Asian korostamista

Pakkojuonti

Heti kun Robert laittoi unilääkettä Larryn pulloon, niin Larrylle on tullut pakkomielle juoda juuri siitä armanjakkipullosta. Jopa herätessään otti heti hörpyt.
Siis lasista joi, ennen kuin joku huomauttaa...

8

328

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lawrencea kiinnosti armanjakpullo heti jo sairaalasta tultuaan. Eikä vasta sen jälkeen, kun Robert oli laittanut hänen lasiinsa unilääkettä. Lawrenchehan lohduttaa itseään aina juopottelulla, kun menee huonosti. Silloinkin ukko ratkesi juopottelemaan ja sekoilemaan, kun kulissiliitto Bernicen kanssa päättyi. Juopottelu johti lopulta siihen, että Lachlan ampui häntä vahingossa ja joutui vankilaan.

      Tämä on taas sitä toistoa. Larry on samanlainen kartanon isäntä, kuin Declan Macey.
      Joka myös sekoili kartanossa ympäripäissään ja sytytti siellä tulipalonkin.
      Jonka seurauksena hänen siskonsa Megan meinasi jäädä kuolemaan liekkeihin.
      Tuonkin toistona piakkoin, näemme eräälle toiselle hahmolle käyvän taas samoin.
      Joskaan ei kartanossa, eikä Lawrencen toimesta, vaan jossain muualla.

      Sitä en vaan tarkalleen ymmärrä , mitähän Robert tälläkertaa yrittää juonia edukseen tällä unilääke tempullaan.
      Haluaako hän Lawrenceksi, Lawrencen paikalle? Yrittääkö hän näin kiilata ukon pois pelistä? Osoittaakseen muille, että Lawrencesta on tullut surkea juoppo, joka ei pysty hoitamaan kartanon bisneksiä.
      Tätä juopoksi lavastamistakaan ei nähdä ensikertaa sarjassa. Juurihan Emma yritti aika tökerösti Laurelin lavastaa juopoksi. Piilottamalla huolimattomasti viinapullon Thomasien pihalla olevaan merirosvolaivaan.

      Aronin jätettyä Robertin. Robert taantuu näköjään heti samanlaiseksi inhottavaksi kieroilijaksi, millainen oli, ennen suhdettaan Aroniin.
      Tekeeköhän Aron pikapaluun suhteeseen?
      Huomatessaan millaiseksi piruksi ja kieroilijaksi Robert taas muuttuu ilman hänen rakkauttaan?
      Robertin ketkuiluthan ei jää huomaamatta Aronilta.
      Koska Aron löysi romuttamolla(sopivasti, ajoissa) Robertin lukitsemattomasta laatikosta unilääkkeen ja aavisti heti Robertin suunnittelevan jotain pahojaan.

      • parempiaAikojaOdotelles

        Aaron oli kyllä huolestunut siitä, että Robert on alkanut käyttämään /tarvitsee itse lääkkeitä. Robertin on ollut huolestunut Aaronin tekemisistä. He siis välittävät erosta huolimatta toisistaan edelleen ja ovat puheväleissä keskenään. Ero tapahtui koska Robertin piti vapautua osallistumaan Kartanon omistajuuden ja asukkaiden vaihtoon. Aaron tarvitsi myös aikaa itselleen ja käsitellä tapahtuneita asioista. Gordon juttu on myös yhä taustalla vaikuttamassa Aaroniin elämään.


    • TuottajaVaihtuuOnneksi

      Tuottaja I.Mcleod halusi tarkemmin Robertin hahmoon perehtymättä tehdä ja kirjotuttaa hänestä pahista joka saa rangaistuksia ja sovituksia myöhemmin tuottajan päämäärien hyväksi, ts. tapahtuu hahmon teurastusta. Jo vuosi sitten pollean ylimielinen I.Leod sanoi mediassa Robertista että " Robert on kiero,ovela,manipulatiivinen ja itsekäs jo syntymästään lähtien" Tästä ei katsojat pitäneet kuten ei Rebecca hahmosta. Eikä em. mielipide ole totuus Robertista. Tähän asiaan täytyy taas palata joskus myöhemmin.
      Robert Aaron eron seurauksena suruissaan alkoi juonitella Whitea ja pois Kartanosta ja kylästä haittaamalla heidän bisneksiään. Näyttelijä saa esitellä taitojaan ja Hawley onkin ehdolla BSA paras näyttelijä luokassa yleisöäänestyksessä.
      Tuore tieto. Tuottaja vaihdos tulee ED sarjaan jo nyt kesäkuun alussa ja vastuussa on 3 naista ja heiltä odotetaan parannuksia koska heillä on kokemusta enemmän kuin Leodilla.

      • DaleEmmer

        Larryn ja hänen armanjakki pullonsa välinen romanssi on paljon kuumempi ja läheisempi kuin hänen ja Ronnien koskaan oli.

        McTuottajan aika on tosiaan lähteä, vaikka ei hän mielestäni nyt täysi katastrofi ole ollutkaan. Ja McLeodin suhden Robertin hahmoon on ollut kummallinen. Toisaalta tämä anteeksiantamaton "syntynyt pahaksi ja kieroksi" kommentti, mutta toisaalta taas Robertin näyttelijä on selvästi yksi hänen suosikkejaan ja luottonäyttelijänsä viime aikoina. Viimeisen vuoden aikana Ryan Hawley on ollut ehdolla jokaisessa palkintogaalassa (tuottajat päättävät kuka näyttelijöistä ehdolle laitetaan) saanut näyttelijänä esittää osaamistaan monipuolisemmin kuin kukaan muu sarjassa, unohtamatta sitä että sai pääroolin joulun erikoisjaksossa. MäkTuottajan aikakaudella on muutenkin korostunut enemmän kuin selvästi kuka näyttelijä on hänen suosikkinsa ja kuka taas ei ole, on nostanut tiettyjä hahmoja/näyttelijöitä eturiviin ja työntänyt taas toisia naftaliiniin. Kaikki eivät luonnollisisesti ole siitä pitäneet.


      • Dingledangle

        Kyllä tämä nykyinen emmerdale tuottaja vain on , ainakin omasta mielestäni surkein emmerdale tuottaja ikinä ja itse tosiaan emmerdalea katsonut jo 2000 luvun alusta saakka. Nykyinen tuottaja laittaa liikaa komediaa tähän ja se komedia ei ole edes hauskaa, vaan todella lapsellista. Edellinen tuottaja Kate Oates oli paljon parempi ja juonikuviot olivat mielenkiintoisempia.


    • Korostamista.kerrassaan

      Olipas korostamista tuokin, kun tänään Megan asettui sopivasti kellarin oven eteen, että Charity saa tuupattua hänet sinne lukkojen taakse. Eikä käytetty edes ensimmäistä kertaa, tätä kellariin telkeämistä. Joten toistostakin taas nähtiin. Ketähän kaikkia siellä on hakannut kellarinovea ja huutanut avaamaan. Jäiköhän Meganin käsilaukku tarkoituksella kellarin ulkopuolelle?
      Asian korostamista on myös se, jos joku on lähdössä etelänmatkalle. Kuten nyt Frank.
      Vai vankilaanko onkin menossa?
      He hilluvat shortseissa ja hawajipaidoissaan ja aurinkolaseissaan jo ennen matkaa kotikylällä, vaikka räntää viskoisi. Lomalookiin pukeudutaan jo siis kotona.
      Olisikohan yhtä hauska näky hki-vantaalla tammi-helmikuussa, etelään matkaavat suomituristit kesäisissä lomakuteissaan?

    • typerääkintyperämpää

      Taas yhdet häät epäonnistumassa. Miksi tyhmä Marlon ei tajua mitään, tuijottaa vaan suu selällään, että mitähän täällä tapahtuu. Miksi Marlon ei myöskään kuule huutoa ja oven hakkamista.

    • Äänenvaimenninmusa

      Kukaan ei kuule yhtikäs mitään.
      Koska Charity huudattaa pubissa musiikkia täydellä volyymilla, kenenkään ihmettelemättä.
      Tai vaikka ihmetelläänkin, soittaa silti.
      Olipas taas järkevä niin idea vaientaa Meganin äänet musamelulla.
      Charity voi kai huudattaa musiikkia vaikka kuinka kauan, koko sen ajan kun Megan jaksaa huutaa ja hakata ovea. Marlon vaan kokkaa keittiössä monttu auki ja Victorialla on sopivasti vapaapäivä. Jotta löytää treenisalilla itseään valmentamaan Aaronin kammoaman gangsterin. Tv-sarjassa onnistuu kaikki kummallinenkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1525
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      171
      1220
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1070
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      957
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      83
      885
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      803
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      777
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      744
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe