Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Sellanen pikku juttu paljastunu.

Kdjelfösmdjzk

https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/poliisi-vangitsi-kuusi-ulvilan-cannonball-mcn-jasenta-epailtyna-huumausainerikoksista-ja-rahanpesusta-takavarikkoon-jai-kasiaseita-huumeita-kateista-rahaa-yli-70-000-euroa-ja-arvokoruja-200869795/

Vähän suuremmasta jutusta kyse!

102

8483

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HahahahahKiinniJäivät
    • mopotpieniongelma

      pikkurahoja verrattuna siihen mitä talvivaaran mulgkero vei mukanaan oliko jotain 22 miljoonaa eikä joudu edes vastuuseen siitä että tuhosi kansallisomaisuutta.

      • oletitsepellepoju

        brasiliassakin huumeilla pelaaminen on jo laillista, ympäristön tuhoaminen sen sijaan ei.


      • Phyyyi

        Hienoo kun lapsestasi tai muusta läheisestäsi tulee joskus narkkari. Ai että kun tulisi hyvä mieli!


    • Malmö

      Kukas tuon kiinteistön omistaa?

    • Kkbjnkkln

      Kertokaas prosenttipojjaat yks asia mitä en hjymmärrä. Miks te ootte porukalla olevinaan niin kovia jannuja, mut yksinään ette ees liivejä uskalla pukea päälle?

      • Kaasmarkunmake

        Ne o vähä ku muurahaisia. Yhen listii tosta vaa mut ku niitä on tarpeeks ne voi jopa pärjätäkki. Huono puoli tosa on se, et yksin ei parane liikkuu missään......eihän ne liikukkaa, ainakaa tunnukset päällä.


    • Karhunpesäajattelija

      Kyl muute ärsyttää tommose paskakasat mitkä olevinaa elää yhteiskunna ulkopuolel, mut nostaa tukia samal ku tekee rikollist hommaa. Ei makset mittää yhteiskunnal, mut tukia nostetaa ja muut maksaa loiste elämä.

    • Piupiupiupiu

      Vedä tatska ottaan ja oo kova jätkä! Tai oot h......n tyhmä.....

    • Kbnkjbkjkjbk

      Lapset varmaan ylpeitä kun iskä istuu linnassa huumeista. Vau, kun on hieno iskä!

    • Kolv

      Myikö ne lapsillekkin huumeita? Muutaman kerran näin kun oli koulun edessä ja ihmettelin et mitä ne tossa tekee. Huh huh!

    • Mcfinland

      Nää jannut tekee omia sääntöjä mitä itse ei noudata. Pahempia kun poliitikot. Älä pane kaverin muijaa tai exää, noup. Älä varasta kaverilta, noup. Älä käytä suonen sisäisiä huumeita, noup. Älä lyö naista, noup. Älä syötä koiranpaskaa muijallesi, noup. Älä pane alaikäisiä, noup. Tossa vain pieni osa säännöistä mitä on ja mitä itse harrastavat. Hoh hoijakkaa......Lisäksi suomen lippu liiveisssä vaikka suurin osa ei edes ole kyennyt inttiä käymään.

      • Cmc32

        ”Mitä itse harrastavat”? En tiedä miksi ja mistä väitteesi kumpuaa, mutta etenkin midwestin kohdalla täyttä puppua ja mustamaalaamista. Kyseisestä chapteristahan tässä on kyse, ei koko kerhosta.


    • Hämmentävää

      Kiva lukee näitä kommenttei täällä, jokases toistuu aina se sama mantra. Porukka jotka ei tunne yhtään mc-keholaista, melttoaa täällä niistä sitä samaa ennakkoluuloa mikä kaikilla on. Ja mikä ihmeen juttu toi on et yksin ei uskalleta pukee liivejä? Ainakin jokanen midwestin äijistä käyttää liivejä vaikka ne ajaiskin yksin.

      • mukavaasakkia

        Ennakkoluuloja vai,,,? Ai niin, jokainen on tehnyt rikokset yksilönä...samaa mantraa kuulee aina. Oikeasti se on vain kiva harrastus, jossa tehdään ykdessä pyöriä ja eletään lakien mukaan. Yksilönä tehdään törkeät rikokset, muuten ollaan mukavia ja kerholla ei ole mitään tekemistä niiden kanssa....hahaaa.
        Jos mun kaveri saa turpaan reilussa tappelussa, ei sitä pidä porukalla kostaa, varsinkaan, jos kuonoon saanut on ollut aloitteen tekijä. Mies hoitaa asiansa yksin ja ilman kaverien selkänojaa.....Ja ilman kättä pidempää,,jos on miestä.


      • Pyörähommia

        Ahhahhaah! Että ennakkoluuloja kyseistä kerhoa kohtaan. Puolet chapterista istuu tällä hetkellä törkeistä huumerikoksista tutkarissa ja koko porukka on ollu touhussa mukana.


    • Avaasilmät

      Yrittäkää nyt kaikki tajuta, et huumekauppa perustuu kysyntään ihan niinkuin mikä tahansa muukin liiketoiminta. Ei esimerkiks nää midwestin äijät oo kenestäkään varmastikkaan vartavasten nistiä tehnyt eikä pakottanut ostamaan huumeita niiltä. VARSINKIN kun suurin osa on myyty netissä, jossa ne ei ole ikinä edes ostajaa kohdanneet. Ne vaan käyttää tilaisuuden hyväksi, niinkuin sekin, joka tulee/on jo tullut näiden tilalle. Huumeille on kysyntää AINA.

      • Huihaihesuli

        Ihmiskauppa ja palkkamurhat perustuu kanssa kysyntään. Hu.....e on aina kysyntää ja palkkamurhille, on hyvää bisnestä, tajutkaa jo! Kaikki laiton toiminta on hyvää bisnestä ja aina on kysyntää. Jotkut vaan käyttää tilaisuuden tehdä massia. Jätebisnes on hyvää bisnestä ainakin Italiassa. Kysyntää on kun asbestit kaivetaan naapuritontille, hyvää bisnestä, tajutkaa jo! Ne vaan käyttää tilaisuuden hyväksi! Kellekään ei vahinkoa tehdä, se on vaan hyvää bisnestä! Tajutkaa jo!


      • Juup

        Ala-astelaisille nappia jaettu ja jokuset koittaa pestä pulmusiksi...


      • Porinkarhu

        Mistä tiedät et on ala-astelaisille antanut huumeita? Ei varmasti ole.


      • Juup kirjoitti:

        Ala-astelaisille nappia jaettu ja jokuset koittaa pestä pulmusiksi...

        Aika rankka väite. Tämä vaatii jo todisteita kun tällaisia huutelee.


    • kelläkeulii

      Palkkamurhia nyt vaan ei haluta ihan yhtä paljon ostaa kuin huumeita. Pelkästään netissä on toista sataa ilmoitusta huumeiden ostohalukuudesta Porin alueella, kun vaikka palkkamurhista ei yhtään.

      • efvwerveverv

        Samoin lapsipornon levittäminen perustuu kysyntään, sekä viinan ja tupakan laiton myyminen, sekä paritus väkipakolla....joo kun kysyntää mon niin kaikkea saa tehdä. Naurettavaa edes vitsillä sanoa tuollaista.
        Joka huumekauppiaalle pitäisi antaa pitkä pakkotyötuomio Siperiassa.


      • Mysteerio

        Mutta kutka rahoitti koko kuvion, selvittäkääpä se!


      • Pirunisti

        Aika usein huumeet ostetaan velaksi kaman välittäjältä. Onhan niitä tapauksia paljon, kun esim joku on käynyt Virossa ostamassa vaikka kilon piriä velaksi ja jäänyt tullissa kiinni. Niitä velkoja sitten makselee kalliilla korolla loppu ikänsä. Eli ostat kilon vaikka piriä velaksi, myyt sen Suomessa hyvällä voitolla ja maksat velan pois. Noin se aika usein menee.


      • Narcissos

        Ei tämmösiä määriä hankita velaksi tai ostella sossun rahoilla eikä noilla syrjäytyneillä jengispedeillä muutakaan rahaa ole. Joku massimies rahoittaa, se on saletti.


      • Mchuulabuula

        Kuka massimies muka on niin tyhmä et alkaa tekeen bisnestä liivispedejen kanssa? Niillähän lukee selässä isoilla kirjaimilla, et olen rikollinen ja syrjäytynyt reppana, poliisit seuratkaa mun touhuja. Noi tollot jää järjestäen kiinni rötöksistään, varsinaisia älypäitä.


    • Huutonaurua

      Mistä nää "faktat" tulee. Kirjoittakaa lisää että saan nauraa.

      • McLahti

        Eipä paljo älynlahjoja vaadi et tietää miten hommat on menny. Cannonball kerhona on kuollu ja kuopattu aika päiviä sit. Kun Jartsa kuoli ja kaikki muut kovat alkuperäisjäsenet joko kuoli tai erosi, mitä jäi jäljelle? Joku naamatatuoitu kääpiö kuka kuuntelee räppiä ja pysty kusettamaan koko sakkia. Mitä kertoo jäljelle jääneistä? Ihan s......n tyhmää porukkaa. Mitä tulee ulvilan chapteriin, joku 30v kakara johtaa kyseistä pelleryhmää ja myy huumeita netissä kuvitellen ettei jää kiinni. Huoh, voiks joku oikeesti olla noin tyhmä porukka? Näköjään voi......,


      • Huutonaurua
        McLahti kirjoitti:

        Eipä paljo älynlahjoja vaadi et tietää miten hommat on menny. Cannonball kerhona on kuollu ja kuopattu aika päiviä sit. Kun Jartsa kuoli ja kaikki muut kovat alkuperäisjäsenet joko kuoli tai erosi, mitä jäi jäljelle? Joku naamatatuoitu kääpiö kuka kuuntelee räppiä ja pysty kusettamaan koko sakkia. Mitä kertoo jäljelle jääneistä? Ihan s......n tyhmää porukkaa. Mitä tulee ulvilan chapteriin, joku 30v kakara johtaa kyseistä pelleryhmää ja myy huumeita netissä kuvitellen ettei jää kiinni. Huoh, voiks joku oikeesti olla noin tyhmä porukka? Näköjään voi......,

        No sulla kun on noita älynlahjoja niin helvetisti niin varmasti tiedät mitä tarkoitin noilla faktoilla ja tiedät varmasti senkin että noi yllä olevat tarinat on 98% jonkun finninaamaisen nörtin itse keksimää paskaa


    • Bloodrystynen

      Laittakaa nimiä tänne niin tietää mihin menee käymään. Huom. Kotiosoitteet pitää saada, ei mitään nössöjen tallin osoitetta! No, kai ne tuomion jälkeen on lehdissä:)

      • Hohhoijaa

        Niin eli siis kun ukkelit on kiinni, ni mennään perheiden ovien taakse 👍 Kova äijä


      • Hknkbfddf

        Niin kun tullaan kymmenen vastaan yks, on kovia äijiä? Tai ollaan tallilla paskat housussa kimpassa odottamassa yhtä ukkoa, on kovia äijiä? Jep jep☠️


    • Menkäänyvittuu

      Kaikki suomi24gangsterit juoksis karkuun ku näkis sen 30v pennun ketä tääl kovasti haukutaan 😎 hahhah, ootte te kyllä!

      • Mc666

        Vitsinkö pukkasit vai ihan tosissaan? Vakis se rimpula onkin sun isobroidi/boyfrendi, se ei tod. ole ns kova äijä. Usko pois😎


    • tietäjä

      mistä ihmiset löytää aikaa satujen kertomiseen? kukaan ei täällä ei tunnu tietävän asioista yhtään mitään paria kommentoijaa lukuun ottamatta... mistä lähin koko perhe on narkkareita jos yksi henkilö jotain tekee? lapsellista sepittää tarinoita mistä ei mitään tiedä! voin vähän selventää:
      ensinnäkin lapsille (alle 18v) ei ole koskaan myyty/annettu mitään, eikä se tee naisesta horoa jos isäntä kuuluu kerhoon tai tekee rikoksia. tämän kaiken paskanjauhamisen voisi lopettaa koska kaikki selviää kumminkin kun oikeudessa on käyty ja kumminkin väärin tehneitä rangaistaan varmasti melko rankalla kädellä joten mitä te täällä melttootte ja levitätte kaikkea legendaa asioista mistä ei kukaan tiedä mitään! lisäksi medialla ym on aika paksua värikynää sillä asiathan eivät liity mitenkään kerhoon... kerho ei ole osallisena mitenkään, syytetyissä henkilöissä toki on kerhoon kuuluvia mutta myös siviilejä, kerho on vain harrastus ja tekeväthän siviilitkin samaa ilman kerhoa. asiasta saadaan vain suositumpi tarina kun sekaan liitetään kerho ja kerhohan on melko iso joten miten voi koko kerhoa syyttää jos muutama kerhoon kuuluva tekee rikoksia? voit olla kerhossa tai missä vain marttakerhossa ja saada kavereiden kesken idean johonkin vastaavaan! jos haluatte saada vähän selkoa että millaista porukkaa tämä on niin menkää käymään vaikka kahvilla kerholla koska sielähän on ns avoimet ovet mutta varoitan saatatte yllättyä että ovatkin ihan normaaleja jopa mukavia ihmisiä jotka käyvät töissä ja harrastavat yhdessä moottoripyöriä! toki ymmärrän että ihmisillä on ennakkoluuloja ja pelkoja mutta ne kannattaa unohtaa koska jos olet mukava tai edes siedettävä he vasataavat samalla tavalla ja toki jos olet täysin perse heitä kohtaan niin hekin ovat elleivät jätä ihan huomiotta ihan niinkuin muissakin paikoissa! esim jos naapurisi on perse niin tuskin sinäkään hälle enkeli ole ja kerhohan on turvallisempi paikka kuin esim baari! jätät lompakkosi johonkin se säilyy samassa paikassa vaikka kokoyön ellei sitä laiteta johonkin jemmaan odottelemaan kyselyitä että onko näkynyt, myös huonosti käyttäytyvät ihmiset saavat lähitöpassit jotta kaikilla olisi hyvä ja rento olla ilman stressiä että joku varastaisi sinulta jotain tai tekisi sinulle jotain

      eikai mulla muuta vihaajat vihaa jne mutta näin asiat on ja varmasti jäi jotain sanomatta mutta eikai se niin vakavaa ole

      otan mielelläni mielipiteitä ja kommentteja vastaan koska kaikesta voidaan aina keskustella

      • Kokkonok

        Taidat kuulua kerhoon tai lähipiiriin kun on melkoinen lukihäiriö. Isot kirjaimet ja välimerkit puuttuu. Miten luokittelisit ryhmittymän, mistä koko porukka on syytteessä rikoksista ja puolet kiinni otettuna? Moottoripyöräkerhoksi, missä harrastetaan moottoripyöräilyä vai ryhmittymäksi, missä harrastetaan rikoksia muiden bikereiden maine pilaten? Sun periaatteella natsit ei ollut natseja, vaan yksilöinä tappoivat juutalaisia ja Hitler oli viaton taiteilija.


      • tietäjä

        joo tiedän että äidinkieli ei ole vahvin alani mutta kiva kun huomasit sen... oliko muuta? :)
        ps. tiedän vain faktat


      • Suzukaaaaas

        Tai luulet tietäväsi mitä ukkosi kertoo. Kaikki nyt ei välttämättä ole totta mitä ukkosi suustansa päästää. Oletko kuullut mm ikinä tallihoroista? Niitä ne sielä tallilla polkee, myös sun ukkosi, usko pois. Ne on yhteistä tavaraa mihin ne paineet purkaa........Myös kimppapanot on yleistä touhua. Älä nyt usko mitä ukkosi kertoo sen yhdenmiehen toiminimensä ja hiacen kera, raha tulee ihan muualta ja se väsymys, kun ei jaksakaan p...a sua.


      • tietäjä

        pieni korjaus tarinaasi.. minulla ei ole ukkoa ellen ole tietämättäni homo :DDD ja uskomatonta legendaa heität... huhhuh on jutut! mistä satukirjasta tollasta oot löytänyt?


      • Tietoja

        Luuleeko joku täällä tosissaan että mc-kerhot on ainoita paikkoja joissa käy myös kevytkenkäsiä naisia? Tää eka kommentti kertoo aika paljon siitä mitä se todellisuudessa on. Mut täähän on viiminen palsta mihin tollasii kannattaa kirjottaa, tämä kun on tarkoitettu vain ja ainoastaan vittuiluun ja provoomiseen 😁


      • Horkkaahorkkaa

        Kun netin kautta myydään huumeita, niin miten voidaan olla näin varmoja ostajan täysi-ikäisyydestä? Kysyikö kaikilta ihan paperit? Vittu mitä aaseja. Kunnon horkkakaarti. Narahtais vaan loputkin pellet. Kyllä porin idioottipoliisitkin ne vielä tulee löytämään.


      • Hyväpori
        Kokkonok kirjoitti:

        Taidat kuulua kerhoon tai lähipiiriin kun on melkoinen lukihäiriö. Isot kirjaimet ja välimerkit puuttuu. Miten luokittelisit ryhmittymän, mistä koko porukka on syytteessä rikoksista ja puolet kiinni otettuna? Moottoripyöräkerhoksi, missä harrastetaan moottoripyöräilyä vai ryhmittymäksi, missä harrastetaan rikoksia muiden bikereiden maine pilaten? Sun periaatteella natsit ei ollut natseja, vaan yksilöinä tappoivat juutalaisia ja Hitler oli viaton taiteilija.

        Ei ole koko porukka syytteessä. Tarkista faktas ennen kun lähdet huutelee.


      • Sonsofreality
        Suzukaaaaas kirjoitti:

        Tai luulet tietäväsi mitä ukkosi kertoo. Kaikki nyt ei välttämättä ole totta mitä ukkosi suustansa päästää. Oletko kuullut mm ikinä tallihoroista? Niitä ne sielä tallilla polkee, myös sun ukkosi, usko pois. Ne on yhteistä tavaraa mihin ne paineet purkaa........Myös kimppapanot on yleistä touhua. Älä nyt usko mitä ukkosi kertoo sen yhdenmiehen toiminimensä ja hiacen kera, raha tulee ihan muualta ja se väsymys, kun ei jaksakaan p...a sua.

        No nyt!😂 mitä elokuvaa sä elät?!😂


      • rgrgrhrheh

        "Siviilit".... Mitä tarkoitat? Tuolla kivassa kerhossa on jäsenenä enemmän siviilipalveluksen käyneitä, kuin 1000- ihmisen satunnaisotoksessa suomalaisia miehiä...
        Miksi kivaan kerhoon, jossa rassatataan pyöriä kuuluu niin paljon rikollistaustan omaavia kivoja mopoja harrastavia?? En sitten tiedä


      • Sinivalkoinenulvila

        Ei oo kyllä ees sivaria käynyt vaan vapautuksen saanu suurin osa kun nuppi ei kestä ees armeijaa. Suomen lippu kyllä liehuu liiveissä, heh. Varsinaisia isänmaan toivoja!


    • Leikinloppu

      Eihän tässä ole enää päätä eikä häntää ja aiheesta täysin karattu vain itselle tuntemattomien ihmisten tarpeettomaan ja tahalliseen loukkaamiseen. Jos kaikki keskittyisi siihen omaan pikku elämäänsä ja jättäis muut rauhaan. Nämä toistaa aina samaa kaavaa oli kerho mikä vain.

    • Oppistarallaa

      Onko nyt lähtenyt homma vähän sivuraiteille? Mun mielestä perheet vois jättää ulkopuolelle (ei minun käsittääkseni ole osallisia, vaikka en mistään mitään tiedä) ja keskittyä näihin syytettyihin jos johonkin. 23 syytettyä, josta 13 on kerholaisia ja käsittääkseni yksi nainen ja loput miehiä. Minkä tarvitsisi muuttua, että saataisiin nämä huumehommat vähenemään?

    • Ällöäsakkia

      Kertokaa mikä ero on nykyaikana mc-porukalla ja puliukkojen venkulajengillä? Toiset vaan yrittää peittää sen dokaamisen, huumeiden käytön ja sekoilun jonkun moottoripyöräilyn taakse ja laittaa vielä liivit päälle että kaikki tunnistaa syrjäytyneeksi reppanaksi. Puliukot nistivenkulat ei sentään noin tyhmiä ole, et mainostaa sitä tunnuksilla ja yritä selittää alkoholismia jollain muulla mitä on. Puliukot sentään nostaa tukiakin rinta rottingilla, mut noi %-pellet on yhteiskunnan ulkopuolella olevinaan ja nostaa sossusta rahaa samalla kun diilaa huumeita. Mitkään säännöt ei niitä olevinaan koske, mutta avustukset ja veromarkoilla kustannetut palvelut kyllä kelpaa! Viekää mm ne mukulalle yksityiskouluun, ettekä veromarkoin rahotettuihin kouluihin! Ne ei kuulu %-pelleille kuten ei mitkään sairaalapalvelut eikä tuet!

    • Huutonaurua

      Jatkakaa nyt ihmeessä. Haen popparit 😂😂
      Jumalauta mitä koomikoita tänne kirjoittelee.

      • Popparitmaistuu

        Mistäköhän ne esim maksaa harrikkansa jos työn teko ei maistu? Sossukorvauksillako?


    • Support

      Kellään ei oo munaa sanoo näistä äijistä mitään muualla ku täällä anonyymina! Cmc:n huumekuninkaat nauraa partaansa teitä vitun lampaita, kuten minäkin!

      • Hulluoot

        Mihinkäs perustat tuon faktan? Omaanko kokemukseen vai oletko sen peräti täältä lukenut? Vai onko kaveri kertonut? Enkä tietenkään laitan osoitettani tänne jakoon, oletko aivan hullu?


    • MC_

      Heh Heh"Cmc huumekuninkaat nauraa"... prätkähiiret..kyllä täällä nauraa ihan muut

      • Hnngh

        Niin varmaan! Midwest on satakunnan pelätyin jengi, ainoastaan täällä uskalletaan haukkua niitä!


    • Mc-----

      Huumekuninkaat ketkä jää kaikki kiinni, heh heh. Varsinaisia neropatteja ja kuninkaita! Huutonaurua!!

      • Eitarvihuutaa

        Vai jäikö kaikki kiinni.


      • Tääontotuus

        Jos koko chapteri on epäiltynä niin taisi jäädä kaikki pellet kiinni tosta pilipali-porukasta. Sitä en tiiä onko taustalla joku fiksumpi, kuka ei oo jääny kiinni ja kenellä ei taatusti ole pelleliivejä niskassa. Noi fiksummat ilman liivejä kulkevat rikollisethan on kautta aikain käyttäneet näitä liivipellejä hyväkseen, eikä ne edes itse sitä tajua. Kaikki p...a kaatuu spedejen niskaan ja fiksummat käärii massit ilman kiinnijäämispelkoa.


    • EinsTeinit

      Huhu kertoo, että kaman myynnin ohella nämä ulvilalaiset toppaliivi-ukkelit onnistuivat keksimään ikiliikkujan. Pitääkö paikkansa?

      • Forevermuuving

        Kyllä, antoivat porin narkkareille ennennäkemättömän putsia piriä viime keväänä, pyörivät hyrränä edelleen.


    • idiootit

      On se vaa niin hianoo ku tääl on toinen toistaan mahtavampia asiantuntijoita jotka näyttää tietävän just miten asiat on...NOT. aiettä tää on aika viihdyttävää.

      • Mckeppanapirihuora

        Eiköhän se kohtapuoliin selviä lehdistä et kuka teki mitä ja nimien kanssa kun tuomiot tulee. Sitä odotellessa.............😎


      • Kapa

        Niin. Ja mitä sitten?


    • Tytti-84

      No onks vähä noloo ku nimet tulee esille, ni tulee julki ketkä o elvistelly huumerahoil ja selittäny kui hyvin äijän bisnekset pyörii. En kehtais naamaani enää näyttää misää!

      • Noonksheivähänoloo

        No voi kamalaa, kylläpäs varmaan häpeävät kovasti 😂 Onneks sä tyttiraukka et joudu niin suuria syntejä ja merkkejä otsassasi kantamaan 😂😂 Huoh, keksikää nyt jo jotain uutta


    • Kortsu

      Vanhemmat ylpeitä lapsukaisten uravalinnasta! Hienoa sukulaisille selitellä että pojasta tuli huumediileri ja istuu linnassa ja miniä on kylän kovin pirih...a. Ei taida sukulaiset olla missään yhteyksissä tommosiin ongelmajätteisiin. Hyi olkoon mitä sakkia!

    • akkojendraamaa

      Missä ne paljastukset?

    • Hujplpppl

      Onko noin tyhmiä ihmisiä olemassakaan? Näköjään on. Myydään netissä huumeita, ostetaan käteisellä autoja, millä elvistellään ympäri kyliä ja kuvitellaan ettei poliisit kiinnostu, kun vielä on pelleliivit niskassa. Siis ei j.......a😂

      • Santander

        Onko noin tyhmiä ihmisiä olemassakaan? Uskoo kaiken mikä lehdessä lukee? Näköjään on.


    Ketjusta on poistettu 31 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe