Aihe

Siis oikeesti onko tää vielä olemassa?

OuJee

Löysin tän osion vasta äsken ja täällähän on ehkä vielä oikeesti henkilöitä jotka jaksavat uskoa aitoon kommunismiin :) Eilen kuulin luontoradiosta että edes muurahaispesä ei ole sosialistinen yhteiskunta, jota olin kyllä itse luullut sellaiseksi. Joten valitettavasti niitä kommunistisia yhteiskuntia ei tältä pallolta löydy....diktatuuriksi menee kaikki ne joita sellaisiksi on väitetty.

SORRY....kuollut idea ja toimimattomaksi todettu. Voitte mennä hautaan asti uninenne. Ei toiminut, on testattu.

24

184

  Vastaukset

  • 😊 melkoisen oikeassa olet...ei edes vasta kommentteja, joten ovat kait itsekin todenneet saman.

   • Yle luottaa kommunismiiin ja äärikommunistisiin "puolueettomiin" asiantuntijoihin vero-ylessä


  • Hiirillä ja muuraahaisilla olisi pitänyt ensin kokeilla.

   • Muurahaiset, mehiläist ja hiiret toki eroavat toisistaan.

    Miten tuo sitten on siirrettävissä yhteiskuntaan siinä vasta ongelma. Kaikilla noilla on toimitakoodi osin kirjoitettu geeneihin ja oppimisen kautta niistä tulee vain osa.

    Mutta miten muurahaiselle selitetään työn ja pääoman välinen ristriita Marxilaiseen malliin.
    Kuinka myös työstä kieltäytyminen ja lakko poliittisista syistä oletan myös tuon "seksijutun jäävän aika heppoiseksi" .. Muutkin "uskonasiat" saattavat olla vaikeasti perusteltavissa.


  • Kommunismi toimii parhaiten keskitysleirivaltioissa

  • Kommunismi toimii erinomaisesti keskitysleireissä joita neuvostoliitossa oli riittämiin

  • Ihmiset on liian ahneita ja typerä jotta sinänsä hyvä ideologia voisi toimia missään ihmispopulaation edustamassa joukossa. Neuvostoliitto oli hyvä labrakoe - kaatui sekin vallanahneisiin nilkkeihin. Kiina vielä näennäisesti sinnittelee, mutta siitä alkaa varsinainen Aate olemaan jo kaukana.

  • Persut ovat todella ahneita. Mikään rikos ei voi olla esteenä tulojen lisäämiselle.
   Muurahaisyhteiskunta heijastaa täydellisesti persuyhteiskuntaa. Kaikkitietävä johdossa. Kaikki muut pelkkiä raatajia suurelle oligarkkikapitalistille. Miljoonat raatajat veisaavat kristillissosiaalisia virsiä Suurelle Johtajalle.

  • Persujen tukema soten yksityistäminen tuottaa karmeaa satoa.

  • Perussuomalainen puolue muistuttaa todella muurahaiskekoa.
   Johtajamuurahainen esittää rotuoppia, jossa kekomuurahaiset ovat oikeita, muut harhaoppisia. Koko pesä veisaa virttä perässä.

  • Kyllähän se niin on, että KTP:n laulut on laulettu. Eduskuntavaalit pidetään kuukauden päästä. Niissä vaaleissa KTP putoaa pois puoluerekisteristä - se on sitten siinä. En usko, että KTP nousee vielä uudestaan puoluerekisteriin - sen verran aneemista KTP:n touhu on ollut viime vuosina.

  • PUREEKS KOMMUNISMI ENÄÄ

  • Kuka ihme jaksaa vielä uskoa tuohon menneisyyden ideologiaan jota on kokeiltu ja kaikkialla toimimattomaksi havaittu.

  • Olet aivan pihalla maailman menosta. Kyllä monet uskovat ihan oikeasti esim. suureen ja mahtavaan Eurostoliittoon joka kehittyy hyvää vauhtia maailman hienoimmaksi kommunistiseksi järjestelmäksi. Kommunistisia maita ihaillaan yleisesti ja kapitalistisia pilkataan ja halveksitaan. Nettikommenteistakin voit helposti nähdä, että suurin osa suomalaisista on tulenpalavia kommunisteja jotka eivät pidä ahneista kapitalisteista. Tämä on valitettavasti totta.

   • Sekoboltseja näköjään riittää!


  • Kommunismin tasajako on hieno aate. Siinä ei kukaan pääse ahnehtimaan liikaa. Kommunismi tulee nousemaan vielä suureen kukoistukseen, kun ilmastonmuutos etenee.

   • Jonkinlainen tulonjaon tasaisuus oli utopistinen tavoite, ja on vieläkin jopa ei-sosialistisilla, hyvinvointivaltiota kannattavilla puolueilla. Lenin ja Stalin tuhosivat "tulkinnoillaan" Marxin hienon analyysin aikansa teollisesta yhteiskunnasta. Venäjähän oli maaorjien maa, ei mikään teollistunut valtio.
    Vasemmistolaiset vallankomoukset ja niiden yritykset ovat noussett ihmisten todellisesta hädästä ja vallanpitäjien vääryyksistä. Ei niitä huvin tai pelkän ideologian vuoksi ole tullut.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jonkinlainen tulonjaon tasaisuus oli utopistinen tavoite, ja on vieläkin jopa ei-sosialistisilla, hyvinvointivaltiota kannattavilla puolueilla. Lenin ja Stalin tuhosivat "tulkinnoillaan" Marxin hienon analyysin aikansa teollisesta yhteiskunnasta. Venäjähän oli maaorjien maa, ei mikään teollistunut valtio.
    Vasemmistolaiset vallankomoukset ja niiden yritykset ovat noussett ihmisten todellisesta hädästä ja vallanpitäjien vääryyksistä. Ei niitä huvin tai pelkän ideologian vuoksi ole tullut.

    Toivossa on hyvä elää.


   • Meillähän on ISO joukko joka tuota kommunismia tavoittelee. Hokee jatkuvasti kommunismin jäämän viron tasaveroja ym. aatteseen kuuluvaa.


   • Kommunismi on diktatuuria pakkovakltaa ihmisoikeuksien polkemista yhden
    puolueen valtaa tai yhden diktaattorin kansalaisten mielipiteitten seurantaa
    ilmiantojärjestelmät poliisit väkivaltakoneistot armeijat media olisi kommunistien,
    liikkumavapaus sananvapaus kokoontumisvapaus olisi kiellettyä eli yhteiskunta
    olisi suljettu puolue valvoisi ihan kaikkea epäillen omia kansalaisiaan.Me emme
    halua tällaista sortojärjestelmää mitä kommunismi on.


  • Luepa persupalstaa, niin saat tietää, että kommunisteja on 83 % äänestäjistä!

  • Aina ja kaikkialla sosialismi eri muodoissaan on johtanut:
   - "väärien" mielipiteiden tukahduttamiseen (lainsäädännöllä, epävirallisilla lynkkausporukoilla yms.)
   - yksilönvapauksien rajoittamiseen
   - vallan ja vaurauden keskittymiseen puolue-eliitille ja heidän lähipiirilleen (lopulta sosialistimaiden gini-indeksit aina kasvavat kapitalistisia maita suuremmaksi, eli sosialismi johtaa vielä suurempaan varallisuuden epätasaiseen jakautumiseen kuin kapitalismi)
   - yleiseen moraalin rappeutumiseen
   - valinpitämättömyyteen yhteiskunnan infran yms. ylläpitämistä kohtaan (eli slummiutumiseen)

  • Kommunisti uskovaisia vielä löytyy, jäljellä vielä rippeitä

  • Jääriä löytyy,ovatkin tosi sitkeitä luonnollinen poistuma hoitaa loputkin.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1757