Kiinnostus sukupuolielimistä

Kun nainen kirjoittaa, että hän haaveilee isomunaisesta miehestä, ei juuri synny soraääniä. Kun mies kirjoittaa, että naisen vittu on ihana katsella, varsinkin nuoret naiset pöyristyvät ja nimittelevät kirjoittajaa sairaaksi ja pervoksi.

Luulisi, että asiat olisivat symmetrisiä, mutta eivät joidenkin mielestä ole. Varsinkin, jos mies on iäkäs, hän on jo ikänsä perusteella pervo, mutta en ole huomannut, että vanhaakaan seksihaluista naista olisi nimitelty pervoksi.

Takana on tietysti biologinen seikka. Miehen silmissä vittu kuin vittu on erittäin kiihottava, koska miehelle tuottaa suurimman jälkeläistuoton paritteleminen mahdollisimman monen naisen kanssa, naiselle paritteleminen laatumiehen kanssa. Jo miehen ikä sulkee hänet pois ja aiheuttaa nuoressa naisessa inhon väristyksiä.

On myös esitetty, että mies näkisi naisen usein vain käyttötavarana, esineellistäisi hänet. Voi olla, että tälläisia miehia on, niinkuin mutis mutandis on myös naisia, mutta tavallisimmin on toisin. Olen katsellut naisten vittua mieluisasti. Joitakin kertoja nainen on suorastaan yksityiskohtaiseti ja tarkoituksellisesti avannut kauneintaan, joskus näyttänyt elimiään jonkin varjolla, kuten vittua pestessään.

Mies katselee pornoa nähdäkseen a) naisen vittua tai b) seksiaktia. Itse kuulun niihin, joita kiinnostaa enemmän vittu. Tämä on ikimuistoinen geeniperäinen ominaisuus, joka on valikoitunut evoluution mukana. Varsinkin nuoret naiset eivät aina pidä, että asian joku sanoo suoraan. Siksi osa miehistä tekeytyy nuoren naisen ajatustavan mukaan lisätäkseen omia mahdollisuuksia. Tekeytyminen on luonnossa tavallista. Todellisuudessa mies kuitenkin nimenomaan haluaa nähdä neisen ihanat elimet ja lumoutua niistä.

Useimmat ihmiset eivät tunne evoluution mukana meihin syntyneitä alitajuisia käyttäytymismuotoja, vaan rakentavat maailmansa tiedostetusta käyttäytymisestä. Jos on tutustunut biologiaan ja sanoo suoraan, että käyttäytyy perintogeenien mukaisesti, on joidenkin mielestä pervo, vaikka sanoo vain suoraan sen, mikä on ominaista muillekin miehille.

Olen huomannut, että jälkeenpäin tunnen naista kohtaan sitä suurempaa empatiaa ja kiitollisuutta, mitä avoimemmin hän on kauneintaan näyttänyt. Yleensäkin naiset ovat suloisia. Vittuaan näyttävä nainen on kaikkein ihanin. :)

2

706

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hohoijaa

      Vittu tieteiden rehtori se taas jaksaa jauhaa paskaa hanki lääkitys urpo

      • Murrosikä on vaikea vaihe, mutta se on välttämätön. Esiintyy myös muilla lajeilla. Sen aikana kehittyy kyky tulla toimeen itsenäisesti. Aluksi ajatukset ja toimet ovat jyrkkiä. Moralismi ja lioitteleva oikeudentunto jäytävät. Pakottavat tuiskimaan, kun ei löydä asiallista sanottavaa. Oireet tasaantuvat aikaa myöten, ja olokin helpottuu. Tulevaisuus on nykyistä parempi.

        Menestystä sinulle! :-)


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      13442
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      194
      956
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      833
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe