MISSÄ SUOMESSA ON IMISOIKEUDET

NÄHTY90LUVULTAASTI

EI PITKÄÄN AIKAAN EDUSKUNTAKAAN OLE NOUDATTANUT IMISOIKEUKSIA AIANKAAN TASVERTAISESTI VAIKKA MEILLÄ LEIPÄJONOT KASVAA JA NUORIA EI TYÖ KIINNOSTA SILLOIN OTETAAN SAIRAILTA JA VANHUKSILTA VAIKKA KOKO IKÄMME OLEMME VEROJA MAKSANEET NIIN AINA MEILTÄ LEIKATAAN, SYYTKIN ON SELVÄ ME EMME VOI MENNÄ LAKKOON EMMEKÄ MUUTENKAAN VOI PUOLUSTUTUA TÄTÄ APINALAUMAA VASTAAN.

1

216

Vastaukset

 • No pitäähän sitä jostain kaivella rahat julkisen puolen rahabaroneille ja Yritystuki miljardeihin menestyjien sijoitusten arvon nostoon. No tietysti köyhän kukkarosta se on otettava. Muutenhan business-tutut briteistä ja saksanmaalta naureskelisivat, jos ei ryvettäisi valtion lahjoittelemissa rahoissa, kun osaaavat siellä maailmalla liikevainullaan tehdä rahansa kykyjensä ohella, toisin kuin nämä etevät Suomen valtioavusteiset Huippu menestyjä-epelit osaamisineen. Kaiken maailman valtuustojen edustajien sukulaiset tekevät kykyjensä mukaan, niin onhan se osaamattoman tapa hoitaa liikeyrityksiä paikattava jostain. Röyh!!

  --- Töölön porvari kuittaa---

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  200
  4295
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  30
  1543
 3. Tulipolttaaa...

  Liehuletti poltti viimeyönä parakkinsa,eikö pitäisi viiä suletulle.
  Haapavesi
  28
  511
 4. Autogallup

  Millainen on kaivattusi auto. Väri ja merkki?
  Ikävä
  69
  471