Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

MISSÄ KUVAT myrkytetyistä Skripaleista?

Eikö-uhreja-ole

Skripaleista ei löydy ensimmäistä kuvaa väitetyn myrkytyksen jälkeen. Litvinenkon tapauksessa länsimediat täyttyivättämän kuvilla letkuissa, ja niihin liitettiin kuvia Putista. Näin vihanlietsonta medioiden avulla oli mahdollisimman tehokasta, ja samaa keinoa käytettäsiin jälleen, jos se olisi mahdollista. Näin ei tapahdu, koska myrkytetyistä ei ole kuvia. ...Miksi ei ole?

Kuvien puuttumiselle ei juuri muuta selitystä voi olla, kuin että myrkytystä ei tapahtunut, eikä uhreja ole. Tätä tukee myös se, että vakavasti Novitshokista sairastunut poliisi palasi töihin lyhyen sairasloman jälkeen kuin ihmeparantuneena.

Siinä tapauksessa että myrkytys olisi totta ja uhrit kuolleet, olisi tieto paljastettu ja kuvia käytetty vihanlietsontaan ja syyttelyyn vähintään kuten Litvinenkon tapauksessa, juurikin näin:

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRZIIIVIA-q4xKPV2S4Nd4QmS7UZmpKnlCNEV82cAAurYRhVM8I

24

350

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LupaTappaara

      Theresa May pushes Nerve Agent False Flag, gives Moscow 2 days to respond.
      Theresa May kiirehtää hermomyrkky huijaus operaation ratkaisua ja antaa Moskovalle 2 päivää aikaa vastata.

      Earlier in the day, Russian President Vladimir Putin brushed aside questions about Russia’s involvement, telling a BBC journalist that the UK needs to figure this out for itself before approaching Russia with any accusations.
      Aiemmin päivällä Venäjän presidentti Vladimir Putin lakaisi sivuun kysymykset Venäjän osallisuudesta myrkytykseen ja kertoi BBC: n toimittajalle, että Yhdistyneen kuningaskunnan on selvitettävä tämä itse ennen kuin hän lähestyy Venäjää syytöksillä.

      Venäjän varaulkoministeri Sergei Rjabkov sanoi torstaina uutistoimisto Interfaxille, ettei Venäjällä tai Neuvostoliitolla ole koskaan ollut ohjelmaa, jossa olisi kehitetty Novitshokia.

      Lausunto on jyrkässä ristiriidassa verrattuna siihen, mitä muun muassa Yhdysvalloissa 20 vuotta maanpaossa elänyt kemisti Vil Mirzajanov on kertonut.

      Mirzajanovin mukaan hän käytti kylmän sodan loppuvaiheessa vuosia Novitshok-ryhmän hermomyrkkyjen testaamiseen ja paranteluun. Hän väitti tiistaina Reutersin haastattelussa, että myrkkyjä valmistettiin salassa aikoinaan useita tonneja.

      – Kreml kiistää aina, kuten kaikki rikolliset – se ei merkitse mitään, Venäjän hallinnon syyllisyydestä vakuuttunut Mirzajanov sanoi.

      Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:n Venäjän-operaatioita vuoteen 2015 saakka johtaneen Steve Hallin mukaan tarkoitus ei ole välttämättä edes peittää valtion osallisuuteen johtavia jälkiä.

      Hänen mukaansa myrkytyksiin liittyvä taktiikka lähettää selvän viestin toisinajattelijoille ja muille hallinnon pettureiksi luokittelemille, jotka suunnittelevat Venäjältä pakenemista.

      – Löydämme sinut, viesti kuuluu Hallin mukaan.

      IS listasi takavuosilta 10 tapausta, joissa Venäjän viranomaisia on epäilty myrkytyksistä.

      Tunnetuin esimerkki Venäjän tekemiksi epäillyistä salamurhista on entisen venäläisvakoojan Aleksandr Litvinenkon tapaus. Presidentti Vladimir Putinia ja maan turvallisuuspalveluita voimakkaasti kritisoinut Litvinenko pakeni Britanniaan vuonna 2000.
      Hän kuoli kuusi vuotta myöhemmin altistuttuaan radioaktiiviselle poloniumille. Brittiviranomaisten mukaan salamurhan hyväksyi Putin, minkä Venäjä on kiistänyt.

      Venäläinen oppositiopoliitikko Vladimir Kara-Murza on selviytynyt hengissä peräti kahdesta myrkytysyrityksestä. Vuonna 2015 hän sairastui äkillisesti kesken kokouksen. Lääkärien mukaan kyse oli myrkytyksestä.
      Toinen yritys tapahtui vuonna 2017, ja Kara-Murza on kertonut kärsineensä tuolloin täysin samanlaisista oireista kuin ensimmäiselläkin kerralla: oksentelusta, hikoilusta, verenpaineen äkillisestä noususta sekä tajunnanmenetyksestä.

      Brittivakooja Gareth Williamsin alaston ruumis löydettiin vuonna 2010. Se oli tungettu munalukolla suljettuun merimiessäkkiin, joka oli asetettu kylpyammeeseen miehen kotona. KGB:n entinen työntekijä Boris Karpitshkov on väittänyt brittimedialle, että Venäjän ulkomaantiedustelupalvelu SVR olisi yrittänyt kiristämällä pakottaa miehen työskentelemään kaksoisagenttina.
      Karpitshkovin mukaan Williams olisi uhannut paljastaa venäläisen kaksoisagentin, minkä vuoksi SVR olisi murhannut hänet korvaan pannulla myrkyllä. Kuolinsyyntutkijan mukaan Williams kuoli todennäköisesti murhattuna, ja mahdollisesti myrkytettynä.
      Todisteita turvallisuuspalvelun syyllisyydestä ei kuitenkaan koskaan löytynyt.

      Toisinajattelijana tunnettu bulgarialainen kirjailija Georgi Markov odotti bussia Lontoossa syyskuussa 1978, kun tuntematon mies pisti häntä jalkaan sateenvarjollaan. Tutkinnassa kävi ilmi, että sateenvarjon kärkipiikissä oli ollut risiinillä täytetty pelletti.
      Markovin surman on epäilty olleen Bulgarian salaisen palvelun työtä, mutta sen on pitkään
      spekuloitu saaneen apua KGB:ltä.

      Ukrainan presidentiksi pyrkinyt länsimielinen Viktor Jushtshenko sairastui yllättäen äkillisesti ja katosi kesken vaalikampanjansa vuonna 2004. Julkisuuteen palatessaan hänen kasvoihinsa oli ilmestynyt muutoksia, jotka lääkäreiden mukaan johtuivat lähestulkoon kuolemaan johtaneesta ­dioksiinimyrkytyksestä.
      Jushtsenkon myrkyttäjää ei ole koskaan virallisesti saatu selville, mutta teon takana on epäilty olleen Ukrainan ja Venäjän turvallisuuspalveluiden.

      Liikemies Aleksandr Perepilitshni tuupertui maahan ollessaan juoksulenkillä Lontoossa marraskuussa 2012.
      Perepilitshnin kuolinsyytä ei saatu varmistettua, mutta hänen vatsastaan löydettiin jälkiä harvinaisesta myrkyllisestä kukasta keltajasmiinista.

      Erityisesti Tshetsheniaa koskevilla jutuillaan Venäjän hallintoa närkästyttänyt Anna Politkovskaja oli vuonna 2004 matkalla Pohjois-Ossetiaan, kun hän sairastui lennolla äkillisesti juotuaan teetä.
      Sairaalaan päätynyt Politkovskaja uskoi joutuneensa myrkytetyksi, minkä hänen mukaansa vahvisti myös sairaanhoitaja.

      Tähän tulisi kolme lisää yhtä huuhaata mutta tila loppuu.
      Asianajaja Karinna Moskalenko
      Tshetsheenikapinallisten johtaja Khattab
      Anatoli Sobtshak

      • TapaLuppaara

    • Hohhoijaaakkaa

      Venäjän varaulkoministeri Sergei Rjabkov sanoi torstaina uutistoimisto Interfaxille, ettei Venäjällä tai Neuvostoliitolla ole koskaan ollut ohjelmaa, jossa olisi kehitetty Novitshokia.
      Lausunto on jyrkässä ristiriidassa verrattuna siihen, mitä muun muassa Yhdysvalloissa 20 vuotta maanpaossa elänyt kemisti Vil Mirzajanov on kertonut.

      Mirzajanovin mukaan hän käytti kylmän sodan loppuvaiheessa vuosia Novitshok-ryhmän hermomyrkkyjen testaamiseen ja paranteluun. Hän väitti tiistaina Reutersin haastattelussa, että myrkkyjä valmistettiin salassa aikoinaan useita tonneja.
      Mihin tuollainen määrä myrkkyä oltaisiin tarvittu jos nuppineulanpään kokoinen annos riittää tappamaan kymmeniä ihmisiä.

      Myrkytetyn ex-vakooja Skripalin kotiovelta löytyi merkittäviä myrkkyjäämiä
      Ulkomaat 28.03. 22.49 Päivitetty 23.06 AAMULEHTI

      Britanniassa on löydetty merkittäviä jäämiä Novitshok-hermomyrkystä entisen venäläisvakoojan Sergei Skripalin kotiovelta. Poliisin mukaan tämä viittaa siihen, että Skripal ja hänen tyttärensä joutuivat ensimmäisen kerran kosketuksiin myrkyn kanssa kodissaan.

      Skripalit ovat edelleen kriittisessä tilassa sairaalassa. He joutuivat myrkkyiskun kohteeksi Salisburyssa maaliskuun alussa. Mihin aikaan ja kumpi kosketti oven kahvaa kun tytär saapui lentokentältä isin luokse. Jos tytär ei koskettanut oven kahvaa niin miten hän myrkyttyi ja varsinkin kun on sanottu, että hän olisikin ollut se varsinainen myrkytyksen kohde. Anoppi kokelaan perkele ei halunnut petturin tytärtä miniäkseen ja kävi sivelemässä oven kahvaan Novitshok tahnaa. Pulveri olisi lentänyt tuulen mukana pois. Sanottiin myös että auton oven kahvassa olisi ollut tahnaa. Onpa hidasta myrkkyä kun jotkut sanoo että se tehoaa heti ja siihen myös kuolee heti. Kauanko he viivyttelivät kotona kunnes lähtivät yhdelle bissele Mill-pubiin ja pizzalle Zizzi-pisseriaan. On tää kuulkaa nyt englantilaiset vähän kaukaa haettua. Tehän ootte kohta ku ruattalaiset kun ne keksii uusia teorioita Palmen murhaan. Missään ei o mitään järkeä.

    • Putinintotuus

      Kuussa ei ole käyty ja maa on litteä ?

      • thtrhtrhtrh

        Kyllä kuussa käynnistä on kuvia ja maapallon pyöreydestä myöskin.


    • Hallaahon.äänestäjä44

      Ei edes kannata miettiä diktatuurien (Kiina Xi Venäjä Putin) tiedotteita, koska ne voidaan arpoa,
      tällä tarkoitan sitä, että länsimaissa poliitikko ei voi uhkailla tai puhua aivan mitä vain, koska hänet pantaisiin ulos puolueesta, ettei puolue romahda vaaleissa

      mutta diktatuurissa Putin ja Xi voivat lässyä mitä tahansa ja seuraavana päivänä aivan muuta ja vastakkaista, koska kukaan ei uhkaa heitä

      Miksi Putin on vainoharhainen

      selittyy hänen historiallaan ja kaameilla kokemuksilla Dresdenissä
      Saksassa kun kansa otti vallan itä-Saksassa eli orjuutetussa neuvostovyöhykkeessä, kiitos Gorbatshov, Putinin romahdus Dresdenissä
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15220787/muistatteko-viela-ddraa-muinaista-kommari-#comment-93280580

    • Liianraakaa

      On inhimillistä toimintaa tuossa tilanteessa että kuvia ei julkaista. Kaikki ei näemmä voi ymmärtää sitä.

      • trthtrhhrhhrhh

        Jaa kuvia laspista kyllä näytetään medioissa kun ovat joutuneet kaasu iskuihin ei niitä piilotella.


      • Rauhaaheille

        Nämä kaksi murhan uhria taistelee hengestään parhaillaan.


    • rgrgergerg

      Nyt myrkyts ei tapahtunutkaan ravintolassa eikä auton ilmastoinnin kautta vaan kotiovella se on uusin teoria briteillä.

    • Skripalien väitetään löytyneen myrkytettyinä ja tajuttomina ostoskeskuksen penkiltä Salisburysta 4.3.18.

      1. Miksei penkillä lojuvista myrkytetyistä ole julkaistu ainuttakaan valvontakameran kuvaa?

      2. Väitetään, että ensimmäiseksi paikalle tuli sattumalta rikospoliisi, ilmeisesti siviiliasuinen. Hänen kerrotaan saaneen tartunnan ja joutuneen sairaalaan, josta hänen kerrotaan päässeen pois muutamia päiviä sitten. Miksei kenelläkään ole ollut mahdollista haastatella häntä?

      3. Kun ensiapuporukka tuli paikalle, yhden naisen, jonka nimeä ei mainita, kerrotaan antaneen ensiapua paikan päällä Julia Skripanille noin puoli tuntia. Kenelläkään ei ollut suojavarustusta, eikä kukaan saanut tartuntaa, vaikka hermomyrkyn kerrotaan olevan erittäin vaarallinen ja tarttuvan jo ihokosketuksesta ja hengitysilmasta. Miksi poliisi sai (vai saiko?) tartunnan, mutta muut eivät?

      4. Miksi ohikulkijat eivät havainneet penkillä lojuvia tajuttomia Skripaleita?

      5. Miksi poliisi ei ole pyytänyt yleisön apua esim. silminnäkijöitä, myrkyttäjän löytämiseksi?

      6. Miksi kukaan ei ole saanut haastatella lääkäriä eikä hoitohenkilökuntaa? Miksei ole annettu mitään lääkärin lausuntoa potilaiden sairaudesta?

      7. Miksei kenellekään ole annettu mahdollisuutta vierailla sairaalassa katsomassa ja todistamassa, että siellä yleensä on mainitut potilaat?

      8. Miksi Britannian hallitus on kieltäytynyt tutkimasta asiaa yhdessä Venäjän kanssa?

      9. Miksi Britannia on kieltäytynyt lähettämästä näytettä hermomyrkystä Venäjän tutkittavaksi?

      10. Miksi Britannia on kieltäytynyt kansainvälisestä tutkinnasta?

      11. Miksi Britannia ei pystynyt esittämään ainuttakaan todistetta, että myrkytys olisi yleensä tapahtunut ja että Venäjä olisi sen takana?

      Siinä kysymyksiä Britannian hallituksen vastattavaksi!

      • AivojaKäyttämälläTajuaa

        Nuo kysymykset ja sata muuta epäloogisuutta ovat sellaisia joita jokainen ajatteluun kykenevä esittää. Miksi kaikki millä Putinia osoitetaan syyliseksi, perustuu järjenvastaisiin ja jopa mahdottomiin asioihin?

        Kyse on operaatiosta millä Venjävihaa lietsotaan kautta maailman. Jos myrkytys olisi totta, olisivat länsimediat julkaisseet valtavalla volyymilla kuvia joko kuolleista tai kituvista uhreista, Putinin kuvien kera. Aloituksen linkin kaltaista Litvinenkosta hyödynnettyä "POISONED" materiaalia olisi vielä paljon enemmän kuin Litvinenkon tapauksessa, ja silloinkin sitä oli jo valtavsti.


    • UpUpUpUp

      Nostetaanpa YLÖS

    • rgergergerg

      Ei tule kuvia kohta britit ilmottaa että tuhkasi ne kun oli myrkky leviämis vaara heissä.

    • DengXiaouPingPong

      Ei edes kannata miettiä diktatuurien (Kiina Xi Venäjä Putin) tiedotteita, koska ne voidaan arpoa,
      tällä tarkoitan sitä, että länsimaissa poliitikko ei voi uhkailla tai puhua aivan mitä vain, koska hänet pantaisiin ulos puolueesta, ettei puolue romahda vaaleissa. (En ymmärrä. Eikö Venäjällä juuri ollut demokraattiset vaalit missä oli useita ehdokkaita. Eikö Putin ole demokraattisesti valittu presidentti. Englannin kuningatarta ei olla valittu vaaleilla, vaikka eipä kai sillä enää mitään valtaa olekaan. Ei periaatteessa Putinillakaan ole samaa valtaa kuin esimerkiksi Trumpilla tai Marconilla tai Turkin Erdoğanilla omissa maissaan. Kekkosellakin oli valtaa ennen kuin Koivisto lakkasi Suomesta tuollaisen presidentin vallan, josta jopa Ranska otti mallia perustaessaan omaa systeemiään) Mikähän herne porukoilla meni nenään kun Putin jatkaa vallassa. Krimi vituttaa kun Nato ei saa sinne tukikohtaa käytttääkseen sitä sitten hyökkäykseen Venäjälle. Länsi vittuilee Venäjälle (hermo sota joka käyttää nerve agentteja) ja toivoo että Venäjä pillastuu kun menettää hermonsa ja saa sitten hyökätä sinne kun Venäjä aloitti. Stalin katteli ja kuunteli aikansa ja sitten löi mol

      Nyt on taas Kokoomus noussut suosiossa Demarien edelle. Se on demokratiaa vaikka vaaleihin on aikaa vaikka kuinka. Nyt Kokoomus ei kehtaa tehdä mitään typerää ettei suosio laske. Se on demokratiaa. Soini töppäsi mutta tuolla se vaan porskuttaa vallassa. On varmaa ettei Sipilää ainakaan pääministeriksi enää valita ja Niinistökin vetää viimeistä kauttaan, mutta maailma ehtii muuttua köyhän kannalta katsoen tosi pahaan suuntaan kun tuollaiset diktaattorit ovat vallassa, kun eduskuntaahan ei suomessa enää saada kaadettua vaikka mikä olisi.

      Kiina on muka kommunistinen maa ja kohta se omistaa Suomenkin. Nyt ne perustaa jonkun sellutehtaan suomeen. Valuuttaahan voidaan painaa painokoneilla ja antaa sille kokin arvo. Kiinalla on rahaa kun painokoneet ajaa kolmessa vuorossa valuuttaa maailmalle sijoitettavaksi. Ei jummarra.

    • Hekotuttaa

      Jokohan britit ovat edes sopineet missä myrkky annettiin, niitähän on huulipunasta auton ilmastointiin....:)))))buahaaa......

    • Uffaffaa

      Uffaffaat taas foliohattu päässä kirjoittelevat utopiajuttujaan. 😂

    • TommiParkkonen

      Kaikkein viimeiseksi maailmassa luottaisin brittiin eri kansallisuuksista. On niin luihun näköisiäkin.

      • DengXiaouPingPong

        Tuolla jäi lause kesken kun joku soitti enkä huomannut jatkaa sitä.
        Länsi vittuilee Venäjälle (hermo sota joka käyttää nerve agentteja) ja toivoo että Venäjä pillastuu kun menettää hermonsa ja saa sitten hyökätä sinne kun Venäjä aloitti. Stalin katteli ja kuunteli aikansa ja sitten löi Molotovilla päähän. Molot on vasara suomeksi. Stalin sanoi että suomalaiset on jääräpäinen kansa. Sitä pitää lyödä vasaralla päähän. Tulee mieleen Inarin ohjus ja Suomi-neidon pää.
        Onkohan toi meitin residentti oikein maan päällä vai leijaileeko tuo jossain pilvessä. Yhdenkin diplomaatin karkottaminen on Suomelta varsin järeä teko, arvioi ohjelmajohtaja Mika Aaltola Ulkopoliittisesta instituutista.
        –Siinä korostuu poliittinen signaaliarvo. (se on toivottavasti siinä. Venäjä karkoittaa vastavuoroiseti yhden suomalaisen diplomaatin ja elämä jatkuu entisellään. Me saamme vittuilla Venäjälle niin kuin haluamme. Mehän olemme nyt EU:ssa ja Paasikivi-Kekkosena olo on loppunut. Ollaan me nyt niin Vihtori Kosolaa ettäh! Luulisi Paasikiven olevan Kokoomuksen idoli ja Kekkosen Keskustan idoli)
        Helsingin Sanomat: Diplomaattien karkotukset ovat iso voitto Theresa Maylle: Brexit-Britannia ei jäänyt todellakaan yksin. (Mitä sitten kun Mae vetää vesiperän ja myrkytys paljastuu huijaukseksi)


    • hullumarxilainen

      komu vaatii kuvia myrkytetyistä

      miksei komu vaadi kuvia Mainilan laukauksista

    • UlosPutetTäältä

      Painaa sinne itärajan taakse Puten hellään huomaan. Mitä täällä enää vingutte, ei teitä kukaan täällä tarvitse.

    • YulianAnoppi

      Onhan Venäjä myöntänyt, että se aloitti talvisodan ja ampui Mainilan laukaukset. So what. Entä sitten. Mä en ymmärrä kirjoittajaa, joka syyllistää komun Mainilan laukauksiin.
      Sitä ennen neuvoteltiin rajan rauhanomaisesta siirtämisetä pohjoisemmaksi korvausta vastaan. Siihen jääräpää suomalaiset Erkon johdolla eivät suostuneet. Stalinin oli pakko siirtää rajaa väkisin pohjoisemmaksi. richardjarnefelt1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/119734-lansisuuntauksen-taustaa-erkon-sota-ryssaviha

      Ryssäviha jatkuu vaikka komuja äänesti vain kourallinen Venäjän vaaleissa. Jos te vihaatte komuja niin on niitä meillä täällä Suomessakin jos heitä niin haluatte vihata. Jos joku haluaa vihata ryssiä komuina niin saattaa erehtyä kun he ilmoittavatkin olevan porvareita. Vaikka ei työläisestä porvaria saa, vaikka tuo voittaisi lotossa päävoiton, mutta ne duunarit joita Soini ja Urpilaiset ja Lipposet ovat kusettaneet niin ovat hieman tuuliajolla. Kenen joukoissa seisot.

      Jatkosotaa on selitetty niin sanotulla ajopuuteorialla. Jotkut puhuvät näillä palstoilla että NL olisi aloittanut toisen maailman sodan, joka minun mielestäni vasta alkoi kun Hitler hyökkäsi Neuvostoliittoon. Sitä ennen se oli vain aluejakoa. Saksa veti Suomen uuteen sotaan, sillä Hitler kinnostui käyttää Suomea osana hyökkäystä itään.

      Saksan kiinnostus Suomea kohtaan kasvoi ratkaisevasti heinäkuussa 1940, kun Hitler alkoi salaisesti valmistella sotaretkeä Neuvostoliittoon eli operaatio Barbarossaa. Sen toteuttamiseen Hitler tarvitsi Suomen aluetta.

      Suomen ja Saksan välille solmittiin kauttakulkusopimus Norjaan syksyllä 1940. Sopimukseen liittyi myös asetoimituksia Suomelle. Saksan uudet suunnitelmat Suomen varalle selivisivät Neuvostoliittolle marraskuun puolivälissä 1940.

      Mikäli Suomi olisi valinnut toisin ja ollut lähentymättä Saksaa, se olisi vienyt Suomen lähemmäksi neuvostojärjestelmää.

      Sotaa ennakoivat tapahtumat

      Päätös Suomen osallistumisesta Hitlerin sotaretkeen alkoi lopullisesti kypsyä, kun saksalaiset joukot siirtyivät Norjasta Lappiin. Saksalaisten kanssa tehtyjen yhteistyösuunnitelmien mukaisesti Suomen tuli suorittaa liikekannallepano.

      Saksa aloitti hyökkäyksen 22.6.1940 Neuvostoliittoa vastaan Jäämeren rannalla. Suomi tosin ilmoitti pysyvänsä puolueettomana ja puolustautuvansa mikäli sitä vastaan hyökätään.

      Ja hyökättiinhän sitä vastaan. Puolueettomuuteemme ei oikein uskottu. Mikä on Suomen puolueettomuus ny ja nykyään SSS Soini-Sipilä-Sauli kaudella. Uskooko Venäjä enää Suomen puolueettomuuteen, mikä olisi maallemme edullisin vaihtoehto. Meillä on niin vähän sotilaita ettemme pärjää, vaikka saisimme toiset mokomat muualta.

      Mitä me hyödymme diplomaatti selkkauksesta asettumalla tukemaan sellaista maata, jonka pääministeri (Tony Blair) on osallistunut sotaan (Irak) missä kuoli 500 000 viatonta lasta ja aivan viattomina. Nyt joku anoppi ehdokas on myrkyttänyt miniä ehdokkaansa ja tuon isän vain siksi ettei halua moista naista miniäkseen. Vai mikä on moisen jutun motivaatio. Ja jos myrkytys on tapahtunut jo kotona niin miten se on tapahtunut kun uhrit ovat vielä voineet käydä syömässä pizzaa ja juomassa kaljaa.

      Yhdenkin diplomaatin karkottaminen on Suomelta varsin järeä teko, arvioi ohjelmajohtaja Mika Aaltola Ulkopoliittisesta instituutista.
      –Siinä korostuu poliittinen signaaliarvo.

      Suomen signaali arvo puolueettomuudesta on saanut todella pahan kolhun.

    • VanhaKakkarapula

      Onhan Venäjä myöntänyt, että se aloitti talvisodan ja ampui Mainilan laukaukset. So what. Entä sitten. Mä en ymmärrä kirjoittajaa, joka syyllistää komun Mainilan laukauksiin.
      Sitä ennen neuvoteltiin rajan rauhanomaisesta siirtämisetä pohjoisemmaksi korvausta vastaan. Siihen jääräpää suomalaiset Erkon johdolla eivät suostuneet. Stalinin oli pakko siirtää rajaa väkisin pohjoisemmaksi. http://richardjarnefelt1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/119734-lansisuuntauksen-taustaa-erkon-sota-ryssaviha

      Vaikka yrittihän se laittaa Suomea kerrastosta poikkikin. Mutta se tyssäs raatteentielle kun pojat shortseissa ja aurinkolaseilla loma-asuissaan lähti 30 asteen pakkaseen kuvitellen, että se on niin helppoa. Neuvostoliiton yritys vallata koko Suomi ei onnistunut. On se ollut kovaa aikaa.

      Neuvostoliittolaisten tappioon vaikutti myös huono varustautuminen pakkassäähän. Osa puna-armeijan sotilaista kuoli Raatteen tiellä kylmyyteen. Lisäksi puna-armeijan elintarvike- ja rehu-tilanne oli varsin huono taisteluiden loppuvaiheessa. Päivittäinen ruoka-annos saattoi olla ainoastaan kaksi korppua miestä kohden. Raatteen tien taistelut päättyivät suomalaisten saavuttamaan merkittävään voittoon. Suomalaisten kannalta uhka valtakunnan katkaisemisesta kahtia oli vältetty.

      Krimin tilanne ja Ukraina on aivan eri asia kuin Suomi. Ne jotka pelkäävät Venäjän hyökkäävän Suomeen siksi kun se antaa tukensa Ukrainan venäläisille. Venäjä tukee heitä etnisistä syistä. Ei niinkään poliittisista syistä.
      Venäjä varautui Saksan tulevaan melko varmaan hyökkäykseen sitä vastaan ja siksi teki tollasen sopimuksen Saksan kanssa voittaakseen aikaa. Välirauhan aikana Suomi yritti hankkia liittolaisia lähinnä Ruotsista, mutta Ruotsille se ei käynyt ja siksi Suomen porvari ajautui Saksan syliin joko Hitlerin kiinnostuksen takia, kun tuo teki jo hyökkäys suunnitelmaa, tai omasta halusta.

      Neuvostoliitto oli koko ajan ajatellut tulla vapauttamaan Suomen työläisiä porvarin ikeen alta. Olot Suomessa oli kuitenkin muuttunut kansalaissodan ajoista sen verran, että ei oltu enää niin toinen toistensa kimpussa ja työläisillä oli alkanut mennä jo paremmin, , vaikka luokkaristiriidat olivatkin, niin kuin ne on vieläkin, lopullista ratkaisua vailla.

      Kuulin uutisista juuri, että Skripalien tila ei enää ole kriittinen. Koska he tulevat julkisuuteen kertomaan, että se olikin vain ruokamyrkytys, kun pizassa oli vanhentuneita katkarapuja.

    • TerveKaaliPieru

      Laita sinä trolli ensin kuvas ja yhteystietos tänne.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2053
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe