Lännenmies toteutti sotaa lietsoneen uhonsa

Länsi valitsi itselle pidemmällä jänteellä hävinneen roolin, mutta poistui [1 ja poistuu Syyrian alueelta ainoalla jotenkin uskottavuutensa säilyttäneellä tavalla – rauhoittumassa jo olevan Syyrian raskaalla edelliseen nähden kaksikertaisella ohjusrynnäköllä [2 – kolmen lännenmiehen voimin.

Yhdysvallat, Englanti ja Ranska suorittivat vahvistaakseen lännenmiehen leiriä taistelussa itää vastaan – yhteishyökkäyksen. Kolmen taisteluryhmä hyökkäsi odotetusti ja sopivan laimeasti ollakseen ärsyttämättä liiaksi Venäjää, joka on ollut Syyriassa sen laillisen hallinnon kutsumana vastustamassa kapinallisterroristien osallisuutta sisällissotaan – jo vuodesta 2015.

[2 ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005641653.html -

Yhdysvallat aloitti jo vuonna 2013 salaisen CIA-operaation aseistamalla Syyrian kapinallisterroristeja [3 – edellisen US-presidentti Barack Obaman käskyllä, jonka presidentti Donald Trump päätti käskyllään kesällä 2017. USA aloitti massiiviset Syyrian pommitukset ilmasta, jo vuonna 2014 – ilman mitään kansainvälisen yhteisön lupaa ja mandaattia.


Lännenmies hävisi pelinsä ja myöhemmät vaikuttamismahdollisuutensa koko Syyrian alueelle

Mitään täyttä näyttöä ei ole Syyrian hallituksen osuudesta väitettyihin kemiallisten aseiden iskuihin Damaskoksen itäpuolella – Ghoutassa ja Doumassa. Väitteet kerrotaan olleen tekaistuja [4 ja todisteet kestämättömiä, jopa todistearvoltaan olemattomia.

Ehkä ”kemiallisten iskujen tapahtumavideot” tekaistiin provosoituna hätäännyttäessä US Trumpin ilmoituksesta, että US vetäytyy Syyriasta [5, paljolti, koska aloitteet ovat siirtyneet itse Syyrian lailliselle hallitukselle, Venäjälle ja Iranille ja yllättäen Turkille – Nato-valtiolle!

Mainitaan, että vasta nyt tänään 14.4. OPCW järjestö menee/meni paikan päälle selvittämään onko vai ei [6 – näitä kemiallisten aseiden käyttöä operoitu ja jos on – niin mahdollisesti kenen/ keiden toimesta.

[6 Ote: ” … YK:n kanssa toimivan kemiallisten aseiden kieltojärjestön OPCW:n on määrä aloittaa tänään tutkimukset Doumassa. Syyria on lupaillut asiantuntijoille pääsyä alueelle, jossa kerrotaan kuolleen kymmeniä kaasuiskussa viime viikonloppuna … ” ~ https://yle.fi/uutiset/3-10160155 -


Lännenmiehen hyökkäävälle taisteluiskulle on vain yksi todellinen syy

US ei voinut aloittaa hyökkäystä enää yksin – se tarvitsi vahviketta ”liittolaisilta” - Englannilta ja Ranskalta, joiden vaikutehistoria ulottuu jo 100 vuoden taakse – väärin piirretyin rajoin - koko muun muassa Syyrian alueelle – Sykes&Picot sopimuksella [7, joka aikanaan salattiin, eikä siinä kyselty mitään alueen asukkaita ja väestöryhmiltä.


Kolmikko päätti näin roolinsa Syyrian konfliktin osalta

Aloite on siirtynyt näin Venäjän johtamalla - ”itäiselle koalitiolle”, jossa yllättäen natovaltio Turkki on mukana. Nythän Syyriaa kohtaa jo rauhoittumisen aalto, sillä Ghoutan myötä kapinallisterroristien ote on kirvonnut/kirpoamassa ja heidän siirrot Idlibin maakuntaan ovat alkaneet –

… ehkä Idlibiin on syntymässä ”elinkelvoton” uusi prototyyppivaltio, jossa ääri-islamistit voivat harjoittaa eloaan tapojensa mukaisesti. Samaan rauhanprosessiin tulee liittymään kurdien ratkaisematon ongelma jo tuolta Sykes&Picot sopimuksen ajoilta. Kurdit tullevat saamaan oman ”prototyyppivaltion” - Kurdistanian [8 – itäisen koalition määrittämänä?


Käyttikö Venäjä omia moderneja S-400 ohjustentorjuntavälineistöä? [9.

Isku oli sopivasti rajoitettu, ettei Venäjän olisi tarvinnut käyttää ohjuspuolustustaan. Tässä kohtaa vastakkain olivat kahden maailman suurimman asekauppiaan intressit, sillä mikäli S-400 ohjustorjuntajärjestelmä [10 olisi käytetty (käytettiinkö – jää vielä tätä kirjoitettaessa nähtäväksi) – olisi se aikaansaanut mahdollisen kiusallisen tilanteen jommalle kummalle!

– on helppo arvioida, mikä isku olisi lännenmiehelle, jos olisi käynyt ilmi, että heidän ”älykkäät ohjukset” [trumppistinen ilmaus] olisi ammuttu alas, harhautettu tai tehty vaarattomiksi tai toisin päin, mikäli moderneiksi ja voittamattomiksi väitetyt S-400 torjuntajärjestelmät olisivat olleet tehottomia – ainakin Turkki peruuttaisi S-400 järjestelmän tilaukset – uutisointi on kertonut, että natovaltio turkki olisi haluamassa tätä venäläisten S-400 ohjustentorjuntajärjestelmää [?]

...
Lännenmies kokee jo käyvänsä vähintään informaatiosotaa idän jättiläisiä vastaan

Lännenmiehellä on myös amerikkalaisina meneillään kiusallinen ”rauhoittamisoperaatio” - kaukana idässä, jossa Kiina viitoittaa todellisuudessa tiekarttaa, jonka lopullisena päämääränä on rauhoittaa koko Korean niemimaa – poistattaa kaikki de facto toimimattomat ydinaseet kantolaitteineen ja kaikki kolmansien valtioiden taistelu- ja hyökkäysjoukot koko Korean niemimaalta.


Merkittävä – erittäin merkittävä tieto
[ … tässä viittaan voimakkaasti presidenttimme ilmaukseen hänen näkemyksestään hetkestä, jolloin hän lähtisi viemään Suomea kohti Natoa! [11 … ]

...
Jatkuu

20

918

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • muistinvirkistäjä

      Ilkka Luoma tietenkin sopivasti "unohtaa", että OPCW on vahvistanut Syyrian armeijan käyttäneen kemiallisia aseita jo kymmeniä kertoja.

    • [2]

      Yhdysvallat ei mitä ilmeisimmin kertonut hyökkäyksestään kohdetietoja Venäjälle, vastoin kuin vuosi sitten – sen sijaan EU-valtio Ranska kertoi – uutisoinnin mukaan. Tämä tieto on erityisen merkittävä, sillä tällä uutisoidulla informaatiolla EU-maa Ranska antoi viestin Kremlille – emme ole vihollisianne.

      US saattoi tehdä itselle kohtalokkaan valinnan ja näin vaikeutti mahdollisesti alkavia ”toukokuun neuvotteluja” [12 ---



      Suomalaisia eturivin poliitikkojen lausahduksia:

      Ulkoministeri Timo Soini - ” … Syyria käytti kemiallisia aseita … _… mukana Iran ja terroristiryhmiä – liittyy myös Israelin turvallisuus [!] [13 … ” … toisaalta: ”Osa on arvokalaa ja osa ei …”, lähetti Yle Ykkösaamussa 14.4. terveiset vanhemmilleen Tampereelle: Rakastan teitä!”

      Presidentti Sauli Niinistö - ” … rangaistusisku … ”


      Entä itse esitetty taisteluhyökkäyksen juurisyy?

      Lännenmies väittää Syyrian hallinnon käyttäneen kansalaisiaan vastaan kemiallisia aseita, jotka ovat kansainvälisin sopimuksin kielletty – aiemminhan esimerkiksi amerikkalaisten käyttämä Agent Orange [14 ei aikaansaanut mitään toimia kansainvälisen yhteisön taholta – Vietnamin sodan ajoilta – uhrien määräksi arvioitiin tuolloin noin miljoona – siviiliä, eikä tämä ole fiktio – van fakta itse tapahtumana.

      [14 – viitelinkki ~ https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/usa-lla-eniten-kemiallisia-aseita-venajan-yhdysvaltain-suurlahettilas-varoittaa-seurauksista/6865152#gs.L5za=dg -
      [14 ~ https://en.wikipedia.org/wiki/Agent_Orange -

      US haki YK' n yleiskokoukselta hyökkäys- ja taistelulupaa Irakia vastaan vuonna 2003. Perusteiksi esitettiin myöhemmin valheiksi osoittautuneet väitteet Irakin yksinvaltias Saddam Husseinin kemialliset joukkotuhoaseet – niitä ei löytynyt, tai oikeastaan löytyi, mutta kiusallisena asiayhteytenä itse Yhdysvalloille.

      US ei saanut hyökkäys- ja taistelulupaa YK' lta - maailmanjärjestöltä, mutta George W. Bush presidenttinä määräsi hyökkäyksen – jonka jatko on jo historiaan kirjoitettu – ISIS-järjestön syntyhetkineen [15 sekä myöhemmin Englannin silloisen pääministeri Tony Blairin anteeksipyyntöineen [16 osallisuudestaan väärään sotaan – väärin esitiedoin.


      Entä itse juurisyy – nyt tehdylle lännenmiehen taisteluhyökkäykselle?

      Lännenmies vetäytyy Syyriasta, näin itse Trump ilmoitti kohdaltansa. Vetäytyminen on tappio pitkälle amerikkalaisille maailmanpoliisiroolille*. Nythän me elämme jo vuosisadalla, jota kaupallisesti ja vaikutusvallallisesti johtaa Kiina – maailman suurin talous ja tuotantokone.

      Amerikkalaiset julistelevat nyt ”kauppa- yms. sotia” jo kaikkialla maailmassa ja näin rapauttavat rooliaan, joka ylläpidetään nyt yhä enemmän sotilaallisella hyökkäysvoimalla, josta nyt näytettiin varoitus koko muulle maailmalle lännenmiehen iskukyvystä.

      [* ”Yle' n toimittaja Pirkko Pöntinen näyttää pitävän itsestään selvänä, että maailman sotinein valtio on maailmanpoliisi, vain yhdeltä arvomaailman kantilta. Onkohan Pöntinen huomannut, että lännenmiehiä on vain vajaat 20 prosenttia maailman väestöstä ja sitä, että elämme kaupallisesti Kiinan vuosisataa. Onko USA' n kaupallinen häviö korvattava sotilaallisella voimalla? ” ~ https://yle.fi/uutiset/3-10152635 - Ote: ” … Miksi Yhdysvallat ei enää voita sotia? Operaatioilla pitäisi olla selkeät poliittiset tavoitteet, huippuaseistus ei yksin riitä Yhdysvaltain viimeisin, menestyksekäs sota käytiin Kuwaitissa 1991, kun Yhdysvallat liittolaisineen ajoi Irakin joukot pois Kuwaitista. Tämän jälkeen usko huipputekniseen sodankäyntiin on tuottanut vain kalliita osavoittoja ja pitkittynyttä kärsimystä … ”


      Kun tarkastelee maailman sotahistoriaa – ei jää epäselvyyttä liipaisinherkistä valtioista [17. Lista: Afganistan 2001 - , Irak 2003 – (2011) - , Libya 2011, Syyria 2003 - , ei jää paljon epäselvyyttä juurisyistä ja todellisuudesta.


      Entä nyt?

      Syyriassa kapinallisterroristit ovat ehkä liki kaikin osin siirretty Idlibiin. Kurdit ovat ”vakiinnuttaneet” alueensa, ISIS on käytännössä Syyrian merkittäviltä alueilta eliminoitu.

      Turkki ei enää vaadi suoraan al-Assadin kaatamista, kuten muuten ei muun muassa Englantikaan. Tahtipuikko on nyt muilla kuin amerikkalaisilla – kornia oli se, että Sykes - Picot mestaroijat – Englanti ja Ranska – ehkä yrittivät nyt näin korjata valuvikoja, jotka synnyttivät noin sata vuotta sitten.

      Ja näin Idän ja lännen väliset - vähintäänkin informaatio- ja kauppasodat jatkuvat!



      Viitteet:
      [1

      [3
      [4

      [7 ~ https://www.britannica.com/event/Sykes-Picot-Agreement -

      • Anonyymi

        Linkkejä puuttuu!


    • tarkka-ampuja

      Perusteltua puhetta!
      Tähän ei lisättävää!
      Hyvä Ilkka!

    • missä.noita.kasvaa

      Luoman tämänkertaisesta aivopierusta päätellen trolleille maksetaan propagandoinnista venäläishuume Krokodilillä - sen verran sekopäistä kirjoitteluz taas.
      Luoman kannattaa printata aivopieru ja näyttää se mielenterveystoimistossa niin saa sopivat lääkkeet.

      • Itä-Ghouta

        Yhdysvaltain DoD väitti, ettei niiden ohjuksia pysäytetty ja,että ohjukset osuivat Syyrian kemiallisten aseiden tutkimuslaitokseen, jossa kemiallisia aseita varastoidaan, tavalla, joka estää näiden aineiden vapautumisen.
        Mikä apina opetti teille kemiaa.
        Luuletteko,että ihmisten äly ja ymmärrys ovat kaltaistenne luokkaa,että voitte valehdella heille,että,he uskovat kaikki Teidän valheenne.
        Terroripommituksenne Syyriaan epäonnistui ja nyt yritätätte epäloogisesti perustella väitettänne.
        Syyria näytti koko maailmalle, että kolme uskoteltua voimakkainta armeijaa maailmassa voidaan voittaa; viime yönä Syyria muutti nykyaikaista historiaa, mutta vielä tärkeämpää:eilen illalla Syyria näytti maailmalle, miksi Nato ei voinut puuttua Syyrian hallinnon kaatamiseen ja miksi se ei voi koskaan tehdä niin.
        Syyria on kansan ja voittoisan armeijan takaamana turvallinen ja Syyrian sotilas osoitti maailmalle, että kärsivällisyyttä ei pidä sekoittaa heikkouteen.


      • syyriansatuja
        Itä-Ghouta kirjoitti:

        Yhdysvaltain DoD väitti, ettei niiden ohjuksia pysäytetty ja,että ohjukset osuivat Syyrian kemiallisten aseiden tutkimuslaitokseen, jossa kemiallisia aseita varastoidaan, tavalla, joka estää näiden aineiden vapautumisen.
        Mikä apina opetti teille kemiaa.
        Luuletteko,että ihmisten äly ja ymmärrys ovat kaltaistenne luokkaa,että voitte valehdella heille,että,he uskovat kaikki Teidän valheenne.
        Terroripommituksenne Syyriaan epäonnistui ja nyt yritätätte epäloogisesti perustella väitettänne.
        Syyria näytti koko maailmalle, että kolme uskoteltua voimakkainta armeijaa maailmassa voidaan voittaa; viime yönä Syyria muutti nykyaikaista historiaa, mutta vielä tärkeämpää:eilen illalla Syyria näytti maailmalle, miksi Nato ei voinut puuttua Syyrian hallinnon kaatamiseen ja miksi se ei voi koskaan tehdä niin.
        Syyria on kansan ja voittoisan armeijan takaamana turvallinen ja Syyrian sotilas osoitti maailmalle, että kärsivällisyyttä ei pidä sekoittaa heikkouteen.

        Älä trolli aina sönkötä.


    • ArsFennia552

      Avauksena täysosuma. Tästä vielä puhutaan, kun todisteita haalitaan kasaan.

    • Res.tkm

      Komppaan aloittajaa.

    • iIkka.Iuoma

      Sisältö ei ole tärkeä - siksi kopioin tekstit Johan Bäckmanin ja omasta propagandastani.
      Tärkeintä on, että saan 10 kopeekkaa/rivi ja rintaprenikan, jonka voi myydä huuto.netissä.
      Eläköön Putin! Eläköön 30 kopeekkaa, jonka saan tästäkin kirjoituksesta!

    • Viitteet:

      [1 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.fi/2018/04/us-lopettaa-syyrian-pommitukset-ja.html -
      ...
      [3 ~ https://www.ksml.fi/ulkomaat/Yhdysvaltain-armeijan-edustaja-CIA-lopettaa-Syyrian-kapinallisten-tukemisen/1017975 -
      [4 ~ https://yle.fi/uutiset/3-10161749 -
      [5 ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005624336.html -

      [7 ~ https://www.britannica.com/event/Sykes-Picot-Agreement -
      [8 ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Kurdistan -
      [9 ~ https://www.army-technology.com/projects/s-400-triumph-air-defence-missile-system/ -
      [10 S-400 ~ https://en.wikipedia.org/wiki/S-400_missile_system -
      [11 Sauli Niinistö on luvannut pitää Suomen Naton ulkopuolella – taholtaan, koska kansakuntamme suuri enemmistö on yli 15 vuoden ajan sanonut aina yli 50 prosentin voimalla – ”Kiitos ei - Nato” - Niinistö arveli, että hän vie Suomen Natoon, jos Venäjä kokee EU' n vihollisekseen, jolloin Niinistön mukaan meitä kohtaan uhka kasvaisi – joka ei sinällään pidä paikkaansa ja näin Niinistö tekisi kohtalokkaan virheen kansakunnalleen.
      [12 Epävirallisesti tarkoitetaan supertoukokuuta, jolloin ehkä maailman mahdit tapaamisessaan sopivat niin Korean niemimaasta kuin Ukrainasta ja Iranin sopimuksesta [?] ~ https://www.hs.fi/mielipide/art-2000005637894.html -
      [13 ~ https://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/lahi-ita/israel-hyokkasi-gazaan-suurimmalla-osalla-ihmisista-ei-ole-paikkaa-minne-menna/ -
      [14 ~ https://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/paivan-kuva-agent-orange-myrkyttaa-toista-sukupolvea-maksaako-yhdysvallat-laskun/ -
      [15 ~ http://www.globalis.fi/Konfliktit/ISIS -
      [15 ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000002762230.html -
      [16 Eng ent. PM Tony Blair ~ https://edition.cnn.com/2015/10/25/europe/tony-blair-iraq-war/index.html -
      [17 ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/7703/ketju/eiko_israel_nae_rauhanmahdollisuutta_aitansa_takaa?changed=1523774573 - [21481]

      .

      • iIkka.Iuoma

        Edellisestä kommentistani sain 2 ruplaa 70 kopeekkaa - ja nyt kynäilen lisää rahaa 30 kopeekkaa.
        2,70 RUB 0,30 RUB = 3 RUB !! Harashoo - eläköön Putin!


    • WW3Alkoi

      Länsi liittouma yrittää kovasti saada jotain aikaan. Terrorismi on konkurssissa. Uusia vihollisia tarvitaan. Juuri Ranska ja Englanti oli Isisin iskukohteina. Vaikka ne iskut olikin lavastettuja niin ne tarttee uusia vihollisia jotta ne vois lavastaa uusia iskuja ja saada luvan kansalta vakoilla heitä itseään. Tämä kaikki on niin läpinäkyvää että oikein hävettää. Nyt Syyrian iskuissa kukaan ei provosoitunut. Itäliittoutuma ei provosoitunut lainkaan. Siihen kuuluu siis Venäjä, Kiina, Iran ja kohta mini muukin maa yhtyy heihin. Taitaa olla niin että tuo ns. länsiliittouma joista esillä nyt on vain Usa, Englanti ja Ranska, on tosi tyhmä liikkeissään. Jos politiikka on shakin peluuta niin tuo Syyrian isku oli niitä tyhmemmästä päästä. Varokaa ettei se ole kohta shakki matti.

      Tämä tässä alla tuolta ylhäältä.

      Tollaisia superaseita on jollain salajärjestöllä ja kuten sanottu ei edes Trump tiedä niistä. Katsokaa Tianjinia ja sitten laitan Wtc tornit. Karsokaa kuin ne sortuu. Aivan toisella lailla kuin Wtc 7 mikä oli perinteinen räjähdyspurku.

      https://www.youtube.com/watch?v=VM5_T1_P5iI&t=10s

      https://www.youtube.com/watch?v=CM88xJX5FsA TULIPALO EI SITÄ SORRUTA
      https://www.youtube.com/watch?v=M1mcCBLU3tY KUVAN LAATU LOISTAVA (tiesi kuvata)

      Venäjän ja monen muunkin maan salaiset palvelut kyllä tietävät niistä, muttei poliitikoille niistä kerrota sillä poliitikot menee ja tulee, eikä heihin sen takia voi luottaa. Tämä on salaista tietoa. Suposta en tiedä mitä se tietää mutta jotkut suomalaiset kyllä tietää.

    • totinen.toveri

      Länsimaista demokratiaa pidetään demokratian eli kansanvallan ja oikeusvaltion perikuvana. Tämä ei kuitenkaan kestä lähempää tarkastelua; asiaan tutustuessa huomaa ettei oikeus viihdy valtiossa. Kaikkien valtioiden, myös parlamentaristisen demokratian valtion, malliin on sisäänrakennettu valtava hallintokoneisto ja hallitsija(ryhmä)n tarve. Kuitenkaan aidosti tasa-arvoinen ja kansanvallalla toimiva yhteiskunta ei kaipaa hallitsijoita. Parlamentaristinen eli edustajanhuoneen eli eduskunnan sekä muun virkahenkilöbyrokratian kautta epäsuorasti rakentuva "demokratia" ei ole todellista demokratiaa. Ihmisten ainoa vaikutuskeino on äänestää viime kädessä puolueiden valitsemista ehdokkaista jotakuta, ja suhteellinen vaalitapa, puoluekuri ja iso lauma kukkaronsa paksuutta ajavia, pahasti ylipalkattuja virkailijoita ("kansan"edustajia) takaavat sen, että yksittäisen edustajan "sooloiluyritykset" valuvat hiekkaan.

      Kansalaisia näennäisesti edustavat poliitikot ajavat vain omaa etuaan eikä ihmisillä ole kykyä valvoa heidän tekemien päätösten oikeellisuutta valtamedioiden ollessa vallanpitäjien käsissä eikä myöskään estää heitä tekemästä huonoja päätöksiä. Lukuisista valituksista huolimatta esimerkiksi Vuosaaren satama rakennetaan ja tämä ei suinkaan ole ainoa tapaus kun ihmiset ja jotkut poliitikot ovat vastustaneet jotain epäekologista hanketta ja poliitikot ovat kuitenkin päättäneet runtata sen läpi. Näin ollen valitusoikeudella ei voi vaikuttaa mihinkään, vaan raha määrää. Vuosaaren satamajutussa hanketta kannattanut Kimmo Sasi laskeskeli paljonko rahaa on mentetty kun satamaa ei ole rakennettu viisi vuotta sitten. Poliitikot tekevät kuitenkin mitä rahaeliitti haluaa ja mistä heille tulee eniten suhteita yritysjohtajien kanssa. Myöskin kaikenlaiset palkintovirat (neuvokset, maaherrat, toimitusjohtajat jne) ja kesämökkitontit ovat poliittisia keinoja, "porkkanoita" edustajien manipuloimiseksi.

      Mediat ovat päättäjien talutusnuorassa. Pääsanoma- ja aikakauslehdet ovat isojen konsernien omistuksessa, tv-kanavat kaupallisia tai valtion omistuksessa eikä radiokanavistakaan löydy sellaista joka kertoisi "toisia puolia" ja avoimesti kritisoisi yhteiskuntaamme. Valtiovallan käskyläisinä mediat tiedottavat hyvin yksipuolisesti asioista eivätkä kerro esimerkiksi poliittisten radikaalien pyrkimyksistä totuudenmukaisesti tai ollenkaan ja silti väittävät olevansa puolueettomia. Tällaisella toiminnalla on tarkoitus vain pitää ihmiset kuuliaisena yhteiskuntajärjestykselle ja evätä heiltä mahdollisuudet parempaan maailmaan. Joitakin vaihtoehtolehtiä on olemassa ja internetistä löytää kyllä tietoa joka lähtöön, mutta monet silti uskovat sokeasti esimerkiksi Helsingin sanomien neutraaliuteen. Ei mikään media voi olla objektiivinen, ne kertovat aina omia totuuksiaan!

      Kansalaisten valvontaa on lisätty viime aikoina Suomessa kovasti. Poliisit ovat yhteiskunnassa muka lain ja ihmisten puolella, mutta todellisuudessa he ovat valtion puolella kaikkia nykyistä yhteiskuntaa arvostelevia vastaan. He käyttävät omia, paljon liikkumavaraa sisältävää oikeuksiansa mielivaltaisesti, henkilökohtaisten (lähes poikkeuksetta hyvin konservatiivisten) arvojensa mukaan, vaikka heidän väitetään olevan oikeuden puolustajia. Lisäksi he katsovat olevansa kaiken moraalin yläpuolella koska he tekevät "vain työtään". Poliisit eivät mieti ovatko heidän puolustamansa asiat oikein vai väärin, koska heidän on käsketty toimia niiden puolesta. He katsovat kaiken sillä hetkellä siinä paikassa laillisena olevan olevan oikein, vaikka historiassa eri aikoina on pidetty eri asioita laillisena, esimerkiksi orjia, joka nykypäivän yhteiskunnassa on kauhistus. Toinen valvojaryhmä on erilaisten vartiointiliikkeiden vartijat. Monesti nämä vartijat ovat vielä pahempia ylilyöjiä, jotka eivät ole kuumapäisyyttään päässeet poliiseiksi. Heidän väkivaltaisuuttaan ja muita oikeuksien ylittämisiä tapahtuu harva se päivä, vaikkakin kaikki vartijat eivät toimi niin. Vartijat ovat niin uusi ilmiö, ettei heidän valtuutensa (pelkät siviilioikeudet) ole ihmisten tiedossa ja he käyttävät tätä hyväkseen pelotellakseen ihmisiä. Vartijoidenkin olemassaolon suuri ongelma on, kuka vartioi heitä? Kuka valvoo valvojaa?

      Länsimainen yhteiskunta on menossa jatkuvasti kaupallisempaan suuntaan. Ainoina arvoina jatkuvasti pönkitetään rahaa, menestystä ja valtaa muiden yli, muut arvot kuten ulkonäkö ja seksikkyys ja koulutus ovat pinnalla vain näiden kolmen edistämiseksi. Valtakulttuurin taide niin elokuvan, musiikin kuin perinteisemmänkin kuva-, sana- ja äänitaiteen alalla on muuttunut jo ahneiden paskiaisten keinoksi tyydyttää omaa rahanhimoaan. Yliopistot ja monet muut akateemiset ja ammatilliset oppilaitokset valmentavat ihmisiä työskentelemään tietyille yrityksille. Lasten urheilu- ja taidekilpailut ovat "tuotenimi-kilpailuja" puhumattakaan aikuisten urheilusta ja onpa jo tv-ohjelmiakin pelkästään mainostarkoituksiin. Melkein koko kulttuuri on muuttunut pikaisesti tehdyksi halvaksi muovikrääsäksi, lu

    • Anonyymi

      Nyt katsottuna - miten tässä sitten kävikään?

    • Anonyymi

      Tuossa yksi syy miksi Israel suhtautuu negatiivisesti Venäjään. Venäjä pilasi väliintulollaan Israelin alulle paneman arbikevään jonka piti saattaa lähi-idän alueet sotaan ja sekasortoon. Ehkä Israel ei ottanut huomioon sitä että Venäjä tulisi kutsusta auttamaan hätää kärsivää liittolaistaan? Syyria ja Iran onnistuivat välttämään pahimman ansan.

      • Anonyymi

        Miksi USA pommitti Syyriaa, oliko mandaatti kuten Libyaan?


    • Anonyymi

      Juttu kirjoitettu huhtikuussa vuonna 2018 - menikö kohdilleen, kun tarkastellaan nyt syyskuussa 2023?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      192
      3291
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2151
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1925
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe