Kannattaako olutta enää tilata/hakea virosta?

kannattaakoenää

Kannattaako olutta enää tilata/hakea?

Jos prismasta saa 32€ lapinkulta IV pantit pois hinta alle 30€ Virossa pantit päälle hinta 20€ Virossa siis verokorottelulla ja suomessa IV oluen vapautuksella olemme siis enää 10€ hinterorossa kun vielä vuosi sitten alkon monopolilla ja viron kevyemmällä verolla olimme 35e hintaerossa. Kannatti nelosoluen rahtaus ja tilaus, mutta musta ei enää. Nykyään tiluskin on arveluttavaa tuleeko se perille ja tuo 10€ menee postikuluun ja en lähtis 10€ hinterolla rahtaamaankaan ehkä joku Latvia voi vielä kannattaa. Virosta ainoa mitä vielä kannattaa tuoda on lonkero

6

1070

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • mjgjm

   Ehkä ei nolosolutta enää. Ainoo mitä toisaan kannattaa on vahvemmat oluet yli 5,5% ja lonkerot sekä viinit. Ne vielä suomessa vaputukseen ja mietojen juomien verotusta hitusen alemmas niin VIrosta ei kannata tuoda oikeastaan mitään. Enää Latvia kannattaaa senjälkeen.

  • laivalta

   Ei Virosta mutta laivalta kannattaa. On vielä puolta halvempaa, ei tule pantteja. Itselläni on lisäksi lyhyempi matka länsiterminaaliin kuin Prismaan.

   • Sandelsmanni

    TL päivän hinta lappalaiselle on 16,90 ja jos marketin hinta 28,40 panttien palautushinta hyvitettynä. Eroa 11,50 siitä sitten voi jokainen laskea kannattaako vai ei omilla hakukustannuksilla.

    Sandelsia saa nyt lituskasta 22,36 (18,76) ja TL laivalla tuo nyt 15,90, sen hakeminen ei kannata enää. Ellei sitten lituska myy tuttuun tyyliinsä eioota.
    Joidenkin kovasti mainostamaa punaista kotimaista ei ainakaan ollut tölkkiäkään viikko sitten.


   • egegeg
    Sandelsmanni kirjoitti:

    TL päivän hinta lappalaiselle on 16,90 ja jos marketin hinta 28,40 panttien palautushinta hyvitettynä. Eroa 11,50 siitä sitten voi jokainen laskea kannattaako vai ei omilla hakukustannuksilla.

    Sandelsia saa nyt lituskasta 22,36 (18,76) ja TL laivalla tuo nyt 15,90, sen hakeminen ei kannata enää. Ellei sitten lituska myy tuttuun tyyliinsä eioota.
    Joidenkin kovasti mainostamaa punaista kotimaista ei ainakaan ollut tölkkiäkään viikko sitten.

    Mielessä kävi tuo ihan sama sandels juttu kun lidil hiinasta vähentää pantin on virossa enää 2,86€ halvempaa. Toki nelosoluessa mennään verotuksen vuoksi hitusen suuremalla hintaerolla, mutta siiloin kun suomessa vielä hinnat hieman putoaa en kyllä sitäkään rahatais.

    Oli kyllä virolla virhe liike tuo veron korotus. Korottaa olisi voinut hieman, mutta ei noin paljon. Suomella oli myös pieni moka mennä vapautuksen yhteydessä korottaa veroa. Sen olsin jättänyt tekemättä. Toki josssain väkevissä 8% oluissa ja viineissä joita alko myy mennään yhä aika suurilla hinteroilla.Sekä myös lonkerot jotka kaupatkin myy alkon hinnoilla.

    Vapautukseen nekin niin päästään rallista kokonaan ja tallinan satamassa on tyhjää.


  • effeffe

   Ehkä ei olutta, mutta lonkkua myydään alkon hinnoilla. Tiedä sitten miksi kaupat pystyy pudottamaan oluen hintoja, mutta sitten taas lonkeron ei juuri yhtään alkon honnoista.

  • Tyhjästäeinyhjätä

   Lonkeron hinnasta vastaa viimekädessä aina valmistaja - jos hinta varastolta lähtiessä on liian kova, paha sitä on kauppiaankaan alentaa. Voittoa pitää tulla ja mielellään riittävästi. Lonkeron hinta on monessa kaupassa suunnilleen sama kuin Alkossa. Se siitä 40% alennuksesta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   70
   2405
  2. En minä alussa sua pitänyt kauniina

   Mutta nyt olet silmissäni maailman ihanin nainen. En edes käsitä, mitä tapahtui. Pikkuhiljaa muutuit silmissäni haluttavimmaksi naiseksi koko maailmas
   Tunteet
   196
   2327
  3. Voisitko mies kirjoittaa

   Jotain kivaa ja siten että tunnistaisin itseni varmasti? Ei ilkeilyjä..
   Ikävä
   53
   1131
  4. Kirjoitan sulle sydämestäni

   Syvin toiveeni on päästä kanssasi suhteeseen, saada tutustua sinuun ja että sinäkin tuntisit minut sellaisena kuin olen. Minulla on paljon rakkautta s
   Tunteet
   58
   853
  5. Homseksuaaliksi syntyminen - vuosisadan sumutus?

   Tieteellinen fakta on ettei homoseksuaaliksi voi syntyä vaan homoseksuaaliksi ruvetaan. Tätä kylmää ja itsestäänselvää tosiasiaa ei aivan viime vuosik
   Luterilaisuus
   256
   779
  6. uskallatkohan laittaa

   Kerro jotain mistä sinussa pidän? Tunnemme toisemme riittävän hyvin tietääksemme toisistamme nämä asiat melko osuvasti.
   Ikävä
   36
   768
  7. Meillä on vain telepaattinen suhde

   Tai siis mulla suhun. Yksipuolinen se on, ja romanttinen kaikesta huolimatta. Mielikuvitus korvaa sen, mitä ei koskaan ollut.
   Ikävä
   61
   721
  8. Ei tiemme enää kohtaa

   Joten älä odota, että ilmestyisin elämääsi. Se, mitä on tapahtunut on mennyttä, eikä sitä enää saa takaisin. Voi olla, että et näe minua pitkään aikaa
   Ikävä
   69
   715
  9. Body count

   Sanotaan että miehellä tulevaisuus ratkaisee ja naisella menneisyys kun etsitään oikeasti vakavaan parisuhteeseen toista. Jos naisella paljastuu oleva
   Sinkut
   238
   704
  Aihe