? Forever Living 2018 ?

kokemuksiakentältä

Olisin kiinnostunut ensinnäkin kuulemaan, ostavatko ihmiset yhä verkostomyynnin kautta tuotteita, vaikka netistä voi nykyisin tilata kuka vaan mitä vaan? Oletuksena, että tuotteet (FL) on hyviä.

Onko joku toiminut tämän yrityksen parissa jo pitempään? Sivutoimisesti tai päätoimisesti? Onko kaikki sujunut hyvin? Oletko tyytyväinen palkkiojärjestelmään?

Plussat ja miinukset kehiin!

Kenelle suosittelisit myyjäksi ryhtymistä (luonne, elämäntilanne, nykyinen työ) ja kenelle ehdottomasti et?

Kiitos vastauksistanne, FL kiinnostaa ja tuoteperheenä sekä yrityksenä tuntuu vähiten kusetukselta.
Olen kiinnostunut myös muista verkostomyyntiyrityksistä, mutta en juiceplussasta tai pelkkiin meikkeihin tai muoviastioihin keskittyvistä.

17

251

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PAPPIA-HEKOTTAA

      UNOHDA!! HANKI OIKEA ELÄMÄ.

    • PonzipaPonzi

      Mjoo.... Vastaillaanpa kun on tässä aikaa ja punaviinilasi vieressä, masu täynnä pihvinsyönnistä...

      ---> "Olisin kiinnostunut ensinnäkin kuulemaan, ostavatko ihmiset yhä verkostomyynnin kautta tuotteita, vaikka netistä voi nykyisin tilata kuka vaan mitä vaan? Oletuksena, että tuotteet (FL) on hyviä."

      Vastaus:
      Mikäli verkostomyynnin järjestävällä pääyhtiöllä on ohjelmistoalusta nykyajan tasalla, toteutuvat palkkioiden kehittyminen ja maksaminen jäsenille siinä järjestyksessä, kun "sponsorisuhteet" ovat syntyneet. (Sponsorisuhde=Tunkki-Tunkitettu)

      Vaikka netistä voi ostella mitä vain, ei normaali ostaminen aiheuta tuloja "linjaan".
      (Linja=Tunkki-Tunkitettu, ketjutuksen jatkumo alaspäin, tunkitettu tunkkina-uusi tunkitettu, jne)
      Aloe Veran olemisesta hyvä ei sinänsä ole moitteen sanaa. On vain valmistajia, joilla voi olla aika pieni osa raaka ainetta sitä aitoa tavaraa, jota purnukan kyljessä lukee.

      Esimerkkinä Zin-Zino, jonka Zinzino Balace omega öljy (300 ml) on LYSIn valmistama kalaöljy. Perinteisistä kaupoista saa LYSI OMEGA-3 LEMON (240 ml) kalaöljyä alle 13 euroa pullo, jossa on paremmat EPA ja DHA pitoisuudet mg/ml kuin Zinzinon öljyssä. Siihen lisäksi hyvälaatuinen kylmäpuristettu EXTRA VERGINE oliiviöljy (750 ml) alle 5 euroa. Nämä ajavat saman asian huomattavasti halvemmalla ilman, että sitoutuu tekemään 12 kuukauden mittaisen sitovan sopimuksen Zinzinon kanssa.

      Toisin sanoen, on katsottava ja tutkittava tuotteen todelliset taustat omavastuullisesti.

      ---> "Onko joku toiminut tämän yrityksen parissa jo pitempään? Sivutoimisesti tai päätoimisesti? Onko kaikki sujunut hyvin? Oletko tyytyväinen palkkiojärjestelmään?"

      Vastaus:

      En ole toiminut itse mukana, mutta edesmennyt kaverini oli mukana. Oli tunnetusti hyvin ahkera mies kaikessa mitä teki, mutta ei koskaan sanonut rehellisesti tienanneensa mitään Aloe Vera toiminnastaan.

      ---> "Kenelle suosittelisit myyjäksi ryhtymistä (luonne, elämäntilanne, nykyinen työ) ja kenelle ehdottomasti et?"

      Vastaus:

      Verkostomarkkinoinnissa on syytä "tarjota mahdollisuutta" eli esitellä homma aivan kaikille, joiden kanssa olet tekemisissä. Pidät kirjaa kenelle olet esittelypalaverin pitänyt, koska henkilö voi sanoa EI, mutta liittyykin myöhemmin mukaan.
      Mikäli pääyritys toimii eettisesti oikein, korjataan liittynyt henkilö "alalinjaasi" koska olit ensimmäinen joka asiaa esitteli kyseiselle tunkitettavalle ja sinulla on esittää todistettavasti milloin olet asian esitellyt, missä jne.

      Verkostomarkkinointi ei sovi ihmisille, jotka TARVITSEVAT RAHAA. Sellaiset jotka ovat sosiaaliluukkujen tukien varassa, ovat luukuilla ja pysyvät siellä.

      Verkostomarkkinointi on pääasiassa sellaisten hommia, joilla muutenkin menee hyvin.

      ---> "FL kiinnostaa ja tuoteperheenä sekä yrityksenä tuntuu vähiten kusetukselta.
      Olen kiinnostunut myös muista verkostomyyntiyrityksistä, mutta en juiceplussasta tai pelkkiin meikkeihin tai muoviastioihin keskittyvistä."

      Vastaus:

      Sellaiset verkostoyritykset, joilla on todellinen tuote, kuten 40 vuotta toimineella Forever Living yritykselläkin on, ovat harvoin suoranaisia "kusetuksia"

      Vanhimmmat verkostoyritykset taitavat olla Amway, Golden Neolife Diamite, sekä Herbalife. Amway ja GNLD ovat kai lähentelemässä sataa toimintavuottaan. Herbalife on ainakin 50 vuotta vanha. En nyt googleta eksakteja ikiä. Sen voit tehdä itsekin.

      Olen ollut erilaisin kytköksin tekemisissä noiden kaikkien kanssa. En kuitenkaan FL:n kanssa.

      Paljon on kiinni miten homma sujuu siitä, miten saa apua "ylälinjalta".

      Verkostomarkkinoinnin negatiivisia puolia on se, että toimintaan liittyy mukaan aivan ketä tahansa, ja millaisella osaamistaustalla tahansa.

      Usein lähdetään kentälle myymään pelkän innostuksen kanssa, eikä tunneta yritystä tai tuotteita sen enempää.

      Monesti pääyritykselle voi tulla huonokin maine sen takia, että kovin osaamattomalla tavalla suhataan kentällä ja jaetaan jopa virheellistä tietoa ja informaatiota.

      Menneinä vuosina myivät NONI nimistä mehujuomaa kertoen että tuotteen avulla voi parantua AIDSista.

      Markkinatuomioistuin asetti silloisen rahan aikaan 300.000 uhkasakon päätoimijalle. Päätoimija häipyi sittemmin vähin äänin maasta.

      Tarkista että saat kaiken taustatuen, ja sinulla on apuvoimia käytettävissäsi, sekä että voit saada riittävästi tietoa kaikesta mitä haluat kysyä, jotta voit saada edellytykset menestykselliselle toiminnalle.

      Moni verkostomarkkinointi yritykseksi itseään kutsuva, on PONZIHUIJAUS. Tällaiset yritykset joilla on todellinen tuote, eivät ole Ponzeja. (On toki yrittäjiä, jotka järjestävät "tuotteita" valeeseen Ponzia peitelläkseen. Tällaiset "tuotteet" näkee kuitenkin jokainen heti "läpi")

      • aloittaj

        Kiitokset, sain pohdiskeltavaa.


      • NoNiinUskomme

        * Menneinä vuosina myivät NONI nimistä mehujuomaa kertoen että tuotteen avulla voi parantua AIDSista.

        Hilluihan täällä aikoinaan eräs NONIn puolestapuhuja kertomassa hervottomia satujaan NONIsta, ja siitä kunka itse kastelee tamppoonin ja tunkee sen hanuriinsa ja avot - kaikki sairaudet paranee. Ei tosin toiminut ainakaan herralla itsellänsä sillä niin kävi että kuolo korjasi nopeasti


    • Herra4127

      Kun nyt kerran kysyit, mainitsen yrityksen jolla on hyvä maine ja mm aloevera tuotteissa myy euroopassa enemmän kuin fl.
      Yrityksellä on todella vaikuttava koulutusjärjestelmä, pääosin ilmaiset koulutukset niin fyysisinä kuin webinaareina.
      Jälleenmyyjillä myös käytössään logistiikaltaan nykyaikainen verkkokauppa, jossa asiakas kytkeytyy aina samalle jälleenmyyjälle, eikä tuotteita kierrätetä jälleenmyyjän kautta.
      Yritys pyrkii eettisyyteen niin kuin se vain on mahdollista.
      [email protected]

      • gjairoahvb

        Toivottavasti et puhu AmWaystä. Kyseinen tapaus on kyllä surullisuudestaan kuuluisa. Kaikki mitä täälläkin kyseisestä toiminnasta kirjoitetaan on täyttä totta. Surkea pulju.


      • Herra4127
        gjairoahvb kirjoitti:

        Toivottavasti et puhu AmWaystä. Kyseinen tapaus on kyllä surullisuudestaan kuuluisa. Kaikki mitä täälläkin kyseisestä toiminnasta kirjoitetaan on täyttä totta. Surkea pulju.

        En puhu. Seuraavalle kahdelle uudelle tarjoan aloituspaketin (113e) päälle 249e arvoisen ihonhoitopaketin kaupan päälle.


      • Suositeltavaaa

        Tarkoita varmaan LR Health & Beayty, jonka konttori on ollut Suomen Turussa jo 20 vuotta.
        On laadukkaat tuotteet. Suosittelen


      • OsmokoSeOn

        Tai sitten kyseessä on osturt


    • 4-ever

      Onko aloittaja lähtenyt mukaan Forever Livingiin? Tai johonkin muuhun firmaan? Mulle esiteltiin myös FL:ää mut en ihan vakuuttunut palkkiojärjestelmästä, sitä ei kyllä vielä ihan kokonaisuudessaan ole käyty läpi eli odottelen lisätietoja ja vastauksia muutamiin kysymyksiin, kun seuraavaksi jutellaan.
      Tuotteet kyllä kuulostaa hyviltä mutta sielläkin hiukan kaihertaa se, että monessa paikassa puhutaan ettei Aloe veraa pitäisi käyttää sisäisesti. Onko jollain tästä parempaa tietoa?

    • ManiVeska

      Kyllä varmasti ensi vuonna saadaan maitoa ja huonekaluja. Ei varmana ole manit veskassa.

      • LiianKulunuJuttu

        Hei, toi on jo niiiin kulunu juttu, ettei ketään enää kiinnosta saati naurata... Keksi joku uusi hokema. Huoh...


    • Ananasa

      Foreverillä on muutamia hyviä tuotteita, mutta ”business”-mielessä en voi ko.yhtiötä suositella. Miinukselle jäin.

      Mitään toimintatapaa tai tuotetta et saa myöskään kritisoida, koska ylälinjan mukaan olet silloin liian negatiivinen.

      • 4-ever

        Jostain luin et on kauhean iso pakollinen kuukausittainen osto? Onko jotain pakollista aloituspakettia tms? Entä miten asiakkaiden tilaukset tapahtuu, täytyykö jälleenmyyjällä olla varasto vai tilaako asiakkaat suoraan firman verkokaupasta tms?


      • Manttimäntti

        Ne tuotteet ovat jälleenmyyjille kovin hintavia.
        Kun muut joko lainasta ylälinjalta tuotteet ja maksat ne itse myöhemmin tuotteina takaisin tai sitten tilaat asiakkaan tilaamat tuotteet ja jäät tappiolle. Postitus ja pakkaus kulut ovat poskettoman suuret pieniin alkumyynteihin nähden.

        Jos olet jo alussa huippumyyjä, muut viikossa yli satasella, niin go for IT! Ja joka tilaus on yli satasen...


    • AsiakasForEver

      Kyllä vain ostavat ja vm tuoteitta voi myös ostaa nykyään verkostakin. Täällä mm. Neolife kauppa jossa olen ollut asiakkaana vuosia https://goldenstore.mycashflow.fi/

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5309
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3437
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1572
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      192
      1463
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      988
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      779
    Aihe