Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Sama Luoja

asdsf

Se, että ihmisillä ja monilla eläimillä on samanlaisia fyysisiä ulkoisia ominaisuuksia kuten 2 silmää, suu, 4 raajaa, sieraimet ja korvat, kertoo siitä että kaikilla on sama Luoja.

Taiteilijoilla on myös tapana käyttää samaa ideaa useaan teokseensa ja taiteilijoilla on usein oma tunnistettava tyylinsä josta hänet tunnistaa. Myös tuotekehittelijöillä on tapana käyttää samaa ideaa useaan eri tuotteeseensa.

Tietyt samat fyysiset ulkoiset ominaisuudet monilla lajeilla on Jumalan ''Suuren taiteilijan'' oma tunnistettava tyyli luoda asioita.

6

159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ja kun kaikilla Hominidae heimon lajeilla on täsmälleen sama geenivirhe C-vitamiinia tuottavassa prosessissa, on kyse siitä, ettei Luoja kykene oppimaan virheistään.

    • > Se, että ihmisillä ja monilla eläimillä on samanlaisia fyysisiä
      > ulkoisia ominaisuuksia kuten 2 silmää, suu, 4 raajaa, sieraimet
      > ja korvat, kertoo siitä että kaikilla on sama Luoja.

      Eli jos löytyisi eläimiä, joilla on enemmän tai vähemmän silmiä, raajoja, sieraimia tai korvia, todistaisi se, ettei luojaa (joka kirjoitetaan pienellä) ole olemassa? Kiitos.

    • Sen unohdit että lähes kaikki eläimet henggittävät happea.. kumma juttu...??

    • asdfslisää

      Ja lisäksi tämä todistaa vastaansanomattomasti sen,että Jumala loi ihmisen Omaksi kuvakseen!

    • Kreationismi_on_sairaus

      Mites se nyt olikaan jeesuksenmorsian, mitä se Jumala teki muovatessaan ihmisen maan tomusta eläväksi olennoksi. Väitit Raamattua vääristellen että kyseessä ei ollut luominen vaan "asioiden muovaaminen".

      Kerrohan nyt jeesuksenmorsian viimeinkin että miksi kyseessä ei ollut ihmisen luominen eläväksi olennoksi maan tomusta muovaamalla kuten Raamattu kertoo?

    • ”Tietyt samat fyysiset ulkoiset ominaisuudet monilla lajeilla on Jumalan ''Suuren taiteilijan'' oma tunnistettava tyyli luoda asioita.”

      Hyvä, että laitoit tuon suuren taiteilijan lainausmerkkehin. Minusta taiteilijasi on järjetön typerys käyttäessään samoja ”rakennussarjoja” esimerkiksi valaiden ja delfiinien hapenottojärjestelminä. Valailla ja delfiineillä pitäisi olla kidukset, jos niitä väitetään suuren taiteilijan älykkäiksi luomuksiksi. Nyt niillä on keuhkot, jotka aiheuttavat suuren ylimääräisen hukkumisriskin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2112
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1798
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      29
      1744
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1510
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1461
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1378
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1354
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1312
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1284
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1261
    Aihe