Raha-asioiden käsittely sarjassa ärsyttävää

plotdaleplotdale

Jatkuvuus puuttuu ja asiat ovat epämääräisesti esitetty juonien takia. Esim. Myllyn, Mill Cottagen osto ja omistus. Aluksi Chas sanoi että, Aaronin isän perintö olisi 500k, puoli milj £ ja sitten syksyllä Chas ilmoitti että Livin tilille on tullut vain 255k kun verot ja velat maksettu. Aaron osti sitten Livin rahoilla talo pankilta eikä sen hinta asumis kelvottomana ollut kovin paljon n. 100k. Kauppakirja on tehty Aaronin nimiin. Robert maksoi remontin rahoilla jotka sai HF työstään, avustaan Rebeccalta.
Robert oli sijoittanut Lawrencelta saamansa 500k rahat hyvin sai 585k takaisin keväällä 2017 ja Aaron suuttui tästä kun joutui Gordonin rahoja käyttämään. Robert toi 100k rahasalkun Aaronille toimistolle josta tämä suuttui taas. Ne rahat sitten vietiin pankkiin ja talletettiin Livin tilille.
Käytänössä siis Robert on maksanut Mill talon ja sen remontin. Livin rahat olivat vain lainassa.
Merkittiinkö Robert silloin kauppakirjaan talon omistajaksi? Aaron sekosi ja käski Robertin pois talosta noin vaan ja se tuntuu todella väärältä. Puhuvat Aaronin talosta. Miksei koskaan puhuta Aaronin työllään hankkimistaan rahoista? Ei hän voi olla pa. oma romuttamo yritys. Robert maksanut kaiken. Outoa.
Robert antoi 100k shekin Rebeccalle ja säätiö lapselle.
Robertin raha asiat ja käsikirjoitusten typeryys hölmöys tulee esille jatkossakin ja sen takia kirjoitin tästä.
Raha ja omistus asiat ovat myös englantilaisille katsojille hämmentäviä, vääriä tietoja monella.
Paljonko Whiteilta on jo varastettu,kiristetty rahoja? Onko tuottajalla ja käsikirjoituksilla poliittinen tavoite esittää asiat siten ettei saisi rikastua työllään ja lahjoillaan? Jos jollain on rahaa niin sitä voi osaamaton laiska siivellä eläjä varastaa ja käyttää hyväksi? Vastenmielistä aivopesua.

2

407

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pohjatonkaivo

      Sarja on "unohtanut" myös kenelle Vanessa nyt maksaa vuokraa vanki karkuri Andyn omistamasta Tyg Gyll talosta. Eikä mitään mainintaa ole ollut onko Lisa maksanut Liville 5k takaisin hotellielämästään.
      Kun Whitet ostivat Kartanon heillä oli maatalouskone yritys josta ei ole kuultu viime aikoina mitään. Myyty? Älyttömiä juonen käänteitä oli esim Chrissie osti Porchen Luckylle jolla ei ollut edes vielä ajokorttia. Hölmö juoni oli myös Debbien paluu ja Sarahin kallis sairauden hoito johon kerättiin rahaa.
      Kuinka usein Victoria moittii Robertia työstä ja rahan tekemisestä? Kun joku dingle on rahan tarpeessa sitä joko pyydetään,lainataan tai varastetaan muilta. Kuinka paljon rahaa Robert on käyttänyt Aaroniin,Liviin,Chasin ulkomaan matkaan? Silti he aukovat päätään Robertille.

      • jokutolkkupitäisiolla

        "Perijätär" Livkin lupasi perintörahoistaan 50.000£ Gordonin naapurin Ryan pojalle jos tämä ilmiantaisi Robertin poliisille ja pääsisi eroon vihaamastaan Robertista. Käsittämätöntä hulluutta oli myös kun poliisit kuulustelivat Robertia rahanostoista. Liv,Cain,Chas,Aaronkin kuvittelivat että Robert oli tapattanut Gordonin selliinsä. Ei mitään todellisuuden tajua.
        Rosskin kävi Moseksen kanssa kultakaupassa varastamassa ja oli helposti tunnistettavissa naamioinnista huolimatta eikä mitään epäilyjä tullut jälkeenpäin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      198
      4666
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      274
      2750
    3. 134
      1707
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1401
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      203
      1357
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1156
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1124
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1077
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1057
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1051
    Aihe