Aihe

Aktiivimalli estää nuorten työllistymistä

Uusillekurille

Aktiivimalli syö nuorten työllistymismahdollisuuksia

Aktimallila ajetaan valmistuneita työkokeiluihin joista normaalisti maksettaisiin harjoittelijanpalkka tai ihan työsopimuksen mukainen ensimmäisenvuden kokemuksen omaavan palkka.

Sitten tarjotaan kuntien työllistämistukea näin työnantajat omaksuvat mahdollisuuden käyttää hyväkseen aktiivimallin suomaa palkkaus etua.

Sopimuskauden tultua täyteen otetaan uusi työntekijä tilalle.

Näin passivoimaan nuoret työntekijät työmarkkinoilta jopa hyvä ammattitaito tuhotaan tällä toiminnalla.

Aktiivimalli on luonut ilmaist6övoima mallin joka rikkoo EU. Edellyttämiä normeja työn tekoon.

3

59

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Aktiivisuus

   Hallitus tekee kaikkensa saadakseen palkkakulut alas, Työssäkäyvät eivät tajua kuinka kovasti hallitus sahaa oksa jolla he istuvat.
   Työttömien kustannuksella hallitus heikentää työväestön toimeentuloa niin että työväestö vielä luulee että työttömien korvaukset ovat heiltä pois.
   Miten työpaikat lisääntyy
   50 000 tekee TE. keskuksen tuella töitä Joista muuten maksettaisiin täysi palkka,

   100000 tekee 18 tunnin töitä alle minimipalkan, nämä työpaikat pääasiassa naisvaltaisilla aloilta , tarkoittaa sitä että 100000 työntekijää menettää nämä työtunnit

   Kunnat maksavat yrityksille jotka siirtävät voitot verotuksen ulottumattomiin tukia työttömien palkkaamiseen, rahat siis verovarat siirretään näin omistajaluokalle,
   Työtön joka näin työllistyy tulee kunnalle monin kertaiseksi kalliimmaksi siihen nähden jos työpaikka täytetään normaalilla menettelyllä.

   Työpaikoille ei tällä tavalla luoda työpaikkaa vaan työntekijä joka korvaa jonkun työn. Ja se taas tietää että jonkun työpalkka pienenemistä.

   Näin poljetaan työntekijöiden palkkoja alas.

  • Urbaani

   Opiskelija ja valmistuva henkilö tarvitsee kokemusta ja opiskelu oppimista .meillä on käytössä ollut aiemmin sovittu palkkausjärjestelmä mikä oli hyvin toimiva ja hyväksytty.

   Nykyinen Aktiivimalli on luonut järjestelmän jolla tarjotaan ilmaistyövoimaa yrityksille ns. Opetusta vastaan ,

   Taloudelliset kannattavat yritykset eivät kuitenkaan ole mitään oppilaitoksia ,
   Tästä syntyy myös työsujeluriski kun opiskelijat vielä ammattitaitoa osaamattomat laitetaan ammatti ihmisten joukkoon , kaikilla ei a8na saada tietoa että homma ei vielä ole hallussa.

   Oppilaitoksilla pitää olla varat ja mahdollisuus opettaa turvalliset työtavat suojatussa ympäristössä, vaaraa ja Työturvallisuusteeman riskiä muille aiheuttamatta.

   Ihmettelenkin miten työsuojelu piirit suhtautuvat asiaan näin leväperäisesti.

   Luotu järjestelmä on otettu sekin mallia kuten yhä useammat uudet esitykset vanhasta kisälli järjestelmästä, joka soveltuu erittäin huonosti nykyiseen korkeaa tuottoa ja ihmisestä kaukan olevaan teknologiseen järjestelmään.

  • Otsalampustavaloa

   Järjestelmällä saavutetaan näennäis työllisyys joka näyttä hetken toimivalta, mutta totuuden paljastuttua engelmat ehtivät moninkertaistua jos tätä ei ajoissa oteta pöydälle käsittelyyn sellaisten ihmisten toimesta joilla on kokemusta työelämästä s3kä sen lainalaisuuksia.

   Onkin mielenkiintoista kun nykyisen hallituksen jäseniltä tullaan kysymään mikä menikään oikein.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   198
   11656
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   174
   2703
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   2075