Tervetuloa takaisin uskon valaisemaan viisauteen

ChildOfLight

Onnittelut kaikille ateismista luopuneille ja tervetuloa takaisin uskon valaisemaan viisauteen, pois sieltä ateismin labyrinteista!

Yhä tänäänkin moni palstan ateistireppana vaeltaa täydellisessä pimeydessä ilman pienen Jeesus-kynttilän tuomaa valoa oman mielikuvitusmaailmansa lohduttomiin näkymiin.

Mutta onneksi, aina välillä joku ateisti huomaa sytyttää Jeesus-kynttilänsä ja samalla hän huomaa, miten ihmeellisesti se valaisee ateismin pimeä labyrinttia.

Ateismiharhojen jäädessä sivuun tilalle syttyy uskon valo ja ateisti voi käsittää kompuroineensa omassa hämärässä illusiossaan säikkyen, peläten ja uskoen ateismin valheisiin. Yhtäkkiä ateisti voikin alkaa nauttimaan ihan oikeasta elämästä, jonka Jumala on hänelle suonut.

Ei siksi olekaan ihme, että noissa ateismin labyrinteissa yhä kompuroivat ateistiparat ovat sekä pelokkaita, että selvästi kateellisia kristityille, joiden ei tarvitse tuhlata ainutkertaista elämäänsä ateismin valheessa harhailemiseen.

Periaatteessahan kysymys on vain uskalluksesta elää kristinuskon varassa ilman ateismin tarjoamia kainalosauvoja. Yleensä ihmiset, jotka tukeutuvat johonkin aatteeseen tai filosofiaan, jopa ateismiin, ovat vailla uskon rohkeutta turvautua Jumalan armoon. He ovat helposti saatavissa "narunperään" ateistien vedätettäviksi ja harhautettaviksi henkisesti ja hengellisesti, puhumattakaan erilaisesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Miksi siis pelätä, ateistiystäväni? Miksi kumartaa, kiitellä ja nöyristellä ateismin epäjumalaa, jota kukaan ateismi ei ole vielä tavannut, eikä tule tapaamaan täällä maallisessa elämässä, mutta joka odottaa häntä tuonpuoleisessa? Miksi ei ihminen uskalla elää omilla ehdoillaan täyttä elämäänsä, jonka Jumala on hänelle armossaan lahjoittanut, eikä ateistisen sopulilauman jäsenenä? Ehkä ateistin heikon ja avuttoman itsetunnon vuoksi.?

Muistakaa, että koskaan ei ole liian myöhäistä kääntyä takaisin armahtavan Jumalan puoleen ja tulla takaisin hänen rakastetuksi pojakseen tai tyttärekseen!

33

434

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Molo-Molo

      Ateistia eivät hetkauta hihhulien hourupäiset kuvitelmat ateistin henkilöön liittyen. Kun kerran olet valon lapsi, niin älä tuhlaa aikaasi vaan laita jotain järkiperäistä kritiikkiä ateismin filosofis-argumentatiiviseen perustaan... ai niin, kukaan palstahihhuli ei ole tähän mennessä semmoiseen pystynyt eikä pystyne tulevaisuudessakaan.

    • oooooooooooo-oo

      Ateismilla ei ole filosofisia perusteita, argumentteja sitäkin enemmän.

      Väitekin ateismin filosofisesta perustasta on yksinomaan naurettava.

      • Molo-Molo

        Rehvastelet tietämättömyydelläsi, mitä uutta hihhuleilta?


      • oooooooooooo-oo
        Molo-Molo kirjoitti:

        Rehvastelet tietämättömyydelläsi, mitä uutta hihhuleilta?

        Kerro meille jotain ateismin filosofisista perusteista. :)


      • Molo-Molo
        oooooooooooo-oo kirjoitti:

        Kerro meille jotain ateismin filosofisista perusteista. :)

        Et uskalla hakea tietoa mistään, koska kai pelkäät uskosi horjuvan? Miksi kukaan haaskaisi aikaansa sinunlaisillesi luennoimiseen tämmöisellä palstalla? Harva hihhuli loistaa kouluopinnoilla, mutta englantia osaavat voivat aloittaa esim. Michael Martinin toimittamasta teoksesta "The Cambridge Companion to Atheism." Siellä on sinulle filosofista perustaa liittyen mm. pahuuden ongelmaan, kosmologiaan, etiikan itsenäisyyteen, naturalismiin, kreationismiin jne.


      • oooooooooooo-oo

        Ateisti pystyi juuri ja juuri kopioimaan englanninkielisen kirjan nimen.

        Saavutus sekin. :)

        Seuraavaksi saamme lukea aiheesta tänne kopioidun, suomenkielisen kirja-arvostelun


      • Molo-Molo
        oooooooooooo-oo kirjoitti:

        Ateisti pystyi juuri ja juuri kopioimaan englanninkielisen kirjan nimen.

        Saavutus sekin. :)

        Seuraavaksi saamme lukea aiheesta tänne kopioidun, suomenkielisen kirja-arvostelun

        Valon lapseksi olet kovin täynnä ajattelukyvyn sumentavaa vihaa ja halveksuntaa. Oletko varma, että olet valon lapsi?


      • Molo-Molo kirjoitti:

        Valon lapseksi olet kovin täynnä ajattelukyvyn sumentavaa vihaa ja halveksuntaa. Oletko varma, että olet valon lapsi?

        Pelle Pelottomalla oli lamppu, joka levitti mustaa valoa. Tuli vaan mieleen. 😒


    • Sarkasmi on sinussa vahva.

    • ihmettelenvaan

      Ei ateismi voi millään olla harha. Ateisti elää reaaalimaailmassa. Harhat kuuluvat uskovien maailmaan. Jumalathan ovat uskovan oman pään sisäisiä, ei mitään ulkopuolella olevaa.

    • ooooooo-o-o

      Ateismipalsta palautti uskoni evoluutioteoriaan. Palstan kirjoituksia tutkimalla olen tullut siihen johtopäätökseen, että kaikki maailman saasta ja surkeus on kehittynyt tavalla tai toisella ateismista.

      Kehitys ei välttämättä kehity kohti kompleksisempia toimintoja, vaan evoluutio saattaa tuottaa myös tämän palstan ateistien kaltaisia degeneroituneita yksilöitä, joiden funktionaalisuus skaalautuu alaspäin, sopeutuakseen ateismipalstan karuun ympäristöön.

      Esimerkiksi suomen kielen oikeinkirjoitus ei enää ole monellakaan palstan ateistilla hallinnassa, koska sitä ei tarvita täällä ateismipalstalla.

      Ei mulla muuta.

    • AteistiVaan

      Aloittaja on pölvästi. Hän uskoo ihan samaan reaalimaailmaan kuin ateistikin ja lisää siihen päälle omat jumalharhansa, joita ateisteilla ei ole. Sitten hän syyttää ateisteja harhaisuudesta, mikä on ristiriitaista.

      Ja mitä todisteita Jumalasta aloittaja tarjosi meille ”tietämättömille” skeptikoille avauksessaan? Ei yhtään mitään... Mainitsi myyttisen hahmon, jota ei välttämättä ole ollut edes olemassa ja kutsui sitä ”kynttiläksi”. Sitten hän väitti, että ateistit palvoisivat jotain ”jumalaa”, jota ateistit nimen omaan eivät tee.

      Jos ajattelukyky on tuota tasoa, niin ei mikään ihme, että retkahtaa kaiken maailman huuhaa uskomuksiin.

      • 345635436

        Ateisteilla ei ole kykyä abstraktiin ajatteluun. Se tiedetään.


      • AteistiVaan
        345635436 kirjoitti:

        Ateisteilla ei ole kykyä abstraktiin ajatteluun. Se tiedetään.

        Ymmärsin kyllä ”kynttilä” vertauskuvan, mutta sen takana oleva ajatus on älytön, jos ei usko Jeesukseen. Eli huononpaa argumenttia ateismi palstalta saa hakea.


      • ihmettelenvaan
        345635436 kirjoitti:

        Ateisteilla ei ole kykyä abstraktiin ajatteluun. Se tiedetään.

        Abstraktilla ajattelulla ja liian vilkkaalla mielikuvituksella ei ole mitään yhteistä.


    • Nips88

      Olen myös miettinyt ateismia pienten lasten äitinä. Tavallaan ymmärrän halun tehdä asioita uskonnottomasti, mutta itse en koskaan uskaltaisi ottaa tietoisesti sitä riskiä. En itseni, enkä lapseni takia.

      Lapsiluku oli ennen vanhaan paljon nykyistä suurempi. Nykypäivänä kun keskimäärin perheessä on kaksi lasta, niin aikamoisen pelotonta toimintaa on uskoa surutta ateismiin. Ihminen on tavallaan evoluution huipulla ja ehkä hitusen jo alamäessä siinä mielessä, että ateisteja on suhteellisesti aikaisempaa enemmän.

      Ymmärrän kyllä riskinoton, jos riski on myös oikeasti otettu huomioon. On varauduttu liittymään kiireesti takaisin kirkkoon, jos jokin näyttää menevän pieleen. On mietitty homma läpi ja sovittu pelisäännöt, milloin on aika siirtyä takaisin suunnitelmaan B, joka on paluu takaisin uskon helmaan. Kyllähän ateistipalstoilla voi olla ihan kiva melskata, mutta mielellään kai jokainen puhuisi kuitenkin sellaisen papin kanssa, joka tuntee ihmiselämää.

      Sitä en ymmärrä, että ateismista tulee sellaista ego -trippailua, jossa elämän realiteetit unohdetaan ja pusketaan sitä ateismia läpi laput silmillä. Helvettiä on ennen aikaan tosissaan pelätty, siinä on ollut tosi kyseessä, sekä äidin että lapsen kannalta. Jos paluu aitoon, alkuperäiseen uskoon menee niin vinoon, että tosiasioita katsotaan edelleen ateismin sumeiden lasien läpi, mikään ei näytä enää luonnolliselta. Ateismi on degeneraation toinen ääripää, kun toisessa päässä on täysin mekaaninen ja välineistetty ihmiselämä.

      • ihmettelenvaan

        Sinun kirjoituksesi ei kerran muusta kuin täydellisestä tietämättömyydestä siitä, mitä ateismi on.


      • Fanaa

        Sä olet kova poika keksimään kaikkea hassua, milloin milläkin nikillä 🤪


      • 24523425

        En voisi olla enempää samaa mieltä. Kirjoitat täyttä asiaa.


      • lollipoppi

        "Helvettiä on ennen aikaan tosissaan pelätty.."

        Jos mielikuvitusasioiden pelkääminen kuuluu elämäsi realiteetteihin niin säälin sinua ja lastasi. Jos degeneraatiota etsit niin sen löydät ensimmäisenä uskonnoista :)


      • KahdenTytönIsä

        Hyvä kasvatus on kaiken a ja o, myös ei-uskonnollisissa perheissä. Tulkintasi ateismista jonkinlaisena kylmänä arvomaailmana ei vastaa todellisuutta. Ateisteilla on vahvat arvot he ymmärtävät musiikin ja taiteen kauneuden ihan siinä, missä uskovatkin.

        Voisitko avata vähän enemmän, mitä ”riskiä” ateismissa näet? Ei auennut...


      • >Helvettiä on ennen aikaan tosissaan pelätty, siinä on ollut tosi kyseessä, sekä äidin että lapsen kannalta.

        Täsmälleen samat ihmiset pelkäsivät myös tosissaan, että lehmään sekaantumalla voi siittää kammottavan epäsikiön. Tästä syystä lehmä teloitettiin aina sekaantujan mukana. Moni tunsi ihmisiä, jotka tiesivät noita epäsikiöitä oikeasti nähdyn.


      • RepeRuutikallo kirjoitti:

        >Helvettiä on ennen aikaan tosissaan pelätty, siinä on ollut tosi kyseessä, sekä äidin että lapsen kannalta.

        Täsmälleen samat ihmiset pelkäsivät myös tosissaan, että lehmään sekaantumalla voi siittää kammottavan epäsikiön. Tästä syystä lehmä teloitettiin aina sekaantujan mukana. Moni tunsi ihmisiä, jotka tiesivät noita epäsikiöitä oikeasti nähdyn.

        Maailma olisi pullollaan kentaureja ja minotauruksia, jos renki- ja aikamiespoikien navettapuuhat johtaisivat johonkin. Naiset taas penikoisivat valmiiksi domestikoituja ihmissusia.


    • "Uskon valo" on kuin takavuosien aprillipilan musta lamppu - kun sen sytyttää niin kaikki pimenee.

    • 563456345

      Ateismi on kuin samea ja kylmä, pohjattoman syvä, syksysen suon hauta. Jos siihen hairahtuu pois selkeältä polulta, täytyy kaikin voimin ponnistella ylös, ennen kuin vajoaa liian syvälle, jolloin kaikki on jo liian myöhäistä.

      • tässä.on.järkeä

      • ihmettelenvaan

        Ja sinä olet todella syvältä.


      • Hehkuuko

        Aurinko paistaa nytkin, onko uskiksella vain yksi lamppu omassa pimeydessä?


      • q.v
        tässä.on.järkeä kirjoitti:

        Kaadu hihhuleiden tapaan seljälles ja puhu siansaksaa. Siitä se ilo alkaa:
        https://www.youtube.com/watch?v=tVT9COKC4P0&t=33s

        HALELYJÄÄ..HALELYJÄÄ..GLOORIA SANTACLAUS HÄHÄHÄÄHHÄÄÄ..HORALE SANTACLAUS HALELYJÄ....HÄHÄHHÄHH

        Tässä on kristinuskon "totuus"?

        Ei, kyseessä on totuus kristinuskosta.


    • "Mutta onneksi, aina välillä joku ateisti huomaa sytyttää Jeesus-kynttilänsä ja samalla hän huomaa, miten ihmeellisesti se valaisee ateismin pimeä labyrinttia."

      Sitä kutsutaan aivohalvaukseksi.

    • ihmehömppää

      Minä ateistina ihmettelen taas sitä, miten te uskovaiset elätte jossain ihme satumaailmassa. Kuules, ateistit ovat vain tulleet järkiinsä kun ei kuvittele mitään mielikuvitustaivaskaikkivaltias heppulia.
      Tuo kuulostaa minun korvaani jopa hullulta.
      Siksi olen ihmetellyt että miksi yksisarvisiin, keijuihin yms. uskova joutuu pöpilään mutta tuommone uskova ei...
      No usko satuihis iha rauhassa...

    • uskomaton.uuno

      Täältä sain tämän 'keskustelun' aikana lukea määreen alkuperäinen usko.
      Oliko taas kyseessä kaanaankielinen ilmaus? Tuo olettamus jonkin alkuperäisyydestä on omiaan hämmentämään ateistiparan mieltä.
      Täytyy kysyä Katekismuksen sanoin: Mitä se on?

      Jotenkin epäilyttää, että kyseessä olisi kuitenkin jokin nykyisen kristinuskon tulkinta...
      Niistähän tällä palstalla on tapana vaahdota.

    • moro.luuvalo

      "Ateismiharhojen jäädessä sivuun tilalle syttyy uskon valo"

      Melkoisia valopäitä hihhulit ovatkin. Mutta harhoistaan he eivät pääse, koska uskovat olemattomiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miten kukaan voi ajatella

      Niin naiviisti että jos jokin asia tekee sinut onnelliseksi / iloiseksi niin se ei olisi ikinä muka väärin ? Jos joku es
      Ikävä
      40
      3204
    2. Nainen, sinä vain kaunistut

      Tiedätkö, minä täällä haukon henkeäni ja yritän rauhoitella tunteitani. Sinussa natsaa kaikki, ja olet todella päässyt k
      Ikävä
      97
      2453
    3. Olen mennyt jotenkin lukkoon sen jälkeen

      kun meillä meni miten meni. En vain pääse sinusta yli. Jäi niin monta kysymystä, ja sen lisäksi olet tullut niin tärkeäk
      Ikävä
      130
      1962
    4. Kunnes mitään ei ole

      Täällä on kaipaajia jotka odottaa että toinen tekee lähestymisen jollain tavalla, siksi koen etten kuulu enää tänne ja s
      Ikävä
      11
      1514
    5. Kerro jotakin mukavaa kaivatustasi?

      Sana on vapaa 💬
      Ikävä
      108
      1501
    6. Kylmäojan koululla löytynyt ruumis

      Kylmäojan koululta löytynyt ruumis lauantaina. Mitä on tapahtunut, omaisille voimia
      Kontiolahti
      15
      1346
    7. Ehkä sinä haluat samaa kuin minä

      Eli sitä et me päädytään yhteen. Ainakin toivoisin sitä..
      Ikävä
      43
      1319
    8. IS Viikonloppu 26.-27.10.2024

      No nyt tulikin mukava Kovis-ristikko tälle viikonlopulle. Toisille tämä on varmaan vihjeineen ihan helppo 2- tason risti
      Sanaristikot
      80
      1309
    9. Miten paljon sä

      Haluat häntä? Onko joku osa mikä jäi eniten mieleen?
      Ikävä
      52
      1263
    10. Taas yksi persuämmä sekosi

      Kun lapsilla oli korona-aikana kirkossa hengityssuojaiet käytössä. Persuämmä piti asiaa lasten pahoinpitelynä. https://
      Maailman menoa
      235
      1075
    Aihe