Palmen ja Kennedyn murhia yhdistää CIA.

USA-murhaa-maailmalla

Molemmat olivat erittäin vihattuja niiden amerikkalaisten toimesta, joiden mielestä maailman kansojen alistaminen ja ryöstely on aina vahvan ja sotilaallisesti kehittyneen etuoikeus.

"Palme tuli tunnetuksi Yhdysvaltojen - Vietnamin sodan tuomitsijana. Kun hän osallistui rauhanmarssiin Pohjois-Vietnamin suurlähettilään rinnalla, niin USA poltti päreensä ja veti suurlähettiläänsä pois Ruotsista."

Sunnuntaina (27.1.2013) iltapäivälehti Aftonbladetin anonyymissä haastattelussa yli 60-vuotias ruotsalainen yrittäjä ja aseharrastaja ”Johan” kertoo, että hänen poliisituttavansa pyysi viisi kuukautta ennen murhaa häntä ampumaan Palmen. Tuttu kuului äärioikeistolaiseen klikkiin.

Palme-komission entinen jäsen Inga-Britt Ahlenius kirjoitti Dagens Nyheter –lehdessä kahden tutkijan epäilevän Palmen murhan liittyneen Ruotsissa toimineeseen salaiseen Stay behind –liikkeeseen. Verkosto valmistautui mahdolliseen neuvostomiehistykseen, ja sillä oli kytkös Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA:han.

Sveitsiläinen tutkija Daniele Ganser ja ruotsalainen historioitsija Mats Deland ovat esittäneet kysymyksen, oliko Stay behind –verkosto Palmen murhan takana, Ahlenius kirjoittaa.

Motiivi olisi ollut Palmen toimet ydinaseettoman Pohjolan edistämiseksi. Palmen ajama politiikka olisi kylmän sodan aikaan heikentänyt huomattavasti länsiliittoumaa ja siksi huolestuttanut Yhdysvaltoja ja Natoa, Ahlenius kirjoittaa.

http://veikkohuuska.puheenvuoro.uusisuomi.fi/212758-olof-palme-1927-1986-muistitikkuja

26

447

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hallaahon.äänestäjä44

      Veikko Huuska on hyvä kundi mutta tässä hän erehtyy ja syynä on kielitaidon puute

      Kennedy oli mafiayhteistyössä ja hänellä oli mafiosojen kanssa yhteinen rakastajar

      Giancana - Alfonso Caponen konepistoolimies- järjesti Kennedyn yhteistyöhön marokkolaisen monimiljonäärin kanssa Carlos Marcellon kanssa joka asui USA:ssa ilman kansalaisuutta,
      koska piti saada peliluolat takaisin Kuubaan
      sen sijaan Kennedy alkoi veljensä oikeusministerin avulla jahdata mafiosoja
      jotka kostivat ja saivat heikkolahjaisen Oswaldin - erinomainen ampuja - ampumaan Kuubaan maininnousua yrittäneen Kennedyn

      Oswald oli kommunisti ja Fidel Castro arvioi kerran hänen amputaitojaan: mestari, pystyy nopeasti useaan laukaukseen liikkuvaan maaliin tähdättävä aina uudestaan

      Oswald asui Bulevardilla Klaus Kurki -hotellissa yrittäessään päästä Neuvostoliiton kansalaiseksi

      Olen myös ratkaissut Palmen murhan paikan päällä tekemieni tutkimusten avulla käyttäen muutakin mareriaalia mutta siitä myöhemmin

      Aina löytyy huuskoja jotka vetävät mutua esiin näistä murhista ilman kohtuullista kirjastoa

      • EnemmänKuinLoogista

        Huuska on looginen avoimesti ajatteleva historioitsija. Hän tuo esille asioita mitä on todennettu, mutta ei tuputa omia päätelmiään totuutena.

        CIA:n, tai jonkun muun USA:n tahon motiivi murhata Palme on ollut mitä ilmeisin. Juuri hän oli USA:n maailman kansojen riistopolitiikan näkyvin ja vaikutusvaltaisin arvostelija Euroopassa. Samoin Kennedy oli liian paljon maailman ihmisten oikeuksia arvostava, suhteessa USA:n eliitin pyrkimyksiin.

        Ottaen huomioon millaisia lukemattomia poliitikkojen ja valtioiden päämiesten salamurhia USA:n hallinto on toteuttanut ryöstellessään luonnovaroja ympäri maailmaa, olisi Palmen murha siinä asetelmassa mitä loogisin, koska hän oli hyvin iso tuon politiikan vastainen vaikuttaja.


      • DealeyPlaza

        Halla-ahon äänestäjä nyt on täysin pihalla Oswaldin roolista tuossa pelissä. Mikään ei viittaa siihen, että Oswald olisi ampunut Kennedyn, siitä ei ole ainuttakaan todistetta.
        On aivan sama vaikka kirjavaraston 6. kerroksessa olisi ollut miten taitava ampuja hyvänsä - kuka sitten lieneekään.
        KOSKA: Kennedyn päähän osunut tappava laukaus ei tullut takaa vaan etuoikealta; vammojen ja auton verijälkien pitäisi olla ihan toisenlaiset , jos luoti olisi takaa tullut.

        Oswald piti saada hiljaiseksi nopeasti, ettei hän pystysi kertomaan julkisuuteen, mitä tiesi asiasta, ja Jack Ruby homman hoiti, muka kova JFK:n ihailija.
        Oswaldista tehtiin taitavasti syntipukki - hänet ikäänkuin "ulkoistettiin" operaatioon.


      • ficken-raus-in

        Castro ikinä arvioinut Oswaldia huippuampujaksi. Mene nukkumaan ajoissa. Muista runkata ensin paineet pois, sekopää.


      • Limudriver

        Autonkuljettaja näyttää ampuvan pääosuman


      • Hyvintodennäköistä

        Autonkuljettaja tosiaan näyttää ampuvan.


    • DengXiaouPingPong

      yurki1000js:n kirjoitus on huomioitu maailmalla. On ehkä kaukaa haettua väittää että hänen viestinsä olisi antanut aiheen möläytykseensä, jonka Trump esitti eilen Twitterissään. Häntä on ilmeisesti neuvottu sanomaan noin. Ks. yurkin viestin alta.

      yurki1000js

      25.3.2018 23:06
      Thanks Huumorintajuttomat. Panitko merkille? Mysteerin ratkaisun avainhenkilö näyttää olevan itse Lee J. Cobb. Nimi esitteessä.
      http://loyd-theater.com/movie-collect-1/20th/state-fair/boomerang.jpg

      Dokumentti paljastaa kolme syytä takin (rock) käyttöön.
      https://www.youtube.com/watch?v=OvebOqneLIU

      Myöhemmin Lee J. Cobb nähtiin Virginiassa.
      https://youtu.be/hjjUlljGNK0?t=28s

      Noilla möläytyksillä halutaan vihjailla joillekin tahoille että tiedossa on määrätyt jutut. Ei Palmen murhaa noin vain olla unohdettu maailmalla. Eihän tollaisia turvajärjestelyjä tehtäisi ellei Palmen murhaa olisi ollut. Oli se bluffia tai ei. Lee J. Cobb on ratkaisia.

      Tuossa 12 Angry Men on 12 muuttunut kolmeksitoista (13) ja "Angry Men" vihaisiksi demokraateiksi "Angry Democrats". Rock tulee siitä takki jutusta. Hyvä etteivät ala rokkaamaan kameran edessä niin kuin Jeltsin aikoinaan Saksan vierailullaan pienessä maistissa. Demokraatit pitivät Jeltsiniztä ja Putin on heille myrkkyä. Venäläiset tulevat aina paremmin juttuun republikaanien kanssa kuin demokraattien kanssa.

      President Trump gave some of the people investigating alleged ties between Russia and his 2016 presidential campaign a new nickname over the weekend: “13 Angry Democrats.”

      Presidentti Trump antoi joillekin ihmisille, jotka tutkivat väitettyjä yhteyksiä hänen 2016 presidentinvaalikampanjansa ja Venäjän välillä, uuden lempinimen viikonloppuna: "13 vihaista demokraattia".

      Ellei käy niin että "nenämakeinen" ratkaise koko murhaa jota 13 vihaista demokraattia yrittää estää ratkeamasta. Katsokaaa vaikka kuvia jollette ruotsia osaa. Siinä on virheellisesti esitetty Yvonne Nieminen Sanna Törnemansina. Sanna joka teki piirroksen murhaajasta. Siellä on myös esitetty mikä ero on jaskalla ja <rokilla (Jacka & Rock)

      nenämakeinen

      24.3.2018 3:25

      https://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc#
      Tämä on parempi kopio tuosta filmistä. Siinä nuo samat kohdat jossa takki (rock) tulee esiin on ensin tunnistusrivistö jossa kaikilla on pitkat takit. kohta 28:04 ja sitten kohtaus oikeussalista kohta 1:12:04
      http://palmemordet.eu/christer-pettersson/gert-fylking-en-dares-fabuleringar/
      Tässä linkissä on paljonkin mikä on mielenkiintoista jos perehdytte vaikka kuinka murhaajasta tehtiin etsintäkuulutus kuva. Jos murhaaja juoksi tuota reittiä niin kuvan tekijä ei ole voinut törmätä murhaajaan (jota todellisuudessa ei edes ole)

    • Trampetti

      Eikö maailman luonnonvarat kuulu kaikille???
      Kuuluuko öljy, metallit ja esim. ruoka vain niille joiden lebensraumille ne aikoinaan ovat kasautuneet?
      Ajatelkaahan jos maailmassa olisi vain yksi valtio, jossa olisi kaikki viljelykuntoiset pellot, ja se valtio pistäisi rajat kiinni. Kaikki muut kuolisivat nälkään. Tai vesivarannot. Jossakin vaiheessa näin tulee käymään, vaikka supertulivuori tai meteoriitti tuhoaa suuren osan maapalloa.
      Sotiminen on tietenkin viimeinen asia jota kukaan haluaa nähdä, mutta kommunistivaltiot nyt vaan ovat mitä ovat. Tuskin kukaan pohjois-korealainen olisi tyytymätön jos rajat avautuisivat, paitsi johtavat virkamiehet. Eipä tämä Suomenkaan virkamiesmafia paljoa P-K:sta eroa.
      Mitä vahvempi poliisivaltio, niin sitä heikompi teollisuus ja hyvinvointi. USA:kin sekoamassa rahanpainamiseen ... tekeekö natsisaksat ja superinflaatio. Maailmaa ei nimittäin voi rakentaa loputtomasti...

      • IdiootinAnalogia

        "Ajatelkaahan jos maailmassa olisi vain yksi valtio, jossa olisi kaikki viljelykuntoiset pellot, ja se valtio pistäisi rajat kiinni. Kaikki muut kuolisivat nälkään. Tai vesivarannot. Jossakin vaiheessa näin tulee käymään, vaikka supertulivuori tai meteoriitti tuhoaa suuren osan maapalloa."

        Ajattelin ja sanon, että vain siinä yhdessä valtiossa on elämisen edellytykset ja muualla ei olisi mitään elämää - koskaan syntynytkään.


      • Kysyväköeksyy

        Miksi Zabruderin filmin ruutuja on muutettu?

        Miksi näyttää siltä, kuin puolet Kennedyn takaraivoa puuttuisi?

        Ja miksi se kohta on väritetty mustaksi?

        Miksei näy mitään suurta haavaa, mistä tuo veripilvi pöllähtää?

        Miksi se veripilvi on Kennedyn kasvojen kohdalla?

        Kasvoista se ei ainakaan tule, koska Kennedyn kasvot olivat ehjät.


    • Siionistitsyypäitä

      Nuo kaikki murhat ja 9/11 ,"kuuhuijaukset",raaka-aineet,turhat sodat,bankstereiden kuviot jne voi olla vain siionistien juonia.
      Kerran saatua maailman valtaa ei noin vain haluta antaa pois,ja sen eteen varmasti tullaan tekemään kaikki mahdollinen ja mahdotonkin kunhan vain lopullinen valta säilyy oikeilla henkilöillä maailmassa maailmantappiin asti.

    • HervotonMies

      Patricio M, konstnär, berättade att sett en man som kommit gående 20 meter bakom Olof Palme på Sergels torg dagen före mordet. Det hade verkat som om mannen skuggade Palme. Patricio lämnade en teckning till polisen som sedan blev fantombilden Skuggan. Efter en tid går Palmegruppen ut med att Patricio diktat upp sin berättelse, där orsaken var att han ville att personen skulle se svensk ut för att motverka skriverier i tidningarna om att mördaren kunde antas vara en utlänning.

      Patricio M, chileläinen taiteilija, kertoi nähneensä miehen, joka käveli 20 metriä Olof Palmen takana Sergelin torin aukiolla päivää ennen murhaa. Oli tuntunut, että mies varjosti Palmea. Patricio jätti piirustuksen poliisille, josta tuli sitten fantomkuva Varjo (Skuggan). Jonkin ajan kuluttua Palme-ryhmä julkaisee mediassa Patricion tarinan. jonka syynä oli se, että hän halusi, että tyyppi näyttäisi ruotsalaiselta joka vaikuttaisi niihin kirjoituksiin lehdissä, joissa annetaan olettaa että murhaaja olisi ulkomaalainen.

      http://photobucket.com/gallery/user/moparkivet/media/bWVkaWFJZDoxMjk2NzM2MTA=/?ref=1 (tämän pitäisi esittää ruotsalaista)
      https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435 (tässä se kuva jonka pitäisi esittää ulkomaalaista)
      http://www.aftonbladet.se/kultur/bokrecensioner/article22410345.ab
      (näistä Lisbet Palme valitsi sen joka eniten muistutti Fantomia eli sitä ulkomaalaisen näköistä. Tämä oli Gunnarssonin kanssa tehty konfrontaatio) Näistä ei ainakaan näe selvästi kuka on alkoholisti tai sekakäyttäja.

      Nyt Öisbet Palmen todistuksella ei ole mitään totuusarvoa enää kun tuo on erehtynyt jo kaksi kertaa. Kuka sitten näki murhaajan kasvot. EI KUKAAN sillä sellaisia ei edes ollut. Kasvoton mies.

    • MannenUtanAnsikte

      Jag tycker mycket om den här romanen som är lika intelligent som överraskande i sitt ämnesval. Det är kanske det enda goda man kan säga om världens största och klantigaste polisutredning: tre decennier senare börjar den äntligen resultera i riktigt bra litteratur.
      http://www.aftonbladet.se/kultur/bokrecensioner/article22410345.ab
      Pidän tästä romaanista joka on yhtä älykäs kuin yllättävä sen aihevalinnassa. Se voi olla ehkä ainoa hyvä asia mitä voi sanoa maailman suurimmasta ja kömpelöimmästä poliisitutkimuksesta: kolme vuosikymmentä myöhemmin se alkaa tuottaa todella hyvää kirjallisuutta.
      https://www.adlibris.com/se/e-bok/natterna-pa-mon-cheri-9789100156787

      Nämä viestit on lainattu ketjusta "kurdit ja Palme"

      cjhdffg
      7.5.2018 22:35
      PKK tappoi Palmen.

      falskalippander
      7.5.2018 23:43
      Ei Palmea kukaan ampunu siihe kadun kulmaan. Se on valhetta koko murha. Motiivikin löytyy bluffille.

      xcghqw
      8.5.2018 0:10
      Linkki "tietoosi", kiitos.

      UskokoonKenHaluaa
      8.5.2018 1:04
      Ei tähän suoranaista linkkiä löydy missä yksiselitteisesti kerrottais ja näytettäis jokin fakta, että Palmen murha oli lavastettu huijaus. Siinä on niin paljon sellaisia asioita mitkä on ristiriidassa keskenään. Kenenkään muun kuin ruova Palmen on sanottu nähneen murhaajan kasvoja. Nuo taiteilijoiden tekemät kuvat on jo virallisestikin julistettu jollei suoranaisiksi huijauksiksi niin ainakaan niillä ei ole mitään tekemistä itse ampumisen kanssa.

      Ne piirustukset muistuttavat erästä tuntemaani kaveria, jota seurattiin murhan aikoihin ja hän kertoi minulle nähneensä elokuvan jonka hän väittää olleen inspiraaationa lavastaa hänet murhaajaksi. " Se filmi jonka hän näki on Elia Kazanin elokuva "Saarroksissa" (The Boomerang) . Hän näki tuon filmin Turussa jokin aika aiemmin tuota Palmen "murhaa". https://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc
      Juonena siinä, että hänet yritettiin lavastaa syylliseksi (mikä on lähinnä vitsi), on se että lavastajat, Palme mukaan lukien, halusivat kertoa tuolle että he tiesivät että tuo oli nähnyt tuon elokuvan. Hän alkoi katsomaan sitä kun siinä oli yksi hänen suosikki näyttelijöistä (Lee J. Cobb), vaikkei silloin hänenkään nimeä muistanut. Ulkonäon kyllä. Häntä jäi asia vaivaamaan ja taas sattumalta jonkin vuoden päästä näki tuon näyttelijän eräässä toisessa filmissä (12 Angry Men) ja sitä kautta sai kaivettua tuon Boomerang filmin esiin tutkimalla kirjastossa tuon näyttelijän filmografian eli kaikki ne filmit missä tuo oli näytellyt.

      Tuon filmin nähnyt mies asui Helsingissä tuohon aikaan talossa missä oli asunut ja asui tärkeitä politikkoja kuten Aarne Saarinen ja Arvo Salo. Arvo Salo muutti Mauno Koiviston kämppään kun tuo muutti pois kun hänestä tuli pressa. Saariniemenkatu 1 tai Pitkänsillanranta (numeroa ei muista enää) Tämä talo oli näiden katujen kulmauksessa. Hän oli tehnyt näille salaseuraajille aiemmin selväksi, että tietää salaseurannasta (salakuuntelusta ja jopa salakatselusta - tirkistys).
      Miksi Olof Palme lähti moiseen pelleilyyn mukaan on tietenkin huono asia jos hän ei pääse selvittämään asiaa itse (varmaan jo kuollut vanhuuteen). Rouvalta ja pojalta ei taida haastatteluja saada. He eivät uskalla tulla julkisuuteen asian tiimoilta sillä asia on niin arkaluomtoimem. (vai uskooko vielä joku että Olof Palme oikeesti tapettiin)

      Jos ajattelet ettei tollasta voi tapahtua ainakaan Ruotsissa ja demareiden mukana olona lavastuksessa niin onhan niitä kaikenlaisia false flag operaatioita, jotka selviävät vasta vuosien päästä. Minä odotan että he tekevät jonkun paljastavan virheen ja bluffi ratkeaa.

      Aikoinaan lehdissä heti murhan jälkeen "murhaajan" pako päättyi Tukholmassa Snickarbackenille Suomi Instituutin eteen jossa "murhaaja" hyppäsi Volkswagen Poloon. Jore Takala (kasvoton mies) räjähti Mikkelissä Volkswagen Polossa samana vuonna, kun hänestä haluttiin tehdä sankaria. (Tukholma syndroma)
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/1343066/mikkelin-panttivankidraama--86

    • AlkaaJoNärästää

      Muistin väärin. Auto olikin VW Passat. ygh:n viesti on ketjusta mikkelin pv-draama.

      ygh
      4.10.2009 8:30
      Minullakin on toi kirja. Tuli hankittua jokus silloin kun se tuli myyntiin. Oltiin muuten peräkkäin raatihuoneenkadun ja maaherrankadun liikennevaloissa tuon valkoisen passatin kanssa.

      Tässä alla linkki murhaajan silloiseen pakoreittiin joka tosiaankin päättyi Snickarbackenille, missä taksikuski näki juoksevan miehen hyppäävän VW Passattiin, joka lähti kumit vinkuen paikalta.
      Filmaajalta matkaan kului alle 7 minuuttia. Missä murhaaja lymyili ne ajat, jotka eivät oikein sovi aikatauluun. Vai päättyikö murhaajan pako Mikkeliin usean kuukauden päästä vai jatkuuko se vieläkin, kun yksittäisiä hulluja on ollut tämän tämän kaikenlaisissa tempauksissa mukana milloin autolla ihmisten päälle ajajina tai puukottajina tai pommi miehinä. Aina tekijä on ollut yksinäinen susi (lue hullu) ja hänet on melkein aina tapettu paikan päälle.
      https://www.youtube.com/watch?v=emQiyT122bg

      Susista puheen ollen niin mahtuisko Markus Wolfkin kuvioihin mukaan. Jos Stig Berling mahtuu niin mahtuu silloin Wolfkin.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Markus_Wolf
      Suurimman osan urastaan Wolf tunnettiin ”kasvottomana miehenä”, koska hänestä oli saatavilla vain vähän tietoja.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Stig_Bergling
      Saatuaan kotiloman Nörrköpingin vankilasta hän onnistui pakenemaan vaimonsa Elisabetin kanssa 6. lokakuuta 1987. (samana päivänä Fantommies muutti Helsingistä pois)

      Entä kuinka Skandiamies sopii kuvioihin?
      https://www.youtube.com/watch?v=xE-KsxPJaFU
      https://www.expressen.se/nyheter/polisens-nya-huvudspar-stig-engstrom-mordade-palme/

      mukana kuvassa kirjoitti

      mukana kuvassa kejussa Palme.

      25.10.2011 0:11
      Yhteyksiä Skandiaan löytyy yllättäen ja Suomeen.

      Sven Palme Gunnar Palmen isä ja hän oli Olof Palmen isä. Sekä iso-isä ja isä Skandian johtajan kavereita ja tuo johtaja oli CIA:n miehiä nimeltään Alvar Lindencrona, född 26 maj 1910 i Stockholm, död 12 december 1981, var en svensk ämbetsman och företagsledare.
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/10204678/palme

      Kuka vielä uskoo että Palme murhattiin?

    • SuomennanKohta

      hienotunteisuus (tämä viesti on kirjoitettu yli 6 vuotta sitten - melkein 7)
      24.10.2011 22:14

      Kun valhe on tarpeeksi suuri, että sen uskomiseen pitää olla hullu, on valhe kaikken tehokkain.

      Stig Engström 'skandiamies' oli norsu porsliini kaupassa. Hän voi romahduttaa murhan ympärille rakennetun korttitalon. Tutustukaa häneen. Ainoa vaan, että tuo on jo kuollut. Lisbet palme ei koskaan tullut murhan rekonstrukstioihin. Miksiköhän. Hienotunteisuus syistä hänen ei kai sitten haluttu käymään läpi kammottavia kokemuksia. Tai sitten hän ei koskaan edes ollut murhapaikalla alun alkaenkaan.

      Entä kuinka Skandiamies sopii kuvioihin? (tämä tänään)
      https://www.youtube.com/watch?v=xE-KsxPJaFU
      https://www.expressen.se/nyheter/polisens-nya-huvudspar-stig-engstrom-mordade-palme/

      Skandiamannen?
      25.10.2011 0:08
      En finne igen
      18.10.2011 20:09

      Enligt uppgift är Skandiamannen Stig Engström född av helfinska föräldrar men uppväxt i Indien. Kom som ung till Sverige och har arbetat länge på försäkringsbolaget Skandia. Han följde med Thulechefen Alvar Lindencrona in i den nya koncernen i mitten av sextiotalet. Lindencrona var i drygt tjugo år chef för den hemliga Gladioorganisationen som byggts upp inom den svenska statsapparaten med den italienska fascistiska P2-rörelsen som förebild. CIA ligger bakom detta uppbygge. Är Skandiamannen en slumrande agent som utnyttjades vid rätt tillfälle?

      Ja som vi ser blev det ingen ordentlig avslutning på denna verkligen thrilleraktiga historia som grafikern Stig Engström m.fl. bjöd oss. Den slutade som vanligt är i polisens palmeutredningar med att ”substans” saknades.
      - Den rann ut i sanden, som säkerhetschefen på Skandia Per Häggström sade.
      Och kriminalinspektör Erik Skoglund från palmegruppen talade i samma anda:
      - Det blev inget. När jag kom tillbaka från semestern fick jag andra arbetsuppgifter, men det skiter jag i - det finns så många andra mord att klara upp”.
      Och ingen annan sattes att efterträda Skoglund? Det blev tyst om Skandia och Engström
      Men varför avbröt Palme-”spanarna” detta spår så snabbt? För visst finns väl här tillräckligt med ”substans”? Vid förfrågan hos Palme-gruppen blev svaret endast att utredningen slutförts.
      Och varför nöjde sig kriminalinspektör Erik Skoglund med sin omflyttning när spåret syntes så klart att fortsätta? ”Det skiter jag i”, sa han bara, ”det finns så många andra mord att klara upp”. Men har Erik Skoglund ”klarat upp” några andra mord?
      Vad jag kommit fram till under forskningarna i Bofors-affären där Cats Falck och Lena Gräns miste livet i Hammarbykanalen så var Erik Skoglund ”utredare” också där, och han var mycket snabb med att förklara att det hela var en ”ren olyckshändelse”, fastän man nu äntligen kan bevisa att det var rena mordet på de två kvinnorna och dessutom beordrat av den svenska regeringen för att skydda olaglig svensk vapenexport. (Mer om detta längre fram).
      Beträffande ”Skandiamannen” fortsatte jag ifrågasätta fallet och fick också kontakt med personer som hört dåvarande säkerhetschefen på Skandia, Per Häggström berätta att ”en anställd gick sent ut från Skandia den kvällen och sköt Olof Palme och att han också försökte skjuta Lisbet”. Den skjutande mannen är som sagts äkta purfinne och uppväxt med sina föräldrar i Indien. Han och Lisbet Palme har träffats tidigare vid ett barnuppfostringsmål där han var svarandepart och Lisbet satt med i utredningen, (Tämä selittää Stay Behindin)

      Skaka Sverige
      18.10.2011 10:59

      Det var Holmérs tal om sanningen bakom Palme-mordet som fick mig att börja forska och samla uppgifter omkring fallet.
      Ty förste ”spaningsledaren” Hans Holmér hade i Dagens Nyheter redan 25 augusti 1986 sagt: ”Om sanningen om mordet på Olof Palme kommer fram, så kommer den att skaka Sverige i sina grundvalar.” Och det uttalandet tyckte jag var mycket besynnerligt - av en av regeringen godkänd spaningsledare.

      Se oli Holmérin puhe totuudesta Palmen murhan takana, joka sai minut tutkimaan ja keräämään tietoja tapauksesta.
      Sillä ylimmän "tutkimusjohtajan" ominaisuudessa Hans Holmer oli jo kertonut Dagens Nyheterille 25. elokuuta 1986: "Jos totuus Olof Palmen murhasta tulee julki, niin se ravistaa Ruotsia sen peruksia myöten." Ja tämä lausunto, ajattelin, oli hyvin outoa - hallituksen hyväksymältä tutkimusjohtajalta.

      Fruktansvärd sanning (kaamea totuus)
      18.10.2011 11:23

      Tässä on selkeästi todettu, että syyt Palmen poismenolle ("sorti") on pidettävä valtaapitävien taholta kansalta salassa. Miksi Palme jätti meidät, on pidettävä yleisöltä pimennossa (obekant). Ilmeisesti pelastaakseen ihmiset joilla on "likaa kynsien alla" ja jotka pitävät sisällään nämä kauhistuttavat totuuksien salaisuudet, joista Holmet puhui.

      Här framgår tydligt att orsakerna till Palmes sorti måste av etablissemanget hemlighållas. Varför Palme lämnade oss måste förbli obekant för allmänheten. Uppenbarligen för att rädda personer med ”smuts under naglarna” och som hemlighöll de fruktansvärda sanningar Holmér talat om.

    • NäinköSeSelviää

      Lindencrona var i drygt tjugo år chef för den hemliga Gladioorganisationen som byggts upp inom den svenska statsapparaten med den italienska fascistiska P2-rörelsen som förebild. CIA ligger bakom detta uppbygge. Är Skandiamannen en slumrande agent som utnyttjades vid rätt tillfälle?

      Yli kaksikymmentä vuotta Lindencrona oli salaisen Gladio-organisaation päällikkö, joka oli rakennettu ruotsalaiseen valtiokoneiston sisään esikuvanaan Italian fasistinen P2-liikke. CIA on tämän rakennelman takana. Onko Skandiamies nukkuva agentti jota käyttiin oikean tilaisuuden tullen?

      Häntä ei käytetty murhaamaan ketään sillä ketään ei murhattu, mutta häntä tarvittiin murhapaikalle pitkine mustine takkeineen (rock rock rock) ja ehkä lippalakkeineen, sillä Harold Israelilla oli lippalakki kun tuo oli syytettynä Isä Dahmen murhasta, joka on tämän lavastuksen takana kaukaa haettuna. Samoin tulee juoksutyyli esiin hänen tapauksessaan, vaikka siinä ei ollut mitään outoa tai kummallista. Norsu porsliini kaupassa viittaa taas norsuun ja se siihen että mies juoksi kuin norsu ( "mannen sprang som en elefant").

      Enligt uppgift är Skandiamannen Stig Engström född av helfinska föräldrar men uppväxt i Indien. Kom som ung till Sverige och har arbetat länge på försäkringsbolaget Skandia. Han följde med Thulechefen Alvar Lindencrona in i den nya koncernen i mitten av sextiotalet.

      Skandiamies Stig Engström on itse asiassa syntynyt suomalaisista vanhemmista, mutta hän oli kasvanut Intiassa. Tuli nuorena Ruotsiin ja oli työskennellyt pitkään vakuutusyhtiö Skandian palveluksessa. Hän seurasi Thule-konsernin päämiestä Alvar Lindencronaa uuteen konserniin (Skandia) 60-luvun puolivälissä.
      Skandia osti vakuutusyhtiö Ab Thulen 1963. Vuodesta 1888 Olofin isoisä Sven Palme oli Thulen johtaja ja teki siitä pohjoismaiden suurimman vakuutusyhtiön.

      Se on selvää että Skandiaa tai sen työntekijöitä aletaan tutkimaan murhan yhteydessä piakkoin, mutta heillä ei ole murhan kanssa mitään tekemistä kun murhaaa ei ole tapahtunut, mutta jos heilläkin on likaa kynsien alla.

    • näinköLie

      Tuoko liittää murhan tai sen lavastuksen Stay Behind järjestöön. Tuli vain mieleen että onko se Jore Taka-alakin (Jorma Takala) niitä miehiä. Tai oli > jos on meinaan kuollut.
      Sitä vaan että Vicktor Gunnarssonin konfrontaatiossa kaikilla oli samanlainen kuontalo kuin Jorella. Miksei heitä käytetty Petterssonin konfrontaatiossa tai saman oloisia pitkätukkia. Petterssonin konfrontaatiossa oli muut poliiseja ja palomiehiä.
      http://www.aftonbladet.se/kultur/bokrecensioner/article22410345.ab
      https://www.youtube.com/watch?v=Nn7DOBQ_rWY

      Tässä ketjussa alla on asiasta lisää. Jo taitaa alkaa Palmen bluffimurha ratketa.
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15215353/ateistinen-maailmankuva-korruptoi

    • NäinköLieSittenkin

      Teknologia mahdollistaa myös etäsuhteiden ylläpidon ja nettikamerat intiimin läheisyyden. Siksi myös vain toiselle tarkoitettua kuvamateriaalia liikkuu paljon. Määrää on mahdoton arvailla, mutta jo vuonna 2010 Britannian signaalitiedustelu lopetti nettikameroihin kohdistuneen vakoilukokeilun todeten että jopa 11 prosenttia kerätystä aineistosta sisälsi ”ei-toivottua alastomuutta”.

      Vain harva haluaa, että tieto omista nettiharrastuksista leviää. Siksi kotipornon kuluttajat ovat haavoittuvaisia salaisuutensa edessä. Tämän toki tietävät myös rikolliset.

      Heinäkuun mittaan myös Suomeen on levinnyt kiristyssähköpostien aalto, jossa vastaanottajaa uhataan intiimien kuvien julkaisemisella. Viesteissä väitetään, että vastaanottajan koneella on haittaohjelma joka on kaapannut koneen kameran. Kameralla väitetään kuvatun vastaanottajaa tämän vieraillessa aikuisviihdesivustolla.

      Kuvat vastaanottajasta lähetettäisiin kohteen ystäville tai perheenjäsenille taikka julkaistaisiin, ellei vastaanottaja maksa virtuaalivaluutta bitcoineja kiristäjälle. Summat ovat ulkomaisten lähteiden mukaan vaihdelleet reilusta tuhannesta eurosta noin 2500 euroon. Maksuaikaa viesteissä annetaan vuorokausi.

      Sähköpostissa viestiä tehostetaan kertomalla vastaanottajan salasana, joka sekin kerrotaan vakoillun samalla haittaohjelmalla.

      Viestit ovat huijausta, ja salasanat poimittu todennäköisesti aiemmin tapahtuneesta tietovuodosta tai -vuodoista. Myöskään näyttöjä haittaohjelmatartunnoista ei Viestintäviraston kyberturvallisuuskeskuksen mukaan ole tullut ilmi.

      Kyberturvallisuuskeskus tiedotti kiristysviestien kampanjasta tiistaina. Sille on tullut useita ilmoituksia englanniksi kirjoitetuista sähköposteista.

      Maksamaan huijareille ei pidä ryhtyä, mutta tietokoneen kamera kannattaa pitää peitettynä silloin kun sitä ei tarvitse. Näytön reunassa sijaitsevan kameran peittämiseen käy hyvin esimerkiksi laastari.

      Luin tämän jostain hetkinen katson. Helsingin Sanomista täältä netistä. Siinä kehotetaan peittämään laastarilla näytön reunassa sijaitsevan kameran eli se myönnetään että sellainen vakoilu on mahdollista. Kohta kerrotaaan että jopa silitysrauta voi toimia kamerana ja mikrofinina jääkaapista puhumattakaan. Mutta tapahtuiko tuo jo 33 vuotta sitten kun Palmen murhahan tai sen lavastus tapahtui sen vuoksi että murhaajaksi vihjattua miestä salakatseltiin kun tuo katsoi kylässä ollessaan tätä filmiä. Se on mainittu tuossa nenämakeisen viestissä, Tunnistusrivistö on Ruotsissa harvinainen käytäntö ja Palme jutussa se oli suoranainen fiasko matkien juuri tuosta filmistä saatua ideaa järjestää ne.

      nenämakeinen

      24.3.2018 3:25

      https://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc#
      Tämä on parempi kopio tuosta filmistä. Siinä nuo samat kohdat jossa takki (rock) tulee esiin. Ensin on tunnistusrivistö, jossa kaikilla on pitkat takit. kohta 28:04 ja sitten kohtaus oikeussalista kohta 1:12:04 (Skandiamiehen pitkä takki on vihje)

      Tässä ketjussa alla on asiasta lisää. Jo taitaa alkaa Palmen bluffimurha ratketa.
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15193488/palmen-murha-jalleen-tapeetilla-!

    • Tapetilla

      LateLapista pitää Ruotsin poliisia syyllisenä. Totta on että esim. Hans Holmér oli mukana ns. salaliitossa murhan suhteen. Mutta hän niin kuin ei kukaan muukaan poliisi ole murhannut ketään, sillä kuten täällä on selitetty juurta jaksain, että Palmen murha oli lavastettu eikä ketään tapettu siinä kadun kulmauksessa.

      Sitähän Hans Holmér yritti jo vuonna 1987 kesällä sanoa vai oliko se jo sitäkin ennen eli jo vuonna 1986 eli puolivuotta "murhasta", jolloin hän sanoi ettei Ruotsin kansa ole valmis kuulemaan totuutta murhasta, jota ei tapahtunut. Miksi se on niin vaikea tajuta, että kansaa ja monta muutakin on tämän asian tiimoilta kusetettu.
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15253100/palmen-ja-kennedyn-murhia-yhdistaa-cia-#comment-94389533 (yhteistä Palmen murhalla on Oswaldin murhan kanssa)

      Uskonnot tavallaan kusettavat meitä jotka niihin uskovat. Se on sallittua uskoa tosissaan johonkin näkymättömään kaikkivaltiaaseen, mutta jos alat kertomaan että meitä on kusetettu monissakin ns. false flag operaaatioissa, joissa meille kerrotaan satuja ja jos et niihin usko niin sinut leimataan jollei täysin hulluksi niin jonkinlaiseksi retardiksi ja hihhuliksi foliohattuinesi.

      Ruotsin poliisi voi hyvinkin olla mukana salaliitossa, mutta ei suorastaan ne poliisit joita on yritetty leimata murhaajiksi fasistisine mielipiteineen. He eivät taistele syytöksiä vastaan, sillä moinen syytös vain imartelee heitä. Kaikki jotka myötäilevät niitä valtaapitäviä, jotka eivät kerro totuutta asiasta, vaan salailevat ja pimittävät totuutta, ovat niitä syyllisiä, mutta eivät hekään mihinkään murhaan ole syyllisiä vaan ainoastaan siihen että he salailevat ja pitkittävät sen seikan julkituloa, että murha oli bluffia.

      Täälläkin voi olla sellaisia "trolleja" jotka jatkavat tuon seikan pimennossa pitämistä eivätkä halua yhtyä kirjoittajan mielipiteeseen ettei ketään noilla väitteillä joita Palmen murhasta esitetään että se voisi olla totta.

    • AbundantFish

      AbundantFish
      19.7.2018 1:28
      Uusi
      https://www.youtube.com/watch?v=zUkyLuOXhnA (Oswaldia ei ammuta oikeasti)
      https://www.youtube.com/watch?v=jlUNJzU9Mdw (kuussa ei käyty oikeasti)
      https://www.youtube.com/watch?v=ayPSzwUx1EY (katsokaa tämä jollette usko)
      https://www.youtube.com/watch?v=m5Dl5jIdtdk (koneet eivät törmänneet näihin)
      https://www.youtube.com/watch?v=QuPb4jvPrNM (USA puuttui Suomen pressan vaaleihin vai vaikuttiko hänen vakuuttelunsa Suomen kansaan)https://www.youtube.com/watch?v=bpBGCoWfZlI&index=2&list=RDQuPb4jvPrNM (muita ehdokkaita pilkataan)

      Ja nyt te ette usko että Palmen murha ei voisi olla bluffia. Siinähän haetaan kaksois olentoa haamumiehelle, joka on kuitenkin aivan sivullinen koko jupakkaan.

    • KunhanKyselin

      Tosiaankin. Oh Tarja oh Tarja! Kuinka ihmiset unohtaa historian silman rapayksessa. Kusetukset sun muut valheet! Mutta jossitellan.

      Jos Niinisto oltaisiin valittu jo tuolloin (jos USA ei olisi puuttunut vaaleihin) niin han olisi jo istunut (lusinut) kaksi kautta ja meilla olisi ollut viime vaalit ilman Niinistoa. Kuka olisi ollut Niiniston tilalla Kokoomuksesta ja jos han ei sitten olisikaan voittanut vaalia niin missa me nyt sitten mentaisi.

      Kuka Kokoomuksesta olisi ollut sellainen kansan mies, etta olisi saanut kaikki aanet puolelleen niin kuin nyt kavi viime vaaleissa. Eiko media maaraa kenet kansa valitsee presidentikseen. Se osaa manipuloida lammas katraansa niin etta > baa baaa vita lamm har du nogon ull. Vai miten se kirjoitetaan. Rock rock rock rock. Helgdags rock åt far.

      Media hallitsee maailmaa. Se sai Neuvostoliiton romahtamaan ja ita-Euroopan siitymaan Natoon. Se sai Arabi kevaan aikaan ja sodan Ukrainaan (Maiden). Se on tehnyt kymmenia lavastettuja terrori iskuja, joissa aina tekijana ollut joku hullu mielisairaalan potilas tai ainakin kanditaatti pyrkimaan sinne. Kaikki on mennyt kansaan kuin haka (hiilimonoksiidi). When shall we ever learn.

    • HerätkääJo

      Ja nyt te ette usko että Palmen murha ei voisi olla bluffia. Siinähän haetaan kaksoisolentoa haamumiehelle, joka on kuitenkin aivan sivullinen koko jupakkaan.

      Britannian signaalitiedustelu lopetti nettikameroihin kohdistuneen vakoilukokeilun todeten että jopa 11 prosenttia kerätystä aineistosta sisälsi ”ei-toivottua alastomuutta”.

      https://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc# (haamumies näki sen Turussa viikkoa paria ennen "murhaa" ja häntä vakoiltiin)
      Siinä nuo samat kohdat jossa takki (rock) tulee esiin. Ensin on tunnistusrivistö, jossa kaikilla on pitkät takit. kohta 28:04 ja sitten kohtaus oikeussalista kohta 1:12:04 (Skandia-miehen pitkä takki on vihje)

      Skandiamies Stig Engström on itse asiassa syntynyt suomalaisista vanhemmista, mutta hän oli kasvanut Intiassa. Tuli nuorena Ruotsiin ja oli työskennellyt pitkään vakuutusyhtiö Skandian palveluksessa. Hän seurasi Thule-konsernin päämiestä Alvar Lindencronaa uuteen konserniin (Skandia) 60-luvun puolivälissä.
      Skandia osti vakuutusyhtiö Ab Thulen 1963. Vuodesta 1888 Olofin isoisä Sven Palme oli Thulen johtaja ja teki siitä pohjoismaiden suurimman vakuutusyhtiön.

      Se on selvää että Skandiaa aletaan tutkimaan yhteydestä tähän bluffiin piakkoin, mutta sillä ei ole murhan kanssa mitään tekemistä kun murhaa ei ole tapahtunut, mutta jos heilläkin siellä on likaa kynsien alla. (Stay Behind)

      Täälläkin voi olla sellaisia "trolleja" jotka jatkavat tuon seikan pimennossa pitämistä eivätkä halua yhtyä kirjoittajan mielipiteeseen ettei ketään noilla väitteillä joita Palmen murhasta esitetään että se voisi olla totta.


      Vakoilu ja salaseuranta on kaiken takana.

    • KavalaKutruttaja

      Vasemmistopuolue (ruots. Vänsterpartiet) on ruotsalainen vuonna 1917 perustettu puolue. Puolueen nuorisojärjestö on Nuori vasemmisto ja opiskelijajärjestö Vasemmiston opiskelijaliitto. Aikaisemmin puolue oli kommunistinen, mutta nykyisin se kuvailee itseään puolueohjelmassa
      "feministiseksi, sosialistiseksi puolueeksi". Vasemmistopuolue ei ole koskaan ollut Ruotsin hallituksessa.

      Toinen maailmansota oli puolueelle vaikeaa aikaa; RKP oli ainoa ruotsalainen puolue, joka tuki Neuvostoliiton hyökkäystä Suomeen talvisodassa. Kuten muutkin kommunistiset puolueet, RKP teki vuonna 1939 analyysin, että sota oli imperialistinen sota.

      Sodan aikana RKP oli ainoa puolue, joka ei päässyt mukaan Per Albin Hanssonin johtamaan kaikkien muiden puolueiden yhteishallitukseen. Monia puolueen jäseniä pidätettiin sillä perusteella, että he suunnittelivat valtiolle vihamielistä toimintaa. 2. maaliskuuta 1940 tapahtui maan historian pahin poliittinen attentaatti, kun puolueen lehden Norrskensflammanin toimitukseen tehtiin terrori-isku. Norrskensflammanin pommi-iskussa kuoli viisi ihmistä.

      Antikommunististen asenteiden johdosta puolue menetti kaikki edustajansa vuoden 1940 valtiopäivävaaleissa, mutta se teki vahvan paluun 1944 ja sai ennätyssuuren kannatuksen, 10,3 prosenttia. Tosin korkea kannatus ei säilynyt, vaan seuraavissa vaaleissa puolueen kannatus oli 3,5–5,0 prosenttia.

      Reaalisosialismin romahduksen jälkeen puolue luopui kommunismista sekä nimessään että ohjelmassaan. Vasemmistopuolue kasvatti kannatusta Gudrun Schymanin johtajakaudella niin paljon, että siitä tuli Ruotsin kolmanneksi suurin puolue; 1998 puolue sai valtiopäivävaaleissa 12 % äänistä.

      Vasemmistopuolue perustaa politiikkansa kolmeen periaatteeseen: sosialismiin, feminismiin ja ympäristöajatteluun. Omasta mielestään Vasemmistopuolue on vallankumouksellinen puolue, mikä heidän mielestään tarkoittaa sitä, että yritetään muuttaa yhteiskuntaa sen rakenteista alkaen eli kamppaillaan sosialistisen yhteiskunnan puolesta ilman marxilaisia ideoita.

      Oh keeruta, kudruta kavalat juttu. Kudruta Shyman. Herärätä ujomies.

      Vuoden 2003 alussa selvisi, että Schyman oli yrittänyt saada verovähennyksiä matkoista, joita hän ei ollut itse maksanut. Hänelle tuomittiin myöhemmin samana vuonna 50 päiväsakkoa verorikoksesta. Schyman ilmoitti erostaan puoluejohtajan paikalta 26. helmikuuta. Hänen tilalleen valittiin väliaikaisesti Ulla Hoffmann ja myöhemmin puheenjohtajaksi valittiin Lars Ohly.

      Miten vasemmisto ottaa kantaa täälläkin olevaan kirjoitteluun että Palmea ei koskaan tapettu. Siinä on kova haaste kaikille niin vasemmistolle kuin vihreille. On helppo heittää asia leikiksi, mutta edestäpähän löydätte oman tyhmyytenne.

      Feminismi nousussa. Kohta joku perustaa Marximi-Feministisen puolueen jossa yhdistyy Marxin ideologia ja feminismi.

    • servarismurffi

      -Miksi ampua edestä ja riskeerata salaliitto ja tarina, sekä nähdä älytön vaiva kaikkien todisteiden väärentämiseksi ja riskeerata suunniteltu tarina Oswaldista?

      1. Koska Greer tiesi, että kamu joka ampuu takaa, joutuu poistumaan paikalta heti välittömästi ensimmäisen laukauksen jälkeen, jotta ei jää kiinni.

      2. Koska oli sovittu salaliittolaisten kesken, että takana ollut kiväärimien ampuu vain kerra, Greer näki Kennedyn olevan elossa, joten hänen oli pakko suorittaa lopetuslaukaus, Kennedyn OLI kuoltava.

      3. Koska kiväärimies näkin luotinsa osuvan, mutta hän ei tietenkään nähnyt kaukaa miten pahasti Kennedy oli haavoittunut. Kiväärimiehellä ei ollut aikaa, tai asemansa takia mahdollisuutta ampua toista kertaa, Greer tiesi tämän, ja Greer tiesi myös, että Kennedyn on kuoltava, maksoi mitä maksoi, näin oli sovittu salaliittolaisten kanssa. Tämän takia Greer joutui ampumaan Kennedyä. Tähän skenaarioonkin salaliittolaiset olivat hyvin varautuneet, Greerillä oli piilossa erikoisvalmisteinen salamurha-ase, jossa oli räjähtäviä luoteja.

      4. Greerin liikkeet ovat täydellisessä synkronissa Kennedyn saaman pääosuman kanssa.
      Greer kääntyy Kennedyyn päin ensimmäisen kerran ja toteaa Kennedyn olevan vielä elossa. Kellermankin kääntyy vilkaisemaan Kennedyä. Greer kääntyy Kennedyn puoleen toisen kerran, tällä kertaa enemmän, ja ojentaa vasemman kätensä kohti Kennedyn otsaa ja samalla sekunnin sadasosalla Kennedyn pää saa osuman edestä, ja Kennedyn aivot lentävät taivaan tuuliin TAKAA. Kennedyn pää liikkuu ammuksen voimasta taakse ja vasemmalle...taakse ja vasemmalle...taakse ja vasemmalle...
      Huomioitavaa on tässä kohtaa, ettei KUMPIKAAN erikoiskoulutettu Salaisen Palvelun agentti tee MITÄÄN auttaakseen ja suojellakseen Presidenttiä, vaikka se oli heidän AINOA ja TÄRKEIN tehtävänsä.

      5. Kellerman kääntyy katsomaan taakseppäin Kennedyä, kuin todetakseen, että homma tuli tehtyä, ja ottaa sitten mukavamman asennon tuolissaan, ilman mitään aikomusta auttaa ja suojella Kennedyjä.

      • Doppelstein

        Kennedya pitia ampua siten, että ukko kuolee, ampujat eivät jää kiinni ja että SS-miehiin ei saanut osua.
        Joten ampujia oli useampi, piilossa ja turvassa. Ampumapaikat valittu siten, että alkuoletukset täyttyvät.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 130
      3644
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      95
      3328
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2428
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1851
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1579
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1544
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1486
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1461
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1410
    Aihe