Kiekko Espoon juniorit

kiekkoespookivikova

Miten voi olla mahdollista että Kiekko Espoo ei saanut villikorttipaikkoja B- ja C-junioreiden mestikseen? Joukkueiden tasosta se ei todellakaan ole kiinni. VK paikan sai mm. Haki?

14

5551

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pökäle90

      Jos ne ei oo hakenu niitä paikkoja?

    • Kivikovakivikova

      Soita liittoon ja kysy. Luulisi, että VK paikat jaetaan edellisten ikäluokkien menestyksen mukaan. Ehkäpä EPS / EKS joukkueiden tasot ei riittänyt.

    • EpsiläinenHöntsääjä

      Ei kai ne edes hakenut tosissaan, ku kyse oli espoonsisäisestä nokittelusta, joka ei toiminut. Ei Kiekko-Espoossa ollut yhtään tai melkein yhtään mestisctason pelaajia ko ikäluokissa eikä sinne tietojen mukaan ollut siirtymässä yhtään oikeaa pelimiestäkään. Jos paikka olisi niille jaettu, olisi tullut isonumeroisia tappiota ja ehkä ehkä yksittäinen tsäkävoitto. Sekin olisi ollut vaikeaa, kun ei oikein kunnon kausareita ole sinne saakka eksynyt.
      Pitäisi lopettaa tämä kiekko-Espoo höpötys ja alkaa kehittää yhdessä espoolaista kiekkoa.

    • parastaesiin

      Jääkiekko on maaseudulle siirtyvä harrastus kuten pesäpallo. Se näkyy tässäkin. Unohda jääkiekko, tee jotain muuta nykyaikaista.

    • Pave58

      Nyt näytttää siltä, että K-Espoo B laitetaan suosiolla aluesarjaan. Niiden rosteri ei huhujen mukaan pääse edes omista pois esim. EVU:a ja BJR:ää vastaan. Erikoista, että esim. perusaluesarjajoukkue EPS:kin taitaa olla parempi.

      Toisaalta tämä lienee oikea tapa sillä noita K-Espoon junnujoukkueita pitää rakentaa todella rauhassa vuosien ajan

    • VoiRähmä

      Parhaat huhuthan liikkuu juuri kesällä. Yhtä try-out treeniä keväällä vähän aikaan katselin ja kyllä siellä ihan asiallisia pelaajia oli ainakin paikalla. En tiedä jäivätkö. Lähtökohtahan muuttui vähän hankalaksi, kun ei Mestissarja paikkaa tullut. Mutta mitä ennenkin seurannut sivusta tätä eli vaikeaa on uuden jengin kasaaminen . Esimerkiksi mitä on tapahtunut Jokerit Viikingit yhteistyöjoukkueella (B2). Lähtökohdat toisella tasolla kuin Kiekko-Espoolla. Ympärillä kahden seuran pelaajat, ainakin osaa junnuja kiinnostava logo ja villikortti SM:ä. Vaikuttaa, että ei toimintaa ole kuitenkaan enää millään tasolla.

      • Anonyymi

        Ainakin Viikingit U12 touhu seuran puolelta on niin amatöörimaista ettei ihme jos ei pojilla vanhempanakaan mitään tule. 7 "vapaaehtoista" valmentajaa joista 2 tietää lajista ja ovat hyviä, loput 5 ovat aivan turhia. Yhteensä 14 toimihenkilöä. Kaikille hyvitellään yli puolet kausimaksuista. Mieluummin maksaisi saman rahan sitten niille kahdelle osaavalle, eikä päävalmentajalle ja sen kavereille jotka eivät osaa edes pelata jääkiekkoa. Budjetissa mitälie kokousmaksuja ja postikuluja monella tuhannella. Ja seura hyväksyy toiminnan täysin ja tukee sitä. En suosittele Viikingit seuraa ainakaan U12 ikäisille, yhtä surkeaa tekemistä en ole kuullut mistään seurasta, mutta seuran vaihtaminen vaikeaa jos poika tykkää olla.


    • Espoonkiekkosaaga

      Hei ihan oikeesti, mistä ne ton tason B-nuoret (-01 syntyneet) olisi sinne tullut? BJR:n B-akatemia (2. joukkue ikäluokassa) osallistuu mestis karsintaan, se taitaa olla jo ihan eri tason joukkue kuin Kiekko Espooseen kokoon saatu nippu

    • VuorsaarenViikinki

      Mitenhän treenipelikausi on pyörähtänyt käyntiin tällä Mestiksen karsinnoista pois jätetystä B-junnuporukalta. Niillä ei ole netissä mitään kotisivuja.
      Katsoin jonkun lanseerausvideon ja siellä keväällä on puhuttu tasona Mestiksestä.

      • eioikeinpelaajille

        No ei kovin hyvin, mutta pointti on, että jos Mestis paikka olisi annettu, niin joukkueen rosteri olisi hyvinkin erillainen. Nyt BJR:llä on ns. kolmoskorin pelaajat B -junnujen Suomisarjassa Mestis tason jengillä. Ovat vissiin voittaneet kaikki Mestiskarsinoissa olevat joukkuueet mitä vastaan ovat pelanneet Etelässä (HJK, Grani, Viikingit, Haki). Eli BJRn B-joukkue pelaa täsysin väärää sarjaa. Kuuluisi olla Mestis karsinnoissa. No mutta kun BJR:llä on siellä jo yksi joukkue. BAK.


      • Haki-man
        eioikeinpelaajille kirjoitti:

        No ei kovin hyvin, mutta pointti on, että jos Mestis paikka olisi annettu, niin joukkueen rosteri olisi hyvinkin erillainen. Nyt BJR:llä on ns. kolmoskorin pelaajat B -junnujen Suomisarjassa Mestis tason jengillä. Ovat vissiin voittaneet kaikki Mestiskarsinoissa olevat joukkuueet mitä vastaan ovat pelanneet Etelässä (HJK, Grani, Viikingit, Haki). Eli BJRn B-joukkue pelaa täsysin väärää sarjaa. Kuuluisi olla Mestis karsinnoissa. No mutta kun BJR:llä on siellä jo yksi joukkue. BAK.

        Hhmmm... Jos yksi kentällinen tai oikeastaan yksi pelaaja ratkoo pelejä, niin se tarkoittaa että yksi pelaaja pelaa väärässä sarjassa. Muu porukka on ihan oikeassa sarjassa.

        Eikä harjoituspeleistä kannata vetää johtopäätöksiä tasosta. Joukkueet kokeilevat ja hakevat kokoonpanoja tulevaa sarjakautta varten.


      • Pave-58

        Huomenna viimein Espoon sarja-avaus tällä epäreilusti ilman Mestis-karsinnan villikorttia jääneellä joukkueella! Luultavasti liian helppoja pelejä tiedossa.


      • Pave-58

        Jumankauta. Katsoin sarjatulokset. K-Espoon B:ee pääsi Suomi-Sarjaan!


    • Anonyymi

      Mielessä pyörinyt vuosia asia mihin en ole saanut vielä keneltäkään loogista vastausta. Kertokaa te ketkä tiedätte ;-) Jos Kiekko Espoo voittaa mestaruuden ja "torilla tavataan" niin missä on Espoon tori? ei Leppävaara, ei espoon keskus, ei tapiola? vaan missä me tavataan????

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2012
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1537
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1448
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe