60 v ja kiiman tuska

nainenikuisestikiihottaa

Kiiman kuumottava yö -jännityksen tuskaa
Kevät sen vain aiheuttaa, että hormonit aiheuttavat kiimaisen tunteen ja sisäinen tuli roihuaa – tuskaisesti ja levottomasti. Eipä tullut yöllä paljon nukkumisesta, kun kyrpä seisoo aivan käyränä napaan asti. Keho kuumottaa niin, että vaikka ei ole peittokaan suojana, kaipaisi vieläkin viilennystä.
Aivan hurjana kyrpä vaan seisoo ja on vain mielikuvitusta, että voisi käydä sinun luona purkamassa kiiman aiheuttaman jännityksen. Ei – ei niin tapahdu. Ei se vaan käy päinsä. Se on vain kaukainen haave- ehkä mahdottomuus. mielikuvat aikaisemmista yhdynnöistä kanssasi aiheuttaa sykkimisen kehossa ja alavatsa kastuu ja lämmin sperma valuu keholle. Harmittaa, että et ole läsnä ja mukana. Kaipaus sinuun on valtava ja raastava. Kuumuus kehossa on päällä ja peitto sivussa. Pikku hiljaa kuitenkin pääsee hetkeksi uneen ennen aamun sarastusta.

4

400

  Vastaukset

  • Kirjoittakaa....Miksi et pääse...?

  • Kiihottavaa...Miksi ei...?

  • jälleen kerran himo sinuun valvotti. Ei taaskaan riittänyt pelkästään alasti makaaminen. Jälleen piti peitto siirtää sivuun. Kyrpä hiljakseen nytkyttää navan alapuolella. Kipu ja tuska ja paine on niin kova, että ei voi millään rauhoittua Et vain ole lähellä ja läsnä, että voisi osoittaa kiihotuksen sinusta ja kaipuun sinusta. Tuska kestää tunteja ja ja en voi hellittää ajattelematta sinua. Sinun kauniita kehon linjoja. Kyljestä kaartuva linja vyötäröön ja siitä taas lantioon ja sieltä sääriä pitkin kauniisti piirtyvä lnija jalkoihin. Sinun kauniisti törröttävät rinnat, ylpeänä esillä sinun lähes olematon hieno hentoinen karvoitus häpyhuuliesi alueella. Mikä ihana näky. Kuuma neste valuu pitkin mahan reunaa lanteen kautta lakanalle. Vähäksi aikaa pääsee sulkemaan silmänsä. ja rauhoittumaan ennen linnun viserrystä ja aamunsarastetta.

   • Sinun täytyisi pyytää m53n44 pari yökylään,kun vaimon saanti kotona hyvin vähäistä... itse katselisin...


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Häät ja lapset saa odottaa.

   Stefu ei vielä halua perheenlisäystä, eikä naimisiin. Sofia nyt saa odotella milloin Stefu on valmis. Jossain kertoi, että haluaa kolmekymppisenä olla
   110
   2671