Paineita purkautuu, ihmisiltä ja valtioilta*

Pinnanalaisia paineita purkautuu – ihmisiltä ja valtioilta*

Nuo pinnanalaiset paineet purkautuvat lopulta kuin tulivuori, niin yksilö- kuin valtiotasolla. Tapahtumasarja on kutakuinkin samanlainen molemmissa – hitaan kiihtyvä lumipallo- tai maanvyöryefekti, kunnes ylittyy taso, jonka jälkeen sopeumajärjestelmän [0 pato murtuu …

… nyt on käynnissä itä-länsiottelu [1, etteivät vain kiihtyisi informaatiosodan [2 kautta täyssodaksi. Rintamalinja on häilyvä – vain itä-länsi, jossa taisteluosapuolet yhtäläistyvät kaavaan ”Kiina Venäjä > USA EU” - EU' n lopullinen asema voi muuttua, vaikka nyt tekemällä tehty Case Salisbury [3 yhdisti osaksi EU' n ja USA' n [4 ---


Entä yksilötaso, tuo seloste löytyy reilu 12 vuoden takaa – alla ---
klo 13:38 | 3.11.2005 TIEDE
...
[4 ~ https://www.hs.fi/mielipide/art-2000005620182.html -


Mellakka on oire muutoshalusta ja patoutuneesta vihasta
https://www.tiede.fi/keskustelu/3596/ketju/mellakka_kielii_patoutuneesta_vihasta_seka_muutostarpeesta?changed=1521724446 -

Yhteiskuntatieteilijöiden hyvin ennustamat Pariisin mellakat alkoivat tai provosoituivat pienestä tapahtumasta, jossa ei välttämättä ole ilmaistun asian mukaista totuusarvoa.
Mellakoiden aloitus on pienen ryhmän tapahtuma, jossa ei ole systematiikkaa. Nopeasti liiaksi patoutuneen vihan ja epätoivon johdattelemana mellakat saavat lisävoimaa johtajista, joilla voi olla jo missio tapahtumien kiihdyttämiseksi.

Ranskan vallankumouksesta on kulunut yhteiskuntahistoriallisesti lyhyt aika;

sekin lähti liikkeelle muutoshalusta ja patoutuneesta epäoikeudenmukaisuuden tunteesta. Yhteiskunta ei ole staattinen rakenne, vaan eri kansankerrokset kokevat muun muassa länsimaisessa demokratiassa tasa-arvon, tulonmuodostuksen ja ostovoiman sekä vaikuttamismahdollisuudet eri tavoin.

Vallassaolija mielellään stabiloi tilannetta puolustaessaan edustamaansa tapaa ja järjestelmää. Vastakkaisella puolella pahimmillaan syyttään kärsimään joutuneet tai tulonjaon hylkykuppiin joutuneet pienen kipinän sytyttämät saattavat ohjatusti, sopivan johtajan manipuloidessa, ryhtyä barrikadeille.

Koko vanhan EU:n alueella on suuret maahanmuuttajien ryhmät omine tapoineen ja kulttuureineen. Osa heistä on houkuteltu maahan tarjoamalla työtä, joka ei kelvannut alkuperäisasukkaille tai yksinkertaisesti omaa alkuperäistä väestöä on ollut kasvun talouteen nähden liian vähän.

Esimerkiksi Saksassa on laaja turkkilaisyhteisö, joka tuli siivoamaan Saksaa. Nyt nämä uuskansallisryhmät kokevat mahdollista vääryyttä, kun Keski-Eurooppa on niin henkisessä kuin taloudellisessa lamassa ja yhteisöidentiteettikriisissä. Meneillään on maailmanlaajuinen työn uudelleenjaon taistelu [5.

Mellakka, joka kohdistuu viattomiin sivullisiin on ehdottomasti tuomittava

Mellakka, joka suoritetaan johdetusti, järjestelmällisesti ja sen kohdistuessa valtaa pitävään yhteisöön, on sallittu, kun sen sanoma on koetusta ja todistetusta vääryydestä johtuvaa ja muut "kevyemmät" vaikuttamiskeinot on jo käytetty.

Väkivalta on ilmiö, joka on myös ehdottomasti huliganismiaatteena tuomittavaa [6. Mielenilmaus järjestäytyneenä on viimeinen keino herättää vallassaolijat huomaamaan epäkohdat, joilta useasti halutaan sulkea silmät keskittyen vain oman valtakoneiston ja maallisen omaisuusmassan suojeluun ja kartuttamiseen.

Maahanmuuttoryhmät, jotka ovat aktiivisesti ja tuloksellisesti osallistuneet tulomaansa yhteiskunnan ja talousjärjestelmän kehittämiseen nostaen vaikkapa bruttokansantuotetta tekemällä alkuperäisille kelpaamattomia työtehtäviä.

Näin ollen maahanmuuttajat ovat oikeutettuja puolustamaan nyt asemaansa, kun alkuperäisväestö on heräämässä talouden harmaaseen arkeen ylisuurten palkkatyöpaikkojen karatessa uusiin kehittyviin maihin.

Lähinnä oma keskieurooppalainen valkoinen mies haluaa heittää nyt työttömyyden uhatessa maahanmuuttajat takaisin kotimaahansa perustellen sitä alkuperäisenä oikeutena väheneviin työpaikkoihin. Näin on syntynyt välirikko, jossa maahanmuuttajille jää vain barrikadeille nousu.

… Riippumatta mistään kansallisuusryhmästä, on rikollinen väkivalta ja huliganismi kiellettyä ja nuo ilmiöt on kitkettävä tarvittavilla vahvoillakin toimilla pois...

Millään kansallisuusryhmällä ei ole mitään oikeutta aiheuttaa mitään väkivaltaa tai tuhoa syyttömälle ja osattomalle ulkopuoliselle

Valkoinen mies voi syyttää omaa ahneuttaan houkutellessaan aikoinaan maahansa halpatyövoimaa nostamaan tuotosta ja kulutusta, siis talouden kasvua eli omia voittojaan. Vanhan sananlaskun mukaan sitä niittää mitä kylvää.

Nyt on muun muassa Suomessa meneillään kansalaiskeskustelu yhteiskunnallisesta ja taloudellisesta moraalista ja etiikasta. Loputon kasvuntavoittelu [7 ja ostovoiman ahnehdinta kulkee vääjäämättömästi kohti loppuaan; kansalaisvoima on löytämässä vaikuttamismahdollisuutensa. -[2005][C_IJL]


Jatkuu

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Herättelevä

   Miksi maailman kansakunnat elää ja toimii sotia synnyttävästi, toisiaan vastaan toisilleen ja luomakunnalle tuhoksi tavalla ja koituvasti, keskenään kilpailevasti, = "pirun" hyväksi puolesta, = kukin tuomiokseen puolesta?!!

   Joista syystä (kaikki vääryys ja pahuus) Jumalan Sanan (Raamatun UT) vastaisuudesta tuomioksi pahaksi / kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi ja sodiksi ym. hirvittävyyksiksi, seuraamuksista, tiedotusvälineet päivittäin, kautta maailman herätykseksi ja varoitukseksi VÄÄRIN, = Laittomasti / Luvattomasti, kaikille hyväksi Totuuden / Oikeuden VASTAISESTI elämisestä ja toimimisesta uutisoi. Jossa touhussa ja politiikassa se kaiken valheellisuuden, vääryyden ja pahuuden isä, vie, vetää, johtaa ja hallitsee, ja jossa PAHA perii!! Ja on perinyt koko ajan.

   Sitä kaikille Luvallista / Laillista Oikeutta kun on VAIN ja AINOSTAAN kaikille hyväksi Raamatun UT opetusten ja ohjeiden mukainen ja perustuva. Josta tulisi vain niitä kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi seuraamuksia, ja niin Oikein eläville ja toimiville turvallista ja turvattua, kaikinpuolista kestävää hyvinvointi elämää ja tulevaisuutta.

   Mitä asiallista ja rakentavaa sanotte, tai haluatte tästä kaikille hyväksi vaihtoehto mahdollisuudesta kysyä?

   Kaikille hyväksi Totuuden / kaikkia kohtaan Laillisen Oikeuden mukaisen rinnakkaisen vaihtoehdon rakentamisen puolesta puhuva ja toimiva.

   Missä muut tähän em. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsutut ja haluavat?

   "Löytäneekö" Etsivä?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joensuussa lapsen kuolema-Lieksalainen äiti

   Näin kirjoitellaan. Surullinen tapaus. Todella surullinen.
   Lieksa
   72
   5524
  2. Jos merkitsen sulle jotain

   Niin ujuta tänne joku pieni varma tunniste, jonka vain me kaksi voisimme tietää. Olen niin rikki ja epätoivoinen ilman
   Ikävä
   78
   1445
  3. En unohda sinua koskaan

   Tiedän vain ja tunnen sen sydämessäni, etten tule koskaan unohtamaan ja pääsemään yli sinusta. No, jos näin kovaa kolaht
   Ikävä
   55
   1359
  4. Tekisi mieli muuttaa

   Suosittele hyvää paikkakuntaa. Mä saan töitä mistä vaan. Mitä kauemmaksi pääsen yhdestä miehestä, niin unohdan varmasti.
   Ikävä
   155
   1171
  5. Miksei paketit kulje viikonloppuisin??

   Minä maksaisin lisää lähetyskustannuksista, jos pakettiposti kulkisi myös LA-SU ,,,,mutta kun perjantai-iltana kaikki ai
   Maailman menoa
   53
   763
  6. Martinan perhelomat.

   Siinäpä se oli,Martinan loma tyttöjen kanssa.Kokonaista kaksi päivää ja yksi yö ilmaiseksi saadussa lomapaikassa Tackork
   Kotimaiset julkkisjuorut
   128
   757
  7. Mikä saa pettämään

   Itse en keksi mitään syytä vaikka oikein mietin niin en keksi syytä ja jos toista ei enään rakasta tai joka asiasta aina
   Sinkut
   165
   713
  8. Niin sitä vaan

   Että mulle ois oikeasti aivan sama miltä näytät. Se oli se yhteenkuuluvuuden ja tuttuuden tunne joka tuli heti sinusta,
   Ikävä
   39
   690
  9. Oot yksi niistä harvoista ihmisistä

   joka saa mut tuntemaan että olen hyvä ja riittävä juuri tällaisena ku oon ❤️ Oot ihana, rakas ja tärkeä 🌈🤗
   Ikävä
   27
   685
  10. Ilkka - Pohjalainen tänään

   Olli Sahinmäen loistava kirjoitus. Täyttä asiaa.
   Ähtäri
   33
   616
  Aihe