Emme ole sosialisteja

mikä-linja

Emmekä kommunisteja. IPUn kannattajat ovat oikean markkinatalouden kannattajia ,eivätkä hyväksy siksi keskuspankkirahoitusta eikä yritystukia. Olemme pahan poliittisen virheen ja manipuloinnin vuoksi ajautuneet EUn jäseneksi ja EKPn jättielvytyksen maksajiksi ja sen vuoksi menettäneet omaisuutemme ja työpaikkamme niille jotka ovat luoneet tukiaisilla itselleen omaisuuksia ja etuja meitä suomalaisia kurjistamalla. Emme siis ole sosialisteja jota pj Aitakari esittää blokissaan. Vaadin puolueelta selvitystä tästä puheesta joka vie IPUlta lopunkin luoton politiikassa. Kannatusta voi toki saada muutaman loikkarin verran vaaleissa mutta puolueen nousu estyy .
Suomessa on jo riittävästi sosialistisia puolueita,koko eduskunta. Ne ovat tällä aatteella pistäneet Suomen kansantalouden nurin. EUn keskuspankkiraha on tuhonnut sekä palkkojen ostovoiman että säästäjien rahat. Tämä ns elvytysraha on haaskattu kerjäläisyrityksille ja sen seuraksena on ollut työpaikkojen häviäminen. Sipilän hallitus ei ole luonut yhtään työpaikkaa vaan tuhonnut enemmän kuin muut yhteensä. Valitettavasti tämä nähdään vasta tulevaisuudessa jonne kaikki muutkin ongelmat kasautuvat.
EUn syytä on tietysti tämä romahdus jota yritykset vauhdittavat tukiaisilla. Ilmainen veroton raha houkuttellee. EU hävitti Suomen kansantalouden jota ilman itsenäisyyttä ei voi hoitaa. Vaadittaisiin välttämättä oma ulkopolitiikka ja rahapolitiikka jossa ei toimita keskuspankkirahoituksella vaan käytetään tulleja ja muita keinoja rajoittamaan ulkomaista halpatuontia ja orjatyövoiman käyttöä.Näin myös äkkirikastuminen yhtiöiden tukiaisten avulla loppuu. Tämä olisi oikeaa markkinataloutta jossa sosialismi ja muu rosvoaminen estyisi ja kansalle syntyisi työtä ja sen avulla vaurautta. Vain näin voidaan palauttaa hyvinvointi joka perustuu kannattaviin työpaikkoihin eikä yhteskunnan tukiaisiin ja siitä johtuvaan massiiviseen korruptioon seurauksineen.

18

377

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pornooki.viäl

      Siis Ipun ryssähtely onkin ollut itsekkään riistokapitalistin työläistä kyykyttävää vedätystä. Ipun suvitsevaisuus on ollut rahan suvaitsemista ja kansan värillä, kielellä tai tarpeilla ei sit nii mitää merkitystä ole ollutkaan. EU tuet ovatkin aina olleet kovin mieluisia niin puolueelle, kuin sen kytkykirja kustantamolle kuin johtoportaan bisiksissä muutenkin.

      IPU:n elostelevat eu tukiherraskaiset ja naiset ovatkin narsistisia itsekkäitä porsaita, joilla kansa on ollut pelkkää riistaa, rahaa ja äänikarjaa.

      On todellakin hyvä, ettei kansa lähtenyt tuohon vedätykseen tuellaan mukaan ja puukottanut itseään jalkaan.

      IPU joutaa kuopata, kuten moni täällä onkin jo todennut.

    • Mäkolmattalinjaa

      Aitakarin kirjoituksessa ei ole ainoatakaan kohtaa, joka viittaisi sosialismin kannattamiseen. Ei voi kuin ihmetellä "mikä-linjan" motiiveja väittää muuta.

      • Mäkolmattalinjaa

        PS. Eivät IPU ja Aitakari tietenkään hyväksykään sellaista keskuspankkirahoitusta, jossa keskuspankkina on EKP, vaan sellaisen, jossa on oma kansallinen keskuspankki. Aitakari puhuu siitä, mikä olisi tilanne, jos olisi itsenäinen maa omine keskuspankkeineen. Ja siinä tilanne on aivan toinen. Tämä on selvitetty IPU:n ohjelmissakin, joten kannattaa lukea ne.


      • ihan-sama

        Selitä mitä eroa on EUn ja IPUn keskuspankkirahahoituksella? Kansahan ne molemmat joutuu maksamaan kalliisti.


      • eikö-vai

        Viimeisessä lauseessa IPU liitettiin vasemmistoon jonka pääteema on aina ollut sosialismi.


    • kielletään.puolueet

      IPU meni viimeistään Pesosen myötä. Enää on turhaa haaveillakaan että puolue voisi nousta minkäänlaiseksi toimijaksi. Yleensäkin puolueiden aika alkaa olla ohitse ja sen tulevat kansalaisetkin sisäistämään yhä laajemmassa määrin kun heidän elinolonsa jo läheisessä tulevaisuudessa heikkenevät radikaalisti.

      • aika-ohi

        Pian tarvitaan demokraattisia puolueita selvittämään näiden korruptipuolueiden tekoset.Tai sitten tulee joku diktaattori hoitamaan asiat kuntoon.Nykyiset yritysten omistamat puolueet hävitetään maan tasalle koska niillä ei ole kannattajia kansan väestä.


      • puoluepolitiikka.hautaan
        aika-ohi kirjoitti:

        Pian tarvitaan demokraattisia puolueita selvittämään näiden korruptipuolueiden tekoset.Tai sitten tulee joku diktaattori hoitamaan asiat kuntoon.Nykyiset yritysten omistamat puolueet hävitetään maan tasalle koska niillä ei ole kannattajia kansan väestä.

        Oleellista on ymmärtää että kaikki puolueet muuttuvat korruptiopuolueiksi!
        Puoluepolitisoinnin aika on siis ohi.
        On siirryttävä suoraan demokratiaan, ts. suoriin kansanäänestyksiin isoissa asioissa (Sveitsin malli) ja kansanedustuslaitosta on muutettava siten että puolueet kielletään. Näin eturyhmäpolitikoinnille saadaan loppu. Edustuksellinen demokratia ei ole aitoa demokratiaa!

        Jatkossa kansanedustuslaitokseen valittaisi vain yksittäisiä henkilöitä, jotka valittaisi suoralla kansanvaalilla ja siihen yhdistetyllä lottokratialla.
        Kansanvaalilla valittujden joukosta valittaisiin arvalla päättämään paasevät henkilöt ja heitä voitaisi myös vaihtaa arvalla kesken eduskuntakauden, jolloin toteutuisi oikea henkilökierto ja lisäksi tällä toimella vähennettäisi edustajien mahdollisuutta korruptioon.


      • libkanskonserv
        aika-ohi kirjoitti:

        Pian tarvitaan demokraattisia puolueita selvittämään näiden korruptipuolueiden tekoset.Tai sitten tulee joku diktaattori hoitamaan asiat kuntoon.Nykyiset yritysten omistamat puolueet hävitetään maan tasalle koska niillä ei ole kannattajia kansan väestä.

        Demokraattisten puolueiden aika on ohi. Tilaa on aidolle liberaalille ja kansalliskonservatiiviselle liikkeelle Suomessa, ei uusliberalisteille (Suomi- Areena 19.7.2018).


    • Mäkolmattalinjaa

      "IPU:n keskuspankki rahoitus" on sitä kun Suomen oma keskuspankki säätelee rahan määrää taloudessa käyttääkseen sitä talous- raha- , finanssi- ja valuutapolitiikan välineenä itsenäisessä Suomessa.
      Kansallisomaisuuden ja elintärkeän infran tulee olla suomalaisen yhteiskunnan omistuksessa sekä peruspalveluiden ytimen yhteiskunnan hoidossa.

      Markkinamekanismia on aina säädeltävä, sillä vapaa markkinatalous itsessään on paradoksi. Aina jossain vaiheessa vapaisiin markkinoihin syntyy mono- ja oligopoleja, jotka taas vuorostaan estävät vapaiden markkinoiden toiminnan. Markkinamekanismia on myös säädeltävä ostovoiman oikeudenmukaisen jakautumisen varmistamiseksi.

      Kaikki tämä löytyy IPU:n ohjelmista. Joskus puhuttiin sekatalousjörjestelmästä. Se oli huomattavasti ipulaisempi järjestelmä kuin nykyinen EU:n suuryritysjohtoinen talouspolitiikka, jonka sisällä markkinaliberalistinen talousjärjestelmä toimii.

      IPU:n malli on perustaltaan markkinataloutta, mutta sen toimintaa ei pääsisi rajoittamaan kansainvälinen keinottelukapitalismi ja suuryritykset, vaan toiminnan säätely on suomalaisen yhteiskunnan tehtävä..

      Vasemmistolaisuus ei ole yhtäkuin sosialismi. Vasemmistolaisuus viittaa arvomaailmaan ja sosialismi on talousjörjestemä, jossa kaikkien tuotantovälineiden omistus on keskitetty valtion omistukseen. Se on yhtä huono järjestelmä kuin riistokapitalismi.

      IPU:n ohjelmissa on aina vaadittu markkinamekanismin säätelyä.

      IPU:n ohjelmat ovat aina edustaneet vasemmistolaisia arvoja; esim. yhteiskunnallinen, koulutuksellinen ja sosiaalinen tasa-arvo sekä yleinen humanismi ja suvaitsevaisuus.

      Myös EU- ja euroero (joita tarvitaan edellä lueteltujen arvojen toteuttamiseen) sekä sotilaallinen liittoutumattomuus ja kansallinen puolueettomuus politiikka ovat aina olleet IPU:n ohjelmissa ja ovat edelleen.

      • asian-ydin

        Siis käsitteet ovat sekaisin . Siksi äänestäjät eivät äänestä.Muut käyttävät härskisti hyväkseen näitä lapsuksia joita on ympätty ohjelma täyteen.Ihmiset eivät ymmärrä arvoituksia. Kapitalistinen vasemmisto? Keskuspankkirahoitus jota juuri EU toteuttaa. Kuka uskoo kun vastustetaan EU-jäsenyyttä ja hyväksytään keskuspankkiraha?Kaikki muut paitsi IPUymmärtää että tämä toiminta tehdään meidän rahalla ja siitä hyötyvät ne jotka sitä saavat . Ei ile näkynyt muuta kuin maksuja ja pankkitilin nollautuminen.Suurin osa kansasta on maksajana ja häviäjänäö ja siksihän IPU perustettiin jotta saisimme itse päättää asioista ja pitää kansantaloutemme kunnossa.Keskuspankilla ei markkinavaltiossa ole mitään oikeutta tuhota ihmisten rahaa eikä taloutta,koska sellainen toiminta johtaa katastrofiin. Koko satu keskuspankkirahan positriivisista vaikutuksista on valetta. Sen todistaa sekä USAn yritys -36 että Hitlerin rosvoaminen samaan aikaan.Lopputuloksena oli sota.Diktatuuri viis veisaa kansalaisista kuten nyt EUn toimistakin nähdään. Raha kuuluu ihmisille ei valtiolle . Keskuspankin tehtävä on pitää rahan arvo vakaana. Tähän EU ei ole pystynyt lainkaan vaan eurosta on jäljellä' vain neljännes eli euro on nyt markan arvoinen . Sen kohta tulette näkemään.


    • p.paarma

      Aloitus ja jotkut muut IPUn vastaiset kommentit eivät tule IPU:n sisältä. Ne ovat lähinnä persutrollien tuotteita saada eu-kriittinen kilpailija pois poliiittiselta areenalta.
      Mutta kuten sanottu oikeistotrollit onnistuiva. IPU on mennyttä.
      Yhden asian puolue, joka toitottaa kuolemaansa kun EU on hajonnut, se ei innosta ketään. Puolueen tavoite olisi kuolettaa itsensä- antakaa nauraa.

      IPU:lla on hyvä kanta ulkopolitiikkaan nato-Isäntämaasopimuksen kautta. Persut tukevat sitä ja siksi haukkuvat IPUa kommunistiseksi. Kommunisteilla on sama kanta kuin IPUlla - Isäntämaasopimus on petos kansaa vastaan. IPU laiminlöi tästä lähtevän ulkopolitiikan puoleettomana ja sitoutumattomana valtiona.
      IPUlla on hyvä kanta talousdemokratiaan. Miksi sekin hylättiin sen takia, että persut väitti sitä' kommunistiseksi. Kommunistit näkevät Talousdemokratia-sivuston oikeaanosuneeksi talousanalyysiksi. Miksi IPU ei juurikaan ottanut kantaa kansantalouteen ja sen olirgarkkikapitalismin kehityksen suhteen! Tulo- ja varallisuuserot kasvavat kiihtyvällä vauhdilla. EU edistää erojen kasvua.

      Yhden asian liike ei koskaan menesty muualla kuin epäpoliittisella rintamalla.
      Kouluja käyneet IPUn perustajat ja johtajat hävisivät sivistymättömille persuille kisan. Ulkoa haukkuville persuille olemalla uskaltamatta tehdä mitään.
      En näe mitään mahdollisuutta IPUn enää nousta. Paavo Väyrynen persuineen tuhosi liikkeestä loput. IPU nosti muutaman hyvän teeman ja jotka kannattaa kuljettaa kainalossa.
      Rehdit ipulaiset. Aina on mahdollisuus toimia jotenkin vaikka IPU on menneisyyttä.

      • mahotonta

        IPUn tulleet kommunistit pistivät asiat sekaisin eikä johdon vaihtuminen ole sujunut siten että puolueen suunta olisi selkeytynyt. Asiat ovat pahasti jumissa. Huutelijoita riittää ja vanhat viholliset ovat tyytyväisiä. Suomen hallitus tekee nyt sitä mitä promilleoikeisto ja sitä tukeva vasemmisto ovat iät ajat toivoneet. Ne tuhoavat kansan mahdollisuuden elää näillä leveysasteilla. Sensijaan ihmesten rahat huijataan mahdottomiin hankkeisiin joiden hintalappu hipoo pilviä ja avaruutta. Se on sitä uskovaisuutta johon kenenkään ei pidä seota. IPU voisi asettaa päämääräksi lopettaa utopialla elämisen ja siten estää nykyinen meno joka johtaa pian konkurssiin ja köyhyyteen muille kuin niille joille tukiaiset lahjoitetaan. Näitä rahallisesti hyötyjiä on n 10% ja maksajia siis 90%. Tästä on nyt sikiämässä sama tilanne kuin 100 vuotta sitten ja sen estäminen tuo sille puolueelle valtavan kannatuksen kun kansa huomaa lopuksi tilanteen. Siksi IPUn pitää lopettaa puheet elvytyksestä joka tuhoaa kansan rahat eikä luo yhtään työpaikkaa saatihyvinvointia. Koko eduskunta on siis kansaa vastaan ja erityisesti Sipilän hallitus ja tietysti EU. Tämän vuoksi lähdimme toimimaan IPUssa eikä mikään ole parantunut vaan pahentunut.Velaksi rakennettu talous tuhoutuu.


      • Vakava-neuvonen
        mahotonta kirjoitti:

        IPUn tulleet kommunistit pistivät asiat sekaisin eikä johdon vaihtuminen ole sujunut siten että puolueen suunta olisi selkeytynyt. Asiat ovat pahasti jumissa. Huutelijoita riittää ja vanhat viholliset ovat tyytyväisiä. Suomen hallitus tekee nyt sitä mitä promilleoikeisto ja sitä tukeva vasemmisto ovat iät ajat toivoneet. Ne tuhoavat kansan mahdollisuuden elää näillä leveysasteilla. Sensijaan ihmesten rahat huijataan mahdottomiin hankkeisiin joiden hintalappu hipoo pilviä ja avaruutta. Se on sitä uskovaisuutta johon kenenkään ei pidä seota. IPU voisi asettaa päämääräksi lopettaa utopialla elämisen ja siten estää nykyinen meno joka johtaa pian konkurssiin ja köyhyyteen muille kuin niille joille tukiaiset lahjoitetaan. Näitä rahallisesti hyötyjiä on n 10% ja maksajia siis 90%. Tästä on nyt sikiämässä sama tilanne kuin 100 vuotta sitten ja sen estäminen tuo sille puolueelle valtavan kannatuksen kun kansa huomaa lopuksi tilanteen. Siksi IPUn pitää lopettaa puheet elvytyksestä joka tuhoaa kansan rahat eikä luo yhtään työpaikkaa saatihyvinvointia. Koko eduskunta on siis kansaa vastaan ja erityisesti Sipilän hallitus ja tietysti EU. Tämän vuoksi lähdimme toimimaan IPUssa eikä mikään ole parantunut vaan pahentunut.Velaksi rakennettu talous tuhoutuu.

        Mene polo lääkäriin, kerro juttusi siellä ja hän ohjaa sitten oikealle taholle.


    • torilla_ta-va-taan

      IPU:lla ei ole täällä eikä missään muuallakaan kannatusta eikä IPU ansaitse muuta kuin kritiikkiä tekemisistään. Tämä yksi vouhake esiintyy me muodossa, mutta on kyllä erittäin yksin harhauisine jeesustelevine käsityksineen koko katalasta kerhosta ja sen röyhkeästä toiminnasta. IPU on ryssäkkäsaki jolla ei ole jatkoa eikä toivoa, se on mitä järkevintä ajaa alas jos nykyvetureilla on edes vähän älliä päässään ja tajua mihin soppaan ovat itsensä sotkeneet ja kuinka syvälle kuseen ovat ajautumassa.

      On ihme ettei hommasta ole viety vielä ketään vasatuuseen tai toimia otettu edes tiukempaan tarkasteluun. Toivottavasti Supo hoitaa hommansa ja vedätetyt ja petetyt saavat vielä oikeutta, liian moni IPU:n kautta toiminut narsistinen maanpetturi on huijannut kansalaisia harhaanjohtavalla nimellä ja puheilla ja onistunut välttämään maallisen vastuun.

      • Baubax

        Mitä ihmettä sinä oikein hourit? Ihme syytöksiä, joilla ei ole mitään totuudellista pohjaa. Katsopa sinne peiliin niin siellä näet sen varsinaisen narsistin, jota ilmeisesti on jotenkin loukattu kun nyt on kaunainen ja kostonhimoinen.


    • Oranssimies

      Finskakas on kallellaan Komuun.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      159
      6620
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3948
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2015
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1979
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1819
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1656
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1563
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1538
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1515
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1398
    Aihe