tee se itse halli seinäjoella

korjaamoavailla

onkohan seinäjoella tee se itse hallia jossa on autonosturi käytössä.en löytänyt googlaamalla.

29

1464

  Vastaukset

  • Mutta korjaako nykyään kukaan autoa itse? Olisikohan sellaiselle hallille ja laitteelle tarvetta enemmänkin?

  • Miksei korjais itte jos työkalut pysyy kädessä.

  • Täälä kans olis monta kertaa ollu tarvetta nostaa autoa että pystyis itte korjaamaan. Nytkin tarvis hallia jossa sais iha itte hitsattua pohjasta pari reikää enne katsastusta, Ei tarttis kalliiseen korjaamolle viedä. Siinä olis jollekin hyvä bisnes idea perustaa halli jonka vois varata vaikka pariksi tunniksi tai päiväksi.

   • no totahan pitää kehittää onkohn palijonkin hallin tarvittijoota? Mikä alue olisi hyvä sellaaselle, millainen halli olisi tarpeen, mä olen kuulolla teille päin täs.


   • Eihän hallin sijainnilla oo niinkään väliä.täällähän noita teollisuusalueita piisaa.pääasia on etä olis nosturi ja jonninmoiset hitsaus vehkeet.aivan varmasti olis käyttäjiä kun ei vuokra olis aivan järjetön.päivä/tunti systeemillä.seinäjoella oli yks tee se itse halli kaatui siihen kun ei mainostanut missään.


   • Halliavaan kirjoitti:

    Eihän hallin sijainnilla oo niinkään väliä.täällähän noita teollisuusalueita piisaa.pääasia on etä olis nosturi ja jonninmoiset hitsaus vehkeet.aivan varmasti olis käyttäjiä kun ei vuokra olis aivan järjetön.päivä/tunti systeemillä.seinäjoella oli yks tee se itse halli kaatui siihen kun ei mainostanut missään.

    siis ei ole kannattanut jos joku sellaista toimintaa pyörittänyt ja kaatui. Sepä siitä sitte, huonot merkit, rivien väliistä voi lukia paljon. ei uskottavaa ett mainostuksen puute syynä konkkaan, ei ei!


   • Halliavaan kirjoitti:

    Eihän hallin sijainnilla oo niinkään väliä.täällähän noita teollisuusalueita piisaa.pääasia on etä olis nosturi ja jonninmoiset hitsaus vehkeet.aivan varmasti olis käyttäjiä kun ei vuokra olis aivan järjetön.päivä/tunti systeemillä.seinäjoella oli yks tee se itse halli kaatui siihen kun ei mainostanut missään.

    Mitä tuollaisen perustaminen maksaisi, saisiko koskaan omiaan pois, lähellekään, onhan niit halleja ja alueita jo, jokin tässä nyt ei täsmää.


  • Aloin tutkia Seinäjoella myynnissä ja muuta vast. halleja. Ohan noita, miksi ei tällaiseen toimintaan, kun tyhjiä halleja olemassa-ei mee ihan jakeluun?

  • Kuinkahan isot ja laajat vakuutukset pitää olla hallin omistajalla/yrittäjällä jos joku tapaturma tapahtuus asiakkaalla.

   • niin just tollaseen voi kaatua alussa kysytty palvelu, esim. kenen vastuulla kaikki siellä, aikamoinen juttu?


   • Weise kirjoitti:

    niin just tollaseen voi kaatua alussa kysytty palvelu, esim. kenen vastuulla kaikki siellä, aikamoinen juttu?

    siälä nykyaiajn nuaret miähet "korjaa menopelejään, voi sattua meleekeen mitä vaan, kuka tohtii nualle kännykkäsukupolville mitään kännyä isoompaa hyppyysihin antaa, unohtaavat pian tyänsä ja romahtaa jotain raskasta niskahan sitä älykännykkää vaharates, siinä sitä sitten ollahan. Ja ne hallinkäyttämisen korvaukset ei tiätty kanskaan saisi olla juurikaa mitään. Sellaanen yhtälö.


   • lleveneeskoski kirjoitti:

    siälä nykyaiajn nuaret miähet "korjaa menopelejään, voi sattua meleekeen mitä vaan, kuka tohtii nualle kännykkäsukupolville mitään kännyä isoompaa hyppyysihin antaa, unohtaavat pian tyänsä ja romahtaa jotain raskasta niskahan sitä älykännykkää vaharates, siinä sitä sitten ollahan. Ja ne hallinkäyttämisen korvaukset ei tiätty kanskaan saisi olla juurikaa mitään. Sellaanen yhtälö.

    "siälä nykyaiajn nuaret miähet "korjaa menopelejään, voi sattua meleekeen mitä vaan, kuka tohtii nualle kännykkäsukupolville mitään kännyä isoompaa hyppyysihin antaa, unohtaavat pian tyänsä ja romahtaa jotain raskasta niskahan sitä älykännykkää vaharates, siinä sitä sitten ollahan. Ja ne hallinkäyttämisen korvaukset ei tiätty kanskaan saisi olla juurikaa mitään. Sellaanen yhtälö. "

    just noin!
    vaikka ollaan rentoa, ett missä olisi halli jossa voisi korjailla...?
    Arki taitaa olla jotain aivan muuta, varsinkin sitten sille hallin omistajalle joka vuokraa tilojaan....


  • Eli ei ilmeisesti oo tee se itse hallia.laihialla on yks minkä löysin googlaamalla.

   • Missä se halli on?


   • Siis!! Anteeksi!! Halli Seinäjoella? Tietääkö joku?


   • Kartza kirjoitti:

    Siis!! Anteeksi!! Halli Seinäjoella? Tietääkö joku?

    Roveksen teollisuus alueella


  • On seinäjoella tee se itse halli.just vuokrasin päiväksi.hinta oli 80€ vuorokausi 9.00-21.00 on nelipistenosturi,painepesuri,kompura pulttipyssyt ja perus työkalut.

   • missä se on, missä sitä mainostetaan, sivut?


  • mihinä teirän mielestä olisi hyvä/kiva sijainti sellaaselle autojen trassaajien paikalle seinäjoella?Nua teollisuusalueehet kattoin myytäviä hallia netistä, kyllon steriiliä ja tylsän ja kalskahtavan oloosta, liian siisti kuin olis.

   • Myikää ne Bemarit ja ostakaa tojota niin ei tartte rassata


   • rassaavaa kirjoitti:

    Myikää ne Bemarit ja ostakaa tojota niin ei tartte rassata

    nuonko päin se onkin?


  • Ne jotka korjaa itse autoja, asuu usein omakotitalos, jossa on autotalli yms puitteet. Minullakin on autotalli, ei oo toki nosturia, mutta on ajopukit jonka päälle voi auton ajaa. Sinne mahtuu sitten alle ronkkimaan, jos on tarve.

   Hitsata ei oo kyllä tarvinnu, sen verran uusilla autoilla ajelen. Eihän uusista autoista tarvi rempata kuin jarruja, se onnistuu omassa autotallissa varsin hyvin. Lisäksi siihen ei kovin montaa työkalua tarvitse. No tietty jarrumännän painamis työkalu pitää olla, taikka itseasiassa perinteinen ja uudempi sellainen. Juuri vaihdoin jarrulevyt ja palat 13-vuosimallin autoon, eteen sekä taakse. Meni noin pari tuntia aikaa. Laadukkaita osia saa jopa ihan autotarvikeliikkeistä kohtuullisen halvalla.

  • Juuri näin,jotain kannattaa vielä tehdä itte ja pystyykin ku vaan viittii,vaikka nää uudemmat autot vaatiiki monilta osin vähä parempaa kalustoa ja ammattitaitoa.

   • No kyllä niis uusimmiskin autois jarruosis on ihan samat murikat mitä vanhemmis. Eli vanhoilla opeilla pärjää oikein hyvin. Kehtaamisesta se lähinnä on kiinni. Mutta rahasäästö on aika iso.

    Ammattitaitoa se ei juuri vaadi, mutta jos nyt ei osaa vaikka ruohonleikkuriin terää vaihtaa, niin kannattaa suosista unohtaa koko juttu.


  • Tarve olis juuri tuollaiselle moni vaihtais öljyt ja muut pikkuosat kuten jarruu osat ja keväisin syksyisin itse renkaat, olen itsekkin ihmetellyt miksei tuollaista ole vaikka niin että omat työkalut millä tekis,i siis avaimet mitä tarvitsee

  • Pikkukorjaamoilla on 35-45 euron tuntiveloitus.Öljynvaihdot.jarrurempat ym.kannattaa teettää niillä.Paremmin tekevät ne hommat kuin itse.35 vuotta rassasin omat autoni mutta nykyisin se ei kannata.Toki jos osaa niin säästyyhän siinä 10 euroa tunnilta.

  • Löytyy Seinäjoelta:
   Tehtaantie 24 Halli 10

   Tee Se Itse Halli Seinäjoki.
   Pekicomp Oy
   O407503752

   • seinäjoki on saatana täynnä halleja..joka jätkä vuokraa ensin hallin yrittää sitten vasta ettiä akkaa..toriin ilmoitus tarvis ti-hallia vuokralle about 100 mailia tulee


   • kannattaa vaan mennä joupin nesteelle,, hyvä diy halli


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ja Stefun ero on peruttu

   No niin, nyt laittoi Stefu instaan pusukuvan ja sydämiä eli taas on kaikki hyvin ja ero on peruttu. En tiedä sit onko tää hyvä juttu. Stefu vaikutta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   241
   11214
  2. Latvala yrittää iskeä Sara Sieppiä!

   JM Latvala selvästi nyt Saran perässä. On käynyt kommentoimassa Saran kuvia niin ettei oikein voi käsittää väärin et mistä on kyse. Tää olis kyllä hy
   149
   6415
  3. Martina lähti minne?

   Lentokoneessa näyttää olevan ja minne on Martina menossa?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   168
   2060