Liian tiukka vai mikä on ongelmana

LadyLady

Tarvitsen asiallista keskustelua ihan todellisesta ongelmasta.
Älä siis vitsaile tai satuta minua sanoillasi. Kiitos.

Ongelma on tämä. Olen ollut naimisissa rakastamani miehen kanssa nyt 1,5v. Haluan häntä ja seksi olisi muutoin hyvää, mutta...

Olen synnyttänyt kolme lasta alateitse. Palautunut normaalisti. Olen nyt 40v. Eli kokemistakin on kertynyt muutaman vehkeen verran.
Miehelläni on aika iso penis. Normaali, mutta iso. Hänen erektio on tosi voimakas.
Ikinä ennen en ole joutunut ajattelemaan tätä, mutta onko mussa vikaa ja voisikohan tätä korjata.
Seksi sattuu. Liukastetta käytetään ja häntäkin jo jännittää etteikö kävisi mulle kipeää. Kohdunlaskeumaa mulla ei ole. Harkitsin jopa eroa tämän asian vuoksi. Liukkaus ei ole ongelma.

On ollut vaikeaa löytää asentoja. Penis tulee liian syvälle ja tuntuu liian paksulle.
Mitä voin tehdä. Helpottaako aika eli venyykö pillu aikaa myöten? Onko totta väite, että paikat mukautuu kumppanin kokoon sopivaksi. Vinkkejä kaivataan. Asennot on ongelma myös. En esim voi ratsastaa kun tulee helposti mentyä liian alas. Lähetyssaarnaajakin on vaikeaa kun kiimassa mies tulee kuitenkin liian syvälle. Paksuus ehkä menettelee, mutta joskus on paikat niin hellänä että reunat punoittaa.
Tämä on todella ongelma.

12

692

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aina voi käydä vierekkäin, ei luulis menevän liian syvään..

      Limakalvojen kuivuus saattanee olla myös osa ongelmaa, hae apteekista ko. ongelmaan voidetta.

      • Moikka! Meillon ny kyl vahvasti samaa. Ethän sää oo varsinaisesti olemassa, kun oot nukke. Vaan ei olla mekään, ku ollaan vaan virtuaalisii. Oli oikein kiva tavata. Me kyl digataan kaiken enämpi niiku keijui, mut kyl me mielellään kattellaan suakin, kun oot niin nätti. :)


      • niiku.kyöpeli kirjoitti:

        Moikka! Meillon ny kyl vahvasti samaa. Ethän sää oo varsinaisesti olemassa, kun oot nukke. Vaan ei olla mekään, ku ollaan vaan virtuaalisii. Oli oikein kiva tavata. Me kyl digataan kaiken enämpi niiku keijui, mut kyl me mielellään kattellaan suakin, kun oot niin nätti. :)

        Kiitos, kiitos :)

        Minullakin on persoona aivan samoin kuin Mikki Hiirellä tai Tuhkimolla :)


      • jennisewer kirjoitti:

        Kiitos, kiitos :)

        Minullakin on persoona aivan samoin kuin Mikki Hiirellä tai Tuhkimolla :)

        Totta kai sullon persoona, niiku meilki, vaikei olla niinku olemassa ja vieläpä sullon laatupersoona.

        Tiiätkö muuten, mist persoona tulee. Mollaan opittu vähän reikkaa ja sieltähän se. Reikkalaiset näyttelijät oli, ku ihan suoraan sanotaan, aika kökköi, niin niil piti olla naamari et yleisö bonjais, mitä ne tarkottaa. Asettivat naamarin pärstän päälle (kr. sona). Sit se niiku käsite sillee henkisty.


    • Keskikokoinen vittu ja keskikokoinen kyrpä sopivat kyllä yhteen. Nehän ovat yhteisen evoluution tulosta. Tilava vittu ja pieni kyrpä menettelevät nekin, joskin saattavat tunnon puolesta olla huonompi vaihtoehto, mutta ahdas vitunaukko ja lyhyt emätin sekä paksu ja pitkä kyrpä ovat ongelmallinen yhdistelmä.

      Kyllä vittusi vielä kasvaa ikääntymisen myötä, mutta olisi sen jo täytynyt kasvaa nytkin merkittävästi, sillä olettehan olleet naimisissa jo 1½ vuotta. Varsinkin minua jäi mietityttämään, että kerroit emättimesi olevan niin lyhyen, tai miehesi kyrvän niin pitkän, että hän ei voisi työntää sitä pohjaan asti. Olen kyllä lukenut, että emätin laajenee runsaasti sivusuuntaan, mutta en ole kuullut tai lukenut, että se kasvaisi merkittävästi syvyyssuuntaan. Emättimeenhän mahtuvat suuretkin pallot ja muut lelut.

      Kerroit, että kohtusi ei ole laskeutunut. Oletko siis käynyt gynekologilla ja kertonut myös tästäkin ongelmasta? Onko vittusi ja emättimesi muustakin syystä ärtynyt ja tulehtunut, jolloin se ei veny tuottamatta kipua. Sinun pitäisi käydä gynekologilla ja saada miehesi mukaan, jotta hän voisi ratkoa sekä mahdollisen tulehduksen, että kokojen yhteensopivuuden.

      Tuossa edellinen esitti mahdollisuuden limakalvojen kuivuudesta. Se on ihan todellinen mahdollisuus, vaikka yhdynnässä käyttäisikin liukastetta.

      Anteeksi, etten oikeastaan osaa neuvoa, mutta aloituksesi oli niin puhutteleva, että halusin osoittaa empatiani teitä kohtaan. Tsemppiä!

      • LadyLady

        On käyty henkilöillä ja ei tulehduksia tms eikä kohdunlaskeumaa. Olen testannut limakalvojen kosteuttava ja se helpotti jonkin verran. Mutta eipä tässä nyt viisastunut entistä enempää. Kyljelläänhän se homma sit jotenkuten sujuu. Näillä mennään mitä on saatu.


      • LadyLady kirjoitti:

        On käyty henkilöillä ja ei tulehduksia tms eikä kohdunlaskeumaa. Olen testannut limakalvojen kosteuttava ja se helpotti jonkin verran. Mutta eipä tässä nyt viisastunut entistä enempää. Kyljelläänhän se homma sit jotenkuten sujuu. Näillä mennään mitä on saatu.

        Arvelinkin, että olet käynyt. Olet ilmeisesti viehättävä nainen, kun kerroit, että miehelläsi on tosi voimakas erektio. Iloa teille toisistanne! :-)


    • vianetsintää

      Oletko keskustellut asiasta gynekologisi kanssa? Se että ongelmia ei aiemmin ole ollut voisi tarkoittaa, että synnytyksissä olisi tapahtunut jotakin pientä repeämää tms ikävyyttä, joka ei heti ole tullut esille. Naisilla inkontinenssi on esimerkki ongelmasta, joka saattaa ilmaantua vuosia synnytyksen jälkeen.

      Minä aloittaisin vian etsimisen ensimmäisenä tuosta. Jos kokeilunhalua riittää niin hanki pari eripaksuista dildoa ja katso missä vaiheessa tulee kipu vastaan. Tuleeko kipu pelkästä venytyksestä, tuntuuko se juuri jollakin tietyllä syvyydellä tai dildon ollessa tietyssä kulmassa.

    • syvyys-hoidettu-

      Poratessa reikää, voi syvyyttä säädellä asettamalla poranterään säätökappaleen. Se säätökappale estää poran painumisen liian syvään.

    • Ddggsa

      Opiskeluaikana olin suhteessa tytön kanssa, joka mainitsi jo puuhastelun alussa, että hän on sitten todella tiukka ja kuiva. Oli todella vaikea saada kalua sisään ja kun lopulta onnistui, niin akti kesti varmaan 5-10 sekuntia, kun ei pystynyt pidättelemään.

    • Hygf

      Pituuden kanssa on ollut joskus ongelmia, mutta sen välttää, kun ei työnnä juuria myöten. Tiukkuus ei ole ollut juuri ongelmana, auttaako se, että olet mahdollisimman rentona jännittämättä alapäätä. Liikerataa voisi yrittää pienentää, ei niin edes-takas jyystöä. Millejä vain, tottuisiko paikat siinä?

    • 68vmies

      68v vastaa..ymmärrän kyllä tuntemuksesi,minulla oli 70 luvun alussa tyttöystävä kaluni ei mahtunut mitenkään ,yritimme kaikenlaisia konsteja....

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      188
      1512
    2. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      27
      1237
    3. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      313
      1153
    4. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      144
      1094
    5. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      98
      967
    6. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      105
      950
    7. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      131
      948
    8. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      228
      932
    9. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      61
      910
    10. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      86
      885
    Aihe