JA NYT LÄHTEE SITTEN SUOMI NOUSUUN !

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201804112200871236_pi.shtml

"Eläkeläisten veropakolaisuus katkeamassa - hallitus päättää huomenna, esittääkö Suomi sopimuksen purkamista Portugalin kanssa
Keskiviikko 11.4.2018 klo 16.46
Portugali ja Suomi ovat pitkään sorvanneet maiden välistä verosopimusta, mutta Portugalin parlamentti on viipyillyt hyväksymisen kanssa."

Tällaista se sitten on kun pelkuri näpertelijät ovat vallassa, eläkeläisten kimppuun kyllä uskalletaan käydä, mutta suuryhtiöiden edessä ollaan polvillaan !
Miksi esimerkiksi Fortumin veropakolaisuutta ei pistetä aisoihin ?
Ja takavuosina jopa valtion omistama Finnair möi lentsikkanssa jonnekin helevetin Gibralttariin perustamalleen yhtiölle, ja liisasi ne sitten käyttöönsä, jos tuo ei ollut veronkiertoa niin mitä se oli? Asiasta ei kuitenkaan isommalti huudeltu, eikä ainakaan valtionvarainministeri perään huudellut!
Tämä sipilän ja orpo petterin johtama hallitus keskittyy vain kyykyttämään Suomen vähempiosaisia kansalaisia, ja onkin onnistunut siinä paremmin kuin hyvin !

Late Lapista. SSSS Ry! SSSS Ry!

35

993

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bwebvuiuew
      • Ja rahtihameen kantaja seisoo sitkeästi vartiopaikallaan !
        Joko sairautesi on diaknosoitu?


        Late Lapista. SSSS Ry!


      • on.sille.annettu
        Late_Lapista1 kirjoitti:

        Ja rahtihameen kantaja seisoo sitkeästi vartiopaikallaan !
        Joko sairautesi on diaknosoitu?


        Late Lapista. SSSS Ry!

        Varttihullulle mustalaisräksyttäjälle on diagnoosi annettu jo syntyessään: Turha hapenkuluttaja !


    • ottaisi.jos.saisi

      Hallitus ottaa sieltä mistä saa. Yrityksillä on valtava koneisto verojen suunnittelua varten. Jokainen pienikin porsaanreikä hyödynnetään aina. Ja jos porsaanreikää yritetään tukkia hyökkää yrityksen vieläkin massiivisempi lobbauskoneisto päättäjien kimppuun. Harva edes ymmärtää millaisia rahoja näissä järjestelmissä pyörii.

      • Niissä pyörii niin isot rahat, jotta sitä ei enään tiedä kukaan !

        Late Lapista. SSSS Ry!


      • kieh.kieh.kieh
        Late_Lapista1 kirjoitti:

        Niissä pyörii niin isot rahat, jotta sitä ei enään tiedä kukaan !

        Late Lapista. SSSS Ry!

        Puntako siellä pyörii.


    • oiuerwfäpgtrp

      Lobbarit istuu hallituksessa. Poliiisia (apupoliisia) palkataan lisää jotta kavaltajat saa työrauhan. Nämä yhteiskunnan tekijät nauttivat täyttä syyte suojaa vaikka kuinka kavaltavat kansalta. Uutisissa hallitusedusta ei kääntynyt edes vastaamaan toimitsijalla vaa harjoitteli valettaan uutislähetykseen. Poliisin ja oligruppien hallussa oleva oikeustoimi etää tuomion. Kerhoon kuulumattomia toimittajia uhkaillaan ja tavallinenkin tallaja pistetään kuriin seurannalla johon kansan huono-osaiset yllytetään rahalla ja kateudella.

    • Mitäs Fortumista? Sehän maksaa osinkoja ja valtio suurimpana omistajana saa hyvät tulot sitä kautta. Muilta piensijoittajilta saa sitten vielä osinkotulojen verotuksen kautta.

    • ei.vaan.ymmärrä

      Aloittaja taas raapustelee asioista mistä ei ymmärrä enempää kuin sika hopealusikasta.

      • luulisi.tietävän

        Aloittajalla on aldsheimerin tauti, mikä se sitten lieneekään, varmaan itse tietää paremmin.


      • mistäpä.se.tietää
        luulisi.tietävän kirjoitti:

        Aloittajalla on aldsheimerin tauti, mikä se sitten lieneekään, varmaan itse tietää paremmin.

        Juuri niin, se on oikein diaknosoitu, mitähän sekin sitten on.


    • jepulia

      Vaikeaksi menee aika monen ihmisen elämä jos ja kun verosopimusta ei ole. Portugalissa vaikuttavat, asuvat ja työskentelevät ovat sitten ilman kaksinkertaisen verotuksen poistamisen suojaa ja kaikki vaan siksi, että maassa talvehtii noin 300 pienehköllä eläkkeellä elevää eläkeläistä, jotka kaikki on nyt leimattu hyvätuloisiksi vuorineuvoksiksi.
      Hallitus koittaa tämän uutisoinnin varjolla saada ajatukset pois sieltä missä verorahaa ihan oikeasti pimitetään valtiolta tuhansia kertoja enemmän. Uutisissa aina mainintaan mm nämä kolme vuorineuvosta ja inohdetaan kertoa, että niin ei siellä enempää niitä ole koskaan ollutkaan... vaikka hekään eivät oikeasti taida enää edes olla Portugalissa.

      Kohta menee terveydenhuollon miljardit yksityisille lääkärifirmoille ja tulot siirretään veroparatiiseihin. Turhia sopeutumiseläkkeitä maksetaan ja pidetään huoli siitä että isot yritykset saavat hoidella huijauksiaan, mutta kansa saadaan tyytyväiseksi kun saadaan lprkeintaan 3 miljoonaa euroa verotuloa vuosittain näiltä eläkeläisiltä, joista sitten suurin osa tulee kuluttamaan Suomessa enemmän toimeetulo ja asumistukia, kuin mitä on saanut vuosittain veroistaan säästettyä.

      • hjdgjh

        Isopalkaisia veropakolaisia siellä enimmäkseen on. Epäkelpoja ex-johtajia jne. Eläkkeetkin on kymmenkertaisia siitä mitä esim. Ruotsiin maksetaan. Hyvä hanke.


      • jepulia

        Kyllä suurimman osan eläke on 1500-2500€ kuukaudessa ja 2500€ on jo aika iso.
        Keskiarvo laskennallisesti on kova, koska siinä on käytetty mukana juuri niitä kolmen henkilön tavallista suurempaa kuukausieläkkettä. On siellä myös sellaisia entisiä johtajia, joilla on isot eläkkeet, mutta ovat viettäneet talvensa siellä jo 10-20 vuotta ja eivät ole siksi verovapaina asukkaina. Ei nyt eivät ennen, eivätkä tulevaisuudessakaan. Sen edellytys kun oli että ei ole asunut maassa viimeisen 5 vuodena aikana...

        Nyt kaikki Portugalissa eläkkeellä talvet tai läpi vuoden elävät on leimattu huonoiksi ihmisiksi.
        Periaatteessa pitäisi kantaa taskussa mukanaan verotodistus siitä että joka vuosi menee verot Suomeen niin saa kysyjältä menetetyn maineen takaisin.
        Kannattaa muista myös se, että kaikki ne jotka ovat kuka missäkin maassa edullisemman verotuksen nauttijana, ovat siellä kansainvälisten sopimusten mahdollistamana ja se on kaikille niin halutessaan oikein tehdä.

        Lakeja rikotaan kun huijataan rahaa, väärentämällä tai vääristämällä asioita. Ulkomaille muutettaessa kaikki tieto toimitetaan verotukseen, molempiin maihin ja ollaan sen jälkeen
        kaikkien avustusten ja tukien ulkopuolella. Niin ja kun joku kohta kirjoittaa että Suomi maksaa sairaanhoitokulut... ei maksa. Ulkomaille muuttava tuskin on niin hullu että jättää ottamatta yksityisen sairaskuluvakuutuksen ja jos onkin jättänyt sen ottamatta, niin yksityisellä lääkäriasemalla käynti on paljon edullisempaa kuin Suomessa.
        Kunnallinen sairaanhoitokin uudessa maassa hoitaa potilaansa, ilman että siitä lähetetään laskuja Suomeen, sillä toiseen maahan muuttanut saa muuttonsa myötä oikeuden käyttää uuden kotimaansa terveyspalveluita


      • Surkeaakatsetavaa
        hjdgjh kirjoitti:

        Isopalkaisia veropakolaisia siellä enimmäkseen on. Epäkelpoja ex-johtajia jne. Eläkkeetkin on kymmenkertaisia siitä mitä esim. Ruotsiin maksetaan. Hyvä hanke.

        Aivan oikein!!!! Ja nämä ovat kaapanneet Algarven suomi seuran. Potkikaa ihmeessä roistot pois sieltä. Jos tietoja näiden henkilöiden rötöksistä ja veronkierrosta joku haluaa niin voin jakaa.


    • kjgkljg

      Tuota veronkiertäjä- maanpetturisakkia kuuluukin verottaa ihan rankimman mukaan.
      Sipilä & Orpo & Siniset uskaltaa puuttua mätäpaiseeseen johon vasemmisto ei kajoaisi millään. Hienoa heiltä tämäkin.

    • hkhjkhifk

      No, Espanja voi pitää sopimuksen ratifioimatta vielä vuosia, sillä siihen suuntaan ei Suomen kokoomuksen, keskustan ja sinisten johtajat uskalla alkaa tökkimään. Siellä asuukin sitten liki kymmenen tuhatta osittain tai kokonaan verovapaata eläkettä nauttivaa Suomalaista.

      Suomessakin asuu tavallaan verovapaasti satoja tuhansia työssäkäyviä, jotka asuvat parisuhteessa ja avoliitossa saman katon alla, vaikka papereiden mukaan perhe onkin
      yksinhuoltaja/yksineläjä ja oikeutettu yleensä koko vuokran kattavaan asumistukeen,
      toimeentulotukeen yms yms.

      Kyllä se on niin että jokainen ottaa sen pois valtiolta minkä miten vaan pystyy, oli se sitten
      asioista päättävä poliitikko, työssäkäyvä, eläkeläinen, yrittäjä tai kuka vaan.

      Naurettavalta tuntuu tuo Portugalin verosopimuksen kanssa pelleily.
      Tasapuolisuuden vuoksi pitäisi koittaa saada aikaiseksi keskustelua ja lehtikirjoittelua siitä, kuinka niissä kelan ja sossun tuissa huijataan, samoin yritysten kirjanpidoissa tavaranhankintojen, puhelinkulujen, tietokoneiden, polttoaineiden hankinnan osalla, kun tankataan omat autot ja ostellaan puhelimet koko perheelle firman kuluina ja vähennetään summat täysimääräisenä verotuksessa.

      • Onkohan muuten Floridassa asuvia veropakolaisia Suomen hallitus uhkaillut ja jahdannut!

        Late Lapista. SSSS Ry!


      • Hkhjkhifk

        Ei tietenkään. Siellä on ne erään pallilta pudonneen poliitikon iskän tutut, joilla on osuuksia ja omistuksia kaiken maailman veroparatiisibisneksissä. Sieltä sanellaan neuvoja ja käskyjä siihen miten Suomen politiikkaa hoidetaan ja miten järjestetään keinoja että omistukset ja osuudet eivät paljastuisi. Kun siitä alettiin uutisoimaan, nostettiin äkkiä puheenaiheeksi pari sataa Portugalissa asuvaa pieni-keskituloista eläkeläistä, jotka kaikki ylennettiin uutisoinneissa yritysjohtajiksi ja vuorineuvoksiksi (vaikka niitä oli sinne menossa tai meni vain 3). Politiikan taustalla pyörii isoja piirejä ja yhdistyksiä, joissa ajetaan omaa etua ja suuria voittoja. Jos haluaa pysyä politiikassa mukana ja menestyä, pitää tehdä juuri niinkuin sanellaan, muutoin putoaa pois. Nyt ajetaan sotea, joka on taas vain yksi keino saada Valtion ja kuntien kustantamat sairaanhoitomaksut kätevästi verottajan ulottumattomiin, yksityisten lääkärikeskusten omistamien yhtiöiden Bahama tileille. Saa ne poliitikot niistä mukavia etuja itselleen ja lähipiirille kovapalkkaisia virkoja.


    • sonnat.kiertoon

      Sonnan kierrätys jatkuu.

      • Leivotko paskasta kakkujakin ?

        Late Lapista. SSSS Ry!


      • sonnat.kiertoon
        Late_Lapista1 kirjoitti:

        Leivotko paskasta kakkujakin ?

        Late Lapista. SSSS Ry!

        Turinointisi on täyttä sontaa ja sitä kierrätät. Kakuistasi en tiedä.


      • sonnat.kiertoon kirjoitti:

        Turinointisi on täyttä sontaa ja sitä kierrätät. Kakuistasi en tiedä.

        Orpo Petterikö siellä paskakakkujaan taikinoi?

        Late Lapista. SSSS Ry!


    • mediaani.1100.euroa

      Kuinkas nyt ei viitsitä keskiarvon lisäksi kertoa mediaania?

      1100€/kk lorvailukorvausten mediaani muuten, mutta Hesassa 1180€.
      MEDIAANI ! Tatkoittaen että puolet lypsää yli noiden summien.

      Erikseen sitten Mersu-Matut. Keräävät kymmeneltä paikkakunnalta tuet. Moni myös Ruotsin puolelta.

      • Matuilla on erikoisoikeudet kaikkeen! hyysäriakat pitävät siitä huolen!


        Late Lapista. SSSS Ry!


      • vai.maksumääräyksiä
        Late_Lapista1 kirjoitti:

        Matuilla on erikoisoikeudet kaikkeen! hyysäriakat pitävät siitä huolen!


        Late Lapista. SSSS Ry!

        Vieläkö sossusta saa puntia.



      • Kaskass
        Late_Lapista1 kirjoitti:

        https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005640165.html

        "Hallitus haluaa irtisanoa verosopimuksen Portugalin kanssa. Portugalissa asuvan Pekka Pystysen mukaan muutos ei hetkauttaisi vuorineuvoksia."

        Normi menoa sipilän hallitukselta !


        Late Lapista. SSSS Ry!

        0ikein hallitukselta taaskin. Hyvätuloisten veronkiertoahan tuo on. Niin lähteekin.
        Älä Late nolaa kaikkia Lappilaisia.


      • Kaskass kirjoitti:

        0ikein hallitukselta taaskin. Hyvätuloisten veronkiertoahan tuo on. Niin lähteekin.
        Älä Late nolaa kaikkia Lappilaisia.

        https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005640165.html

        Mites sinulla on tuon lukemisen ymmärtämisenlaita ?

        Late Lapista. SSSS Ry!


      • Pekankujeet
        Late_Lapista1 kirjoitti:

        https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005640165.html

        "Hallitus haluaa irtisanoa verosopimuksen Portugalin kanssa. Portugalissa asuvan Pekka Pystysen mukaan muutos ei hetkauttaisi vuorineuvoksia."

        Normi menoa sipilän hallitukselta !


        Late Lapista. SSSS Ry!

        On se niin ihmeellistä että Pystynen jaksaakin puolustella omaa verovapaata eläkettään kaikin mahdollisin, naurettavin ja epäloogisin väitteen ja mielipitein.... oma eläke kun voi mennä verolle! Petkuttaa rahaa portugalin suomalaisilta juristin palkkaamiseen.... eikä siinä kaikki, Algarven suomalaisia ryöstää lisäksi paikallinen suomi-seura. Muuten PP on siellä toimintaa koordinoimassa.

        Näyttää vahvasti siltä että Algarven Suomi-seuran nykyinen johto yrittää tehdä seurasta hyvätuloisten verovapauden puolustajan ja äänitorven.

        Äänestäkää uusi johto seuralle!


      • Mites meidän ulkomailta Suomeen palanneiden kohdalla? koska kaksoisverotuksemme poistetaan??

        Late Lapista. SSSS Ry!


      • Algarvenproletaatit
        Pekankujeet kirjoitti:

        On se niin ihmeellistä että Pystynen jaksaakin puolustella omaa verovapaata eläkettään kaikin mahdollisin, naurettavin ja epäloogisin väitteen ja mielipitein.... oma eläke kun voi mennä verolle! Petkuttaa rahaa portugalin suomalaisilta juristin palkkaamiseen.... eikä siinä kaikki, Algarven suomalaisia ryöstää lisäksi paikallinen suomi-seura. Muuten PP on siellä toimintaa koordinoimassa.

        Näyttää vahvasti siltä että Algarven Suomi-seuran nykyinen johto yrittää tehdä seurasta hyvätuloisten verovapauden puolustajan ja äänitorven.

        Äänestäkää uusi johto seuralle!

        Hyvä kommentti. Algarven suomalaiset yhtykää... ja yrittäkää ajatella ...älkää olko laumasieluja... olkaa kriittisiä... älkää maksako suomi-seuran kätyreille öky- korvauksia , joita paikallinen tekee murto-osalla hinnasta. Veroilmoitukset jne.


      • Virastokierros
        Late_Lapista1 kirjoitti:

        Mites meidän ulkomailta Suomeen palanneiden kohdalla? koska kaksoisverotuksemme poistetaan??

        Late Lapista. SSSS Ry!

        Sehän on sama aina kun muuttaa maasta toiseen tai takaisin kotimaahan. Haet vain tässä tapauksessa Suomen uudellen verotukselliseksi asuinpaikaksi. Edellyttää vakituista asuinpaikkaa ja normaaleja muuttoon liittyvien asioiden hoitamista maistraatin ja Kelan kautta. Sitten toimitat tiedon entisen asuinmaan viranomaisille, samoille tahoille missä asioit kyseiseen maahan muuttaessasi. Sitä kautta tietosi poistuvat entisen asuinmaan rekistereistä. Osoite, sosiaalitoimi ja verottaja.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1903
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1476
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      13
      1384
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe