana. False flag operaatioko?

      – Toistaiseksi on aikaista puhua tapahtuneen syistä, sanoi hätätilaministeri Vladimir Putshkov uutistoimisto Interfaxin mukaan.
      Palo sai tiettävästi alkunsa elokuvateatterin tiloista neljännestä kerroksesta.
      Silminnäkijät kertovat, että monet eivät kuulleet palon alkaessa palohälytystä, kertoo uutistoimisto RIA Novosti. Nekään, jotka kuulivat hälytyksen, eivät ilmeisesti ymmärtäneet, miten vakavasta tilanteesta oli kyse.
      – Jossain näytöksen keskivaiheilla ovi avautui, ja kuului huuto: tulipalo, RIA siteeraa yhtä Instagram-kirjoitusta.
      – Näytöstä ei keskeytetty, eikä saliin sytytetty valoja. Hälytystä ei kuulunut. Väki tungeksi kapeiden ovien kautta.
      RIA siteeraa myös Rossija 24:n haastattelemaa silminnäkijää, jonka mukaan tilanteeseen ei aluksi kiinnitetty huomiota.
      – Mitään ei ilmoitettu. Ihmiset yksinkertaisesti juoksivat uloskäynnille.. Sitten alkoi haista palaneelta kumilta ... alettiin ymmärtää, että kysymys ei ole hälytysharjoituksesta. Miksi tuo pitää sanoa erikseen. Hälytysharjoituksia (drillejä) siis järjestetään. Mutta en minä ole Suomessa sellaisiin törmännyt. Joissain kouluissa kai niitä järjestetään. Koska tulee taas joku älytön kouluammuskelu, mikä on sitten harjoitus mutta mediassa se esitetään oikeasti tapahtuneeksi. Tällaista tämä kansainvälinen media on. Tuolla häärää BBC etunenässä. Mitä se siellä tekee. Oliko sillä sormet pelissä asian kanssa.

      Venäjän tuhoisimpia paloja sataan vuoteen
      Uutistoimisto RIA Novostin mukaan Kemerovon palo on yksi seitsemästä tuhoisimmasta Venäjällä sataan vuoteen. Tätäkin tuhoisampi syttyi Permissä vuonna 2009. Yökerhopalossa kuoli yli 150 ihmistä.
      Mustanmeren alueella Kubanissa Kamyshevskajan kylässä paloi vuonna 2007 vanhainkodissa. Palossa kuoli 63 ihmistä, heistä suuri osa liikuntakyvyttömiä vanhuksia.
      Samarassa virastorakennuksen palossa kuoli vuonna 1999 57 ihmistä.

      Tuliko kevään muoti nyt tulipalot yleisissä tiloissa. Ostoskeskukset, elokuvateatterit, yökerhot, vanhainkodit ja koulut näin aluksi. Täytyyhän lehtien mennä kaupaksi. Palon kylkiäisenä myydään sitten yksittöisen suden (lue hullun) tarinoita. Minua säälittää toi median touhu. Sitten siihen parit julkkujen äkkikuolemaa ja epäillään huumeita. Nyt voi tulla myrkkykaasut muotiin julkkujen tappamisissa.

    • ItäMitäRölli

      Tässä on kyse siitä, että onko Novitshok myrkkyä saatavilla ja kuinka vappasti. Nyt ei tosiaankaan ole selvinnyt missä he saivat sen myrkyn kehoonsa ja kuinka vähän kun eivät kuolleet.
      Samalla Venäjää alettiin syyttämään 14 muut venäläisen kuolemasta Isossa-Britanniassa. Onhan valvontakameroita olemassa jos sen joku sotki vaikka niiden pizzaan. Tekniset todisteet täytyy olla aika vakuuttavat että ne näin trolli aikana menee läpi uskottavina. Ei silti meneehän kansaan kaikki valheet läpi kunhan vaan tarpeeksi uskottava taho niitä esittää.
      Eiköhän me keskitytä vaam tuohon Palmen murhan selvittelyyn ja kaiveta sen hauta auki. Olen kirjoittanut tänne jo yli vuoden ja sitä aiemminkin, että Palmea ei koskaan tapettu. Mitäs länsi trollit siihen.
      Tämä kylmän sodan jälkeinen ihme mysteeri juttu jatkuu ja jatkuu. Melkein kaikki puukko- ja sapeli- ja rekka- ja sirpalepommi- ja yökerhoammuskelija terroristit on aina tapettu ennen kuin ne on saatu oikeuden eteen. Sitten ne jää mysteereiksi. Onko kenellekään selvinnyt ylipäätään mikään tässä maailmassa. Mikä on totta ja mikä propagandaa ja valhetta. Mitkä teot on false flag operaatioita ja mitkä ei. Ollanko taas kyhäämässä jotain sotaa. Ukrainaan ilmeisesti.
      Mitäs se Turun terroristi mahtaa oikeudessa kehuskella. Alkaako väittämään että oli hypnoosissa. Tämä on hermosotaa ja sitä käyvät nuo hermo asiamiehet. Nerve agents. Siinä se vitsi oli tuohon myrkytys valheen järjestämiseen. Muistatteko enää Hawkingsin murhaa. Ei hän kuollut luonnollista kuolemaa vaikka kotiinsa kuolikin. Entä David Bowie, Bob Dylan, Kilmister, Prince ja monia muita jotka kaikki myrkytettiin koteihinsa MI6 taholta. Minä olen pitänyt listaa kaikista yllättäen kuolleista julkkiksista. Kaikki MI6 on myrkyttänyt. Palmen se sai luopumaan vallasta ja tuo lavasti oman kuolemansa murhana. Katsokaa sitä verilätäkköä. Ei se ole verta. Ei veri ole noin paksua ja säily saman punaisena päiviä. Se on jotain punaista tököttiä ja te saatanan länsi trollit uskotte kaikki mitä länsi media teille syöttää ja toimitte vielä niin että tuette noita valheita. Varokaa! joskus kärähdätte kunnolla. Ehkä jo nyt Skripallin tapauksessa.

    • oiskonoinonen
    • Kiitos aloittaja. Elämme langenneessa maailmassa. Siihen kuuluu sodat ym. onnettomuudet. Päämääränä on uusi maailmanjärjestys (NWO) eli maailmanhallitus (One World Government).

      https://www.google.fi/search?q=one world government

      Pyydän lukijoitani activoitumaan. Skole ja valtamedia pimittävät.

      https://www.google.fi/search?q=suppressed knowledge

      Onko toivoa? On.

      Joh. 3:16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2257
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe