Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Raha-asioiden käsittely sarjassa ärsyttävää

plotdaleplotdale

Jatkuvuus puuttuu ja asiat ovat epämääräisesti esitetty juonien takia. Esim. Myllyn, Mill Cottagen osto ja omistus. Aluksi Chas sanoi että, Aaronin isän perintö olisi 500k, puoli milj £ ja sitten syksyllä Chas ilmoitti että Livin tilille on tullut vain 255k kun verot ja velat maksettu. Aaron osti sitten Livin rahoilla talo pankilta eikä sen hinta asumis kelvottomana ollut kovin paljon n. 100k. Kauppakirja on tehty Aaronin nimiin. Robert maksoi remontin rahoilla jotka sai HF työstään, avustaan Rebeccalta.
Robert oli sijoittanut Lawrencelta saamansa 500k rahat hyvin sai 585k takaisin keväällä 2017 ja Aaron suuttui tästä kun joutui Gordonin rahoja käyttämään. Robert toi 100k rahasalkun Aaronille toimistolle josta tämä suuttui taas. Ne rahat sitten vietiin pankkiin ja talletettiin Livin tilille.
Käytänössä siis Robert on maksanut Mill talon ja sen remontin. Livin rahat olivat vain lainassa.
Merkittiinkö Robert silloin kauppakirjaan talon omistajaksi? Aaron sekosi ja käski Robertin pois talosta noin vaan ja se tuntuu todella väärältä. Puhuvat Aaronin talosta. Miksei koskaan puhuta Aaronin työllään hankkimistaan rahoista? Ei hän voi olla pa. oma romuttamo yritys. Robert maksanut kaiken. Outoa.
Robert antoi 100k shekin Rebeccalle ja säätiö lapselle.
Robertin raha asiat ja käsikirjoitusten typeryys hölmöys tulee esille jatkossakin ja sen takia kirjoitin tästä.
Raha ja omistus asiat ovat myös englantilaisille katsojille hämmentäviä, vääriä tietoja monella.
Paljonko Whiteilta on jo varastettu,kiristetty rahoja? Onko tuottajalla ja käsikirjoituksilla poliittinen tavoite esittää asiat siten ettei saisi rikastua työllään ja lahjoillaan? Jos jollain on rahaa niin sitä voi osaamaton laiska siivellä eläjä varastaa ja käyttää hyväksi? Vastenmielistä aivopesua.

2

395

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pohjatonkaivo

      Sarja on "unohtanut" myös kenelle Vanessa nyt maksaa vuokraa vanki karkuri Andyn omistamasta Tyg Gyll talosta. Eikä mitään mainintaa ole ollut onko Lisa maksanut Liville 5k takaisin hotellielämästään.
      Kun Whitet ostivat Kartanon heillä oli maatalouskone yritys josta ei ole kuultu viime aikoina mitään. Myyty? Älyttömiä juonen käänteitä oli esim Chrissie osti Porchen Luckylle jolla ei ollut edes vielä ajokorttia. Hölmö juoni oli myös Debbien paluu ja Sarahin kallis sairauden hoito johon kerättiin rahaa.
      Kuinka usein Victoria moittii Robertia työstä ja rahan tekemisestä? Kun joku dingle on rahan tarpeessa sitä joko pyydetään,lainataan tai varastetaan muilta. Kuinka paljon rahaa Robert on käyttänyt Aaroniin,Liviin,Chasin ulkomaan matkaan? Silti he aukovat päätään Robertille.

      • jokutolkkupitäisiolla

        "Perijätär" Livkin lupasi perintörahoistaan 50.000£ Gordonin naapurin Ryan pojalle jos tämä ilmiantaisi Robertin poliisille ja pääsisi eroon vihaamastaan Robertista. Käsittämätöntä hulluutta oli myös kun poliisit kuulustelivat Robertia rahanostoista. Liv,Cain,Chas,Aaronkin kuvittelivat että Robert oli tapattanut Gordonin selliinsä. Ei mitään todellisuuden tajua.
        Rosskin kävi Moseksen kanssa kultakaupassa varastamassa ja oli helposti tunnistettavissa naamioinnista huolimatta eikä mitään epäilyjä tullut jälkeenpäin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2162
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      44
      1864
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1828
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1550
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      68
      1525
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1442
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1372
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1332
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1294
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1291
    Aihe