Me emme elä omista ansioistamme

kenenansiosta

96: 6
Totisesti ihminen tekee syntiä,
96: 7
koska hän kuvittelee elävänsä omista ansioistaan,
96: 8
mutta totisesti, tie johtaa hänet jälleen Herransa luo.


Me luulemme, että omalla työllämme ja taidollamme olemme saavuttaneet kaiken... mutta se oli Jumala joka sen mahdollisti! Erityisesti Ramadanin lähestyessä meillä on erityinen tilaisuus harjoitella kiitollisuutta Jumalalle, oppia ymmärtämään, miten paljon olemmekaan Jumalalta saaneet
Myös Paratiisipaikan tulemme saamaan Jumalan myötämielisyyden ansiosta

8

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jumalapalkitsee

      Uskovaiselle tärkeää on olla kiitollinen Jumalalle kaikesta hyvästä, mitä on saanut, ja myös kanssaihmisille hyvästä, kun he tekevät jotain meidän hyväksemme. Ilmaistessamme kiitollisuutta ihmisille heidän suomasta arjen huomionosoituksista ja palveluksista, ilmaisemme kiitollisuutta Jumalalle. Kun näemme kaiken hyvän, mitä meillä on, emmekä vaadi kaikkea heti nyt tässä, vahvistamme rakkautta Jumalaan ja olemme myös itse auttavaisempia muita kohtaan.

      • Anonyymi

        Usein sanotaan, että islamissa päästään Paratiisiin teoilla. Se ei ole ihan niin, vaan Jumalan suosiosta, Jumalan armosta,.


      • Anonyymi

        niin kuin kaikki tässä elämässäkin. Me voimme luulla, että minulla on kaikki tämä perhe, raha, ura, koska olen niin erityinen... mutta jossain voi olla joku sinua pätevämpi, mutta hänellä ei ollut vain samoja mahdollisuuksia, koska Jumala ei niitä antanut, mutta Jumala antaa hänelle Paratiisissa kaiken, mitä hänellä ei ollut tässä elämässä


    • 1233d1123f

      Jeesuksen vastainen moderointi poisti inhottavasti minun näkökantani joka pohjautuu pelkästään raamatun sanaan, että vastaanottamatta jeesusta jumalan poikana ei ole paratiisi paikkaa luvassa.

      • Jeesuksen (rauha hänelle) asema on tuttu asia meille Suomen muslimeille. Osa meistä on jopa aiemmin ollut kristittyjä.
        En lukenut moderoituja viestejä, mutta joka tapauksessa tuntuu hyökkäävältä ja päällekäyvältä tulla tähän ketjuun Raamatun sanaa levittämään, kun se ei ole mitenkään tämän ketjun aihe - tuo tuntuisi jopa luotaantyöntävältä kristinuskoa kohtaan, ellen olisi tietoinen siitä, että yleisesti ottaen kristityt eivät pidä tuollaista hyvänä käytöksenä.

        Tämä on islam-palsta, jossa muslimi avasi keskustelun kiitollisuudesta Jumalalle - aloitusviestissä ei mitenkään kysytty kristittyjen mielipidettä muslimien mahdollisuudesta Paratiisi-paikkaan. Jos haluat kertoa omasta uskostasi antamatta itsestäsi aggressiivista kuvaa, suosittelen, että avaat oman ketjun, jossa kerrot rauhallisesti asiasi.


      • Anonyymi

        Kun ollaan ja eletään Suomessa niin täytyy teidän kuunnella ja kestää paikallisen käntaväestön mielipiteitä. Miten kävisi päinvastaisessa tapauksessa?


    • Anonyymi

      Totisesti tekee ihminen syntiä, sanoo ayah 96.9... mutta totisesti Allah antaa anteeksi niille, jotka Allahin puoleen kääntyvät ja vain yksin Allah ottaa herrakseen!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minua odottaa

      Joku todella ihana nainen jossain tulevaisuudessa. Siihen uskon ja luotan. 🤗❤️✨
      Sinkut
      219
      4177
    2. Miten toivoisit

      Teidän välien olevan tällä hetkellä? Tässä tilanteessa?
      Ikävä
      121
      4026
    3. Keksitkö keinon

      Miten voin nähdä ihastusta joka ei myönnä tunteitaan.
      Ikävä
      48
      3642
    4. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      67
      3029
    5. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      200
      2751
    6. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2528
    7. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2528
    8. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2406
    9. T- miehelle....

      Kuka sua rakastaa? Kertoi rakastavansa....
      Suhteet
      41
      2299
    10. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2245
    Aihe