A-studiossa tänään raportti Ruotsin

18v.stokessa

jengirikollisuudesta.

Onkin mielenkiintoista katsoa, että kuinka todenmukaisen raportin Yle on saanut aikaan. Tähän asti kun ei ole, toisin kuin Norjan ja Tanskan tv-yhtiöt jotka ovat tehneet useita realistisia raportteja Tukholman ja Malmön ghettolähiöistä ja niiden rikollisuudesta.

Maahanmuuttajat kenties mainitaan, mutta tuskin muslimeita erikseen vaikka he pääasiassa ovat ghettolähiöiden jengirikollisuuden takana. Tukholmankin mamulähiöt tarkoittavat käytännössä muslimilähiöitä, heitä kun niissä eniten on.

33

8317

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VeiVei

      Noita raportteja osaa taitavat toimittajat tehdä niin että vaikka paljastaisivat kaikkien rikollisten olevan ulkomaalaistaustaisia niin asialla ei kuitenkaan ole mitään tekemistä hallitsemattoman maahanmuuton syytä vaan syy on pelkästään rasististen ruotsidemokraattien.

    • Keisarinvaatteet

      Huonosti on ruotsin asiat! Oikein dokumentteja tehdään väkivaltaisista eläteistä ! Ja joku vielä yrittää saivarrella että siellä on kaikki hyvin! HUH HUH!

    • Propagandan_orjat

      Ei ole totuudenmukainen kun näytetään Suomessa. Ei kannata katsoa -alkaa ainoastaan vituttamaan.

      • voi.helvata

        Todennäköisesti jengiläisten etninen tausta pimitetään.


    • EmmeUnohda

      En usko Suomen Ylen antiin, pettynyt olen niin useasti. Ylen kannattaisi muistaa, että emme ole unohtaneet niitä astaloita, joista suomalaisia nuoria syytettiin.

    • Delaware-suomalainen

      Senhän tietää mitä tulee, mutta uppoaa Suomalaiseen mökinmummoon kuin keskiluokkalaiseen työssäkävijäänkin jotka uskovat Ylen pas*aan ja maksavat kiltisti järjettömää Yle-veroa.

      Katellaan :)

    • Delaware-suomalainen

      Tulihan sieltä tottakai että mamujen rikollisuus johtuu mamujen suuresta työttömyydestä.

      Kirsi Heikel: "Suomessahan on asiat kuitenkin hyvällä tolalla":

      Varmasti Turun puukottajan uhrien omaiset ovat tyytyväisiä sanomaasi.

      • hyvääinformaatiota

        Oli asiallinen ohjema.
        Suomessa asiat tosiaan ovat hyvällä tolalla.
        Rikollisuus tosiaan johtuu suurelta osin työttömyydestä ja joutilaana olemisesta - on kyseessä ketä tahansa. Korosti hyvin, että kotoutus ja aktiinen yhteisöllisyys on tärkeä keino välttää ongelmia.

        Vapaaehtoiset tekevät erittäin arvokasta työtä.
        Kiitos teille!


      • tasa-arvo-pohjat-
        hyvääinformaatiota kirjoitti:

        Oli asiallinen ohjema.
        Suomessa asiat tosiaan ovat hyvällä tolalla.
        Rikollisuus tosiaan johtuu suurelta osin työttömyydestä ja joutilaana olemisesta - on kyseessä ketä tahansa. Korosti hyvin, että kotoutus ja aktiinen yhteisöllisyys on tärkeä keino välttää ongelmia.

        Vapaaehtoiset tekevät erittäin arvokasta työtä.
        Kiitos teille!

        Ja työttömyys taas johtuu "rasismista". Eli kaikki onkin kanta-asukkaiden syytä!
        Näinhän meille uskotellaan.
        "Apulaispormestari Nasima Razmyarin mukaan osasyy maahanmuuttajien työttömyyteen on rasismi."
        https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005639705.html

        Maahanmuuttajataustaisten eli muslimien ( eurooppalaiset mamut työllistyvät) huonon työllistymisen syyt eivät missään tapauksessa voi johtua huonosta ÄO:sta, koulutuksesta tai uskonnosta ja kulttuurista.
        Näin suvakki haluaa uskoa.
        Tästä "rasismista" johtuen halutaan yhö kovempia rangaistuksia "vihapuheista" ja ohituskaistoja työelämässä ja koulutuksessa muslimi-matuille. Sitä "positiivista" syrjintää suomalaisten suuntaan.
        Miksi suomalaiset syrjäytyneet ja työttömät eivät jengiydy, perusta omia no go-alueita ja polttele autoja jne.?


    • heik_osaa

      Omituisesti asia saatiin sille tasolle, että Malmön ongelmia vertailtiin Suomessa oleviin moottoripyöräjengeihin.

      Malmössä ei tietääkseni ole niistä se sota syttynyt....

      • dwdwdw

        Nämä Suomen moottoripyöräjengit rahoittavat toimintansa rikollisella toiminnalla ja joskus ammuskelevatkin toisiaan sotiessaan , joten vertailukohtaa löytyy.

        Ei Malmössä sentään sotatila ole, vaikka vakavia ongelmia onkin.


      • jrhghfjdjdjd

        Minustakin oli vähän outoa että piti ottaa esiin Suomen moottoripyöräjengit, niitä kun on myös Ruotsissa.

        Ohjelman piti käsitellä Ruotsin jengirikollisuutta.


    • VeiVei

      Ohjelmasta ilmeni se että Malmöön sotaa käydään vain nogo-alueilla niin se ei häiritse kantaruotsalaisia joten he haluavat holtittoman maahanmuuton jatkuvan kuten ennenkin ja äänestävät moderata-demareita.

      • dhfhghfjdjdjd

        Ylen raportti oli huono kuten odottaa sopii. Näytti siltä että ei haluttu antaa aivan todellista kuvaa mamulähiöiden ongelmista. Suuri ero vaikkapa Norjan tv:n tekemiin raportteihin.


    • toivoloppu

      Se on kuin rutto joka leviää vielä tännekin, paha esimerkki Turun Varrisuo, siellä on lakuja ja muslimeja eniten. Häiritsevät tavan Suomalaisia jotka asioi kaupassa.

      • ei.nyt.vielä

        Varissuo on kohtuu rauhallinen paikka nykyisin noin päiväsaikaan ainakin. Kaupassa saa rauhassa ainakin käydä.
        Iltaisin kannattaa toki vähän katsoa missä liikkuu, on hämysakkia joka lähtöön, joista iso osa ihan suomalaisiakin.


    • Stuppi
    • Arvasinkyllä

      Nuorten mamujengit (joka on uusi ja kasvava ilmiö) sivuutettiin sujuvasti ja alettiin höpistä jostakin ukkojen moottoripyöräjengeistä joita on ollut iät ja ajat.

      • hehfjhvjvcjjc

        Aivan, oli taas aika hölmö veto Yleltä.

        Suomen valtamedian iso ongelma on, että se ei halua lainkaan puhua muslimien rikollisuudesta Ruotsissa. Nämä nuorisojengit ovat pääasiassa muslimeista koostuvia ja toimivat mamulähiöissä. Myös nämä raiskaukset/joukkoraiskaukset Ruotsissa, ovat lähes täysin muslimien tekemiä.

        Mutta jostain syystä valtamedia silittää musujen päätä.


    • eräitä_huomoita

      Joku aika sitten Helsingin Sanomissa kerrottiin, että Etelä-Ruotsin jengien päätekijät ovat lähtöisin entisen Jugoslavian alueelta. He ovat näitä ammuskelijoita ja räjäyttäjiä. Yle syyllisti epäsuorasti kaikki maahanmuuttajat, kun tosiasioita ei uskallettu mainita.

      • fgbfggf

        Jugoslavialaisia erikoissotilaita ja sotarikollisia, nuo lienevät ne ravintoketjun huipulla ruotsissa olevat kriminaalit. Arabinuorisojengit myös kunnostautuneet, erityisesti raiskaamisessa.


      • gfdgf
        fgbfggf kirjoitti:

        Jugoslavialaisia erikoissotilaita ja sotarikollisia, nuo lienevät ne ravintoketjun huipulla ruotsissa olevat kriminaalit. Arabinuorisojengit myös kunnostautuneet, erityisesti raiskaamisessa.

        Ja voi olla harhaanjohtavaa kutsua arabinuorten joukkoja jengeiksi, heillä kun on tapana kuljeksia porukoissa ilman varsinaista jengiytymistäkin.


      • 18v.stokessa

        Jugoista saakin mediassa kertoa, mutta muslimeista ei.

        Jugoslavian mafia on vanha juttu Ruotsissa, mutta eivät he näihin nuorisojengeihin liity. Seassa siellä saattaa toki olla joku nuori jugo kyllä.


    • Delaware-suomalainen

      Olihan tuo taas täyttä Ylen pas*kaa! Raporttia mainostettiin nimenomaan Malmön ongelmien käsittelemisellä, mutta sujuvasti käännettiin asia Suomen mp-porukoihin, jota toisteltiin sitten tänä aamuna puolen tunnin välein.

      Hyh hyh Suomalaisten, myös mp-kansan maksamilla verovaroilla toimiva Yle, taaaas kerran

      • Suomenasiatkiinnostaa

        Hyvä ohjelma se oli.
        Yhtenä aiheena oli Suomen rikollisjengit.


      • Delaware-suomalainen

        Voi pöllökustaa! Ohjelman nimi oli 'Raportti Ruotsin jengirikollisuudesta' Mutta niinkun totesin, hienosti Yle käänsi mamujen aiheuttamat ongelmat Ruotsissa Suomen mp-porukoihin.

        Etkö tosiaan näe, tai osaa lukea, ja huomata, miten Yle vääristelee asioita!


    • lkjkhkjh

      Ruotsalainen ja suomalainen osio erosivat toisistaan merkittävästi: dokumentinpätkässä tuli selväksi, että Malmön rikollisuus on mamutaustaista, mamut eivät halua oikein siellä integroitua ja kantaruotsalaiset eivät ilmeisesti kaikesta näennäisestä jeesustelustaan halua oikein ottaa heitä vastaan täydestä sydämestään. Epäselväksi jäi mitkä olivat ne kolme valtaa pitävää ryhmää malmössä.
      Raiskausongelmaan ei otettu kantaa lainkaan, eikä sillä suoraa yhteyttä jengirikollisuuteen olisi ollutkaan - maahanmuuttoon toki sitäkin enemmän.
      Hyysäyksen seurausta silti yhtä kaikki ja ruotsalaiset saavat syyttää vain itseään tyhmyydestään ja sinisilmäisyydestään. Kehitystä ja ruotsin tulevaisuutta ei taida pitkällä tähtäimellä pelastaa enää mikään.

      Suomen jengirikollisuus taas on kotimaisista prätkäjengeistä koostuvaa, eli aika eri ilmiö on kyseessä alkuperältään ja ilmentymiseltään.

    • Delaware-suomalainen

      Juuri näin. Yle väänsi taas asian täysin päinvastaiseksi mitä on todellisuus. 'Mamut ei integroidu, koska on korkea työttömyysaste' eli se on Ruotsalaisen yhteiskunnan vika! Ja sitten alettiin jankkaamaan Suomalaisista jengeistä..

      Yle suoltaa koko ajan täyttä kurapas*kaa suoraan maksajien silmille. Hyh hyh

      • Yleltätosiasiaa

        Kyllä Ruotsissa on mamuja, jotka ovat työttöminä. Se tietysti johtuu v2015 yllättävästä pakolaisten lukumäärästä.
        Nyt on alkanut tasaantua.


      • juuri.näin.se.on

        Heikki Porkka kirjoittaa hyvin blogissaan Ylen juttuun liittyen:

        "Yleisradion uutis- ja ajankohtaistoimituksessa ei yksinkertaisesti kyetä lausumaan ääneen asiaa, jonka kaikki aikaansa seuraavat ovat tiennet jo pitkään:

        Ruotsin vakavat väkivaltaongelmat, väkivallan raaistuminen, murhat, tapot, raiskaukset ja kranaatti-iskut sekä koulujen ja autojen palot kytkeytyvät samoihin asioihin – holtittomaan ja vaaralliseen maahanmuuttopolitiikkaan sekä monikulttuurisen yhteiskunnan luomisen pakkomielteeseen.

        Suomen poliittinen johto ei ole Ylen uutis- ja ajankohtaistoimitusta rehellisempi. Kuten hyvin muistetaan, kokoomuksen edellinen puheenjohtaja Alexander Stubb väitti Ruotsin olevan turvallinen maa.

        Koska Yle ei yksinkertaisesti kykene tuottamaan todellisuutta vastaavaa materiaalia Ruotsin ongelmiin liittyen, täytyy vaihtoehtoisten medioiden huolehtia tässä(kin) kohdin totuuden saattamisesta kansalaisten tietoisuuteen."


    • KjeihKjieh

      Jo on mopojilla jutut. Onko vaippojen vaihtoaika? Muistakaa varoa, että aikuinen mies ei körmyytä teitä luuserit.

      • KjeihKjieh

        Itse ehdin jo vaippani vaihdattaa, oli kovin täyttä Tenassa. Seuraavaksi geriatriajumppa ja tekohampaiden puhdistus.


      • Naurattaameitä

        Yllättävän hyvä, älykäs ja asiallinen kannanotto suvakilta.:)


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      66
      3163
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      548
      3004
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2225
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1982
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1815
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      305
      1795
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1572
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      101
      1295
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1208
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      23
      1185
    Aihe