Seksi kielletty?

Hesarin nuori naistoimittaja kävi takavuosina nudistirannalla ja teki siitä artikkelin. Nuoria naisiahan ei siellä usein näe. Miehet kertyivät hänen ympärilleen kuin kimalaiset. Nudistiyhdistysten feissarit, joita ei silloin vielä feissareiksi sanottu, pyrkivät saamaan hänet yhdistysten jäseneksi. Miesten simätikuksi joutui.

Toimittajan lopputulema oli, että tirkistelystähän tässä on kysymys.

Nudistit yrittävät kiistää jyrkästi, että ilmiössä olisi jotakin seksuaalista saadakseen uusia ja varsinkin nuoria mukaan, mutta kun käytännössä se kuitenkin on tirkistelyhommaa, eiväthän uudet voi olla sitä huomaamatta.

Aikoinaan olin vaimoni ja poikani kanssa Jugoslavian alastonrannala. Sielä tunnelma oli sen viikon aikana toinen. Muiden alastomien kanssa tutiin juttuun luontevasti jo ensiäimäisenä päiväna ja ystävyys syveni, niin että oli jo haikea ero loman loputtua. Tällaista ei varmaan ollut uimpukurannnalla. Mutta kyllä rehellisyyden nimessä on sanottava, että minulle oli naisten sukupuolielimien näkeminen tärkeampi kuin uiminen ja auringanotto. Miksi sitä pitää peitellä, terveet miehet tekevät niin. Erityisen kauniit ja suuret sisemmät häpyhuulet erillään toisistaan oli eräällä englantilaisella rouvalla. Tavattoman kaunista. Miksi seksuaalista puolta ja kauneutta olisi pitänyt peitellä?

13

643

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei-seksiä-nudistrannalle

      Pitäisikö autoilu kieltää siksi, että muutamat ajevat ylinopeutta tai liikennesääntöjen vastaisesti. Muutamat - tolppakamera räpsyy noin puoli miljoonaa kertaa vuodessa.

      Kumma juttu kuinka meillä Suomessa tuo nudismi kerää lähinnä seksuaalisesti poikkeavia. Tuolla Välimeren nudistirannoilla kukaan ei tuijottele. Kaikki saavat olla siten kuin haluavat.

    • Ei mitään pitäisi kieltää, mutta itsepäinen totuudenvastainen inttäminen on kyllä naurettavaa. Se on kuin erään valtion poliittinen propaganda. Kaikki näkivät että todellisuus oli toinen, kuin väitettin.

      Myönnettäköön selvästi, että nudismiin liittyy vahvasti seksuaalinen motiivi. Niin saa että tulee olla. Jos miehen ei tee erityisesti mieli nähdä naisen vittua, homojen miehen kypää, hän on vakavasti sairas.

      • Ei-seksiä

        "tsepäinen totuudenvastainen inttäminen on kyllä naurettavaa. "
        No miksi sitä teet?

        Otapa wikipedia esiin ja katso asia sieltä.

        Seksi kuuluu kotiin ja muualle, mutta ei julkiselle paikalle. Äläkä ala tavoillesi uskollisena tuosta näsäviisastella. Tiedät hyvin, mitä tarkoitetaan.


    • Todellisuus ei ole se, miksi joku on sen tarkoittanut, vaan se, mitä joku on. Totuudenvastainen inttäminen on sitä, että selittää sen, mikä on todellista, siksi mitä haluaisi todellisuuden olevan.

      Tiedät oikein hyvin, että ihmiset suhtautuvat nudismiin todellisen toteutuminen mukaan, eikä nudistisen toteutumattoman ideologian mukaan.

      <<Äläkä ala tavoillesi uskollisena tuosta näsäviisastella.>>

      Alamittaista kieltä. Lisäksi hyökkäys asian sijasta asian lausujaa vastaan. Argumentun ad hominen

    • sellainenilo

      Minä ainakin haluaisin kokea seksuaalisia tuntemuksia,jos nudistirannalle joskus pääsisin.Jos haluan olla nakuna yksin, se käy ihan kotinurkissa. Ja olen vanhempi hyväkuntoinen lady.

      • Siksihän sinne ryöppyävat sellaisetkin "nudistit", jotka selittävät, että nudismi on täysin epäseksuaalista. Sen ei kuuluisi olla minkäänlainen salaisuus. Seksi ei ole vain makuuhuonetoimintaa, vaan kaikkialla ihmissuhteissamme on mukana seksuaalinen osa. Katselemme missikisoissa ja teeveessä vähäpukeisia naisia, naiset vastaavasti miehiä. Mutta haluaisimme, että he olisivat aivan alasti.

        Nautinnollista katsottavaa miehelle on juuri kauniin naisen sukupuolielimet. Jotkut suloiset siskot ymmärtävät tämän ja pyrkivät näyttämään niitä edullisesti. Samalla saavat iloa siitä, että tuottavat toiselle iloa, ja siitä, että ovat ihailun kohteena.

        Asian selittäminen toiseksi markkinoimistarkoituksessa on mainosmiesten ja poliitikkojen hommaa.

        Naiset ovat ihania. :-)


      • Vanhempi hyväkuntoinen lady, rohkenen suudella kaunista vittuasi. Sen lisäksi, että olet kaunis, olet myös fiksu.


    • myötähäpeäonsuuri

      rennostiM miksi et myönnä runkkailet ja imet homojen kulleja nakurannoilla.

      • Turha yrittää häpäistä. En ole homo, enkä tunne pienintäkään vetoa sinnepäin.

        En myöskään käy minkäänlaisilla yleisillä uimarannoilla, vaikka suon ne ilot sekä heteroille että homoille. Jos homot tykkäävät imeä miehen kyrpää, se on minun puolestani ihan ok., mutta itse inhoan ajatusta. Sen sijaan katselen mielelläni naisen ihanaa vittua. Se toteutuu parhaiten kesämökillä, saunoessa ja muutenkin kämpillä, kun suloiset ja herttaiset tytöt avaavat vittunsa ja masturboivat.

        Jos muuten olisin homo, mitä häpeämistä siinä olisi. Kertoisin sen ihan avoimesti.

        Kielellisen kompetenssisi taso ja tyyli panee minut kysymään, ettet vain ole sama, kuin nikki "Ei-seksiä". Muutenkin olet samankuuloinen, joka on useaan otteeseen tyrkyttänyt täällä epäseksuaalista ja vilpillistä naturistipropagandaa. Sinä et omista paikkoja, missä naturisteja kokoontuu, etkä sinä voi määrätä, mitä heidän tulee ajatella. Eikä useimmat alastomuutta harrastavat edes kuuntele sinua.


    • Ota-asioista-selvää

      Mitäpä jos menisitte vaikkapa Monte Negron nakurannoille. Tai Kreetan nakuhotelleille. Siellä saatte todeta, kuinka nudistit käyttäytyvät. Siis ihan samoin, kuin jos kaikki olisivat talvivaatteissa.

      Tai jos ei uskallus rennostiMllä riitä, katso vaikkapa puhtaan nudistin sivustoja. Tai vaatteettomien. Niin rentoa meininkiä!

      Jaa, mitä siellä Wikipediassa olikaan...

      • Ei ollut alunperinkään tarkoitus juuttua sinun kanssa "keskustelemaan". Sapienti sat.


      • Olet-vain-häirikkö
        rennostiM kirjoitti:

        Ei ollut alunperinkään tarkoitus juuttua sinun kanssa "keskustelemaan". Sapienti sat.

        Jos Wikipediaa et usko, lue vaikkapa eri nudistiyhteisöjen kotisivuja. Kaikista niistä käy ilmi sama asia eli seksi ei kuulu yhteisöpaikkoihin.

        Mutta sinähän oletkin vain häiriköimässä. Se on sinun tarkoituksesi. Siitä saat kiksisi.


    • Tietäjä

      Jokaisella nudistimestalla on paikkansa erilaiselle käyttäytymiselle... perheen kanssa kannattaa pitää silmät auki.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8484
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2585
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      124
      2303
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1966
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1694
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1519
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1462
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1193
    Aihe