Kesätaukoa odotellen

Kesätelkkari

Milloin emmerdale jää kesätauolle?
Milloin tauko päättyy?

29

3898

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ex-pistemies

      Ensimmäistä kertaa ei oikeastaan haittaa koko kesätauko, talteen ei jaksoja ole tällä kertaan jäänyt kun siirtyi jakso per arkipäivä näytettäväksi. Jotenkin niin köyhiä ja vässähtäneitä nuo juonikuviot, kuten se haulikko episodi ja siitä hirveet poliisikuulustelut, huoh. Ja sitten Peter Parttonin nais-seikkailut, muutenkaan mitä joku Laylan kaltainen nainen näkee tuommoisessa Peter Parttonissa mitään ja Priyakin vääntää mukamas köyhää väkinäistä itkua vieressä. Öööörgh!

      • pppppppppppppppppppp

        lul, tämä ns. 'kolmiodraama' oli kyllä antikliimaksisin sellainen ikinä, eivät edes osanneet kunnon hääpaljastusta siihen tehdä.


    • Kesätauon.kynnyksellä

      Haulikosta tuli isompi haloo, koska sillä ampua räiskittiin hautausmaalla.
      Tosin vain Sugdenin hautakiveä. Jacobin synkkää vakioilmettä on pitänyt katsella nyt ihan kyllästymiseen asti. Eikö hänellä ole muuta, kuin tuo yksi sama ilme?
      Putinia muistuttava Josh, taisi pakoreissulle lähtiessään nyt poistua kuvioista lopullisesti.
      Koska ei hänellekään muuta keksitty, kuin typerä Ericin haulikon varastaminen ja sillä kaverilleen uhoaminen.

      Jos joku on köyhä ja väsynyt juonikuvio. Se on tämä, Charityn tarve saada Frank vankilaan ja
      lavastaa hänet petturiksi. Jotta Megankin hylkäisi miehen. Siksi, koska tyrkky Charity ei Meganiin aidosti rakastuneelle miehelle kelvannut. Korni juonikuvio on kokonaisuudessaan, koko tämä lomaosakebisneshuijaus. Miksi Perlistakin tehtiin, lomaosake-esittelyn yhteydessä tuollainen höperö vanhus. Kun joku mainitsi pyramidihuijauksen.
      Pearl toteaa, että eihän huvila ei ole pyramidi, siinähän on tasakatto.
      Miten hän voi olla nyt innoissaan ostamassa lomaosakkuutta, muka jollain pesämunallaan?
      Eikö hän juuri aikaisemmin, köyhtynyt ja ollut pahoissa rahavaikeuksissa pelihimonsa takia?
      Taasko tässä aliarvioidaan katsojien muistia, aikaisemmista tapahtumista?


      Tuskin ennen kesätaukoa ehtii, pirullisen Charityn juonet paljastua Meganille ja Frankille.
      Eikä taida vielä umpikieron Emman tekosetkaan vielä paljastua kyläläisille ja häntä niin hyvänä äitinä pitäville Bartonin veljeksille. Emma jatkaa siis vielä syksyllä valheitaan ja tekee sairaita temppujaan, että saataisiin tämänkin totuuden paljastumista venytettyä.

      • plotplotplot

        Sarjan tapahtumilla on joku yhteys, syy ja tarkoitus. Pää tarkoitus oli että Jack Sugdenin hautakivi haluttiin uusia koska siellä kuvataan kohtaus myöhemmin joka liittyy tärkeään tapahtumaan joidenkin elämässä. Samalla näytettiin teinien typeryyttä.
        Jos ette ole huomanneet sarjojen juonissa,tapahtumissa on ennakointia joiden tarkoitus tulee esille sitten myöhemmin.


      • Fanivm81

        Finn hoksaa tänään alkavassa tuplajaksossa äitinsä osuuden Jamesin kuolemassa, joko tämän päivän osuudessa tai huomisen). Lopullinen selviäminen (siis muillekin) tapahtuu vasta lokakuun 2017 jaksoissa, ja ne tulee meillä kesätauon jälkeen. Tässä välissä Emma menettää muistikortin (Gabby vie) ja Laurel saa faktansa. Muistaakseni tapahtuu syyskuun 2017 jaksossa.


    • tasaraha

      iltapulu.fi mukaan ainakin toukokuun loppuun katsellaan

    • Raima

      Miksi Emmerdale näytetään vain yksi osa illassa, Salattuja elämiä yksi ja kaksi vanhaa uusintaa aamupäivällä, joka on väärin. Kysyn vaan.

      • Kakkosluokkaako

        Emmerdalehan on aina ollut se sarja, joka saa tarvittaessa luovuttaa lähetysaikansa muille ohjelmille. Kaunareiden ja salkkareiden paikalla ei ole koskaan uskallettu muuta näyttää.
        Kauniita ja rohkeita ja salkkareita on työnnetty katsottavaksi, kuin uutisia kasapäin.
        Emmerdale vaan tuntuu olevan maikkarille aika arvoton sarja.


      • jaksopäivässäkesätoive

        Jos näytettäisiin 2 jaksoa päivässä so. vk 10jaksoa niin saavuttaisimme liikaa Britteissä esitettäviä. Ja täytyi pitää pitkä tauko. Viive jaksojen esittämiselle on kaikissa muissakin maissa.
        Usassa ja Canadassa Brittiboxin tilanneet näkevät jaksot parin tunnin viiveellä.
        Jos joku haluaa tietää sarjasta tuoreita tietoja sekin onnistuu netistä etsimällä ja YTsta on löytynyt aina lyhyitä videoita ei kokonaisia jaksoja lähivuosilta eikä kaikista hahmoista.
        Toisaalta on hienoa jos joku katsoja ei halua tietää mitään tulevista tapahtumista.


    • enhaluakesätaukoa

      Ohjelmatiedot näkyy 4vk eteenpäin. Kesätauko on alkanut aikaisemmin 1vk ennen juhannusta ja päättynyt elokuussa.
      Nyt kun on esitetty 1 jakso päivässä 5 jaksoa viikossa olemme jääneet jälkeen enemmän koska Briteissä esitetään 6 jaksoa viikossa ja muutama kerta vuodessa myös 2 jaksoa tiistaisin.
      Syyskuun jaksot 2017 alkavat meillä 3vk päästä.
      Nykyinen tuottaja vielä tähän kesään asti ei ole ollut kovin kekseliäs juonien suhteen. Toistaa edellisiä juonia ja parisuhteissa olevien pettämiset jatkuu yhä. Kevyttä hölinää vain juonien takia,hahmot käyttäytyvät toisella tavoin ja oudosti mitä on aikaisemmin tiedetty ja nähty esim Victoria,joka kohtelee Robertia huonosti puolustaen Rebeccaa. Tuottajan mielestä jo alkanut Robert ja Whitet ovat "fun" hauska,hassu tarina. No ei ole kokonaisuutena vaan R hahmo pistetään kärsimään enimmäkseen. Tuottaja määrää mitä käsikirjoituksessa pitää olla.
      Lokakuun alun toimintaviikko keskittyy Emman paljastumiseen ym. yllätystä. Sitten tulee ilon aihe katsojalle Robertin pojan syntyminen ja Kartanolaisten asiat.

    • hihhulihei

      Ihanpa sama milloin jää tauolle, ei jaksa enää tuota joutavaa jauhamista katsella. Kerkiäävät pitää vielä muutamat naamiaiset ennen taukoo.

    • huomauttaisinettä

      Saippua sarjojen BSA katsoja äänestys on käynnissä 25.5 asti ja tulokset julkistetaan 2.6 pidettävässä gaalassa.

    • eitaukojaEmmerdaleen

      Emmerdalea esitetään ainakin juhannusaattoon pe 22.6 asti ohjelmatietojen mukaan jolloin ollaan 22.9.17 esitetyissä jaksossa. Viive 9kk.
      Parasta olisi että kesätaukoa ei olisi ollenkaan koska viive kasvaa lisää vähitellen yhdelläkin jaksolla. Katsojat etääntyy sarjasta pitkien taukojen takia. Fantasia roskan Kaunarit voisi lopettaa kokonaan jo!
      Suomessa on ikävä tapa pysäyttää kaikki tv ohjelmatkin. Suomen Tv kanavat esittänyt uusintoja ja huonoja elokuvia koko talven evvk. En seuraa mitään muuta kotimaista viihde yms hömppä sarjaa. Ulkomaisia Remppa ja Sisustus sarjoja katson eniten ja Aussien Masterchef.

    • eitaukojatarvita

      Kesätaukoa ei ole. Telsu näyttää, että heinäkuun alussa on jaksoja lokakuun alusta 2017.
      4.7 esitettävässä jaksossa Emma ym. Bartonit ovat vahvasti esillä lokakuun tapahtuma viikon alkaessa 2.102017, jakso nro 7951/52. Viive siis 9kk ja taukoja ei tarvita kun esitetään yksi jakso päivässä läpi vuoden. Näin sarjan vakituisilla katsojilla pysyy tuntuma sarjaan.

    • Totuus

      Ylläpito voisi vastata totuuden, milloin kesätauko on eikä ihmisten kuulemat tai lukemat jutut. Ihmeen salaperäistä. Kesällä olisi tauko tarpeen ja paluu syyskuulla sekä 2 jaksoa illassa. Kiitos

      • Glub

        lol, ei kai Suomi24-ylläpito asiasta mitään tiedä, ja vaikka tietäisikin, niin ei kai se heidän asiansa ole siitä puhua.


    • Kesätelkaton

      Mielummin näin, että kesäksi tauolle ja syksyllä kaksi jaksoa peräkkäin.
      Kesällä ei tule sarjaa katsottua, ei edes katsomosta, eikä tallennettuja.
      Syksyllä ja talvella on enemmän tv.katseluun aikaa.
      Ei tietysti kaikilla, mutta itsellä ainakin.

      • EDkesänAikanaHyväAsia

        Hassua miten jotkut sanovat ettei ole aikaa katsella. ED jaksoja esitetään illalla, aamulla ja päivällä klo 12 myös Subilla. Eivät kaikki vietä vauhti kesää lasi kädessä tai remppa hommissa mökillä. Rannoilla makaaminen iho syöpää hankkien ja toisten vahtailu ei kiinnosta. Syyskuun jaksot alkavat ensi viikolla.


      • Ei_hassua

        Jäikö kenties huomaamatta?
        Tuossahan juuri mainittiin. Näin- "Ei tietysti kaikilla, mutta itsellä ainakin"
        Eikä siinä mitään hassua ole, jos joku sanoo noin.
        Koska sellaisiakin ihmisiä todellakin on, jotka ei telkkaria katso kesäisin.
        Ei edes niitä lukuisia uusintoja.
        Ehkä sekin uskomaton juttu joillekkin, että joillain ihmisillä ei ole lainkaan tv-vastaanotinta kotonaan, eikä sen tarjonta miellytä.


      • eiolekunnonElokuviaENÄÄ

        Hassua on se että jotkut tulevat tänne ilmoittamaan etteivät katso Emmerdalea joko ollenkaan tai silloin tällöin tai kesällä ollenkaan. Ja sitten kun katsovat jakson ja kyselevät pikku asioista mitä ja miksi tai luulevat että Aaron "rääkyy" koko ajan. Itse en ole koskaan seurannut tai katsonut esim salattuja tai hömppä viihde ohjelmia mutta en ole koskaan mennyt niiden keskustelusivuille lukemaan tai txt ohjelmasta mitään. Kerron nyt kuitenkin että Eilen katsoin Fri kanavalta Hengenvaarallisesti lihava jakson. Miten joku voi menettää elämänsä hallinnan ja syö itsensä jopa 300kg. avuttomaksi norsuksi.


    • ex-pistemies

      No ei ole kesätaukoa, katsomon sivulla lukee. Samapa tuo kun elokuussa vasta kesäloma, joutaa arkisin katsomaan.

      • EssaHoobi

        Olisit laittanut linkin siihen tietoon, niin kaikki epäuskoiset uskoisivat paremmin...


      • maalaatekstijahaeverkost

        En ole edellisen kirjoittaja mutta opastan lisää asiassa joka jo aikaisemmin kerrottu Telsu tiedoissa. Katsomo/DRAAMA valikosta löytyy Emmerdale teksti että jatkuu koko kesän entisellä ohjelmapaikalla. Kauniit ja Roheet myös jatkuu.


      • ex-pistemies
        EssaHoobi kirjoitti:

        Olisit laittanut linkin siihen tietoon, niin kaikki epäuskoiset uskoisivat paremmin...

        Ei siihen saanut suoraa linkkiä, yritin, eikä voinut edes tekstiä copy-pasteta.


      • EssaHoobi
        ex-pistemies kirjoitti:

        Ei siihen saanut suoraa linkkiä, yritin, eikä voinut edes tekstiä copy-pasteta.

        OK, Kiitos tiedosta!


    • pppppppppppppppppppppp

      Eli nyt onkin ilouutinen kaikille: Emmerdale jatkuu koko kesän! : P

      Se onkin hieno ja kiva uutinen ja juttu, ja erityisesti nyt kun Emmerdale on niin hyvässä, hienossa ja jännittävässä paikassa Robertin touhujen vuoksi. : )

      Saman tekee muuten Ruotsin TV4, sielläkin Emmerdale jatkuu koko kesän.

    • brittisarjatparhaita

      No hyvä että jatkuu, toinen hyvä on doc Martin.

    • Kypsä

      Emmerdal alkaa menä tosiaan överiksi,isoja tapahtumaketjuja peräkkäin EMMAN taholta,mutta nainen senkun puhuu aina itsensä pois peleistään...ei viitsi enää katsoakaan,kun ei totuus mene läpi.JA kaiken kruunasi Bartonin rouvan synnytys PETELLE,EI HYVÄÄ PÄIVÄÄ!

      • Emmaonpsyko

        Ei puhu pulasta itseään enää. Tyrkätään alas akveduktilta ensi viikolla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2152
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      174
      1691
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1567
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1368
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1352
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      290
      1207
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1079
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1043
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1042
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      902
    Aihe