Tämä saatanallinen klopalisaatio villitys...

Tiedoksenne

vie / johtaa, ennalta ilmoitettuihin, kolmanteen ja neljanteen hirmuiseksi maailman valtojen touhujen ja politiikan lopulliseksi LOPUKSI hirvittävään tuomioon.

Kukin voi lukea siitä, mitä kaikkea tarkoitaa ja miksi, sieltä Raamatun Lopussa olevasta Johanneksen ilmestykset osasta.

Herätykseksi, huutavan ÄÄNI!

5

607

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pokkss

      Kuten tiedämme, rakentuu globalismi eli ajatus yhdistyneestä ihmiskunnasta utopiaan, josta suuret johtajat puhuvat nimellä Uusi maailmanjärjestys. Elitistit, mukaan lukien Suomen istuva presidentti ja useimmat ministerit, käyttävät tätä mystistä Uuden maailmanjärjestyksen termiä, mutta määritelmää sille ei löydy julkisesta keskustelusta tai mediasta. Sen sijaan vastaus löytyy vanhoista esoteerisista eli pienille vihkiytyneelle seuroille tarkoitetuista teoksista, kuten vapaamuurari Albert Piken kirjoista. Yhdentyneen maailman utopia on jälleenrakennelma Raamatussa kerrotusta Babylonin muinaisesta vallasta, jossa kuningas Nimrod pyrki tuomaan paratiisin maan päälle yhdistämällä silloisen ihmiskunnan. Jo uskonpuhdistaja Luther tiesi maailmassa olevan kaksi regimenttiä, maallisen sekä hengellisen. Vaikka nykyaika esittäytyy länsimaissa rationalistisena ja ei-uskonnollisena, tukeutuu taloudellinen, poliittinen sekä kulttuurinen kehitys maailmanlaajuisesti vahvasti Piken kaltaisten “valaistuneiden” utopiaan ja filosofiaan. Tätä lusiferista filosofiaa vaalivat suuret ylikansalliset organisaatiot, kuten YK, Bilderbergin ryhmä sekä Trilateraalinen komissio.

      "Keskitetyn valtiomahdin aika on peruuttamattomasti ohi ja siirrymme hajoamisen ja samalla ylikansallisten instituutioiden aikaan. Talouteen liittyvä aate saattaa nousta uudeksi hallitsijaksi. Tiedonvälitys pitää huolen siitä, että tämä avaruudessa kiitävä pallo on pian yksi iso kylä. -Professori Veikko Litzen, Kaikkien sota kaikkia vastaan, Aamulehti 4.10.1992"

      Piken ennustuksen mukaan tarvittiin kolme maailmansotaa kumoamaan vanha juutalais-kristillinen maailmanjärjestys ja aika:

      1. maailmansodan tarkoituksena oli kaataa tsaarit lopullisesti Venäjältä ja luoda siitä kommunistinen ja ateistinen valtio. Sota alkoikin 44 vuotta ennustuksen jälkeen, mikä on vapaamuurareille tärkeä luku.

      2. maailmansota tuli käydä länsivaltojen ja Saksan välillä, sekä vahvistaa Venäjää niin, että se voisi tuhota pieniä valtioita sekä uskontoja (vrt. Danielin toinen peto). Rooseveltin Yhdysvallat käytännössä rakennuttikin Neuvostoliitosta supermahdin toisessa maailmasodassa.

      3. maailmansota tulisi alkaa Israelin sekä islamististen valtioiden välillä, mikä on hämmästyttävää, sillä Israelin valtio alkoi hahmottumaan vasta Piken kuoleman jälkeen ja perustettiin vasta 1948.

    • Tabulet

      Yritin pistää tänne kommenttia, mutta eipä kelvannut. Hävisi ihan tuosta vaan.
      No palaan kun pääsen tietskalle missä voi kopsata kirjoittamansa tekstin ja lähettää uudelleen.

    • Testis

      Testi

    • öööhörrrrps

      Globalisaatiota tärkeämpi aihe on globalismi. Globalismia harjoittaa maailman eliitti ja he ovat NWO tai mikä tahansa vastaavaa autoritäärinen valta. Globalismin päätavoitteita on eliitin planeetan laajuinen valta, vallan säilyminen ja vauraus. EU, USA ja NATO "yhdentää" jatkuvasti itsenäisiä valtioita ja siinä valta vaihtuu globalismin todellisille hallitseville instansseille. Esim. Suomen asioista päätetään EU:n päämajassa. Sitten eduskunta ja hallitus tuo päätetyt asiat meille "käsittelyyn" ja lyödään lukkoon. Kun tämän pelin ymmärtää, ymmärtää myös EU-rintaman muodostumisen, keitä siinä on, miksi harjoitetaan sellaista politiikkaa, josta osa on selkeästi Suomen edun vastaista, ja ymmärtää myös sen, miksi EU-vastainen rintama saa niin paljon paskaa niskaan. Kuten PS.

      Globalismin perusasioita
      USA - Kehittää sotateknologiaa = aseellinen uhka ja valta
      NATO - USAn silta Eurooppan ja muun maailman hallintaan
      EU - talouspoliittinen hallintajärjestelmä

      Ja koko tällä järjestelmällä on yhteiset intressit. Moni maa esimerkiksi kuuluu jo sekä EU:n että NATOn alaisuuteen. Hauska ilmiö tässä on se, että tämän järjestelmän kasvot on suoraan meidän kaikkien nenän edessä, mutta kaikki ei näe sitä, tai ei halua nähdä. Nähdään vain pinnallista viestintää "yhteistoiminnasta", "jäsenyyksistä", "rauhanturvaamisesta" jne. ja siihen tyydytään. Se on sitä turtumista, ja myös denialismia. Asiat kehittyy vähitellen, asioita tuodaan esille halutulla tavalla, ihminen sopeutuu, ja samalla kieltäytyy uskomasta mihinkään pahaan, tai mikä on pinnan alla piilossa.

      Harvain valta on se syöpä, jonka ihminen totutetaan kokemaan "laillisena ja normaalina" toimintana. Ja suurin ongelma tässä onkin valta. Tavallisilla ihmisillä ei muuta mahdollisuutta kuin elää asian kanssa. Ja kuten EU:n toiminnasta näemme suoraan, demokratiaa on käytännössä enää äänestämisessä. Ja vaaleissakin on tuloksia ohjaillaan suggeroivilla uutisilla, gallupeilla yms.

      Globalismi = syöpä.

      • öööhörrrrps

        ... Sipilä on metastaasi.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1066
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1017
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      581
      1008
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      910
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe