Loppuhuipenus peppuun!

ViiskytkaksM

Vaimoni kostuu usein niin paljon, että emättimeen naidessa ei oikein tuntua enää millään. Lähetyssaarnaajassa myös peppu kastuu(ja lakanat) aivan märäksi. Silloin hän usein ohjaa penikseni anaaliin ja mahtavat orkut tulee jo muutaman työnnön jälkeen! Onko muilla tälläisia "ongelmia"?

25

16763

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ähähähähähää

      Sulla on löylykauha perseessäs ongelma satusetä

    • vain-kumilla

      Edes uskollisessa parisuhteessa ei tulisi harrastaa peppuseksiä ilman kondomia, sillä monet vieheliäiset sairaudet ovat riskinä, monilla vain ei ole edes alkeellisinta itsesuojeluvaistoa:

      - https://en.wikipedia.org/wiki/Anal_sex#Health_risks

      Puhumattakaan, että ko. puuhaa harrastelisi suunnilleen tuntemattomien kanssa, hetero- bi - tai gay-puitteissa :/

      • Sikahommaa

        Kukaan normaali pane ketään perseeseen se on paskomista varten eikä panemista


      • vain-kumilla
        Sikahommaa kirjoitti:

        Kukaan normaali pane ketään perseeseen se on paskomista varten eikä panemista

        Nuo karikatyriset "normaaliuden" käsitteet ovat kovin yksilöllisiä ja subjektiivisiä.

        Mutta eihän tästä ole pitkä aika kun kirkonvallan eptäterveen vaikutuksen vuoksi jo pelkkä naisen nautinto ylipäätäänkin oli synnilliseksi luokiteltua, avioliitossakin.

        Mikäli eri luokittelijoiden pillin mukaan elää, niin riskeera elää _oman_ elämänsä ohitse, eikä vain seksuaalisuuden suhteen.

        Onneksi maailma muuttuu, joskin sekisasioissa (-kin) on hyvä soveltaa myös vastuuntuntoisuutta oman ja kumppaneiden terveyden eduksi.

        * JOKA NELJÄS HETERONAINEN HARRASTAA ANAALISEKSIÄ SÄÄNNÖLLISESTI!

        - https://www.seiska.fi/Hotnow/Joka-neljas-heteronainen-harrastaa-anaaliseksia-saannollisesti/1126601?_ga=2.48791846.1089322221.1524224178-370840442.1523785852

        Parisuhteessa kaikki on soveliasta, silloin kun kyse on aikuisisten yhteisestä sopimuksesta tapahtuvista nautinnoista.


    • ghghghghghg

      minä jätin muijan kanssa sen emättimen rauhaan kun oli hieman väljähkö ja keskityn vaan siihen b rappuun, kyllä siihenkin tottuu, nykyään homma toimii lähetysaarnaaja asennossa, takaapäin kuin kyljelläänkin ja mälli lähtee, niin kuin tiedät tosi maukaasti kun on tiukkaa bebaa, hitaasti kun vedät kullia ulos peräsuoli tulee tuuman mukana, kun työnnät sisään muija korahtelee matalalla äänellä, sitä sitten liikuttelet tovin ennenkuin siemennät runsaasti mälliä sisään

    • antaispa emäntäkin suklaa nappia,,, ;( tekisi hyvvää minullekki,,, räh kjäh

    • peppupano

      Anaali on ihana nussia !!!!! Etenkin sulkijalihaksen ohitus = tiukkaa !!!! Sisäänmeno monta kertaa....... Lämpöisessä suolessa liikkuminen ,kun sulkijalihas puristaa hepinvartta - laittaa nopeasti lastin liikkeelle !!!!! Nautinto katsella,kun neste valuu pepusta ulos -lakanalle !!!!

    • Perseeseen_vetäjä

      Naisen peräsuoli on paras mahdollinen ensikoti siittiöille!

      • Perseeseen_vetäjä

        Kannattaa Hyihelvatan kokeilla muitakin naisia perseeseen kuin vain omaa äitiä!


      • Anonyymi
        Perseeseen_vetäjä kirjoitti:

        Kannattaa Hyihelvatan kokeilla muitakin naisia perseeseen kuin vain omaa äitiä!

        Sinähän sen tiedät sekasikiö


    • Viiskyt2M

      Taas kävi niin, että vaimo sai päivän toisessa panossa kunnon ruiskuorgasmin. Eipä siinä enää tuntuoa ollut hepissä, sama kuin vesilasissa olisi uittanut. Mutta peräaukkoon ei tarvinnut montaa vetoa ottaa kun lasti lensi.

      • Anonyymi

        Eunukin päiväunia taas kerran hehehehee 🤣 😂


    • Anonyymi

      On kyllä kokemusta. Kun alapää on ihan märkä pillumahlasta ja nuolemisesta, ei tarvi kuin vaihtaa ykkösestä kakkoseen. Ei tarvi useinkaan ylimääräisiä voiteita. Monesti hieman herkuttelen munalla pyllynreijällä ja siirrän limaa pillun puolelta peppuun. Sitten kun saan hänet hoideltua loppuun, työnnän perseeseen. Perse on jo yleensä tuossa vaiheessa niin rento, että pikku herkuttelulla se lupsahtaa sisälle. Ei toki heti voi runtata täysillä, vaan hetki ihan rauhallisesti. Homma saa ihan uuden vaihteen päälle ja ei välttämättä tarvi kauaa lykkiä, kun muna sykkii lastin sisälle. Joskus oikein irstaalla päällä saanut tehdä loppuhuipennuksen suuhun. Takaapäin polvillaan berberiin ja kun alkaa lähestymään, nainen pyörähtää ympäri ja imee lastit suuhunsa.

      • Anonyymi

        Paska haisee ja banjot soi kun kaappihomo runkkari akkaansa perseeseen moukaroi trallallaa 🤪


    • Anonyymi

      Nain vaimoani usein molempiin reikiin yhtäaikaa, koska hän himoitsee sitä likaista ja kiellettyä touhua. Joskus on tullut ulostetta ja silloin hän haluaa törkyisen elimen pilluun tai suuhun. Ollaan harrastettu sitä satunnaisesti jo n. 14 vuoden ajan, eikä koskaan ole tullut mitään sairauksia. Toki pesulla käydään aina naimisen jälkeen.

      • Anonyymi

        Työtävieroksuvalla luteenhuokauksella on näköjään aikaa kaikenlaiseen turhaan. Nukutko edes koskaan? Kirjoittelet kommentteja aamuyöstä. Huhuh ><


      • Anonyymi

        Tännekin chatin katkeroitunut pikkupossu ehtinyt laittaa kommentinsa.Millaisen paskan keskellä mahdat asua kun sulla samat jutut pyörii päässä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Työtävieroksuvalla luteenhuokauksella on näköjään aikaa kaikenlaiseen turhaan. Nukutko edes koskaan? Kirjoittelet kommentteja aamuyöstä. Huhuh ><

        Sen on pakko kirjoittaa yöllä yllä pito ei ehdi heti poistaa sen kommentteja.Ei kestä lukee vasta kommentteja kun se lytätään maan rakoon siksi se on yöllä.Onhan se joku säälittävä ressukka,koulukiusattu perheen hylkäämä ihmisraunio.


      • Anonyymi

        Runkkarin satuja, jos työnnät pesemättömän suoraan anaalista vedetyn elimen naisen vaginaan saa nainen tulehduksen. Ymmärtääkseni tulee virtsarakon tulehdus ja myös vagina tulehtuu. Tiedät varmaan missä on naisen kohtu niin voit arvuutella mitä vahinkoa tuo voi tehdä. Jos nainen ottaa tuon elimen suuhunsa ei todennäköisesti seuraa mitään.


      • Anonyymi

        No on se mielenkiitoisempaa kun täällä notkuu kaiken aikaa.ja toistaa samoja kommenttejaan.Tavallinen ihminen tekis jotain muutakin.Eihän tylsämielinen itselleen mitään voi.Harmi kun laitospaikkoja ei enää ole,niin avo-.hoidokit saa pilata ilmapiirin.


      • Anonyymi

        Kyllä se pistää huokailee kun joku säälittävä idiootti laukoo typeryyksiään


      • Samaa itsekin ihmettelen, että mitään ei ole tullut. No nykyinen nainen ei anna panna vuoron perään pilluun ja perseeseen, mutta muuten aika estottomasti tulee nuoleskeltua ja lauettua millon minnekin. Ei toki ole tarvetta ja kuntoakaan. Yhden naisen kanssa seurusteltiin pari vuotta ja oli ihan normimeininki, että sai panna vuoron perään pilluun ja perseeseen ja joskus laskea lopuksi suuhun. Toki nainenkin sai osansa kielihoitona koko alapäähän. En muista, että olisi ollut mitään ongelmia tai tulehduksia sinä aikana kummallakaan. Joskus munanpää vain arkana kovasta panemisesta. Toki perushygieenia pitää pitää kunnossa. Kun sai molemmat reiät liukkaaksi, oli hauska, kun muna meni molempiin reikiin yhtä helposti. Jännä juttu tuossakin, että harvoin sinne pilluun sitten tuli lauettua, aina mielummin jonnekin muualle.


      • Anonyymi

        Miten onnistuit naimaan yhtäaikaa molempiin reikiin? Minä en ole siinä onnitunut.


      • Anonyymi
        kameli kirjoitti:

        Samaa itsekin ihmettelen, että mitään ei ole tullut. No nykyinen nainen ei anna panna vuoron perään pilluun ja perseeseen, mutta muuten aika estottomasti tulee nuoleskeltua ja lauettua millon minnekin. Ei toki ole tarvetta ja kuntoakaan. Yhden naisen kanssa seurusteltiin pari vuotta ja oli ihan normimeininki, että sai panna vuoron perään pilluun ja perseeseen ja joskus laskea lopuksi suuhun. Toki nainenkin sai osansa kielihoitona koko alapäähän. En muista, että olisi ollut mitään ongelmia tai tulehduksia sinä aikana kummallakaan. Joskus munanpää vain arkana kovasta panemisesta. Toki perushygieenia pitää pitää kunnossa. Kun sai molemmat reiät liukkaaksi, oli hauska, kun muna meni molempiin reikiin yhtä helposti. Jännä juttu tuossakin, että harvoin sinne pilluun sitten tuli lauettua, aina mielummin jonnekin muualle.

        Toisille tulee tulehdus tuosta hyvin helposti pinippiin, toisille ei. On kyse herkkyydestä. Jos peräsuolesta tulee suuri määrä mikrobeja/ulostetta pimppiin niin riski pahalle tulehdukselle on kohtuu iso. Vti voi myös tulla mutta ei niin helposti koska mikrobien pitää vielä edetä rakkoon asti.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Toisille tulee tulehdus tuosta hyvin helposti pinippiin, toisille ei. On kyse herkkyydestä. Jos peräsuolesta tulee suuri määrä mikrobeja/ulostetta pimppiin niin riski pahalle tulehdukselle on kohtuu iso. Vti voi myös tulla mutta ei niin helposti koska mikrobien pitää vielä edetä rakkoon asti.

        Nimenomaan tuo pimppi on arka paikka. Uskon sen helposti. Luluen kumminkin, että joillekin kehittyy myös vastustuskykyä enemmän noihin asioihin, ja myös hygienia ratkaisee. Ja asiasta En mitään tiedä niin tarkasti, kun en mikään alan asiantuntija ole. 😆


    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1265
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe