Koiravillitys räjähtänyt käsiin Vesilahdessa

Kakatutauravallit

21.3.2018 7:16

Katsokaa ympärillenne! Kaikkialla näkyy koiria: jalkakäytävillä, kaduilla, asunnoissa, autoissa, jopa kaupoissa, kahviloissa ja ravintoloissa. Mistä kummasta tällainen koirainto on saanut Vesilahdella alkunsa? Ihmisille ei riitä yksi koira. Niitä täytyy olla vähintään kolme.

Kaikilla näillä "söpöläisillä" on yksi yhteinen piirre: niiden omistaja sanoo etteivät ne pure. Eivät tietenkään, kunhan muistaa pysyä vähintään viiden metrin etäsisyydellä koirasta ja koiran hihna on tiukasti omistajan kädessä eikä roiku vapaana juoksevan koiran kaulassa.

Mitä enemmän koiria, sitä enemmän ongelmia. On hygiaeniaongelmia, allergiaongelmia, meluongelmia koirien haukkumisen vuoksi, kakkaongelmia ja roskaongelmia. Tällaisista asioista koirien omistajat eivät halua kuulla sanaakaan, mutta jonkun sekin on sanottava.

23

1021

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näin_se_on

      Hyvä, että Vesilahdessakin on alkanut "hännän huiske", edes jossakin muodossa.

    • 1000Koiraa

      KahviloiSSA ja ravintoloiSSA, onko oikein KAIKISSA paikoiSSA?
      Kyllä perkele on taas ongelmat suuret kusilahden valittajilla!

    • ÄlysitköUrpoJo

      Se koira ärähtää johon kalikka kalahtaa. Eli osta niitä kakkapusseja ja käytä niitä 1000koiraa!.

      • 1000Koiraa

        ääliö, minulla ei oikeasti ole yhtään koiraa. vittu mikä ääliö!
        ja ravintoiloiSSA ei oikein voi Vesilahdessa olla kun on yksi tai sekin pubi. muutenkin tuo monikkomuoto istuu kauppoihin ja kahviloihinkin hiukan heikosti.


    • HurraaKoirat

      Hau hau siellä, hau hau täällä, siellä hau täällä hau, hiiai hiiai hoi ! Hienoa että ihmisillä on terveyttä ylläpitäviä koiria, koira auttaa yksinäistä, koira liikuttaa muuten ei niin aktiivista ulkoilijaa, koiran avulla luodaan sosiaalisia suhteita ja lukuisten tutkimusten mukaan koiraperheiden lapset ovat keskimäärin terveempiä.

      • kjhjkdfs

        "koiraperheiden lapset ovat keskimäärin terveempiä"

        Yleisesti ottaen lapsena enemmän eläinten kanssa tekemisissä olevat ihmiset ovat muita terveempiä. Esim. maatilojen lapset ovat kaupunkilaislapsia terveempiä.


    • Ikävätotuus

      Tutkimusten perusteella korkeasti koulutetuilla sekä korkean älykkyysosamäärän ihmisillä on yli 90% todennäköisemmin koiraton talous. Jokainen koiraihminen voi katsoa peiliin ja toistaa ääneen kolmesti: OLEN YHTEISKUNNAN POHJASAKKAA

    • Supinenkapi

      Juu ja sitten vouhotetaan suuna ja päänä jos joku on nähnyt supikoiran jossain kulkemassa. Hötkyilijät on yleensä koiraihmisiä jotka ylireakoi kaikkeen sellaiseen joka on ihan luonnollista.Mutta kun meidän Turre voi saada pian kapin sen supin jäljistä tai pelkästä näkemisestä.

    • vessalahti

      Ei Vessalahdessa ole katuja

    • Haukkulaukku

      Voi hitsi, me heilautetaan tilastoja ja tutkimuksia, kun ollaan molemmat korkeakoulutettuja ja silti meillä idiooteilla on koira.

    • JaNäitäOnPaljon

      Koiravero Vesilahteen!. Kun kunnalla menee taloudellisesti huonosti olisi aiheellista alkaa perimään taas koiraveroa . Jos on niin perseaukinen eikä pysty eikä halua maksaa vie koirasi takaisin sinne mistä sen hankit. Nykyään otetaan joku piski hetken mielijohteesta eikä sitten loppupeleissä sitä edes lenkillä käytetä vaan ovenraosta päästetään nopeasti ulos kuselle ja paskalle. Tällaista eläintenpitoa sanotaan kidutukseksi eläintä kohtaa.

    • PSkuvattunajoootte

      Ja paskattakaa ne koiranne vaikka omalle pihallenne mielummin kun toisten pihoille.Ei ole mukavaa astua koiranpaskaan omassa pihassaan jos ei edes ole omia kotieläimiä.Tulee hiukan kalliiksi se paskottaminen jos saan kiinni itse teosta koiran ja sen taluttelijan.

    • yleisempi.ilmiö

      Koira on joillekin lapsen korvike ja yksinäisen kaveri. Jostakin syystä erityisesti työttömillä on isoja koiria ruokittavana, luulisi rahojen olevan tiukalla.

    • NäinOnNähtynä

      Ei silti tartte sitä piskiä käyttää paskalla toisten pihoilla ja tonteilla. Paskottakaa omaan pihaan tai viekää se piikille niin ei tarvi edes ulkoiluttaa sen jälkeen. Monesti sellaiset ihmiset ottaa koiran jolla ei saisi olla yhtään mitään kotieläintä,kun hyvä jos pystyy itsestään huolehtinaan. Ja näitä on Vesilahdessa monta.

    • HohHoijaa

      Se on totta, Vesilahdessa on paljon ihmisiä jotka päivät pitkät juovat kaljaa, eivät käy töissä ja ovat kateudesta vihreitä ihmisille joilla on koira.

    • Eläinsuojelijanmielipide

      Eipähän tässä nyt yleistetä kaikkia huonoiksi kotieläimen omistajaksi,mutta juopoilla ja laiskoilla ei paranis olla koiraa,kissaa,lehmää,hevosta jne. Sellaisten elukat vaan kärsii.

    • Navettamies

      Eläinten vihaaja kaikilla on oikeus pitää niin monta eläintä kun haluaa joten et voi sille asialle mitään harvemmin koirat purevat ja jos tuntuu siltä niin kannattaisi ottaa selvää että minkä rotuiset koirat sitä saattaisivat tehdä kuten vesikauhuiset mersut.

    • MenkääMetsään

      Nyt on Vesilahtelaisille koirankouluttajille saatu koirapuisto mantereeseen.Oli se hiton hyvä ettei sitä lupaa annettu perustaa sitä kusitrattien puistoa kaupan taakse kesonkulmaan. Mitä oikein sen päässä virtaa joka sitä siihen himoitsi. Ei koirat mitään puistoa tarvi vaan koiran omistajat sitä tarvitsee että saavat olla samanluontoiset pölhöt yhdessä.

      • HeHeHekoheko

        Se sitten vasta onkin naurettava paikka.


    • Taimyrkkymakkara

      Koiravero olisi paras hillitsemään paskotusta ja kusetusta toisten tonteille.

      • Josonvaraakoiraankin

        Kannatetaan myös koiraveroaVesilahteen .


    • Eiolemitäänongelmaa

      Olen samaa mieltä siitä että koiranpaska kadunkulmassa tai pihan reunassa on vituttavaa mutta ei silti koiria tarvitse haukkua. Jos on vastuullinen koiran omistaja kantaa mukanaan pussia johon siivoaa paskat ja sen jälkeen heittää roskikseen

    • TätäOnJoOdotettukkin

      Pian isojen koirien omistajille tulee pakolliseksi koiranajokortti kerrottiin uutisissa. Loppuu monelta henkisesti sairaalta koiraharrastajalta se koira"harrastus" kun ei läpäise yksinkertaista koetta. Ja tämä on tosi kun seuraa hieman ketkä näitä hurttia viljelee ja tehtailee.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1506
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1218
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe