Kevät tulee ja syrjäytyminen

asunsyrjässä

Teen samat taas kun viime keväänä. Muutan metsään. Sanon irti asuntoni. Heitän vähäiset huonekaluni (yksi tuoli, ja pieni pöytä) ja koottavan patjani roskikseen.Television romukin joutaa kierrätykseen.
Vedettävään matkalaukkuuni laitan vähäiset vaatteeni ja ruokailuastiani, telttani, patjani, tyynyni.
Ruokatarvikkeita, pienen keittimen ja tulentekovälineet laitan selkäreppuun.
Näin säästän kesän aikana sievoisen summan rahaa. Olen sanonut taas vuokrasuhteeni "ylös". Katsotaan sitten syyskuussa-lokakuussa löytyykö taas talveksi "murju". Yleensä on löytynyt.
Tätä syrjäytymiskierrosta olen jatkanut jo 7 vuotta.
Rahat jotka olen säästänyt pidän tililläni.
Muutaman vuoden päästä pääsen eläkkeelle ja sitten mietin mitä teen rahoillani. Ehkä ostan aso-asunnon t.m.s. Ehkä muutan Thaimaahan. Siellä on lämmintä ja ei paljoa kummoistakaan asuntoa tarvitse.
Syrjäytyminen on elämäntapa ja kiva sellainen.

6

1214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asunsyrjässä

      Asunto on tyhjä. Avaimet luovutettu.
      Metsässä on telttani.
      Ei paljoa pysty kirjoittelemaan kun täytyy säästellä akkua.10km päässä on kirjasto ja sinne menen lataamaan akun. (Hys älkää kertoko kenellekään.)
      Nyt tulossa kaksi sade päivää, mutta sitten lämpenee. Hyvä ajoitus.

    • onko

      onks siellä paljon tekemistä?

      • näläkä

        pornofilmiä voi kahtella kuha netti toimii


    • EiVoiOllaTottaz

      Puhutaan lavastetusta hyökkäyksestä, joka tarkoittaa itse tehtyä operaatiota, jonka tekijäksi lavastetaan jokin vihollinen. Kyseessä voi olla aseellinen hyökkäys, terrori-isku, sabotaasi tai salamurha, mutta myös sanallinen hyökkäys. Tarkoituksena voi olla esimerkiksi saada aikaan vihollisuuksia, hankkia oikeutus tai kansan suosio omalle toiminnalle, tai mustamaalata poliittista vastustajaa. Ilmiö tunnetaan paremmin ehkä englanninkielisellä nimellä false flag.

      Salaliittoteoreetikot ovat kirjanneet viime aikoina useita false flag operaatioita. Esimerkki historiallisesta valehyökkäyksestä on Mainilan laukaukset, jonka varjolla Neuvostoliitto aloitti talvisodan vuonna 1939.
      Mahdolliset false flag -operaatiot ovat suosittu aihe salaliittoteorioissa.

      Terrorismin vastaista sotaa (war on terror) ei enää käydä siinä mittakaavassa, mitä se oli silloin kun George Bushin julisti sen alkaneen syyskuun 11. päivän terrori-iskujen 2001 jälkeen. Kyseessä ei ole virallinen sota- tai poikkeustila, vaan operaatioon osallistuvat maat ovat lainsäännöllisesti ja hallinnollisesti normaalitilassa.

      Sota terrorismia vastaan julistettiin nimelisesti päättyneeksi 27. toukokuuta 2010 Obaman uuden kansallisen turvallisuuden strategian myötä. Sen mukaan Yhdysvallat katsoi vihollisikseen vain al-Qaidan ja muut tahot, jotka tukivat Yhdysvaltoihin kohdistuvaa terrorismia.

      Itse kampanja on kuitenkin jatkunut. KAMPANJA JATKUU mutta al-Qaida ja Isis on kukistettu.

      Nyt Länsimaita uhkaa yksinäisten hullujen hullut terrori-iskut jotka saatavat kylläkin olla sellaisen tahon tekemiä, jota emme vielä tiedä ja joka huijaa niin mediaa kuin hallituksiakin. He ovat saaneet heidät uskomaan että, olisi yhtenäinen vihollinen, vaikka todellisuudessa terroristiryhmien motiivit ovat hyvin erilaisia. Tämä ei ole enää taistelua hyvän ja pahan välillä.

      Nyt on ollut Münsterin isku 7. huhtikuuta ja Toronton isku 24. huhtikuuta tänä vuonna. Molemmat tekijät pryykkisesti sairaita. Kuka heidät manipuloi tekemään nuo iskunsa?

      Saksassa oli lauantaina ensimmäisiä kunnon kevätpäiviä. Aurinko helotti, kirsikkapuut kukkivat, terassit täyttyivät.
      Münsterissä terassille istahtaneiden kevätpäivä päättyi ilmeisesti tahalliseen yliajoon, jossa kuoli ainakin kolme tai neljä ihmistä ja loukkaantui kymmeniä. Väkijoukkoon ajanut tappoi itsensä.

      Ensimmäiseksi iskee ajatus terrorismista. Ensitietojen mukaan Münsterin yliajaja on kuitenkin psyykkisistä ongelmista kärsinyt saksalainen mies. Yhteyttä terrorismiin ei lauantai-iltana ollut. Sen saksalaismedia teki myös selväksi.

      Hyvin on mielessä myös Berliinin terrori-isku joulun alla 2016. Terroristi ajoi rekalla väkijoukkoon Breitscheidplatzin joulumarkkinoilla. Iskussa kuoli 12 ihmistä.

      Vastaavan tyylisiä hyökkäyksiä tehtiin viime vuonna Barcelonassa, New Yorkissa, Lontoossa ja Nizzassa. Ne kaikki olivat terroristi-iskuja. (Eikö he ole hulluja?)

      Väkijoukkoon ajaminen tekee uutisesta erityisen herkän. Tasan vuosi sitten Tukholman ytimessä nähtiin vastaavaa. Silloin kyse oli terrorismista. Iskun tekijä varasti kuorma-auton ja ajoi ihmisten päälle vilkkaalla Drottninggatanin ostoskadulla. Iskussa kuoli viisi.

      Sille, että ajaa tahallaan väkijoukkoon tappaakseen, ei ole mitään oikeutusta. Psyykkisesti sairaan teko on kuitenkin eri asia kuin terrori-isku. Tämä eron täytyy näkyä myös uutisissa ja reaktioissa.

      Lukijan kommentti: ”Mikä on sellainen psyykkinen sairaus joka saa tekemään tuollaisen hyvin suunnitellun teon ilman jotain muuta motiivia? Joka tapauksessa toimintamalli on tullut jäädäkseen ja tämän kanssa eletään vielä pitkään.”

      Tämä tapahtui 7. huhtukuuta 2018 Tukholman iskun vuosipäivänä. Seuraava huomattava yksinäisen hullun väkijoukkoon ajo tapahtui Torontossa Kanadassa 24. huhtikuuta 2018.
      Torontossa vakava joukkoyliajo – 10 kuoli ja 15 loukkaantui. Poliisi on ottanut ajajan kiinni ja kertonut tietävänsä hänen henkilöllisyyden, mutta ei ole kertonut teolle motiivia.

      Motiivi oli jonkinlainen naisviha ja tekijällä psyykkisiä kertoo wikipwedia; Iskun tekijäksi epäilty Alek Minassian on Suur-Toronton alueeseen kuuluvassa Richmond Hillissä asunut 25-vuotias mies. Tekijän uskotaan lähettäneen sosiaaliseen mediaan viestejä, joissa hän kirjoitti naisvastaiseen miesliikkeeseen liittyvästä incel-termistä, joka tarkoittaa ”vastentahtoista selibaattia” (engl. involuntarily celibate) kokevaa miestä sekä yllytti näitä miehiä kapinaan (engl. incel rebellion). Minassian mainitsi myös ihannoivansa joukkomurhaaja Elliot Rodgeria, joka syytti ongelmistaan naisia ja oli aktiivinen Redditin incel-subredditissä.

      En oikein ymmärrä mitä eroa on hullulla ja nyky-terroristilla.

      • PlayStation5IsComingSoon

        Terrorismin takana on yleensä uskonto nimeltä islam. Tilastoja voit koittaa etsiä kuinka monessa terroriteossa takana on hullu, muslimi, joku muu. Myös yhdistelmiä on olemassa. Iran, islam maa, on maailman suurin terrorismin rahoittaja maailman valtioista. Tästä löytyy nopeasti tiedot Iran terrorismi rahoitus hakusanoja käyttäen.

        Mutta jos tämän tiesit jo niin vaihtoehtoisesti vastaan että hullu voi olla väkivallaton ja väkivallaton murhaa haluamaton erotuksena terroristin murhapyrkimykstä.


    • PlayStation5IsComing

      Merikalastus tulee hiipumaan kunhan merikalojen myrkyllisyys selviää jumalattomille. Kun syövät merikaloja niin välillä voivat syödäkseen saada ateistiseen mahaansa hyvinkin myrkyllisen kalan.Joka kalaa kun ei tutkita mitä se on syönyt ja miten myrkyttynyt se on.

      Suosittelen syömään ainoastaan järvikalaa. Kalaa, joka ei ole meressä elänyt. Lohta saa Suomessa sellaisena lammissa kasvatettuina. Jonakin päivänä totuus paljastuu. Ja suositus ei ole silloin enää kerran viikossa myrkynotolle, jonka mukana nami namia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      119
      1858
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1620
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe