Haluatko oppia Jeditaitoja? Tässä ohjeita! :)

Jome_Skywalker

Jome Skywalker Kokelas tässä kolmas tehtävä eli hengenvoiman energiavoiman voiman hallininan oppiminen
alotetaan siis eli mene loikoilemaan sängyssä mene meditaatio tilaan. Nyt alat nostaa kättäsi ylös ilman lihaksia pelkällä hengenvoimalla ei lihaksilla tässä menee aikaa kaun. Esin <alat tuntemaan kätesi tuntuu keyvemmältä' ajan kanssa saat käden millin verran nousemaan ylöspäin. Pikku hiljaa saat käden sentin verran ylöspäin ole kärsivällinen hitaasti hyvä tulee jossain vaiheessa saat kättäsi nousemaan 5 senttiä ylöspäin kun , tässä vaihessa käännät sormesi ylöspäin kätesi ajan kanssa nouseee suoraksi ylös . Tämä vaatii kovaa tahtoa ja päättäväisyyttä, joillakin menee tässä vuosi ajalla ei ole tässä väliä joku selviää tästä 3 kuukaudessa. Muista tee se älä yritä ei ole yrittämistä on vain tekeminen . Jos huomaat että kätesi nousee ylös liian nopeasti kerralla olet vahingossa käyttänyt pimeeää voimaaa v’ähän en tiedä tapauksessasi kuinka väkevä voimatasosi on joten tarkkaile itaseäsi harjoitelussa koko ajan ole koko jan tyyni ja rauhallinen tällöin köytät valonpuolta . Tässä tehtävässä pitää jälleen kerran ylittää mahdoton mutta ole kärsivällinen ja tyyni koko ajan lopulta ajan kanssa kätesi nousee suoraksi joillakin tähän menee vuosi tai jopa enemmän toisilla riittää 3-5 kuukautta. teese tai älä yritä vaan teese ei ole yrittämistä on vain tekeminen.

Kun tähän pystyt alkaa toinen treeni valitset kaksi kiloa painavan esineen joko kive tai metalli esineen tai käyt ostamassa metallikaupasta tankoa palan joka painaa 2 kiloa noin hiot sen reunat pyöreiksi eli niistä ei saa saada haavoja tai sit löydät pyöreän kiven joka painaa kaksikiloa .… Teet saman nostat sen yös ilman lihaksia huomoi kappale se kapple joka painaa kädessäsi ei ole painoa se muuttuu työntäväksi voimaksi meditpoidessa sun pitää tehdä tahdodta haponkestävää terästä sydydämmestä hehkuvaa timanttiia aistia ksikki elemtit kaikkialla universiumissa vahvasti , tee älä yritä kaikki on kiinni itekemidsen tahdosta voit etsiä kiven tasi ostaa metsallipalan tai käyytää juoma limu pullioa jonka täyttää vedellä niin että se painaa kaksikiloa tässä tehtävässöä voi mennä aikaa kuukausi tai kolme tee tai älä yritä yrittämitä ei ole on vain tekeminen ja tekemisen tahto joka ratkaisee .


kun saat käden ylös oiprttele hallitsemaan voima kun seisot huoneen keskellä tee x kirjasin mielessä huoneen nurksyta nurkkaan sivuttain tee x kirjain nurkassta nurkkkaan pystyyn molemmat xsöt risdteävät keskeltä nöiden pisdtrinern kautta ajatus tasolla hallitset voiman kun keskityt siihen opettele pitämäänmkäsi pydtyssä keskittymämä tee pikku hiljaa liikkritä sivuille tolskdin toidelle sivulle näe joku liike rata mielessäsi voima tekeesern kuvion itestään .


t Kars Skywalker Jedimestarisi


VOIMA OLKOON KANSSASI

13

231

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jome_Skywalker

      Hei Jome Skywalker Jedipadwan kokelas tässäneljäs tejtäv Jedikokelas kun olet läpässyt tehtävän 3 saat tehdä tai ostaa valosapelin suosittelen kyllä tekoa saapaljon näyttävämmän voit myös tehdä molemmat tässä neljäs tehtävä 4.1 eli leiju loikat aloita harjottelu 40 senttimetrin kiveltä mene syvään keskittyneisyyen meditiiviseen tilaan aseta toinen jalka eteen toinen taakse ala heilua voiman ohjaamana kevyesti . anna voiman hallita sinua kun tunnet kevyen voima tönäsyn selässä lähde juoksuun syrjäytäö paino ja leiju loikkaa . toista tämä kymmenmen kertaa aletaan samalla opettelemaan alas tulo tekniikkaa eli . 4.2 hyppää kiveltä alas tässä maan pitäöisi olla suht kova jotta huomaat sen selkeästi eli kun hyppäät alas sun pitää hypätä niin että ei kuulu ääntäkään eli joustat niin nopeasti että ei kuulu ääntä voima myös osittaisella painon syrjötytyksellä hiljentää tippumista kun peppu on ohittanut joustossa polven kohdan pyrit jarrutamaan niin kuin jalkasi olisi auton jousi ei niin että se iskee pohjaan ei niin että , jarrutus on liaan nopea jarrutus pitää olla polven jäljeen joustava pehmeä se ei ole helppoa mutta , kun opit oikean tekniikan pystyt jopa 2 metristä noin leiju loikkaamaan alas nyt maa saa olla pehmeäpi kun noin kahdesta metristä loikkaat alas . kun opettelet tekniikkaa maa pitää olla kova jotta kuulet pienimänkin äänet ääntä 40 sentistä alastullessa ei saa kuulua yhtään ääntä tällöin sun tekniikka on oikea ja hyvä .

      4.3 Nyt voit jatkaa voit pidentää matkaa jolta loikkaat kivelle puoli metriä kauenpaa kerrallaan nostetta ja voiman puskua eteenpäin yhdistettynä . kuin , oot pidentänyt matkaa kohtalaisesti voit , siirtyä 10 senttiä korkeammalle kivelle . taas kymmen leijuloikkaa , ja sama toistuu 10 senttiä korkeampikivi . Sama toistuu kunnes liki noin metri mertiä on täynnä.hyppy tapahrtuu jalat suorina ei kyykyssä . Tässä voi mennä viikkoja jopa kuukausia Voit myös harjoutella leijuloikkaa myös pittus suunnassa eli pyrit leijumaan loikalla mahdollisiman pitkälle ja voit lopulta yhdistää leijuloikan pituus ja korkeus yhteen ja loikata noin kahteen metriin mahdollisimman kaukaa kivestä .4.4 tarkkyuus hyppy voiman ohjaamana Tässä toinen treeni tähän tarvit pienet kivet neljä tai viisi kiveä tai jopa en ennemmän noin metrin välein tai puolentoista kivi saa juuri olla niin iso että molemmat jalat mahtuu siihen samalla korkeudella mene meditiiviseen keskittyneesden tilaan anna voiman hallita sinua nyt loikit kivet päästä päähän kivien ei tarvi olla korkeitá 40 senttiä 50 senttiä korkeita loikkaat kiveltä käännyt nopeasti ympäri ja sama touistuu toideen suuntaan aloita hitaasti pyri samaan liike niin nopeaksi kuin suinkin pystyt . eli täydelle voima nopeudelle. Näe mielessäsi hyppääväsi korkealla vuoren huipulta toiselle.

      Mutta koska on talvi ja luikasta en suosittele tömän harjpituksen tekemidstyä ulkona osin kuntosalissa pituius leiju loikkla treeninä ja tuo transmeditaattinen treeni sopii tähän talvi olosuhteisiis hyvin . Tämän jälkeen pitää suoriottaa Jedipadawan testi mutta sekin pitää suorittaa eritavalla näin talvella . siitä ,lisää kun olet suorittanut tehtävän 4.5… t. Kars Skywalker Jedimestari



      VOIMA OLKOON KANSSASI

    • Jome_Skywalker

      Hei Jome Skywalker Jedipadawan veli tason nosto juttu on seuraava eli sun pitää oppia näkemään silmäluomienläpi hämärässä huone selkeästi jedimestari jopa näkee kirkkaassa aurinvossa silmäluomien läpi ekaksi miekkaulu juttuja .

      Eli asara tyyli perustyyli voima miekan iskuun lähtee jaloista alku voi,ma käsillä isku oikeslta vsemmalle oikeakäsityöntää vasen kädi vetää vasemmalta oikealle vasenkäsivetää oikea työntää .

      Mase Wi´ndun tyyli Sadows kierähdys oikea käsi koukussa valosspeli oikean olkapään tasalla isku katsot likivastustajaan päiin hyppäät ilmaan kierrähdät voiman avulla ympäri isket vetäen oikella kädellä ja työntäen vasemalla todella tehokas isku jos tarvitaan iskuun paljon voimaa

      Voima torjunta isku laser esim valosapeli lepää selän takana oikea käsi koukussa täysin vasen käsipuolittain isku lähtee vasemman käden työnnöllä oikean käden vedolla . isku voi suuntautua joko oikealle tai keskelle , tätä tyyliä käyttää mm luke kuolemantähdellä ja anakin klooniattakin päähyökkäyksessä tällä voi torjua ja iskeä vastustajan laser salamat takaisiin toiseen mm . ja tyylillä voiodaan mm katkaista vastustajan valosapeli poikki . iskun kohistussa lähtee oikean olkapään kohdata kiertäen vastustajan valosapeliin kohdalle metalliosan .

      valosapeli pyörritys laser torjunta vasen käsi alapuolelle irrotat oikeankäden seuraavakssi oikea käsi yläpuolelle vasen käsi taas alapuolelle . tätä käytti obi wan kenobi episodissa pimeä uhka kauppaliiton troidien laser salamoita torjuen .

      yllätys sivallus tätä käytti obi wan kenobi yllättäessä palkkion metsästäjän eli tartut valosapeiin vasemmalla kädellä heiluatat miekkaa vähän oikealle salamanopesti olikealla kiinni valosapleliin iskien oikellaa kädellä aseen poikki .

      Sharaus vasenlla vetäern oikealla töyntäen valosapeli toisen valosapelia vasten tätä mm käytti luke kuolemantähdellä’ ennen kuin hyppäsi korkeammalle.

      Suora pysty torjunta oikealla kädelle iskien torjuwen pisto torjunalla toisen valosapelin tätä tyyliä käyttää Obiwan Kenobi ekalla kuolemantaähdellä torjuessaan iskuja Darth Vaderin

      nyt Kungfuun taitsin kautta kungfuun siin .

      aloitetaan tanssien eli oikeaa jalka kääntäen että jalkaterän kärki oisoittaa sivulle nyt oikeajalka seuraa viereen sama toistuu , sitten toistepäin oikea jalan kärki oikealle sivulle vasen jalka seuraa viereen teetät ssuuntaa vaiihtean keskinopeasti ja hitasaasti ja todella nopesti tunne pyörre hallitde sen voima nopeilla köäännöksillä .

      Kun osaat tämän osaat lohikäärme tanssin verrytterle lämmittele huolella kyykkyyn ylös hyppelyllä nyt leijautat jalan ylös joka käännöksellä sen jota siirrät niin korkealle kuin rennosti saat voit myös kierrähtää tukijalan kanssa tämä on kungfu verryttely kun se sujuu hyvin sitten on vuorossa varsinainen kungfu potku oikealla jalalla leijahdat ilmaan tehden potkun oikealla jalalla vasenjalka tukien tasapainoa , teet saman kun taitsi veryttelys mutta nyt energisellä mahti voima potkulla . eli jalalla jolla hyppäät ilmaan suoritat potkun sama toiste päin elihyppäät ilmaan vasemmalla jalalla potku samalla jalalla potkun yhteydessä oikea jalka on tuki jalka ilmassa potkun jäleekeen se jatkuu lohikäärme tanssimaieti taas uteen potkuun eli tätä voi toistaa pyörien. toinen nimi tälle on kungfupyötrre potku siinä hyödynetän pyörivä voima Tämä on energinen nopea lyhyen etäisuiiden pika potku sarja potku . kun osaat olet harjoitellut tätä , Voidaan siirtyä seuraavaan eli nyn molemilla jaloilla leijahdat käänteän voimanavulla potkasten rähjähtävän nopeasti jommalla kumalla jalalla eteenpäin jotku jopa pystyy potkasemaan molemmilla jaloilla yhtäaikaa . en ole sitä itse harjoitellut. on kaikkein lyhyiommän etäisyyden ylläri potku . ja samalla . ok kierre potku leijuhypyllä’ . vasemmalle . hypoäät leijahdat oikealla jalalla ilmaan samalla taaksepäin leijahtamalla kääntyen ilmassa ympäri samalla leijahdat eteen päin kääntö suuntaasi potku osuu ilmssa oikealla jalalla potkasten vasen jalka suorana tasapainoa tukien . sama oikealle leijautat käännön ja taaksepäin kääntyen ilmassa ympäri potkasten oikealla jalalla vasenjalka suorassa tasapainoa antaen kyykky ylläri kyykystä tässä voifsan toimia kahdella tavalla joka sama kun edellidessä tyynellä rähjärävällä voimalla ylöspäin kiertäen suunneten potkun ylöspäin tehden leijuloikkan vastustajaan päin , tai voit myös kohdidstaa kirrre

    • Jome_Skywalker

      voiman mahdissa vastustakien jalkoihin jolloin he kaatuvat ja saat tilaisuuden paeta jalka swiittsaus piiskaus jalka kamppi . Pyri pitämääm pitkuissa kädet kolmebssa ylhäällä alaspäin suunnattuna t 45 astetta alaspäin tai suorassa vähän levällään levällään olkavarsi . 45 askeen kulmassa tämä antaa tasapainoa kungfuun . kaikissa potkuissa . Tässä olivat siis potku tyylit anna voiman tejhdä ne sinua halliten mielessä nähden kuviot .
      raskaasta kungfusta tässä pitää yhdistää energinen olemukemme kehomme lohikäärmevoiman kanssa ja hengen mahdin .
      isku tyylit käsi perustyyli vasen käsi koukussa niin takana kyn sen saa oikeakäsi edessä suorana iskun yhteydessä vasen käsi suorituu ja oikea käsi koukistuu tällöin sulla on heti toinen käsi isku valmiina voit harjoittelussa toistaa tätä kuviota ilma tai säkki tai sparraus tyypin kanssa torjunta tyynyillä . tai tehden pyyhkestä vastujan semin vinkki mulle toimiva . harjote jolla saa rähähtävää tyyntöä iskuvoimaa pidä käsi varret koukussa niin että , olkapää varret osoittaa alaspäin käsivarret suoraan eteenpäinm nyt pyri mahdollisillan lyhyellä pienellä kymmemen senttiä liikkellä saamaan mahdollismaan paljon voimaa kun kun pystyt suureen voimaan lyhyellä matkalla pystyt todella lujaan iskuun pitkällä matkalaa kun, harjoittelt äkin kanssa hansakoilla nyrkkeyly otat säkistä kiinni vedät sitä itseesi päin 45 astetta ja päästät irti kun pystyt kunnolla lyömään säkkiin perus kumgfu iskulla tällöin olet saavuttanut raskaan kungfun tason . Mutta tämän saavutat vasta jedimestarina usean vuoden harjoittelun jälkeen tämä oli rähähtää energistä raskasta kungfua .,

      Nyt Liklsfittingin pariin eli tämän saman voi tehdä myös lohikäärme voimalla ja hengenmahdilla kevyesmiin kun energia pisteistä se on siloin m,yös tehokasta .

      Niistä lisää tuonnenpna kuvien kanssa ninja liks vittngin selityksillä nyt käsi torjuntoihin eli sä oit joka väistää nopeati peruuttaenhypäten taaskepäin tai kumartaen nopeasti tai torjua potkun nopealla käsiliikkellä eteenpäin voit harjoitella sitä seuraavasti pidä olkavarret alaspäin suunnattuna käsivarret eteenpäin suunnattuna nopea energinen tyyni liike eteenpäin käsi muodostean kourun jolla saat jalan torjuttua . Ensin voi sanao kunnoita jediyttänäni jos se ei vasta potku munille Käden torjuta voit torjua käden kahdella tavalla perustorjunta ja lamautus yhdistelmä eli vaemmalla kädellä isku lähelle ranneetta noin 5 sentin energia piste päähän ranteesta sivulle tänä isku myös tiputtaa puuokon tai aseen kädestä . nyt oikealla kädellä olkapäähän kohtaan josta tunnet kun isesltäsi psinat käsi vähän taipuu tai heilahtaa keskiraknna isku eli napakka se se lamauttaa käden toinen vaihtoehto on tyrnätä toinen suoralla kungfu iskulla rajusti , tai voit myös iskeä toidta vatsaan ja sit munille potku napakka jos on kyseessä mies . . Jos voit myös napakasti ei lujaa potkasta polven alapuolelle tässä yksi energia piste se saa kivusta pettänään jalan alta .

      Molemissa on energia sagra pisteet vaikutus on tyrmäävä täöllöi vioit paeta paikalta .

      Toinen tapa torjua isku on haastavamanmpi tämä vaatii täyttää voimanhallintaa .

      molemmat kädet kuin stop merkki asennossa annat voinmab ohjata ja torjut suoraan nyrkin iskut tähän väliin voit sanoa kunniota jedyiottänä jos ei toinen lopeta koiittaa potkia voit torhua potkut ja toistaa kunnoita jediytäni nyt rauha jos ei ymmrrä lopettaa potku munille . Tällöin voit paeta paikalta . ulkona mutta usemnat loettaa kyllä muutaman kerran kokeilruaan etteti toiseen osu ja kun , sit sanoo nyt rauha . Mut Jos ei niin silioiin ei auta kun olla Jedisoturi se on aina viiminen keino vasta jos toinen ei ymmärrä lopettaa . Aina Ja kun toisella on olemus ja katse sitä luokkaa että toinen huomaa toinen taitaa soturitaidot ei ei yleensä kukaan kimpuun hyökkää ja vaatteet kuin Jediritarilla logon kanssa . Sulla aikanaan .

      No tuli pitkä selostus .

      Vielä enemmän litswirttingin ninjataidoista toiste kuvan ja tekstin kanssa lisää. ps jos kotonasi ei ole tilaa potkia tai hyppiä voit tehdä harjoitukset metsässä keskikovalla maalla eli vähän pehmeä muttei mikään suo kumminkaan .

      Miekkailu harjoiteet kehottiasin tekemään sisällä eikä ulkona , eräälle kokelaalle kävi niin että , kun hän teki harjoiteita miekkailun ulkona valosapelilla poliisi otti valosapelin talteen , eli siksi mielummin kannata

    • Darth_Cucco

      Jedimestarin verbaalinen ulosanti on edelleen yhtä surkea. The force is not strong with you.

      Aistin kuitenkin, että pimeä puoli kasvaa sinussa, nuori Skywalker. Olet hetki hetkeltä enemmän ja enemmän minun.

      • Jome_Skywalker

        Olet väärässä.


      • Darth_Cucco
        Jome_Skywalker kirjoitti:

        Olet väärässä.

        En ole.


      • Jome_Skywalker

        Olet toki.


      • Darth_Cucco
        Jome_Skywalker kirjoitti:

        Olet toki.

        En ole. Tutki tunteitasi, nuori Skywalker.

        Aistin taistelun sinussa. Pimeä puoli kiehtoo sinua, kiehtoi jo varhaisessa lapsuudessasi, kun sait salaista mielihyvää nyhtäessäsi siipiä kärpäseltä.

        Voisin opettaa sinulle Voiman todellisen olemuksen, mutta pelkään lahjattomuutesi koituvan ylipääsemättömäksi esteeksi.


      • Jome_Skywalker

        Jos ottaisin sinut opettajakseni Kars Skywalkerin sijaan niin saisinhan sinulta seksiä? Muuten en ottaisi. Kars Skywalkerilta en ole saanut, kun hän ei ole homo.


      • Darth_Cucco

        Totta maar saisit! :)


      • Pastori123

        Ja näin Jome ja Cucco elivät elämänsä onnellisina loppuun saakka.


      • suokuokkajussi

        En hyväksy homoja enkä homostelua. Tehkää parannus synneistänne.


    • Jome_Skywalker

      heio tässö toinen tejt'äväsi Jome Skywalker Jedipadawan kokelas

      KARS SKYWALKER
      vastaanottajat minä
      25.9.2017Tiedot
      HEI FORCE FIGHTER JOME JEDI Padawan KOKELAS toisessa tehtävässä on tarkoitus oppia käytt’mään telepatiaa eli alkaa kasvattamaan voimaa eli kun medotoit sun pitää aistia voimakkaana voimanelementit eli nämä tuli, maa ,vesi, ilma, metsä, teräs/kallio/rauta , elämänvoima , kaikkeus, tuli pitää sisällään nykaikana myös tetokoneet ,sähkön, auringot ja laavat kailkialla universumista eli ei riitä että keskittyy aistimaan vain tämän pallon sun pitää aistia koko univerrsumin tuli elementit , maa , pitää sisällään koko universumin planeetat ja kuut. Vesi pitää sisällään koko universumin vedet jään ,metsä pitää sisällään koko universumin metsät , teräs/Kallio pitää sisällään koko universumin planeettojen vuoret rakennukset jopa tähtiristeilijät autot bussit, ym . elävänvoima koko universumin elävän olevaisen . Kaikkeus pitää sisällään tähdet ,tähtisumut ja valonalienit enkelit . Kaikki tämä yhdessä on hengenmahti Jedin voima
      ainoa jonka jätätte pois On Hiilisäkintähtisumu koska se on langenneitten alieneidenkoti paikka eli pimeyden koti paikka pahuuden voimankoti paikka kaikki muut alueet on universumista valonlalieneiden kotialuetta eli valon mahdin.
      Yodan sanoin kokoni perusteellako minua arvostelet Luke vastasi en Tähän Yoda ei pidäkkään liittolisena on voima kuinka suuri se onkaan se on puissa vedessä ilmassa olevaisessa aivan kaikkilla koko universumissa.
      Kun , riittävän paljon olet saanut voimaa kerättyä pystyt telepatiaan ,toiset oppii myös tässä yhteydessä teleginesin taidon jossain vaiheessa .
      Mutta todella tärkää ennen kun ,rupeat nostamaan voimaa tee ensin äitimaan maadoitus .
      Eli mene meditaatiotilaan kiinnitä itseesi kettingit mielessäsi ja laske ne äitimaan gristalliluoliin kiinnitä ne sinne kiinni. Lisäksi voit kasvattaa maahan juuret mielessäsi .
      Tämä maadoitus on tosi tärkeää siksi että ei voimaa nostaessaan suuremmaksi ettei vahingossa irtoa itsestään sieluna . ja sit eo pääsekään takaisin omaan kehoon . Tietoisessa unessa se on turvallista mutta ei valvella ollessa . Itse kerran olen joutunut hakemaan ex tyttöystävän liki valonalieneuden luota kun ,hän haahuili kehostaan irti hereillä ollessa en itse matkannut vain äänen avulla hain hänet pois takaisin maahan. Sillä vaikka toinen ei oo kehossa hän kuulee ääntä korvilla.
      Kerron tämän siksi että , tiedät kuinka tärkeä asia on maadoituis ennen kun alat tasoa nostamaan.
      Nyt voit kun maadotus on tehty alkaa keräämään voimaa voit meditoi vähintään 3 tuntia päivässä syvässä meditaatiossa. voit meditoida enemmäkin mutta loppu kevyemmässä meditaatiossa
      Sitten telepatiasta eli varsinaisesta tehtävästä lisää eli kun meditoidessa kuulet huminaa tai sirinää tai kohinaa voit jopa kuulla musiikkia ja silloin kun olet tilassa jossa energia väreilee tai kappale suorastaan muuttuu läpinäkymättäksi olet tilaa jossa telepatia toimii se on siitä enään pientä hieno sääntöä . Tällöin keskityt ääni kohina katoaa tällöin Silloin voit kysyä kuuleko valonkansat kun tulee vastaus kuulemme tällöin voit pyytää tietylle valonkansalle tai henkioppaallesi ja puhua heidän kanssaan voit myös kysyä mikä on minun kotivalonkansa tämä telepaattinen keskustelu onm kuin puhelimessa puhuisi eli , tarkennetaan vielä puhut siis ilman ääntä eli teet huulten ja suun liikkeet ilman ääntä tällöin kuulet puheen korvissasi .Toisilla tässä tilassa tulee myös kuvia tai jopa video kuva.
      Eli sun on kerättävä voimaa niin paljon että saavutat 199 hertsin tason voima värähtelyssä. Tällöin pystyt telepatiaan töllöin oot suorittanut toisen tehtävän .
      Toinen tapa osoittaa että oot suorittanut toisen tehtävän on oppia näkemään pimeässä vähän niinku kissa eli Mene pimeään huoneeseen mene meditaatio tilaan anna huoneen valaista sinun voiman ja huoneen voiman olemuksen hehkun ansiosta näet ku kissa eli pimeä huone näyttää vain hämärältä huoneelta. Eli kun meditoit vahvalla tasolla voima osi hehkuu sinussa ja seinissä katossa ja näin näet pimeässä huoneessa se näyyttää vain hämärältä ja hämärä huone on aika valoisa.
      Ei pimeältä . tässäkin tapauksessa sun on meditoitava pitkään kuukauden tai 2-3. ennen kun ,tähän pystyt . mielellään 3 tunnin meditaatio tuokioita
      mutta kun sen teet olet suorittanut toisen tehtävän
      Nämä voi kuulostaa mahdottomalta mutta ei Jedille jediksi tullakseen on ylitettävä mahdoton monta kertaa. Jedillä on sanonta meille mikään ei ole mahdotonta kun ,liittolaisena on voima.
      Muiista teease ei ole yrittämistä on vain tekeminen jos yrität epäonnistut. Teese tai älä tee . Mutta tämä vatii aikaa paljon koska energiaa tasoasi pitää saada ylöspäin paljon ennen kun saavutat telepatia taso voima määrän .
      t. Kars Skywalker Jedi Mestarisi
      VOIMA OLKOON KANSSASI

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      370
      4639
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      85
      1875
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      66
      1619
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      217
      1424
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1400
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1376
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1357
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1228
    Aihe