En kenian villille safarille lähtisi ensinkään

ökinzaåö

Olisin mielummin juuri nyt abu dhabissa siellä asuisin minulle tutussa khalidiya palacessa. Isot kirjaimet jätin tietoisesti kirjoittamatta vaatimattomuuttani. Olen asunut niin monta kertaa muun muassa että tässä kohtaa pitäisi omasta päiväkirjasta tarkastaa että en suurentelisi tai sitten vähättelisi itseäni . Tietysti asuisin myös muutaman päivän tien toisella puolella olevassa emirates palacessa. ( katsokaa itse netistä kyseiset laadukkaat, siistit ja sivistyneellä tavalla kansainväliset kohteet )

Tässä kohtaa tietysti jos en olisi minä. minun pitäisi lataa vidoita, selfietä ja niin edelleen facebookkiin muun muassa. Miksi ihmeessä. miksi minun tavalisen naisen pitäisi tiedoittaa elämästäni julkisesti täysin vieraille ja tuntemattomille ja vielä nähdä vaivaa ja käyttää aikaa siihen.

Täytyy kuitenkin todeta että täällä kylmässä , hallapakkasissa vaikka aurinko paistaa, pukeudun kuin helsingissä kadulla istuvat kerjäläiset kotinurkillani joten istumalihaksiaan mainostavat tyttöset tuskin ovat lukijoiden mielikuvissa heitä joita mielikuvissaan assosisoisivat itseeni. Helsinginsanomat voisivat ostaa tämän palstan kokonaan ja täyttää omilla mainoksillaan niin siivoutuisi myös nuo kaikki sekstiset hyvin moukkamaiset mainokset pois esimerkiksi.

Tosijuttu tämäkin; joku vuosi sitten täällä houkutteli joku seksisusanna häiritsevyyteen asti juonitellessaan ottamaan yhteyttä. Suomi 24 tutkijalautakunta pääsi jäljille josta nuo seksisusannan yhteydenottotto pyynnöt tulivat. Afrikasta. Tosijuttuun liittyy hauskuutta kun eräs kyllästynyt mies laittoi takapuoliensa tyrkyttäjille kuin muille fulkäärisille moukille oman houkutusensa. Kyllästynyt mies ehdotti nettirikolisille että tulkaa katsomaan kun hän strippaa yllänsä vain alushousut joita on pitänyt ainakin kuukauden ilman pesua ( :)).

2

726

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • åkinzaö

      Kohokohtana ottanette huomioon ne kaikki joiden elämäntapaan kuuluu keskeisesti alkoholi lomilla myös. Khalidia palacessa muun muassa alkoholia ette voi osttaa. Hotelli on siitäkin syystä koko peheen niin mammat. vaarit, papat, lapsiperheet ovat suosineet khalidiyaa. Voitten myös hämmästyä että nuoria aikusia muun muassa englanista, ruotsista, sakasta ja niin edellen viihtyvät siellä.

      Hoteleissa melkeipä poikeuksestta saksalainen hoteliinjohto kuin paikallisia. Tällä hetkellä myös Doha ja siellä four seasons jossa olen myös lomaillut " uimahalissa " Katsokaa jos kiinostaa minkälaisissa olosuhteissa minä käyn " uimahalissa ". Hongkongista nyt puhumattakaan muuttaisin heti jos nyt olisi mahdolista ja yhdysvalloissa sauseliittoon tietenkiin. Että helsinginsanomat kyllä mainoksen muodossa voivat minut unohtaa Kenian villeillä Safareille tarjouksesta.

      Suomessa kun riittää luettavaksi asti niin sanottua villiä menoa josta en ole kiinostunut, enkä pidä kauniina enkä sivistyneen käytöksen omaavana muun muassa. Tyypilisiä alapäänsä itsensä brändääjiä kun kyseessä mitä halpamaisin ja älytön käytös tuoda istumalihaksiiaan tyrkylle mainosten kera.

      Nomutta puen nyt ulkovaatteet jotka tosiaan muistuttaa mielenkiintoisella tavalla ( ; ) että joku on jäänyt 70-luvulle kun eivät tunne minua eikä pihatyövaatetustani joka kyllä kestää arvostelun mauttomuudellaan.

      Finnair täältä tullaan...

    • åkinzaöz

      Vaatimattona heteronaisena en kuitenkaan ulkomailla vaatimattomuuteeni tyydy mitä tulee asumiskustanuksiin. Itsemaksavana heteronaisena kuten olette saaneet lukea. Muttamutta minulle tuli idea kun sain tietää että maakunnissta ja niistä maalaiskylistä matkustaa säännölisesti pariisiin ei mikään leivosten sekakuoro.

      Voisin melkein uskoa että kyseisistä matkailijoista jos tekesivät matkaohjelman olisi suosittu. Tietojeni mukaan tutustuvat laajalti kulttuuriin esimerkiksi ranskassa. Matkaohjelma on " päätä huimaava" Saa tästä tuotantoyhtiöt ottaa ideaa , ei ole pakko.

      Suomessa on televisioista tullut jos ja minkälaista ohjelmaa kuinka julkikset matkustaa ja mitä syövät, noiden ohjelmien katsoja en ole mutta tiedän kun olen lukenut. Voisin kuvitella kuinka virkistävää on niiltä maalaiskylistä kun peltonsa ovat laittaneet pakettiin päästä yhdessä " karkuun " kun kaupungeista kesälomalaiset saapuvat heidän kylilleen älylaitteeseensa tuijottaen. Noin se toimii maalta ranskaan, italiaan ja niin edelleen on varmasti bussissa tervehenkistä tunnelmaa kun " leivosten sekakuoro " pääsee elämäntilansa muuttuessa näkemään ja kokemaan muuta kuin s-marketin, maatalousmyymälän, ja kyläyhdistustoimikuntansa muun muassa.

      Mielenkiintoista matkaa heille kaikille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2803
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2380
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2160
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1944
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1796
    6. 152
      1782
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1767
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      131
      1510
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe