LUCIFERIAN - KUKA ON JA MIKÄ ON MOTIIVINSA

näkemyksiäanalyysia

Itse lucifeerus voi pysyä pois ketjusta

Kirjoitelkaa te mut näkemyksiä,i tse teen sen myös jossakin vaiheessa.

51

1002

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kirjoitelkaanyt

      Onko palkattu tähän hommaan vai ihanko oma psykopatologia innostaa.

      • KAIKKEENSITÄJOUTUU

        TULIPAS TÖKÄTTYÄ AMPIAISPESÄÄN, HUH, HUH.


    • vade.retro.satana

      Lucifer ei saa tarpeeksi näkyvyyttä ja aloittaa oman ketjun kyselläkseen itsestään jotta vai sitten kirjoitella siihen vastauksia.

      Suosittelin elämän hankintaa tuon sijaan.

      • ruoditaantyyppi

        Riksun vainottu aloitti tämän ketjun.


    • aamuinenkoi

      Yksi varma johtopäätös Luciferista: Hänellä on aikaa enemmän kuin monella muulla. Jotenkin vaan ikävästi tulee mieleen että hän haluaa jostain syystä tukkia keskustelut koska niitä pitkiä tekstejä ei vaan jaksa lukea eikä niihin vastailla joten monikin keskustelu saattaa tyrehtyä. Ehkä olen väärässä.

    • Nimimerkki Luciferian on kirjailija Juha Kurvinen, joka asuu Thaimaassa.

      • hieno.päätelmä

        Olisi kiinnostavaa tietää mitenkä päättelit tämän asian.


      • riksunvainottu

        En voi keksiä mitään motiivia, miksi Juha Kurvinen tulisi tänne häiritsemään vainottujen keskustelua, joka nyt vielä oli melko vähäistä.
        Se moottorisahajonglööri ei ollut mitenkään älyllinen, pohdiskeleva tyyppi. Nämä Luciferiankin viestit eivät oikein sovi hänen kirjoittamikseen.

        Eiköhän Kurvinen ole hämäysyritys. Ei haluta lusifeeruksen paljastumista.


    • Kamoon, nimimerkki Luciferian, myonna etta olet kirjailija Juha Kurvinen ja laheta mulle sahkopostia [email protected] ja kutsu minut luoksesi kylaan Thaimaahan.

    • miksiköhännäin

      Lucifeeruksella on ilmeisesti lupa hillua vain salaliittopalstalla. Joko moden lupa tai tilaus tai ylläpidon stalkkereiden suojelus.

    • narsistivaipsykopaatti

      Yrittää peitellä höpötyksillään ja muien tekstien kopioinillaa jäätävän raivoisaa vihamielisyyttään, ylimielisyyttään ja muiden halveksuntaa. - Pääsee aina vilahtamaan ,ihan ryöpsähtämään esille.

    • Juha Kurvinen on pseudonyymi ja haamukirjoittaja henkilolle, joka nayttelee olevansa Juha Kurvinen, joka ei kuitenkaan kirjoita omia tekstejaan. Nimimerkki Luciferian on se Juha Kurvisen haamukirjoittaja, joka saattaa tyoskennella uudelle Hybridikeskukselle, jonka tarkoituksena on herattaa provosoivia keskusteluja ja sitten kerata dataa ihmisten kommenttireaktioista ja tehda sen avulla psykologista profilointia ihmisista ja talla tavalla kartoittaa turvallisuusuhkia.

    • Aloittamassaan viestiketjussa nimelta Jonestownin joukkoitsemurha nimimerkki Luciferian tivaamalla tivasi minulta usean paivan ajan, etta pidanko Jonestownin joukkoitsemurhasta. Vastasin koko ajan aidolla mielipiteellani, etta koko Jonestown ja sen vaitetty joukkoitsemurha oli alusta loppuun saakka vain lavastettu teatteri nayttelijoineen, mutta nimimerkki Luciferian koetti saada minut vastaamaan, etta Jonestown oli aito ja etta joukkoitsemurha oli ok. Jos olisin vastannut, etta joo oli se aito ja etta joukkoitsemurha oli ok, niin nettikytilla olisi ollut laillinen syy laittaa minut pakkohoitoon mielisairaalaan. Varokaa siis muutkin menemasta mukaan nimimerkki Luciferianin juttuihin, koska hanen kuulustelutyylinsa todistaa, etta han on Hybridikeskukselle tyoskenteleva nettikytta, joka tekee tahallaan provosoivia keskusteluja saadakseen ihmiset vastaamaan sellaisilla kommenttiviesteilla, jotka voivat tayttaa "psykiatrisen sairaurauden" tunnusmerkistot.

    • Aiemman viestini kappalejako unohtui ja siella oli viimeisessa lauseessa myos kirjoitusvirhe. Korjaan asian:

      Aloittamassaan viestiketjussa nimelta Jonestownin joukkoitsemurha nimimerkki Luciferian tivaamalla tivasi minulta usean paivan ajan, etta pidanko Jonestownin joukkoitsemurhasta.

      Vastasin koko ajan aidolla mielipiteellani, etta koko Jonestown ja sen vaitetty joukkoitsemurha oli alusta loppuun saakka vain lavastettu teatteri nayttelijoineen, mutta nimimerkki Luciferian koetti saada minut vastaamaan, etta Jonestown oli aito ja etta joukkoitsemurha oli ok.

      Jos olisin vastannut, etta joo oli se aito ja etta joukkoitsemurha oli ok, niin nettikytilla olisi ollut laillinen syy laittaa minut pakkohoitoon mielisairaalaan.

      Varokaa siis muutkin menemasta mukaan nimimerkki Luciferianin juttuihin, koska hanen kuulustelutyylinsa todistaa, etta han on Hybridikeskukselle tyoskenteleva nettikytta, joka tekee tahallaan provosoivia keskusteluja saadakseen ihmiset vastaamaan sellaisilla kommenttiviesteilla, jotka voivat tayttaa "psykiatrisen sairauden" tunnusmerkistot.

    • voisitkoselittää

      Mikähän tämä hybridikeskus oikein on ?

    • Nimimerkki Luciferian voi provosoida minkalaisilla kirjoituksilla tahansa, eli yllyttaa ihmisia vastaamaan hanen provokaatioviesteihinsa saadakseen ihmisia ansaan ja vastaamaan hanen viesteihinsa jollakin mielisairaalla tai rikollisella tavalla, eika nimimerkki Luciferian saa provokaatioistaan koskaan mitaan juridisia seuraamuksia.

      YLE uutiset 29.9.2017

      Suomeen perustettu osaamiskeskus torjuu hybridiuhkia – mutta miksi ihmeessä se on suojassa lain kouralta?

      Hybridiuhkakeskus nauttii kansainvälisten järjestöjen tapaan lainkäytöllisestä koskemattomuudesta.

      Suomessa aloitti syyskuussa Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskus. Ihmetystä on herättänyt se, että sille on annettu Suomessa lainkäytöllinen koskemattomuus eli käytännössä suoja lain kouralta.

      Hybridikeskusta koskevassa laissa sanotaan koskemattomuudesta tarkalleen ottaen seuraavasti:
      5 § Hybridiosaamiskeskuksella on Suomessa lainkäytöllinen koskemattomuus, ellei se ole yksittäistapauksessa nimenomaisesti siitä luopunut. Koskemattomuudesta luopuminen ei sisällä suostumusta tuomion täytäntöönpanotoimiin. Tuomio on pantavissa täytäntöön vain, jos siihen on suostuttu erikseen.

      Tämä tarkoittaa sitä, että hybridikeskus on vapautettu Suomessa kaikesta, lähinnä siviili- ja hallinto-oikeudellisesta tuomiovallasta.

      EU- ja valtiosopimusoikeuden yksikön päällikkö Kaija Suvanto ulkoministeriöstä kertoo koskemattomuuden liittyvän ennen kaikkea siihen, että hybridikeskuksen katsotaan olevan monin tavoin rinnastettavissa kansainväliseen järjestöön.

      Kansainväliset järjestöt nauttivat kansainvälisissä käytännöissä usein diplomaattisten vapauksien tyylisistä erioikeuksista ja vapauksista.

      –Näin turvataan hybridikeskuksen riippumatonta toimintaa. Kyse on hallitustenvälisistä toiminnasta ja keskus tarvitsee toiminnalleen tietynlaisen itsenäisyyden niin, että valtion viranomaiset eivät siihen puutu, Suvanto selventää.

      Helsingissä sijaitsevan keskuksen toimintaan osallistuu 12 EU- ja Nato-maata: Suomi, Ruotsi, Norja, Yhdysvallat, Ranska, Saksa, Britannia, Espanja, Puola, Viro, Latvia ja Liettua. Sen toimintaan saattaa liittyä jatkossa vielä muitakin valtioita.

      Perusteluina myös keskuksen tehtävät

      Hybridikeskus on tutkimuslaitos, jonka tavoitteena on edistää ymmärrystä valtiollisten tai ei-valtiollisten toimijoiden hybridivaikuttamisesta sekä hybridiuhkien torjunnasta. Se ei siis itse pysäytä hyökkäyksiä.

      Hybridiuhkissa on kyse tavoista horjuttaa valtioita ilman varsinaista sodanjulistusta: esimerkiksi verkkohyökkäyksiä tieto- ja pankkipalveluihin, vaalihakkerointia, valeuutisia ja ääriryhmien tukemista.

      Lain perusteluissa on katsottu, että koskemattomuus on perusteltua myös, kun otetaan huomioon hybridiuhkiin liittyvät tehtävät.

      Keskus voi myös luopua koskemattomuudesta, mutta silloinkaan sen ei ole pakko suostua tuomion täytäntöönpanoon.

      Keskuksen tilat ja omaisuus on myös vapautettu pakkotoimista Suomessa, esimerkiksi takavarikoista ja uhkasakoista. Asiakirjaturvallisuudesta ja tilojen loukkaamattomuudesta taas on laissa säädetty vielä erikseen.

      Kuinka tavallista on, että Suomessa toimii laitoksia ja virastoja, joihin lain koura ei ulotu?

      -Lainkäytöllinen koskemattomuus on esimerkiksi Itämeren suojelukomissiolla Helcomilla, Euroopan metsäinstituutilla ja EU:n kemikaalivirastolla, Suvanto kertoo.

      Suvannon mukaan koskemattomuuden takia hybridikeskusta ei voitaisi esimerkiksi haastaa oikeuteen maksamattomista maksuista.

      Hybridikeskuksesta oli alkujaan tarkoitus perustaa kansainvälinen järjestö. Suvanto kertoo, että kansainvälisen järjestön perustaminen olisi kestänyt kuitenkin mahdollisesti jopa vuosia, joten keskus päädyttiin perustamaan oikeudellisesti sitomattomalla yhteisymmärryspöytäkirjalla ja säätämään erioikeuksista ja vapauksista kansallisella lailla.
      Myös henkilökunta on suojassa

      Myös hybridikeskuksen johtokunta, johtaja ja henkilöstö nauttivat Suomessa lainkäytöllisestä koskemattomuudesta, kun kyse on työhön liittyvistä tehtävistä. Laissa todetaan seuraavasti:

      11 § Hybridiosaamiskeskuksen johtokunnan jäsenillä, johtajalla ja keskuksen henkilöstöllä on Suomessa lainkäytöllinen koskemattomuus heidän tehtävänsä perusteella antamiensa suullisten ja kirjallisten lausuntojen ja tehtävänsä perusteella suorittamiensa toimenpiteiden osalta."

      Suvannon mukaan koskemattomuus on myönnetty nimenomaan hybridikeskuksen etuja ja siellä suoritettavia tehtäviä varten.

      -Immuniteetti eli koskemattomuus ei koske yksityiselämää, vaan tarkoituksena on suojata henkilön työtä, jotta hän voi tehdä sitä rauhassa ilman ulkopuolista vaikuttamisyritystä.

      Hän lisää, että hybridikeskuksen johtajalla on myös oikeus harkintansa mukaan poistaa henkilöstön koskemattomuus tai johtokunnalla johtajan immuniteetti, jos sen säilyttäminen ei ole keskuksen edun mukaista.

      -Jos kyse olisi esimerkiksi asiakirjoihin liittyvästä rikoksesta, jäisi keskuksen harkintaan, luovutaanko koskemattomuudesta, Suvanto antaa esimerkin.

      Uutinen jatkuu seuraavassa viestissani

    • Uutinen jatkuu aiemmasta viestistani

      Hybridikeskuksen viralliset avajaiset pidetään lokakuun alussa, mutta sen toiminta käynnistyi syyskuussa. Täydessä toiminnassa keskuksen arvellaan olevan ensi vuoden alussa.

      Tällä hetkellä keskuksen henkilökuntaan kuuluu kuusi suomalaista ja yksi britti.

      Linkki:

      https://yle.fi/uutiset/3-9853804

      Elikka taman vuoden 2018 alusta lahtien on Hybridikeskus ollut toiminnassa, ja samoihin aikoihin aloitti nimimerkki Luciferian krijoittamisen talla salaliittoteoriapalstalla.

    • Kirjoitusvirheeni korjaus: Elikka taman vuoden 2018 alusta lahtien on Hybridikeskus ollut toiminnassa, ja samoihin aikoihin aloitti nimimerkki Luciferian kirjoittamisen talla salaliittoteoriapalstalla.

    • pelottavamummu

      Mikähän ihmeen uhka minäkin ole, finaaliin rääkätty väsynyt mummu. -Iski minuun kiini heti kättelyssä ja on tiennyt vähän liikaa asioitani ja ohimennen sanottuja lausahduksiani. Niitä sitten asiayhteydestä irroettuna ja vääristellen on käyttänyt vastaani.

    • Miksi Hybridikeskuksella on oikeus lavastaa minua syylliseksi rikoksiin, joita en ole koskaan tehnyt?

      • tiedänjotakin

        Jestas !

        Mitähän rikoksia minä olen tehnyt ?


    • Olet perustanut Lapuan liikkeen uudelleen, Susanna Kaukinen, joka olet ehka nimimerkki Luciferian.

      https://www.google.bg/search?q=lapuan liike on perustettu uudelleen susanna kaukinen&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&dcr=0&ei=sUzCWrvFNISq8wfGt4_oAQ

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Lapuan_liike

      Ihmisten kidnappaaminen heidan kodeistaan ja heidan kuljettamisensa korpimetsiin hakattaviksi ja tapettaviksi ovat rikoksia, joita Lapuan liike teki Suomessa. Sen saman Lapuan liikkeen perustaminen uudelleen on myos rikos.

    • hullukimpussamme

      SIIS luciferian, oletko SUSANNA KAUKINEN..

      • alkaaollavaarallista

        Kun rupesin kirjoittamaan nimeään peacepinkiin, estettiin. Heitettiin Vanhaa Hämeenlinnaa FB:n sivulle.


    • Vaikuttaa vahvasti silta, etta nimimerkki Luciferian on Susanna Kaukinen. Uutisissa ei ole koskaan kerrottu, etta Susanna Kaukinen olisi ollut poliisikuulusteluissa uudelleen perustamansa Lapuan liikkeen takia. Miksei ole ollut? Siksi koska uusi Lapuan liike on Hybridikeskuksen perustama, ja Hybridikeskus voi rikkoa lakeja miten huvittaa.

      Tasta voi paatella, etta Susanna Kaukinen tyoskentelee Hybridikeskukselle kaksoisagenttina, elikka han nayttelee olevansa aarioikeistolainen, mutta samalla vakoilee aarioikeistolaisia liikkeita ja raportoi ne Hybridikeskukselle. Itse en ole aarioikeistolainen, joten ei minua haittaa, mutta ne samat Hybridikeskuksen tahot voivat listia minut muista syista, kuten siksi etta kannatan antiikin Kreikan pederastian aatetta. Wikipediassa on suomenkielinen artikkeli otsikolla Pederastia, josta saa selville, mita pederastia on.

      En kuitenkaan suoraan voi sanoa, etta Susanna Kaukinen olisi vakooja ja kaksoisagentti, mutta mina vain paattelen nama asiat.

    • ettävaaratonvaltiolle

      Jaa, niin. Kysyin lucifeerukselta, onko lahkolainen. Vastasi: en ole. Ilmoitti, että se on ainoa kysymys, minkä saan hänelle tehdä. Minun mielipiteillä ei ole mitään merkitystä, ei mitään aihetta kommentoida niitä.

    • johankuumenee

      Netistä katselin tietoja nimellä. Uusi Suomi on tehnyt pari vuotta sitten haastattelun. Siinä luettelee ihailemiaan henkilöitä, joukossa on Anton LaVey, joka on tunnetaan SATANISMIN PERUSTAJANA.

      • eimikäänihme

        Tämän palstan eri keskustelussa on tullut ilmi, että Luciferian suosii okkultismia (satanismi, teosofia, antroposofia, transhumanismi, New Age jne), joten ei ole ihme, että hän ihailee LaVeytä.


    • Nimimerkki "johankuumenee", alla on linkki Susanna Kaukisen Uuden Suomen puheenvuoroblogin "Kayttajan esittelyyn", jossa on mainittu Anton LaVey ja hanesta on puolestaan artikkeli Wikipediassa.

      http://susannakaukinen1.vapaavuoro.uusisuomi.fi/kayttaja/susannakaukinen1

      Englanninkielinen sana "Luciferian" tarkoittaa "saatanallinen". Jaljet johtavat sylttytehtaalle, kuten sananlaskussa sanotaan.

    • oikeinolisi

      Taisi tulla eteen nimimerkin vaihto ja lopputili tästä hommasta.

    • vade.retro.satana

      Kiitokset Aarteelle tästä paljastuksesta.

      Mitä palsta olisikaan ilman Aarretta!

    • Ole hyva. Seuraava tekstini tassa viestissa ei ole tarkoitettu liian vakavasti otettavaksi, mutta on pohtimisen arvoinen.

      Kaukinen voisi tehda parannuksen ja luovuttaa maksutta kayttooni sen Mantsalan maatilansa sinne Ukrainasta roudattaville orpopojille. En tietenkaan halua ajaa Kaukista pois hanen omasta himastaan, mutta han voisi osallistua orpopojista huolehtimiseen maatilallaan, joka ilmeisesti on hanen omistuksessaan melko laajalla alueella.

      Kerron taman kaiken siksi, etta Kaukinen on nimimerkki Luciferianina haaveillut yhteisosta Jonestownin viestiketjussaan, no nyt han sitten saisi sellaisen yhteison, joka ei kuitenkaan olisi lainkaan samanlainen kuin Jonestown. Vaatimuksenani olisi se, etta Kaukinen irtisanoutuisi natsismista ja kertoisi sen julkisella striimillaan YouTubessa. Han voisi alkaa pitamaan striimeja sen yhteison elamasta ja siihen liittyvista asioista ja lopettaa ne natsistriimit ja kontaktit muihin natseihin.

      Olihan Kaukinen kyennyt luopumaan myos aarivasemmistolaisuudesta, joten kylla kai han sitten voisi luopua myos aarioikeistolaisuudesta. Kaukisen pitaisi myos kertoa julkisuudessa valtavirtamedialle, etta han luopuu sen uuden Lapuan liikkeen hankkeestaan.

      En kuitenkaan usko, etta Kaukinen tulee toimimaan luettelemillani tavoilla, joten hankin pientilan yhteisoani varten kylla sitten jostakin muualta. Itse tunnen eraan entisen katupojan, joka luopui rikollisesta urastaan ja alkoi kristityksi, joten kylla se mahdollista on, etta ihminen voi muuttaa elamantyyliaan.

    • Kaukinen voisi alkaa sen orpopoikayhteison Big Mommaksi:

      https://www.youtube.com/watch?v=sIdL_FZhSkk

      Enka kerro tata asiaa pilkkamielessa, vaan Kaukinen voisi kanavoida ne jarjestyksenvalvojan viettinsa alkamalla suuren orpopoikayhteison Big Mommaksi.

    • sebanaani

      Voisiko noin sekopäinen muija olla hybridikeskuksen työntekijä. Tuskin.Joku tllapäinen proxy paremman puutteessa.

      Ja kuka uskalsikaan aloittaa tämän ketjun ja ko.otsikolla.

      • kebabia.kansalle

        Kyseessä on joku itsemainostamisen temppu, ja jotenkin on sellainen olo että meitä viedään nyt kebab kioskille ja kovaa vauhtia; näin jääkiekkoselostajan termejä lainatakseni.

        No, eiköhän kaikki vielä selviä.


    • oikeastivainonkohde

      NO NIIN, LUCIFERIAN, NYT AVAAMAAN KATJUJA JA KIRJOITELEMAAN PUOLEN METRIN VIESTEJÄ.

      Rupeepa halveeraamaanminua, niin näytän sile banaanille.

    • Veteranfan

      Illuminati seura perustettiin vappupäivänä v.1776. Baijerissa saksassa jotka palvovat LUCIFERia.

      Vappupäivä on aina ollut LUCIFERin palvojien juhlapäivä jonka Vladimir Lenin otti myös työväen juhlapäiväksi ehkäpä piruuttaan ???

      Neuvostoliitto oli LUCIFERin palvojien luoma kierotunut sosialistinen yhteiskunta joka tappoi ihmisen luovuuden ja kansallisen yhtenäisyyden.

      Outoa on myös se että Bolshevikit saivat rahallista apua Saksasta 25.milj. markkaa Kommunistiselle aatteelleen,ettei vaan ollut ollut asialla ???

      • tietoaplease

        Minun vainooni on kuulunut jo kauan sellainen, että kun olen mennyt taidenäyttelyyn, minua on ammuskeltu takaavoon energia-aeella niin, että olen olen kivusta voihkien sekopäesti juossut pois.

        En alkuun ymmärtänyt, mitä tapahtui.Neuologillekin ihmettelin, mitä vikaa aivoissani on, kun en kestä tauluja katsella. - Nykyään tiedän, poliisikin tietää.

        Helsingissä lukuisissa paikoissa, mutta myös muualla Suomessa.

        Minulle on kaksi kertaa ehdotettu illuminaatia/satanismia. -Kuulemma niiden paikkojen henkilökunta kuuluu maailmanlaajuiseen järjestöön, joka tulee ottamaan vallan.

        Voiko pitää paikkansa. - Olen ihmetellyt sitä valmiutta, mikä joka paikassa on ollut tähän ammuskeluun.

        Miksi olen kohde?


      • Kokkaritunaritemarit

        Hämenlinnan hybridi tarkoittaa alistajapuolue Kokkarit sen saappaannuolijapuolue Tunari Temarit. (vrt. Kauranen!)


      • GaiaLuciferian

      • poissa.on

    • tapausluciferkin

      Minun tapani tutkia, mikä on totta, on se, että panen saamani tiedon/"tiedon" levitykseen ja kerron, mistä on peräisin.

      Kyllä tapaus Kaukinenkin selvisi juuri näin.

    • rutiköyhälopunikää

      Jos Luciferian eli nykyisin ClubJonestown on iisakki SCC Kiemunki niin motiivi on vitutuksen purku.

      • riksunvainottu

        No iisakki, jos et ole trolli, kiellä se jossakin ketjussa. Et halua onnellinen rutiköyhä minua kimppuusi.


    • valistaja

      Ei ole Kaukinen, ei Kurvinen, ei Iisakki, vaan porukka, josta yksi lähti pois, koska katsoi homman muuttuneen liian sairaaksi.

      Ylläpidon/moden täytyy hyväksyä tämä, muuten ei olsii mahdollista

      • paljasta.lisää

        Haluatko tunnustaa jotain?


    • ihmetteleebanaani

      Tämä nykyinen nimimerkki PyhäProfeetta aloitti nimimerkillä Luciferian.

      Tekeekä moden trollien tilaustytä.

      • sulanutmuovi

        Sinne PyhänProfeetan seuraan.


      • stalkkeriksi

        Ja tätä kosiskellaan peacepinkiin


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1615
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe