Kiitti vaan v...sti, ihmiset!

OikeusMurha

Kiitos vaan siitä helvetistä, jota jotkut uskovat ihmiset olette mun elämääni tuoneet. Epäilemällä vaikka mistä kauheista asioista! Vaikka tämä palstaosio ei olekaan ihan oikea tähän viestiin, laitan sen siksi, että tällä samalla osiolla on aikaisemmatkin kertomukseni, mitä Jumalat yms ovat tehneet mun ja läheiseni elämään, valeita vaarallisia.

Ihmisten käytös minua kohtaan Etelä-Suomessa, pääkaupunkiseudulla on ollut pöyristyttävää. Ihan selvästi ovat uskoneet sitä VALE-teatteria, jota Valtiaat, Alhaiset Jumalat ESITTÄVÄT minusta vähän väliä. Että muka liittyy minuun tai minä noihin ESITETTYIHIN asioihin, paskaVALEITA, kostoa ja langetusta VAAN.

Ja nyt olette, jotkut ihmiset, sitten tuominneet minut, uskomalla Noita VALEITA. Teidän ilmeenne Oikein HUUTAA kaikille muillekin, että mitä oikein ajattelette minusta/ kenestä VAAN ja asioista. Ette pysty pitämään niitä oikeita ajatuksianne yksityisinä, olette käveleviä HUUTOmerkkejä, ja se vaikuttaa, tarttuu myös muihin ihmisiin, jotka huomaavat nuo asenteenne ja epäkäytöksenne.

Toivon todellakin teille, JOTKA ette lopeta tota epäluuloanne, vaan kehtaatte uskoa, epäillä ESITETTYJEN asioiden olevan paikkansapitäviä, toivon teitä kohtaan todellakin sitä samaa epäluuloa ja epäilyä, kunnes opitte arvostamaan ja ymmärtämään ihmisiä, erityisesti vuosikausien uhrien asemaa. Te suorastaan HUUDATTE ilmeillänne sen epäilyn ja epäluulon meitä ihmisiä kohtaan. Kohta rupean haastattelemaan kadulla, kun tavataan. Otetaan selvää niistä epäluuloista!

6

488

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Printti

      On hyvin harvoja, jotka ovat todella pelastuneita , uudestisyntyneitä Jeesuksen omaksi. Sitten on nimikristittyjä ja Pyhällä Hengellä täyttymättömiä ja henkivaltojen heiteltäviä. On vilpittömiä kristittyjä, jotka kuitenkin ovat ylpeitä, pitävät omaa ryhmäänsä muita parempana. Puutteita löytyy paljon ihmisistä. Toivottavasti joissakin edes näkyy Jeesuksen läsnäolo.

      • ÄläToivoEdesItselles

        Älä Jumalauta, sano koskaan, että haluat, että ijmisissä olisi Jeesuksen läsnäolo. Jeesuksia on ensinnäkin niin monta, että ilman helmitaulua ei pysty niitä laskemaan. Siksi toisekseen Heistä kukaan EI ole Se alkuperäinen Jeesus, joka ihmisenä oli ja ristiinnaulittiin.

        Jeesukset ovat pelkkiä Henkimaailman Valtiaita, Valeita, Vääryyksiä ja vieläpä Vääriä Tuomareita. Vääriä mihin vaan Jeesuksen rooliin, isaan. He EIVÄT toimi eivätkä kohtele ijmisiä tai muitakaan Oikein, EIVÄT oikeudenmukaisesti, VAAN Heillä on viekkaat ajatukset.

        Älä toivo Yhtäkään Jumalaa (IHAN samanlaista porukkaa OVAT) tai Jeesustakaan yhdellekään ihmiselle. Jos sinulla ja koillain harvoilla, esim. uskovaisilla on jotain hyviä kokemuksia Heistä, niin toivokaa Heitä VSIN ja ainoastaan Itsellenne ja hoitakaa itsenne sitten miten voitte. Mutta ÄLKÄÄ koskaan erehtykö antamaan Heille minkäänlaisia Oikeuksia Hallita tai Vallita tätä Maailmaa. Heidät on nimittäin Aikeineen, Ajatuksineen, aikaansaannoksineen JO nähty. Heidän Halunsa on selvä! Meille muille on JO riittänyt ajat sitten! EI enää Heitä, EIKÄ mitään myöskään Heiltä!


    • UlosUniversumistaHeidät

      Ihmisille hyvää, olemusta myöten, mutta Jumalille, Jeesuksille yms. eikä sille henkimaailmallekaan kaikille, jokaiselle ( ilkeitä löytyy) MUUTA kuin armeija lasereineen perseeseen, ETTÄ vihdoinkin PÄÄSTÄÄN mistä vaan Pahasta!

      Paljonko ovat Jeesukset Vapahtaneet tai Jumalat armahtaneet? EIVÄT YHTÄÄN mitään, VAAN juuri Heidän Syntiensä TÄHDEN jouduimme syyttöminä, asiaankuulumattomina osapuolina maksaa Kaiken, VALEENSA, VÄÄRYYTENSÄ, EpöOikeuden ja vaarat.

    • 12____13

      Suosittelen katsomaan peiliin, näetkö sieltä sen, mistä muita haukut?

      • EiIkinäEnää

        Kuule sinä idiootti, sulla on ensinnäkin erittäin paljon luetun ymmärtämättömyyttä ja muutakin ymmärtämättömyyttä.

        Kun katson peiliin tai mielessäni, sieluni silmin itseni näen, en näe mitään muuta kuin ABSOLUUTTISEN, rehellisen Totuuden: ABSOLUUTTISEN, avuttoman, syyttömän Uhrin, eli itseni, ymmärsitkö oikein tätäkään.

        Ja miten niin minä muka muita haukun, tuopa minun eteeni se minun kirjoittamani teksti tai sanominen, jossa olen muita ihmisiä haukkunut.

        Painu sinne Taivaaseen katsomaan MIKÄ on Totuus Jumalista, Jeesuksista, Valtiaskunnasta, henkimaailmasta ja ASIOISTA, kun et kerran halua YMMÄRTÄÄ etkä ilmeisesti hyväksyäkään Tosiasiaa, oikein vissiin YHTÄÄN mitään niistä.

        Vedän vast edes Oikeuteen joka ikisen ihmisen, joka täällä esim väärin, törkein perustein syyttää (kunnianloukkaus tai vaarojen aiheuttaminen ihmiselle) YHTÄÄN minua tai muitakaan.

        Te uskovaiset saatte luvan olla kaikessa vain oman itsenne varassa. Älkää tulko IKINÄ enää sanomaan, ETTEI teille YRITETTY sanoa, varoittaa asiousta, ilman, ETTÄ minä hyökin teidän kimppuunne. Alusta ASTI te uskovaiset olette VAROITUKSISTANI (Junalista yms) HUOLIMATTA käyneet täysin näilläkin palstoilla kimppuuni, kivittäneet, syyttäneet ja toivottaneet, että helvettimme a Tuomiomme olemme muka ANSAINNEET, Syyttöminä siis. Ja tämä kaikki vastaamme hyökkääminen teidän taholtanne, VAIKKA EN Alkuunkaan ollut YHTÄKÄÄN Ihmistä vastaan.

        En IKINÄ Enää tee samaa virhettä, voitte painua sinne Jumalienne luo, KUN kerta EI kiinnosta auttaa, olla avuttomien ihmis-Uhrien puolella. Uskonnot tullaan kriminalisoimaan ja teidät uskovaiset aivopesustanne ja Eksyttämisestänne johtuen VASTUUSEEN. Näin on oleva!


    • AteistiVaan

      Olen kuullut järkyttäviä tarinoita, miten jotkut uskonnolliset liikkeet ensin ottavat avosylin vastaan, mutta myöhemmin alkavat painostamaan ja eristävät. Menetät kaikki uudet ystäväsi, jos jätät kultin. Ei kuitenkaan omakojtaista kokemusta.

      Vertaistukea:
      http://www.uskontojenuhrientuki.fi/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe