Hyvä Jerkka

Jerkkafani

Oikea voitti.
Monta hyvää laulajaa putosi ja pisimälle aika monta vaatimattomampaa; onneksi Jerkka sentään selvisi loppuun asti. Loppu nelikosta ehdottamasti paras.

Wantsuista tykkäsin myös: persoonallinen ja monipuolinen ja varsinkin jälkimmäinen finaalikappale tosi hieno.

Fionan pääsyä finaaliin asti pääsyä ihmettelin? Vaikka kuinka yritin kuunnella mikä hänessä on niin ihmeellistä tuomarien hehkutuksen perusteella, en vaan osaa pitää häntä mitenkään erityisen lahjakkaana.

Mia ihan ok, mutta aika tavanomainen.

Monta hyvää laulajaa putosi ja pisimälle aika monta vaatimattomampaa; onneksi Jerkka sentään selvisi loppuun asti. Loppu nelikosta ehdottamasti paras.

9

790

  Vastaukset

  • Onnea Jerkalle, mutta se kiinalainen oli minun mielestä ihan super.

  • Samaa tuumin. Alusta asti Jerkan ääni miellyttänyt eniten, mutta kyllä koko finaaliporukka oli ihan suvereenisti hyvä. Ja lopputulosjärjestys meni ihan oikein.

  • Taas yksi tähdenlento voicen voittaja joka katoaa vuodessa unholaan.
   Noita Jerkkoja löytyy pikku bändeistä 13 tusinaan jotka eivät koskaan saavuta suurta suosiota koska äänessä ei ole mitään persoonallista joka jäisi mieleen, ikävä kyllä.

  • Paitsi että se brunette nainen oli ainoa joka osasi teknisesti ihan oikeasti laulaa. Finaalissa oli myös joku muija joka ei osannut laulaa ollenkaan?? En muista nimiä kun en ole katsonut tuota sontaa, mutta finaalin katsoin.

   Kyllä huomaa finalisteista ja voittajasta miten kokemattomia ja lahjattomia pääosa "tuomareista" on. Uskomatonta että karaoke-tason porukkaa on valittu finaaliin saakka.

  • Anna Puun finalisti lauloi sitten Anna Puun biisin! On kyllä itserakasta touhua tältä "valmentajalta".
   Jerkka ei erotu massasta. Johan oli se Idols voittaja Martti Saarinen ja ei vaan löytynyt paikkaa hänellä. Samanlainen siis.
   Kaikki finalistit osaavat kyllä laulaa, mutta Suomessa vaan on liikaa näitä vastaavia ohjelmia nyt. Joutais vaikka viiden vuoden paussin pitää, mutta ei, uusti Idols kausi starttaa just!
   Ja please...jos voicekin vielä jatkuu, Olli ja Anna vaihtoon. Ei jaksa enää Annan kikatusta. Joka ikiseen kommenttiinsa pitää vääntää kikatukset. Omille jutuille nauraa, muut ei.
   Ja Olli... en viitsi edes kommentoida. Menköön zumbatunnillensa!

  • Näitä ohjelmia on niin paljon ja Suomi niin pieni maa, että eiköhän kaikki esiintymishaluiset ja taitavat laulajat ole jo löydetty.

  • Paskat; keskitason lurittelija koko ukko. Miksi suomalaiset naavaparrat, pullataikinanaamat heittävät toisen/VÄÄRÄN väriset yli laidan, vaikka heistä olisi muuhunkin kuin laulamaan pikkusieviä lurituksia (ja nekin vähänniinkunnuotinvierestä, kuten kotimaiset munapäät) aivan toisin kuin nämä suomalaiset piipittäjät.
   Milloin saadaan Suomeenkin ensimmäinen värillinen tai silmät vinossa oleva "Suomen ääni"? Ilmeisesti sitä saa odottaa tuomiopäivään asti. Herätkää hei nuoret! Teistä se muutos syntyy tässäkin. Ette voi olla kovin konservatiiveja, kun ulkomaantaajuuksilta löytyy noita värillisiä ja vinosilmäisiä staroja, joita te diggaatte. Tehkää nyt jotain!

  • En yleensä seuraa enkä kommentoi näitä höttösarjoja, mutta: Voisiko Voiceen saada oikeat koulutetut ammattilaiset tuomaristoon näiden maallikkopelimannien sijaan? Tuomarointi olisi uskottavampaa. Toinen juttu: Kansalaisuus vei aasialaiselta voiton. Näin Suomessa. Jokainen näki, että finaalissa oli loistokkain.

  • Jerkka oli jo unohdettu kymmenen uutisten aikaan. Mitäänsanomatonta skeidaa. One Two Lee olisi saanut voittaa uskomattoman semifinaalivedon perusteella.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   322
   6343
  2. Hallitus halveksii Suomen nuoria

   Suomessa on kymmeniä tuhansia suomalaissyntyisiä nuoria, joilla ei ole koulutusta. Nyt pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, jotta nämä nuoret saataisiin
   Maailman menoa
   162
   2841
  3. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   70
   902
  4. Voi myötähäpeän määrää

   Joku tämän kylän Tollo mukana nelosen roskasarjassa
   Suomussalmi
   14
   594