Sipilän tie miljonääriksi

xdkjcgf

44

615

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toivottavasti_poliisi

      alkaa tutkimaan asiaa seuraavien vaalien jälkeen kun kepulirosvot ovat oppositiossa.

      • Rahamafiarosvot

        Näin hyväveli leipoo miljonäärejä veronmaksajan- ja velkarahalla.

        Yle selvitti pitkään piilossa olleet verotuet: Suomen valtio antaa satoja miljoonia euroja pörssiyhtiöille, jotka maksavat samaan aikaan jättiosinkoja
        https://yle.fi/uutiset/3-10095106
        Teollisuuden mielestä Suomi ei pärjää kansainvälisessä kilpailussa ilman verohuojennuksia. Suurten pörssiyhtiöiden saamat tuet ovat kuitenkin vain promilleja niiden liikevaihdosta.

        Tuon asian olen tajunnut yli kymmenen vuotta. Siksikään en ikinä äänestäisi KOKOOMUSMÄTÄÄ ja KEPULEITA, vaikka en toki miljoonasta muustakaan syystä. On vaikea ymmärtää niiden suomalaisten järjenjuoksua jotka haluavat tukea tuollaista suoraa varastamista itseltään, äänestämällä Orpoja ja Vapaavuoria sekä Sipilöitä.


    • KEPUpettääAina

      Rikostutkinnan paikka.
      Sipilä,KEPU, näyttää olevan uskomattoman röyhkeä huijari.

      • Ja.kansalta.leikataan

        Jep, Google : Juha sipilä mv.


    • kari.kommunisti

      Sipilä kävi pääministerinä Intiassa asti tekemässä kauppoja poikiensa yrityksille.
      Sipilä jakoi valtion tukea yrityksille joihin itse on enkelisijoittanut rahaa.
      Jos Sipilä pelaisi lottoa, niin yhden ruudukon täyttäminen riittäisi, sillä sen jälkeen Sipilä arpoisi itse sopivan lottorivin.

    • Nähtävästi

      Sipilä on ammattirikollinen.

    • muualla

      Oliko Sipilä mukana taannoisessa lestojen pyramidihuijauksessa? Tuolla luonteella huijaa uskonveljetkin.

    • ValtionLoiset

      Yle: Sipilän aiemmin omistamat yhtiöt saaneet julkista rahaa yli 30 miljoonaa euroa – useita konkursseja
      https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/ylen-selvitys-sipilan-aiemmin-omistamat-yhtiot-saaneet-julkista-rahaa-yli-30-miljoonaa-euroa/6475636
      "Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) on saanut aiemmin omistamiinsa yhtiöihin tuntuvasti julkista rahaa, kertoo Ylen selvitys.

      Ennen poliitikon uraansa Juha Sipilä oli enkelisijoittaja, joka laittoi miljoonia euroja villeihin yritysideoihin. Sijoittajana Sipilä luotti kotiseutunsa yrityksiin, jotka saivat valtiolta miljoonia.
      https://yle.fi/uutiset/3-9656605

      Sipilän aiemmin omistamat yhtiöt ovat saaneet yhteiskunnan tukia vähintään yli 30 miljoonaa euroa!

      Ylen mukaan lähes kaikista Sipilän aiemmin omistamista yhtiöistä löytyy rahoittajana tai osakkaana jokin julkinen toimija. Julkinen rahoitus ei ole poikkeuksellista Suomessa, mutta Sipilän sijoitusten kohdalla julkisen rahan rooli on ollut poikkeuksellisen merkittävässä osassa, Yle uutisoi.

      Yle kertoo, että Sipilän aiemmin omistamat yhtiöt ovat saaneet julkista rahaa vähintään yli 30 miljoonaa euroa. Yhtiöt ovat saaneet lainoja, sijoituksia ja tukia Finnveralta, Tekesiltä, Suomen itsenäisyyden juhlarahastolta Sitralta sekä alueellisilta ely- ja TE-keskuksilta.

      Yle kertoo keskittyneensä selvityksessään pk-yrityksiin, joissa Sipilä on ollut merkittävä vallankäyttäjä suuren omistusosuuden tai hallitusjäsenyyksiensä kautta.

      Seura-lehden aiemmin julkaiseman uutisen mukaan myös Sipilän vaurastumisen taustalla Solitra-kaupoissa oli valtionyhtiö Ruukilta lainatut rahat.

      Vuonna 1996 Juha Sipilästä tuli rikas mies.

      Kempeleläinen diplomi-insinööri myi osuutensa taajuussuodattimia valmistaneessa ADC Solitrassa yhdysvaltalaiselle ostajalle. Sipilä teki kaupassa nykyrahassa mitattuna yli 12 miljoonan euron myyntivoiton.

      Solitran Juha Sipilä sai haltuunsa sen omistaneelta valtionyhtiö Rautaruukilta lainaamiensa 30 miljoonan markan avulla, joiden avulla hän tienasi voittoa velan takaisinmaksun jälkeen 70 miljoonaa markkaa myytyään valtionyhtiön velkarahan avulla ostamansa firman yhdysvaltalaiselle ostajalle 100 miljoonalla markalla. Lainan Sipilälle myönsivät Rautaruukin hallituksen keskustapuolueen jäsenet. Sitä ei tiedetä oliko Solitralle katsottu ostaja jo valmiiksi ennen järjestelyjä.

      Valtionyhtiö Rautaruukki myi Sipilän holdingyhtiölle enemmistöomistuksensa Solitra Oy:stä, jonka toimitusjohtajana Sipilä toimi ja jonka vähemmistöomistaja hän oli. Rahat, yli 30 miljoonaa markkaa, Sipilälle tähän kauppaan lainasi Rautaruukki itse. Lisää rahaa pöytään toi sykemittarivalmistaja Polar Electro, josta tuli Solitran vähemmistöomistaja. Runsas vuosi myöhemmin Sipilä viimeisteli kaupat myymällä omistuksensa lähes nelinkertaisella hinnalla yhdysvaltalaiselle ADC Telecommunicationsille.

      Sipilän rikastumisesta voi olla monta mieltä: ehkä valtionyhtiö teki erityisen huonot kaupat tai Sipilä erityisen hyvät. Ainakaan Rautaruukista poliittista vastuuta kantaneiden hallintoneuvoston puheenjohtajan Paavo Väyrysen (kesk) tai silloisen kauppa- ja teollisuusministerin Seppo Kääriäisen (kesk) ei tarvinnut ottaa vastuuta kasvavan yhtiön myymisestä ulkomaille.

      Juha Sipilästä tuli miljonääri valtion tuella ja härskeillä tutunkaupoilla
      https://seura.fi/asiat/seuran-selvitys-juha-sipilasta-tuli-miljonaari-valtion-tuella-ja-harskeilla-tutunkaupoilla/

      Siis: Juha Sipilä lainasi valtiolta valtionyhtiö Rautaruukin kautta kepukaveriensa avustuksella 30 miljoonaa markkaa rahaa jolla loi 100 miljoonan markan eli 16 miljoonan euron omaisuutensa. Sen jälkeen hän on saanut valtion lainarahalla luomansa omaisuuden kasvattamiseen sijoitusyhtiöissä yli 30 miljoonaa euroa valtiontukia.

      Valtio auttanut näin ollen Juha Sipilän rikastumista/vaurastumista 16 miljoonalla 30 miljoonalla eurolla eli yhteensä ainakin noin 46-50 miljoonalla eurolla!

      Ehdottomia sosiaalitukiloisien Suomen kuninkaallisia Björn "250 000e/vuodessa" Wahlroosin ja Suomen rikkaimman miehen Antti "300 000e/vuodessa" Herlinin kanssa.

      Se on paljon rahaa.

      Ylen Kotimaan kasvot -ohjelmassa marraskuussa 1997 Sipilä totesi, että ”summa on oikeastaan liian paljon yhdelle ihmiselle”.

      • JaKupataan

        Kansan piikki auki.


      • Leila.MJ

        Tuollainen kieroilija on ollut meillä pääministerinä. Mitähän kaikkea törkeyksiä vielä paljastuu?


    • dldfhd

      Sipilä on kova porvari.

      • Kapitaalikommari

        Sossutuettu porvari.


      • hupsistus

    • yritystuettt

      Sipilä taisi olla siis Pekkarisen lobbaaja.

    • onniilläpuheet

      Korkoa kiskova bisnesenkeli orjuuttaa koko kansan ja vie leivän suusta. Kun joku yhdistää bisneksen ja enkelin, vähänkään jyvällä oleva tietää, mistä on kysymys.

    • org-mummeli

      Tässä maassa haisee korruptio ja ihan pahasti haiseekin. Pekkarisen komitea on oikein vuoden vitsi. Ittehän se on ollut yritystukia jakamassa ja menihän niitä lähipiireillekin. Hänellä on ollut kaikenlaista moottorikelkka juttuja sun muuta. Eihän niitä yritystukia voi lopettaa, yritykset työlistää ja palkat maksaa veronmaksajat! Pitäähän niitä osinkojakin maksaa...

      • dfkgjhjtg

        Pekkarisen muslimivävy on tuulivoimabisneksessä jota tuetaan vero ja velkarahoistamme.


    • HulluJussi

      Vielä luona taivaan portin, pyhä Pietar tarjoo snortin......

    • xdqöcfnh

      nosto

    • xkdfhhfg

      Kepu Sipilä taas tänään budjetin kehysriihessä leikkaamassa pienituloisilta ja köyhiltä jotta varakkaat saavat lisää rahaa verohelpotuksina.

    • ggrdwlö

      Kyllähän oli selvää uhkailua juhalta haastattelijalle, jätkästä näki kovan ahneuden ja kylmyyden.
      Pikku beruskooni oli parhaimillaan, rikollinen ja toisia lypsävä ihminen.
      Näitä lestafirmoja kulkee meidänkin maakunnassa kauppaamassa ikkunoita ,,ovia , kattoja, hinnat ovat pilvissä.
      Ovat kai sitämieltä kun eräät,, että "vääräuskoista" saa jymäyttää.

    • JormaOllilainen

      LestajäteläjäSipilän petoksista on nähty vasta jäävuoren huippu.
      Eikö edes toiset vapaamuurarit tee mitään, miksi eivät saa yhtä Sipilää, AhneKEPUKonna, tiukan valvonnan alle???
      Sipilä häpäisee kaikki Suomen vapaamuuraritkin tuolla rötöstelyllään.

    • dlcfbdf

      Loputtoman ahne fariseus.

    • arvovalintoja

      Sipilän Suomessa köyhät köyhtyvät ja rikkaat rikastuvat.

      • Falconetti

        Sipilä joutas leipäjonoon ja toimeentulotuelle, ja vanhuus menisi alzhaimertaudissa..


    • Tuo_roisto_ei

      millään täytä ministerivaatimuksia, toivottavasti joutuu valtakunnanoikeuteen kunhan kepulirosvojen äänisaalis romahtaa tuon rosvon ansiosta seuraavissa vaaleissa.

      • Toivotontoive

        Ei joudu mihinkään oikeuteen, ei vaikka miten toivoisit, toivoisit ja vieläkin toivoisit. Eikä Kepun äänisaalis mihinkään vaaleissa romahda, ei vaikka miten toivoisit, toivoisit ja yhä toivoisit.


      • lfgjgd
        Toivotontoive kirjoitti:

        Ei joudu mihinkään oikeuteen, ei vaikka miten toivoisit, toivoisit ja vieläkin toivoisit. Eikä Kepun äänisaalis mihinkään vaaleissa romahda, ei vaikka miten toivoisit, toivoisit ja yhä toivoisit.

        Linkki tähän "tietoon", muutoin mutua.


    • S24uomlaineN

      Sipilä ole kuitenkaan kavaltanut taloyhtiön varoja kuten Antti Rinne on tehnyt. Ennen vaaleja taloyhtiön edustaja kertoo miten Rinne toimi rikosta tehdessään.

      Se on Rinteen uran loppu.

    • Demarisetä

      Me sosialidemokraatit olemme hyvin pahoillamme, että Sipilä on menestynyt elämässään. Hyvin, hyvin pahoillaan. Oikein harmittaa, että alkamamme aseellinen kapina 1918 tussahti ja johtajat joutuivat poistumaan itään. Ei olisi sipilöitä, jos olisimme voittaneet.

      • KorruptioSEIS

        Ja me myös, me ennen Keskustaa äänestäneet olemme samaa mieltä.
        Sipilöitä ei Suomeen tarvita.
        Antti Kaikkonen Keskustan johtoon, sitten voimme palata Keskustaan.


      • höhöhöh

        Niiiiin, on se kummallista. Yksi rikastuu valtion verorahoilla minkä kerkiää, mitään tekemättä. Ja loput verorahoilla elelevät ja sossussa juokseva eivät rikastu millään, vaikka kymmeniä vuosia heitä rahoitetaan
        Ehkä se on niin, että tyhmät keksii valtion lahjoittamilla rahoilla jotakin tuottavaa pikku puuhastelua, vaikkapa politiikassa.
        Jotkut neropatit eivät taas edes halua niitä valtion lahjarahoja muuta kuin pakon edessä! Heistä on mukavinta räkyttää katkerassa kateudessa kännissä ja siirtää sossun ja kelan lahjarahat lähipubin myyjättärien elintason kohotukseen!


    • historia

      Jos SDP olisi voittanut kapinan 1918, niin olisiko meille koskaan edes tullut hyvinvointivaltiota?

    • Maatalousloinen

      Hyvä mielipide

    • seonVALEHTELIJA

      Eli se teki peliriippuvuudestaan astetta isomman pelin
      ja se pelaa valtion rahoilla.

      ja nyt se uskottelee toisille, että se osaa tahkota rahaa

      Ei osakkeilla voi voittaa, eikä valtion talouden hajottamisesta hyödy kukaan
      EIKÄ VARSINKAAN SUOMI

      tuollaiset "rohkeuden näytteet" pitää alastoman "kuninkaan" tiettyjen
      pakettiautolaisten suosiossa.

      tuolla- tietyissä piireissä ja rahakirstun ääressä pysyy ainoastaan näyttämällä
      "rohkeutta" vaikka se olisi kuinka fataalia. Sokeaa porukkaa.

      Sipilä on illuusio
      täysin tyhjä valehtelija

    • Stuppi

      Seura-lehtikin on näköjään joutunut punakaartin haltuun. Mikään muu ei selitä tuollaista uutisointia.

      • KiitosSeura-lehti

        Turpa kiinni sipilä /sipilä akka /sipilän sihteeri.
        Kukaan muu suomalainen ei voi puolustella tuollaista ahneutta, sipilän rosvousta.
        Kiitos Seura-lehti.


    • Maatalousloinen

      Kokoomus ja keskusta elää suomen kansan verorahoilla

    • yiuhd

      Hyvä linkki aloituksessa luettavaksi.

    • jhhjjhh

      Täysi-Iso_rosvo tuo äijä.

    • Jhhggyujbvvxd

      Ylen toimitajat alkavat nyt varmaan tutkimaan kepulointi kun sippilän valtakoneisto ei voi sitä enää estäää

      • alanosaaja

        Jokainen, joka elää ilman sosiaalitukia ja kelan avustuksia, on tutkittava. Heissä kaikissa on jotakin hämärää ja kieroutunutta. Rehellinen ihminen ei juoksentele työpaikalle eikä hoitele bisnesksiään itse.
        Mitä enempi meillä Suomessa on kelan ja sossun kanta-asiakkaita, sitä korkeampi on asiakkaan älykkyysosamäärä! Joten nyt "apuraha-anomusta" vääntämään, kela ja sossu on auki!


      • öhamedi

        Hehe! Eikös muut verotukirahoilla elelevät suomalaiset osaakaan hoidella bisneksiään? Hehän jäävät vaan makaamaan ja valittamaan. Jokunen sentään rahoittaa lähipubin toimintaa verotukirahoillaan!
        Verotukirahoilla eläviä on Suomessa kauhea määrä. Ryhdistäytykääs jo!


    • Aika.jännää

      Yksikään politiikko ei ole vielä puuttunut millään tapaan asiaan.
      Onko kyseessä vasta jäävuoren huippu?
      Onko politiikot maksettu hiljaisiksi?

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      100
      1929
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1450
    3. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      92
      1333
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1327
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1134
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      474
      1046
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      47
      928
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      913
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      862
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      836
    Aihe