Uusien Star Warsien ongelma

DisneyMädätetty

Nämä uudet hahmot - lähinnä Reikä-Reytä lukuun ottamatta - ovat silkkaa paskaa.

Esim. Luke Skywalkerissa oli aikoinaan heti nuorena aimo karismaa!

Liekö syy siinä, että sionistien valtaama Disney on halunnut kaikkea muuta pääosiin kuin valkoista heteroA miestä???

Ps. Onneksi siis vanhoja hahmoja on mukana isostiQ!

24

2892

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tottuus666

      Tämä on vain rahastuksen maksimointia tyhmiltä maksavilta katsojilta. Jokaiselle jotakin. Ja nyt kun ne vanhat hahmot saatiin lopullisesti kuopattua, näillä nuorilla uusilla hahmoilla rahastusta voi jatkaa digiefektien kanssa loputtomiin kuin Aku Ankkaa.

      Tai näin ainakin Disney näyttää ajattelevan.

    • gdgdgdgdgd

      kirjoitakaaa kuvahakuun "daisy ridley nude" niin löytyy nakukuvia reyn esittäjästä!

    • Veteranfan

      Alkuperäisen Star Warsin Ralph McQuarrien piirtämät hahmot.alukset ja planeetat ovat huippu designia verrattuna uusien elokuvien näkymiin.

      Mutta uusien elokuvien arvamattomuus on hieno suola SW kaanoniin.

      • Anonyymi

    • lucasin_hahmot

      Disney on ottanut Lucasin muistiinpanoista ja ohjeista kaikki tärkeimmät uudet hahmot ja juonenkäänteet uusiin elokuviin. Esim. Ben Solo, Snoke, Finn ja Rey ovat Lucasin keksimiä ja luomia hahmoja.
      Disney siis ei ole keksinyt että Han Solon poika kääntyy pimeälle puolelle, vaan Lucas itse. Disney ainoastaan orjallisesti noudattaa Lucasin kaavailuja.

      • lucasin_elokuvia

        Lucasin kaavailuissa suurpahis oli nimeltään Uber, mutta Disney ainoastaan vaihtoi nimen paremmaksi (Snoke). Reyllä oli kaavailuissa kolmekin eri nimivaihtoehtoa, mutta Disney päätyi Rey-nimeen. Skylerin tilalle vaihdettiin nimi Finn, mutta muuten hahmo on juuri sellainen kuin Lucas halusi.

        Lucas on myös valinnut uusien elokuvien ohjaajat, toimittanut luonnokset käsikirjoituksista ja osallistunut suunnitteluun varhaisesta vaiheesta lähtien. Enemmän nämä uudet elokuvat ovat edelleenkin Lucasin, kuin Disneyn leffoja.


      • ajat_sitten_päätetty

        Myös Lucas on jo 1983 sopinut Mark Hamillin kanssa, että Hamill tulee jatko-osassa (Episodi 8: Last Jedi) näyttelemään vanhaa ja viisasta Skywalker jedi-masteria joka kuolee ja jättää soihdun uudelle jedi-sukupolvelle (Rey ja Finn).
        Last Jedin juonenkäänteet ja näyttelijät on sovittu ja päätetty jo vuosikymmeniä sitten.


      • Anonyymi
        ajat_sitten_päätetty kirjoitti:

        Myös Lucas on jo 1983 sopinut Mark Hamillin kanssa, että Hamill tulee jatko-osassa (Episodi 8: Last Jedi) näyttelemään vanhaa ja viisasta Skywalker jedi-masteria joka kuolee ja jättää soihdun uudelle jedi-sukupolvelle (Rey ja Finn).
        Last Jedin juonenkäänteet ja näyttelijät on sovittu ja päätetty jo vuosikymmeniä sitten.

        Mitään tuollaista sopimusta Lucasin ja Hamillin välillä ei ole koskaan ollut olemassa. Lucasilla ei edes ollut aikomusta filmata episodeja 7 - 9 esiosien jälkeen, eikä niitä olisi milloinkaan tehty, ellei hän olisi myynyt SW:n oikeuksia Disneylle.

        Samalla Disneylle siirtyi Lucasin hahmotelma siitä, mitä episodeissa 7 - 9 tulisi tapahtumaan. Disney hyödynsi Lucasin hahmotelmaa osin, mutta teki myös muutoksia.


      • Anonyymi

        "tärkeimmät hahmot"
        pääpahiksen piti olla darth maul, ja sillä oppilas darth talon,
        lopullisen sankarin piti olla leia.

        first order disneyn elokuvissa ilmestyi vaan ilmasta, ei mitään selitystä.
        george lucassilla imperiumi olisi taas noussut valtaan pieninä terroristiryhminä

        kun disney käytti jotain paskoja j.j.apaskan ja ryan johnsonin käsikirjotuksia, george lucas koki että häntä petettiin

        vielä kehtaat sanoa "disney ainoastaan orjallisesti noudattaa lucasin kaavailuja"


    • Vaaderri

      Mitkään näistä vastauksista eivät edelleenkään selitä sitä miksi uudet star wars-elokuvat ovat olleet paskaa.

      • Nosiksiettä

        Leffat ovat paskaa, koska käsikirjoitus on täyttä paskaa. Ei ole merkitystä, onko juonikuvio ja tarinan runko lähtöisin Lucasin vai jonkun muun aivosta, paskaa se silti on. Siinä eivät kalliit efektit auta. Juoni ei yksinkertaisesti pelitä samaan malliin kuin episodeissa 4 - 6.

        2 leffaa on nähty. Force Awakens päättyi sentään jonkinlaiseen cliffhangeriin, joka sitten onnistuneesti hukattiin The Last Jedissä, jossa lähinnä keskityttiin tuijottamaan toisiaan takaa-ajavia avaruusaluksia ja seuraamaan merkityksetöntä sivujuonta Finnin ja Rosen toikkaroidessa siellä sun täällä. The Last Jedissä olisi pitänyt tapahtua jokin yllättävä käänne, vrt. Vaderin repliikki "I am your father". Mutta kun ei niin ei. Snoke kuoli liian varhain ja liian helpolla, ja uusi "Supreme Leader", murrosikäisen kakaran asteelle jäänyt Kylo Ren, on totaalisen epäonnistunut hahmo.

        Juonen kannalta Rose on täysi turhake, joka herättää lähinnä myötähäpeää, mutta Disneyn oli ympäristön paineen takia pakko ottaa mukaan vähän pullukampi ja tavismaisempi nuori naishahmo.


      • Last_Jedi_arvostetuin

        Last Jedi on erittäin pitkä, nopeatempoinen ja vaiherikas elokuva, ja tästä syystä enemmän kriitikoiden arvostama kuin perusyleisön. Kriitikoiden listalla (rotten tomatoes top100 scifi) se on paljon korkeammalla kuin yksikään toinen star wars leffa - se on yksi kaikkien aikojen hienoimmista scifi -elokuvateoksista. Ammattikriitikot osaavat keskittyä elokuvan katsomiseen paremmin ja jäsennellä aivoissaan mitä siellä tapahtuu, kun peruskatsojille se on vain tuubaa joka menee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.
        Tuohon peruskatsojan ongelmaan auttaa kun katsoo elokuvan muutaman kerran uudelleen blu-raylta tai tv:stä.


    • Xizor

      Tähtien sota on kuollut ja Disney tappoi sen. Ketään ei kiinnosta tulevan Episodi IX:n juoni- tai nimipaljastukset ("Will of the Force"). Parhaimmillaankin se tulee olemaan vain taas yksi ison budjetin seikkailuelokuva ilman sen suurempaa merkitystä.

      Tällä hetkellä faneista on jäljellä ne, jotka saavat sosiaaliseen mediaansa klikkauksia haukkumalla Disneyn leffoja, ja Reylo-friikit. Tänä viikonloppuna on Chicagossa Star Wars-messut ja katsotaanpa, mitä aiheita on paneeleissa: https://pbs.twimg.com/media/D36M6jIXoAEmGan.jpg

      Niinpä. Tuokin porukka häipyy saastuttamaan jotain muuta sarjaa, kun SW on imetty kuiviin.

      • Xizor

        Korjaus: "The Rise of Skywalker"


      • Anonyymi

        Ei Disney mitään tappanut, kaikkia ei vain voi miellyttää. Muutama puritaanifani kärvistelee tuskissaan, mutta heidän pahasta mielestään huolimatta leffat myyvät todella hyvin. Katsojia on piisannut episodeille 7 ja 8. Tyypit, jotka ovat skidinä fanittaneet episodeja 3 - 6 ovat nykyisin neli- viisikymppisiä gubbeja, joihin uudet leffat eivät ehkä vetoa, mutta nuorempi polvi näyttää tykkäävän.

        No, Solo oli täyttä potaskaa, jonka jaksoi vain vaivoin katsella loppuun.


      • Anonyymi

        Solo oli paras ohjaajasotkuista huolimatta. Solon tappio johtuu suurelta osin 8. huonoudesta. Taitaa Plan 9 joutua kärsimään menetetystä luottamuksesta myös.

        - Xizor


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei Disney mitään tappanut, kaikkia ei vain voi miellyttää. Muutama puritaanifani kärvistelee tuskissaan, mutta heidän pahasta mielestään huolimatta leffat myyvät todella hyvin. Katsojia on piisannut episodeille 7 ja 8. Tyypit, jotka ovat skidinä fanittaneet episodeja 3 - 6 ovat nykyisin neli- viisikymppisiä gubbeja, joihin uudet leffat eivät ehkä vetoa, mutta nuorempi polvi näyttää tykkäävän.

        No, Solo oli täyttä potaskaa, jonka jaksoi vain vaivoin katsella loppuun.

        Sinä se olet tässä väärässä disney todellakin tappo tuhosi koko star wars elokuvien franchisen omalla sequel täys roska paska trilogiallaan luke skywalker hahmon pyhäin häväistys the last jedi elokuvassa on joidenkin teidän tyhmien idioottien mielestä mukamas nerokas käänne teko disneyltä jos sitä mieltä tosissanne olette ette ole sillon alkuunkaan todellisia original star wars franchisen ystäviä missään muodossa ja eipä se disneyn tekemä mukamas nerokas täys paska star warsin täys tuho raiskaus pyhäin häväistys siihen jäännyt rise of skywalker oli kans kaiken paskan huippu yhtälailla se puol kuolleen palpatinen palauttaminen kuolleista oli niin nolo kämäinen pyhäin häväistys koko star wars elokuvien original franchiselle ettei mitään rajaa mikään disneyn surkeista paska roska siirroista ei oo kunnioittanut ja noudattanut star wars elokuvien alkuperäistä franchise linjaa ja kaavaa jonka george lucas sille suunnitteli ja tarkotti alunperin itse ingooraan missaan täysin mielelläni absoluuttisesti pois koko disneyn oman star wars paska roska sequel trilogian star warsin oikeasta aidosta tarina aika janasta ja sen tilalla mulla on toi star wars legend expanded universe joka on miljoona miljoona kertaa parempi ja onnistuneempi star warsin aika janan jatkumoon star wars prequel ja original trilogian jälkeisiin aikaan ja tapahtumiin mitä disneyn oma täys surkea paska sequel trilogia ikinä on disney ei ikinä koskaan tuu olee mulle ton kauhean floppi star wars sequel trilogian tähden osa oikeata star wars elokuvia ja tapahtumia koskaan ikinä puolusteleepa sössöttäen mitä vaan tahansa turhaa roskaa joku täys ääliö niiden puolesta ne on surkeita roska elokuvia sequelit eikä siitä väitellä piste pahin takapiru star wars elokuvien tuhoaja syyllinen disneyllä on se kathleen kennedy ilkeä paha tyyppi kyl on vihaa ja halveksii eikä kunnioita star warsin original franchisesia jos kathleen kennedy saataisiin potkittua pihalle star warsin leiristä disneyllä niin ehkä star wars elokuva saaga olisi vielä pelastettavissa jotenkin mut taitaa olla vain turhaa toive ajattelua se mulla star wars fanina star wars on tuhoon tuomittu ainakin elokuvien osalta surullista mutta eipä voi mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä se olet tässä väärässä disney todellakin tappo tuhosi koko star wars elokuvien franchisen omalla sequel täys roska paska trilogiallaan luke skywalker hahmon pyhäin häväistys the last jedi elokuvassa on joidenkin teidän tyhmien idioottien mielestä mukamas nerokas käänne teko disneyltä jos sitä mieltä tosissanne olette ette ole sillon alkuunkaan todellisia original star wars franchisen ystäviä missään muodossa ja eipä se disneyn tekemä mukamas nerokas täys paska star warsin täys tuho raiskaus pyhäin häväistys siihen jäännyt rise of skywalker oli kans kaiken paskan huippu yhtälailla se puol kuolleen palpatinen palauttaminen kuolleista oli niin nolo kämäinen pyhäin häväistys koko star wars elokuvien original franchiselle ettei mitään rajaa mikään disneyn surkeista paska roska siirroista ei oo kunnioittanut ja noudattanut star wars elokuvien alkuperäistä franchise linjaa ja kaavaa jonka george lucas sille suunnitteli ja tarkotti alunperin itse ingooraan missaan täysin mielelläni absoluuttisesti pois koko disneyn oman star wars paska roska sequel trilogian star warsin oikeasta aidosta tarina aika janasta ja sen tilalla mulla on toi star wars legend expanded universe joka on miljoona miljoona kertaa parempi ja onnistuneempi star warsin aika janan jatkumoon star wars prequel ja original trilogian jälkeisiin aikaan ja tapahtumiin mitä disneyn oma täys surkea paska sequel trilogia ikinä on disney ei ikinä koskaan tuu olee mulle ton kauhean floppi star wars sequel trilogian tähden osa oikeata star wars elokuvia ja tapahtumia koskaan ikinä puolusteleepa sössöttäen mitä vaan tahansa turhaa roskaa joku täys ääliö niiden puolesta ne on surkeita roska elokuvia sequelit eikä siitä väitellä piste pahin takapiru star wars elokuvien tuhoaja syyllinen disneyllä on se kathleen kennedy ilkeä paha tyyppi kyl on vihaa ja halveksii eikä kunnioita star warsin original franchisesia jos kathleen kennedy saataisiin potkittua pihalle star warsin leiristä disneyllä niin ehkä star wars elokuva saaga olisi vielä pelastettavissa jotenkin mut taitaa olla vain turhaa toive ajattelua se mulla star wars fanina star wars on tuhoon tuomittu ainakin elokuvien osalta surullista mutta eipä voi mitään.

        No voi kyynel. Kaikesta sitä ihmiset viitsivät mielensä pahoittaa.

        Monet tykkää Disney-SW:stä, jotkut eivät. Joku tuossa edellä sanoi ettei kaikkia voi miellyttää, ja niin se on.

        Miksi juuri sun pitäisi olla se, jonka pillin mukaan Disneyn pitäisi tanssia, ja jonka näkemys SW:stä on ainoa oikea? Asiaan on helppo ratkaisu: Jätä leffalippu ostamatta jos et tykkää, ja anna niiden nauttia, jotka tykkäävät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä se olet tässä väärässä disney todellakin tappo tuhosi koko star wars elokuvien franchisen omalla sequel täys roska paska trilogiallaan luke skywalker hahmon pyhäin häväistys the last jedi elokuvassa on joidenkin teidän tyhmien idioottien mielestä mukamas nerokas käänne teko disneyltä jos sitä mieltä tosissanne olette ette ole sillon alkuunkaan todellisia original star wars franchisen ystäviä missään muodossa ja eipä se disneyn tekemä mukamas nerokas täys paska star warsin täys tuho raiskaus pyhäin häväistys siihen jäännyt rise of skywalker oli kans kaiken paskan huippu yhtälailla se puol kuolleen palpatinen palauttaminen kuolleista oli niin nolo kämäinen pyhäin häväistys koko star wars elokuvien original franchiselle ettei mitään rajaa mikään disneyn surkeista paska roska siirroista ei oo kunnioittanut ja noudattanut star wars elokuvien alkuperäistä franchise linjaa ja kaavaa jonka george lucas sille suunnitteli ja tarkotti alunperin itse ingooraan missaan täysin mielelläni absoluuttisesti pois koko disneyn oman star wars paska roska sequel trilogian star warsin oikeasta aidosta tarina aika janasta ja sen tilalla mulla on toi star wars legend expanded universe joka on miljoona miljoona kertaa parempi ja onnistuneempi star warsin aika janan jatkumoon star wars prequel ja original trilogian jälkeisiin aikaan ja tapahtumiin mitä disneyn oma täys surkea paska sequel trilogia ikinä on disney ei ikinä koskaan tuu olee mulle ton kauhean floppi star wars sequel trilogian tähden osa oikeata star wars elokuvia ja tapahtumia koskaan ikinä puolusteleepa sössöttäen mitä vaan tahansa turhaa roskaa joku täys ääliö niiden puolesta ne on surkeita roska elokuvia sequelit eikä siitä väitellä piste pahin takapiru star wars elokuvien tuhoaja syyllinen disneyllä on se kathleen kennedy ilkeä paha tyyppi kyl on vihaa ja halveksii eikä kunnioita star warsin original franchisesia jos kathleen kennedy saataisiin potkittua pihalle star warsin leiristä disneyllä niin ehkä star wars elokuva saaga olisi vielä pelastettavissa jotenkin mut taitaa olla vain turhaa toive ajattelua se mulla star wars fanina star wars on tuhoon tuomittu ainakin elokuvien osalta surullista mutta eipä voi mitään.

        Selvästi mennyt tunteisiin, kun on vuodatettu tuollainen määrä tekstiä ilman välimerkkejä. Jaxuhali sulle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä se olet tässä väärässä disney todellakin tappo tuhosi koko star wars elokuvien franchisen omalla sequel täys roska paska trilogiallaan luke skywalker hahmon pyhäin häväistys the last jedi elokuvassa on joidenkin teidän tyhmien idioottien mielestä mukamas nerokas käänne teko disneyltä jos sitä mieltä tosissanne olette ette ole sillon alkuunkaan todellisia original star wars franchisen ystäviä missään muodossa ja eipä se disneyn tekemä mukamas nerokas täys paska star warsin täys tuho raiskaus pyhäin häväistys siihen jäännyt rise of skywalker oli kans kaiken paskan huippu yhtälailla se puol kuolleen palpatinen palauttaminen kuolleista oli niin nolo kämäinen pyhäin häväistys koko star wars elokuvien original franchiselle ettei mitään rajaa mikään disneyn surkeista paska roska siirroista ei oo kunnioittanut ja noudattanut star wars elokuvien alkuperäistä franchise linjaa ja kaavaa jonka george lucas sille suunnitteli ja tarkotti alunperin itse ingooraan missaan täysin mielelläni absoluuttisesti pois koko disneyn oman star wars paska roska sequel trilogian star warsin oikeasta aidosta tarina aika janasta ja sen tilalla mulla on toi star wars legend expanded universe joka on miljoona miljoona kertaa parempi ja onnistuneempi star warsin aika janan jatkumoon star wars prequel ja original trilogian jälkeisiin aikaan ja tapahtumiin mitä disneyn oma täys surkea paska sequel trilogia ikinä on disney ei ikinä koskaan tuu olee mulle ton kauhean floppi star wars sequel trilogian tähden osa oikeata star wars elokuvia ja tapahtumia koskaan ikinä puolusteleepa sössöttäen mitä vaan tahansa turhaa roskaa joku täys ääliö niiden puolesta ne on surkeita roska elokuvia sequelit eikä siitä väitellä piste pahin takapiru star wars elokuvien tuhoaja syyllinen disneyllä on se kathleen kennedy ilkeä paha tyyppi kyl on vihaa ja halveksii eikä kunnioita star warsin original franchisesia jos kathleen kennedy saataisiin potkittua pihalle star warsin leiristä disneyllä niin ehkä star wars elokuva saaga olisi vielä pelastettavissa jotenkin mut taitaa olla vain turhaa toive ajattelua se mulla star wars fanina star wars on tuhoon tuomittu ainakin elokuvien osalta surullista mutta eipä voi mitään.

        Pidät Lucasia kutakuinkin jumalolentona, mutta jätät kaiketi harkitusti mainitsematta hänen mielipiteensä, jonka mukaan The Last Jedi on kaikkien aikojen paras Star Wars -elokuva.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pidät Lucasia kutakuinkin jumalolentona, mutta jätät kaiketi harkitusti mainitsematta hänen mielipiteensä, jonka mukaan The Last Jedi on kaikkien aikojen paras Star Wars -elokuva.

        The Last Jedi on kriitikoiden ja elokuva-alan ammattilaisten arvostama, mutta ei oikein uponnut suureen yleisöön.

        Aika usein käy niin, ettei kriitikoiden ja ammattilaisten näkemys käy käsi kädessä yleisön mielipiteen kanssa. Viime kädessä se on kuitenkin aina maksava yleisö, joka tuo leivän elokuvantekijöiden pöytään, kriitikoiden ilmaisnäytösten olemattomilla tuloilla ei saa aikaiseksi edes 1970-luvun tylsintä Uuno Turhapuroa.


    • Anonyymi

      Että vallan nuoressa Luke Skywalkerissa karismaa. 🤣

      Han Solossa on karismaa, jopa Landossakin ripaus. Samoin Obi-Wanissa, sekä Guinnesin että McGregorin versioissa. Lukessa ja Leiassa ei.

      Star Wars on tunnettu epäonnistuneista näyttelijävalinnoista.

      Mark Hamill ja Hayden Christensen ovat Hollywoodin kaksi kenties epäkarismaattisinta suurtuotantoihin päässyttä miesnäyttelijää. Mutta eipä ole kummallakaan ura urjennut Star Warsin ulkopuolella. No, Hamill sentään on hieman petrannut suorituksiaan ikääntymisen myötä, Christensenistä sen sijaan ei voi sanoa samaa. Christensenin ja Natalie Portmanin välillä ei ollut sitten pienintäkään kemiaa, vaan näyttivät lähinnä vaivautuneilta yhteisissä kohtauksissa. Jopa 9 vuotiaan Jake Lloydin ja Portmanin välillä kipinöi tulisemmin. Miksi ihmeessä joku nobody Christensen, kun tarjolla oli parempiakin, mukaan lukien Leonardo di Caprio?

      Daisy Ridley pärjäsi sentään joten kuten Reyn roolissa, mutta vaikea ymmärtää Ridleyn valintaa, kun roolia haki mm. aidosti taitava näyttelijä Jennifer Lawrence. Adam Driver ja Oscar Isaac ovat loistavia näyttelijöitä, mutta Driverille oli käsikirjoitettu surkea hahmo etenkin The Force Awakens -leffaan.

      • Anonyymi

        Lucas ja myöhemmin Disney ovat halunneet välttää sankarin rooleissa liian kuluneita kasvoja. Leonardo DiCaprio on kieltämättä sata kertaa parempi näyttelijä kuin Hayden Christensen ja hän olisi suoriutunut roolista todennäköisesti paremmin, mutta käsi sydämellä: Olistko todella halunnut nähdä Titanic-poitsun Anakin Skywalkerina? Tai Nälkäpelin Katnissin Reynä?

        Muissa rooleissa Star Warsissa on aina ollut myös huippunimiä.


      • Anonyymi

        Siinä missä Hamill on hienoisesti petrannut suoritustaan iän myötä, syyllistyy Ford todella muikeaan ylinäyttelyyn.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      355
      3163
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      121
      1176
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      61
      1157
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      133
      943
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      115
      816
    6. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      762
    7. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      159
      737
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      727
    9. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      113
      717
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      679
    Aihe