Miten päästä töihin, kun on ujo?

eikelpaamihinkään

Ja kaiken lisäksi vielä tyhmänpuoleinen, ei siis korkeakoulututkintoa. Edes kassalle ei pääse, koska sinne vaaditaan Aku Hirviniemen/Jethron luonnetta. Pieniin toimistoihin haetaan hyvää kaveria/perheenjäsentä, isoihin huipputekijää, joka hoitaa myynnin, markkinoinnin ja heittää vielä parhaat vitsit. Siivoustöihin vaaditaan usein auto, ja tyhmänpuoleisella ei ajokorttia ole. Aika vähiin käyvät.

6

843

Vastaukset

 • Hae varastoille esim kesko, sen homman oppii kyllä, palkka on ihan ok ja työkaverit yleensä suht kivoja. pääset ainakin kiinni työelämään

 • Hei
  Se ettei ole korkeakoulututkintoa, ei kyllä kerro tyhmyydestä mitään. Kaikki eivät ole samanlaisia lukijoita, on monia tapoja oppia. Muutenkin kuulostaa aika vahvoilta nuo ajatuksesi esim. kassatyöntekijän persoonallisuuden piirteistä, joita vaadittaisiin.
  Jonkinlainen koulutus on hyväksi, muuten se työhön pääsy ei niin helppoa olekaan. On olemassa oppisopimuskoulutusta, jossa pääsee tekemällä oppimaan.
  Kerrot olevasi tyhmänpuoleinen ja ujo. Mistä nämä käsitykset nousevat, etenkin tuo tyhmyys? On haitallista itsellesi jos ajattelet noin. Miksi olisit sen tyhmempi kuin muutkaan? Olet ainutlaatuinen ja arvokas ihminen, toista sinua ei ole maan päällä. Ujous taas ei ole este oikeastaan millekään alalle. Moni näyttelijäkin on kertonut olevansa nuorempana ujo, mutta oppinut sosiaalisuutta ja esiintymistä ajan mittaan.
  Millainen työ sinua kiinnostaisi? Jos voisit vähitellen muuttaa negatiivista käsitystä itsestäsi, se olisi minun mielestäni hieno juttu.

  Lämmöllä,
  pappi Elisabet

  • Ap: olet tyhmä kuin saapas! Luulet että ilman koulutusta, vanhempiesi rahoilla siipeillen, elämäsi on yhtä auvoa.
   Ei tule mitään. Jossain vaiheessa rahahanat ovat kiinni.
   Että aloita työnteko siivoustyöllä.
   No sinua hatuttaa, kun pitää ALENTUA p*skan siivoukseen!
   Siivoustyö on yhtä arvokasta kuin työ mikä tahansa.
   Yletä voit kuinka korkealle tahansa.
   Itsestäsi se on kiinni.
   Hyvää jatkoa!


  • Korkeakoulututkinto ei kerro älykkyydestä mitään. Moni pappi on huono työssään, päihde- ja parisuhdeongelmia ja yrittävät sittenkin neuvoa toisia.


 • olen kyllä ihan aikuinen ihminen ja vanhemmat kuolleet, ja juuri siivoustöitä olen tehnyt kun en muuallekaan ole päässyt. varastohommiinkin tarvitsee trukkikortin ja lihasta nostaa tavaroita, ei tällainen 45kg semmoista pysty. ääh arvasin että turha kirjoittaa mihinkään suomi24. no täytyy vaan yrittää päästä semmoisiin siivoustöihin, joihin on mahdollista julkisilla päästä. kiitoksia kirkon vastaukselle.

 • Tsemppiä alottajalle! Kyllä ujoudesta påääsee yli kun pikku hiljaa rohkeasti puhuu ihmisille.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.