Iloinen kiusaajani kuolemasta

Painavatmullsthälle

Tyyppi on häiriköinyt minua yli 10 vuotta lähetellen törkeitä viestejä ja yrittäen soittaa. Vaihdoin jopa numeroni salaiseksi mutta hän sai sen työnsä kautta selville. Mihinkään en ole vastannut.

Kuulin eilen että hän on kuollut. Ollut kuolleena jo kotonaan pidemmän aikaa. Ilmeisesti eivät läheisetkään välittäneen kiusaajasta.
Itse sain vapauden.
Se on KARMA!!!

3

1214

Vastaukset

 • Kaikki alkoi siittä kun olin työkeikalla hänen työmaallaan. Ihastui minuun vaikka olin hänelle vain ystävällinen. En flirttaillut mitään koska ei ole yhtään tyyppiäni. Ja heti huomasin että on ihan röyhkeä tyyppi. Lähenteli taputtelemalla ja vihjaili kaikkien läsnäollessa jotain törkeyksiä. Tiesi etten voi työni puolesta kovin kärkkäästi sanoa vastaan. Yäk. Puistattaa vieläkin.

  Onneksi ei tarvitse enää pelätä että on oven takana. Helpotus!

  Ei saisi olla mielissään jonkun kuolemasta mutta minä olen ja se vähän mieltä painaa.

  • Harmi että nainen on taputellut ja vihjaillut sinulle, mutta nythän olet vapaa miehistymään ja kirjoittelemaan tuntemuksiasi tälle palstalle saavuttaaksesi täydellisen karman.


  • OnneaTulevaisuudellesi kirjoitti:

   Harmi että nainen on taputellut ja vihjaillut sinulle, mutta nythän olet vapaa miehistymään ja kirjoittelemaan tuntemuksiasi tälle palstalle saavuttaaksesi täydellisen karman.

   Heti toinen kiusaaja ilmaantuu paikalle. Kiusaamaan kiusattua. Vähän vielä kääntämään veistä. Anonyymisti tietenkin. Surkeampi kuin tyyppi joka kiusaa kasvokkain.

   Miten pienisieluisia jotkut ovatkaan 😲


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.