Tupakan ja tulen pummaaja

äryttävätyyppii

Oletteko törmänneet liikekeskuksen kulmilla tyyppiin. Hieman kehitysvammaisen tai miten sen nyt sanoisi vajaakuntoiseen mieheen joka tulee jatkuvasti kyselemään tupakkaan tulta ja pummimaan tupakkaa. Joka päivä sama juttu kun odottelee bussia. Ihme tyyppi. Menis töihin! Tai edes ostaisi sitä tupakkaa omilla rahoilla. Ärsyttää tuollaiset muilta tupakkaa pummaavat!

43

4294

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuohan on klassikko. Keräilee maasta tumppeja kun ei kukaan anna sille tupakkaa, Joskus 3 vuotta sitten erehdyksessä menin antaan sille tulta, nyt sitten saa "keskustella" hänen kanssaan harva se päivä vieläkin =)

      Ihan harmiton heppuhan se on, aika sitkeä kyllä.

      • ontuttumies

        Tiedän tyypin. Ihan mukavan ja rauhallisen oloinen mies kyllä, mutta jotenkin tuo tupakan ja tulen pummaamien tekee hänestä ärsyttävän. Ensin kysyy tulta, mutta tarkoituksena on kuitenkin lopulta pyytää tupakkaa. Ei varmaankaan muista, että pyytää sitä samoilta ihmisiltä jotka odottaa bussia. Pyörii varmaan joka päivä siinä vanhan poistin ja liikekeskuksen pysäkin kulmilla.


    • KoitaYmmärtää

      Älä anna ärsytyksellesi valtaa, olethan huomannut että ko hlö ei ole "terve". Itse vastaan pyyntöönsä ystävällisesti: -"minulla ei ole tupakkaa / tulta". Aina tyytyy vastaukseen eikä näytä pettymystään. Mainitsit kirjoituksessasi -"menis töihin... ja ostais tupakkaa omilla rahoillaan". Ei ole työkykyinen ja raha-asiansa hoitaa holhooja (holhouksen alainen mies) koska on itse kykenemätön hallitsemaan rahankäyttöä.
      Summa summarum - pientä ymmärrystä häntä kohtaan - ei kai se niin vaikeaa voi olla ?

      • Anonyymi

        Kerrankin normaali kirjoitus normaalilta ihmiseltä. Tuntuu aina että näitten kirjoittelijoiden äo on siinä 30paikkeilla.


    • Rofessori1

      Tietoa tulee....

      Sehän on se Tappara-Taksin kuljettaja, ettekö sitä tienneet?

      • Ritiratilalla

        Mistä tommonen tuli mieleen?


    • JepJjep

      Itse olen aina antanut kaksi tupakkaa. Pienestä tulee onnelliseksi.

    • Uteliaseino

      Onko tämä tupakan pummaaja sama henkilö joka kulkee pyörätuolilla ja kerää tumppeja?

      • efefefef

        Ei ole sama. Pyörätuolimieskin on tuttu näky. Joka päivä jaksaa yksin ravata kuruntietä. Tupakan pummaaja tulee varmasti tutuksi varsinkin niille jotka odottaa liikekeskuksella bussia.


    • Narkkarijuoppo

      Hänelle voi toivottaa myös hyvää matkaa niinkuin hänkin tekee, syvempää filosofiaa nimittäin, olemmehan kaikki täällä sielullalle kehon vankina matkalla kunnes kuolema korjaa. Kerran heitin röökiäijälle röökin niin kiitti ja kertoi että täytyy polttaa että kuoleekin joskus. Hyvä tyyppi

    • Ylöjärveläinen

      Olis toivottavaa että ette anna pyytäjälle tupakkaa

      • Anonyymi

        Sun mielipiteet ei kiinnosta sorry vaan ketään.


    • viisasaikuinenneuvoo1906

      Mitä jos joku antaisi sille tupakan, mihin on hierottu koiranpaskaa tai piikitetty huumeita? Saattaisi pummaus loppua kuin seinään. Kannattaa kertoa miehelle, että tupakan pummaus ei ole turvallisesta ja muutenkin tupakointi on terveydelle haitaksi.

      • Anonyymi

        Ei varmaan mies mieti tuollaisia, jos tajusit jo aiemmista kommenteista ettei ole terve. Ei auta miestä eikä ketään turha vittuilu. Joten hankkikaa muuta elämän sisältöä.


    • kissinpaskaoon

      onkoo tuo polonen senarvonen.sulle nyt antasi koiranpaskaa.ei ole koiraa.mut kissinpaskaa saat.ja seuraavankerran ku turpas aukaset.MIETI MITÄ PUHUT.ole nyt kuitenki empaattinen.

      • jkjkkjkjk

        Tään taisin nähdä ekaa kertaa ko tyypin. Ihan rauhallinen heppuhan tuo, mutta vissiin joku syndoorma sillä veikkaisin asperger.


      • jkjkjkjkj

        mihin on hierottu koiranpaskaa tai piikitetty huumeita? Saattaisi pummaus loppua kuin seinään.

        Niin kaikki vaan ei synny tähän maailmaan täysin normaalina. Ikävä kyllä sille ei oikein mitään voi. Itseäni äryttää kanssa vajaakuntoisten haukkuminen ja syrjiminen. Tollakaan hepulla varmaan ei ole ainutakaan kaveria kun yksin tuolla kylillä päivittäin kulkee, Kukapa normaali tollaisen kanssa oliskaan. Ainoa ratkaisu olisi löytää vähän samalaisia kavereita kuin hän.


      • Anonyymi
        jkjkkjkjk kirjoitti:

        Tään taisin nähdä ekaa kertaa ko tyypin. Ihan rauhallinen heppuhan tuo, mutta vissiin joku syndoorma sillä veikkaisin asperger.

        mää annoin kerran sille koko askin melkein täysinäisen ja pari kymppiä rahaa, kiitokset tuli varmaan sydämestä asti. ja anna aina kun sattuu kohdalle. tulee hyvä mieli aina kun antaa jollekin apua. kerran maksoin tokmannilla erään nuoren äidin kaikki tavarat kun hänen korttinsa oli suljettu. kolme pientä lasta pyöri siinä jaloissa kun tää nainen alkoi itkemään kun kassa sanoi että jättäkää ostokset siihen. kyllä tuntui mukavalta nähdä naisen iloinen ilme ja hän halasi vielä niin että hänen kyyneleet valuivat minunkin kauluksilleni. tulipa hyvä mieli.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mää annoin kerran sille koko askin melkein täysinäisen ja pari kymppiä rahaa, kiitokset tuli varmaan sydämestä asti. ja anna aina kun sattuu kohdalle. tulee hyvä mieli aina kun antaa jollekin apua. kerran maksoin tokmannilla erään nuoren äidin kaikki tavarat kun hänen korttinsa oli suljettu. kolme pientä lasta pyöri siinä jaloissa kun tää nainen alkoi itkemään kun kassa sanoi että jättäkää ostokset siihen. kyllä tuntui mukavalta nähdä naisen iloinen ilme ja hän halasi vielä niin että hänen kyyneleet valuivat minunkin kauluksilleni. tulipa hyvä mieli.

        maksoiko luonnossa takaisin, siellä pyörii yks vaalee yh lasten kanssa ja kerran pyysi 50€ lainaksi niin sanoin että tuu siivoon mun kämppä niin saat rahan. sanoi ettei tee mitään siivoiluja mutta saat seksiä koko rahan edestä. kokeilin ja ihan ookoo olikin. niillä pystytisseillä ei oltu kyllä imetetty ketään. olen jo muutaman kerran käynyt. 50 niin hyvästä panosta on tosi vähän.


    • Elikkä

      Onneksi täällä on monta elämää ja ihmistä ymmärtävää kommentoijaa. Me emme ole samasta muotista emmekä samanlaisia.

      Miettikääpä, kissanpaskatupakkaihmiset, hiukan puheitanne. Luuletteko jonkun oppivat tuollaisesta jotain?
      Ystävällisyys ja ymmärtäväisyys johtaa pitkälle.

    • Huikuitennii

      Naisihmisenä sanon että oli jotenkin aggressiivisen oloinen. En halua että nuori tyttöni on yksin kun hän tulee. Kuka on läheinen tai hoitaja, voisi pitää huolta että olisi parempaa tekemistä kaverilla. Harrastukset ja yhdessä olo olisi varmaan kivempaa kun pyöriä pysäkeillä.

      • wdwdwdwd

        Tänään ko heppu tuli taas soppeentiellä vastaan.


      • egegeg

        niin ja munmielstä ei ole mitenkään agresiivinen vaan aika rauhallinen. Mä veikkaisin et aspergerin syndrooma sillä.


      • eikait

        Oletko kuullut, että ihmisillä on IMO, itsemääräämisoikeus? Aikuista ihmistä ei voi vangita sisälle eikä hänelle voi märätä "parempaa tekemistä", jos hän ei sitä halua.
        Ja ainahan kävely ja liikunta tekemisen paremmuutena kaljalla istumisen voittaa.


    • Tupakkataeiolesulle

      Osaahan tuo tulla koputteleen auton ikkunaanki niksoissaan ja kyselee onko tupakkaa

    • Anonyymi

      Edelleen tää mies vaan pyörii ja huomasin että tumpitkin kerää. Mutta kerran näin hänet vanhan äitinsä kanssa. Silloin ei tietenkään tupakan perässä kierrellä kun äitinsä kanssa hän on.

    • Anonyymi

      Tiedän tyypin ja on kyllä kovin tupakan perään tää mies, mutta miksi hän ei kaupasta sitä osta? Onko äitinsä kieltänyt

    • Anonyymi

      Usein sanoo että ”älä kerro sit mun äitille” yms jos antaa sille röökiä. Muutama vuosi sitte kulki usein äidin kanssa, mutta onko äiti jo niin huonokuntoinen ettei pysty lähteen enää mukaan..

      • Anonyymi

        Äiti jo sen verran iäkäs ja huonossa kunnossa että vain satunnaisesti kulkevat enään yhdessä.
        Pojan isä nähtävästi jättänyt jonkin sortin kehitysvammaisen lapsen täyden huolehtimisen tämän äidille jo varhaisessa vaiheessa.Isällä pitkä virka yvillä muinoin ja imago oli tärkeä. Mummoni tiesi kertoa.
        Rauhaa ja rakkautta tälle äidille ja pojalle vielä loppuajaksi mitä heillä on yhdessä.


    • Anonyymi

      jep pummit on tapettava .kaikki jotka ei omillaan pärjää joutaa kuolla.

      • Anonyymi

        Sinut tunnistettiin, perästä kuuluu.


      • Anonyymi

        Ai tälläiset kehtysvammaisetkin joutaa kuolla joilla ei ole mitään mahdollisuuksia päästä työelämään. Entäs jos sinulla olisi kehitysvammainen lapsi niin joutaisiko sekin kuolla?


    • Anonyymi

      Kyseessä vakavasti sairas henkilö, kannattaa vain sanoa ettei ole tupakkaa, kyllä hän sitten jatkaa matkaansa

    • Anonyymi

      Äitinsä kirjoitti joskus lehdessä tästä asiasta ja kertoi, että poika oli jossain hoitolaitoksessa oppinut tupakoimaan. Pyysi, ettei pojalle annettaisi tupakkaa, oli itse kovin tupakanvastainen. Kertoi tuossa kirjoituksessaan myös, mitä poika sairastaa, mutta en muista enää. Harmitonhan tuo poika on.

    • Anonyymi

      On kyllä pahasti tupakasta riippuvainen. Tietääkö äiti, että päivittäin kiertelee kylillä kyselemässä muilta tulta tai tupakkaa. Lisäksi kerää tumpppejakin.

    • Anonyymi

      Tää mies aina katoaa joksikin aikaa johonkin, mutta sitten taas palaa. Nyt taas alkanut kierteleen tupakan perässä ympäri kylää pienen tauon jälkeen.

    • Anonyymi

      Tuomas on kiltti ja harmiton kehitysvammainen mies, joka ei taatusti ole vaaraksi kenellekään! Asuu iäkkään äitinsä kanssa Soppeenmäessä. Vähän nyt järkeä näihin kirjoitteluihin toivoisin!

    • Anonyymi

      Mies on ollut vaikeasti sairas koko ikänsä, mutta on vaaraton. Ei tarvitse pelätä, voi kohteliaasti sanoa ettei ole tupakkaa. Ei kaikkia sairaita ihmisiä voi sulkea laitoksiin, varsinkaan kun Suomesta lopetettiin jo 1980 luvulla psykiatriset kroonikko ns. B-sairaalat. Edes akuuttisairaansijoja ei ole tarpeeksi.

      • Anonyymi

        niin oli jammu-setäkin aikoinaan hoidossa ja pääsi vapaaksi kun ei ollut vaarallinen.mitäs sitte tapahtuikaan .kaikki nää pöhköt on arvaamattomia.joka sanoo ettei ole se ei tiedä mitää .muutkun voi voi ja säälikää nyt.kyselkää lääkäreiltä .entisen ylisen ja pitkänniemen .nää liikkuu yleensä jonku lääkkeen alaisena mutta jos jää pillerit ottamatta.vaikka ns.vahingossa kukaan ei pysty sanoon mitä seuraa.


    • Anonyymi

      Eipä ole enää näkynyt. Mihin lie kadonnut? Vai onko joku saanut hänet järkiinsä ja käskenyt lopettamaan tupakan perässä kiertelyn.

      • Anonyymi

        Toinen on kans yks vanhempi tukevä äija joka jouvuksissa huutelee asiattomuuksia kaikile ohikulkijoille s-marketin (tulevan prisman) lähellä olevalla penkillä ainakin kesäsin. Talvella ei sentään ole näkynyt..


      • Anonyymi

        kuollut


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2615
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1937
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1671
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1665
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1626
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      35
      1599
    8. 91
      1543
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      117
      1408
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe