Edelliset elämät

Edellisetelämät

Miten voi saada selville edellisiä elämiään? Asiaahan voi päätellä omista mieltymyksistään esim. Mihin maahan haluaisi menmä tai asua. Myös moni ihminen tuntuu heti vanhalta tutulta jo ensi näkemältä tai joku työ että tätä on tehty ennenkin.

37

773

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ikuinenelämä

      Olemme täällä vain kerran. Synnytään ja sitten kuollaan. Tämä on näin sallittu syntiinlankeemuksen jälkeen.

      www.metmission.fi

      • dolcevita

        Tuo koskee kaikkia eläimiä ja myös jopa kasveja. Kasvikin lankee kun talvi tulee.


    • MEläjä

      Tässä tietoisuudessa elävä ei pysty näkemään edellisiä tai tulevia syntymiään, olemme karkeassa maailmassa.
      Toinen juttu on astraalimailman ylemmät tasot, siellä voi kehittynyt sielu nähdä menneisyyden ja tulevaisuuden, sitä ominaisuutta kai voidaan kehittää.
      On valtavasti asioita jota emme ymmärrä täällä, mm. että elämä jatkuu kehoineen sillä erolla että ollaan kevyessä maailmassa, mutta suhteessa aivan sama kuin maallinen fyysinen elämä.

      • astraaliraha

        Jos lasku pitää maksaa eräpäivänä, mistä rahat.


    • METASOUL

      Hypnoosilla onnistuu. Totuus on meissä itsessämme. Älä kuuntele muiden uskomuksia ja harhaluuloja.

      • MEläjä

        Hypnoosilla on omat vaaransa tulla harhautetuksi.


      • hypnologi
        MEläjä kirjoitti:

        Hypnoosilla on omat vaaransa tulla harhautetuksi.

        Kun saat hypnoosin avulla jotain tietenkin silloin on mahdollisus käyttää tietoa hyvin tai hyvinhuonosti, kuten mitä tahansa...

        Kaikki kaupalliset tiedottet ovat hypnoosia eli ihmsen mieleen vaikuttamista, mielentilan muuttamista.
        Ihmismieli muuntelee joka hetki tietoisuuden tasoa, valppautta. Vertaa vaikkapa urheilusuoritusta, valmentaja tekee parhaansa vahvistaakseen suojattinsa keskittymistä.
        Rauhoittunut, tyntynyt mieli pystyy muistamaan meneitä tapahtumia. Oikein käytettynä hypnosi on käyttökelpoinen terapia.


    • sheikinhuamu

      Ihan näin tyhmä kysymys että mittees virkoo sinulle sellasella asialla on mitä ei joko oo olemassa tai mitä et muista?

      • edellisetelämät

        ei oikeastaan mitään, sitä on vaan niin utelias. Itseasiassa siellä voi olla niin karmeita asioita että parempi kun ei tiedäkkään. Parempi suunnata katse tulevaisuuteen ja tuleviin elämiin.


      • TodellisinHetki
        edellisetelämät kirjoitti:

        ei oikeastaan mitään, sitä on vaan niin utelias. Itseasiassa siellä voi olla niin karmeita asioita että parempi kun ei tiedäkkään. Parempi suunnata katse tulevaisuuteen ja tuleviin elämiin.

        Ja vielä parempi suunnata huomio nykyhetkessä elämiseen. Vain nykyhetkessä voidaan todella elää, ja tulevat elämät asettuvat sen mukaan mitä on eletty.


      • sheikinhuamu
        TodellisinHetki kirjoitti:

        Ja vielä parempi suunnata huomio nykyhetkessä elämiseen. Vain nykyhetkessä voidaan todella elää, ja tulevat elämät asettuvat sen mukaan mitä on eletty.

        Tuot noin, mitenkäs ne asettuu jos aekasemmasta ee pysty muistammaan pätkäsen vertoo? Eekös se sillon oo ihan yks lysti mitä aikasemmin oli jos ylipiätäsä mittään oli?


      • lemposoikoon

        Edellisitä eläimistä tulee mieleen pari kissaa mitä meillä on ollut.


    • hguggyuguyguyugy

      Kysy Tukiaiselta. Se on ainoa, joka niistä oikeasti tietää!

    • Aloitatästä

      Sinut samoin kuin kaikki muutkin luodut persoonat on luotu ensiksi taivaassa. Ensin Jumala loi esikoispoikansa Sanan ja sen jälkeen Pyhän Hengen joka sai myöhemmin toiseksi nimekseen Gabriel. Tämä tapahtui jo ennen maapallon luomista. Vähän yli 4 vuotta pituisen ajanjakson jälkeen Pyhän Hengen luomisesta Jumala loi Urielin ennen kuudennen luomispäivän puoltaväliä. Kuudennen luomispäivän aikana Jumala loi 72 (Uriel mukaan luettuna) persoonaa joista 13 oli naispuolisia. Seitsemännen eli lepopäivän, joka oli pituudeltaan 78 vrk:tta, alussa Jumala loi ensin 14 persoonaa ennen kuin hän aloitti 144000 persoonan luomisen. Noiden 144000:n persoonan luomisen jälkeen Jumala loi 15,3 miljardia persoonaa joista ihmiskunta koostuu. Jotkut ovat eläneet monta elämää maan päällä, toiset vain yhden, mihin joukkoon sinä kuulut?

      • Edellisetelämät

        Kyllä niitä elämiä on montakin taakseppäin.. Kenenkä lausumia ^totuuksia^ tuossa kirjoiittelit? Kuka jumalan loi?


      • simmottiiiiiiis

        Sun pitäisi aloittaa tuollainen julistus tyyliin "Me haluamme uskoa, että..." Mainitsemistasi asioistahan ei ole mitään näyttöä, eihän?


      • sheikinhuamu

        Kerrankiin jollaen on tarkkoo vaktoo näetten kaekenmualiman kylähullujen seassa. Aenakin minä haluvan olla tuommonen suoraan tehtaasta ulos pätkästy enkä mikkään ties missä ruton vaevoomissa ruummissa kierrätelty.


      • Kaikenalku
        Edellisetelämät kirjoitti:

        Kyllä niitä elämiä on montakin taakseppäin.. Kenenkä lausumia ^totuuksia^ tuossa kirjoiittelit? Kuka jumalan loi?

        26-23 vuorokautta pituista ajanjaksoa, ennen kuin meidän Jumalamme (Jahve) alkoi luoda ainetta, kokoontui noin 31 valovuoden päässä nykyisestä maapallostamme kahdeksan Jumalaa joista yksi oli Jahve. Kaikki nuo kahdeksan Jumalaa olivat miespuolisia. Nuo Jumalat kävivät tuolloin neuvonpidon ja meidän Jumalamme Jahve päätti luoda kaikki planeetat ja galaksit ja kaiken sen materian ja kaikki persoonat maailmankaikkeudessa kun taas nuo muut Jumalat hajaantuivat pitkin universumia. Universumi oli jo ennen tuota Jumalien kohtaamista ääretön.


    • voielämänkevät_

      Esim. meditoimalla, itsesuggestiolla, keksimällä, valehtelemalla jne. "Edelliset elämät" voidaan onnistua konkretisoimaan, mikäli olet riittävän vahva suggeroitumaan esim. asiaa käsittelevästä kirjallisuudesta. Vaikkakin se on itsepetosta, niin silti kokemus voi olla varsin mielenkiintoinen. Tietysti voit käyttää jotain psykedeelejä. Psilosybiini on suht terveellinen vaihtoehto luoda mystiikkaa elämään. Näinhän ne poppamiehet teki tuhansia vuosia sitten ja myrkyttivät ihmiset kummitustarinoilla. Vieläkin pelätään, että lelukomerossa asuu sellainen. Melkoista on tämä ihmiselo. Niin alkukantaista ja typerää.

    • olennuorisielu

      Edellisiä elämiä ei ole trakoituskaan muistaa, jotta ei jäisi kiinni vanhaan elämään nykyisessä elämässään. Nykyinen elämä antaa kyllä joitain vinkkejä karmasta ja edellisistä elämistä, tai ainakin parista viimeisestä elämästä. Suhtautumisemme eri asioihin kertoo jo paljon. Jos ihminen "elää ja antaa elää" niin hän on jo todennäköisesti ollut täällä jo useita kertoja, osa ihmisistä on myös wanna-be vanhoja sieluja mikä on toisaalta hieman huvittavaa. Ei kukaan halua tulla ihmisenäkään vanhukseksi ja ei siinä vanhassa sielussa olemisessa ole mitään glamouria, ehkä jopa päinvastoin. Tämä on nuorten sielujen maailma ja sen kyllä huomaa, jos vähänkin katsoo mitä täällä kokoajan tapahtuu. Soditaan ja aseisiin käytetään valtava summa rahaa jolla voisitaisiin tehdä maapallosta hyvä paikka jokaiselle. Kun katsoo kaikkea resurssien tuhlaamista kaikkeen turhuuteen niin ei voi muuta todeta kuin, että täällä on täysin keskenkasvuista porukkaa vallassa. Valta tosin turmelee ja silloinhan yhtälö on täysin mahdoton ja ehkä nykyisen kaltainen valtajärjestelmä ei voi koskaan olla kovinkaan hyvä. Suora demokratia ja muu sellainen on tulevaisuuden juttu ja toteutuu toivottavasti kaikkialla jo 50 vuoden sisällä. Kyllä tää varmaankin tästä vaikka välillä vähän pahalta näyttääkin .

      • hiukan_huumoria

        samoin täällä olen vanha sielu kun en opi olemaan ihmisiksi ja siksi tulen aina udelleen, olen kovapäinen :)
        Onneksi nuoret näyttää joustavammilta


      • nytolenjovanhasielu
        hiukan_huumoria kirjoitti:

        samoin täällä olen vanha sielu kun en opi olemaan ihmisiksi ja siksi tulen aina udelleen, olen kovapäinen :)
        Onneksi nuoret näyttää joustavammilta

        Jep, hyvä huumorintaju on varma vanhan sielun merkki!

        Musta vähän tuntuu, että ollaan kaikki yhtä kovapäisiä, ettei kukaan silläkään kerskaisi. Olemme kaikki yhtä.

        Suomessa on paljon kokeneempia sieluja, koska täällä saa toteuttaa itseään aika vapaasti. Ei tartte pahemmin niin välittää politiikasta tai uskonnoista, ne ovat nuorten sielujen temmellyskenttiä, joissa on aika puhtaasti kyse lähinnä vallanhimosta ja vähän mammonastakin.


    • MEläjä

      Kohtele lähimmäistäsi, kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan, siinä on kyllä virstanpylväs selkeästi sanottuna. Eli kuka tähän kykenee aidosti, on kehityksessä pitkällä ja tähän sisältyy myös Luonnon ja eläinmaailman kunnioittaminen.
      Nyt tullaan käytännön tasolla siihen, että ne jotka kieltäytyvät liharuuasta ja korvaavat sen kasvispitoisella, tiedostavat asioita oikeaan suuntaan.

      • sheikinhuamu

        Asijoo. Kaekkein paras luonnonsuojelutoemi tehtäs jos yhteestuumin hävitettäs tältä pallolta koko ihmiskunta ennen kun se hävittää ite koko pallon. Luonto ja elukat pärjees kaekkein parraeten meetä iliman.


    • elämänifilosofi

      Jos elämä on ihmisenkin suhteen kiertokulkua, uudelleensyntymistä, niin vanhojen elämien muistaminen on paha virhe. Sitä kuulemma sattuu mutta se ei ole oikeen. Mieti mitä kaikkee seurais jos muistelee entisiä elämiään? Eikö tämänhetkisessä/tai ainoassa ole jo tarpeeksi? Minä menen toivon mukaan kohti valoa (lue kuolemanrajakokemukset) enkä välttämättä halua syntyä uudelleen. Kaikesta hyvästäkin huolimatta pahaakin ja aivan liikaa. Kuolemassa pääsemme toivon mukaan eteenpäin/lepoon, tai sitten joudumme elämään uudestaan. Huom..joudumme. Tai sitten synnymme jonain toisena elämänmuotona.

      • enoletäällä

        "Jälleensyntymisideologiassa" on se puoli, että kun uskoo syntyvänsä uudelleen niin ei halua tuhota tätä palloa. Myös karmaan uskominen laittaa miettimään syvemmin tekojaan, koska taitamattomat teot on sovitettava seuraavissa elämissä. Myöskin dualismi on erilaista, koska kokemuksia on saatava myös ns. pahuudesta, joten dualismikin on tarpeellinen asia. Voiko elämään tällöin enää suhtautua tuhoavasti? Ei, vaan vastuullisesti!

        Teoillako ei ole mitään merkitystä, kuten kristinuskossa välillä todetaan.

        Outo uskonto tuo kristinusko vaikka olen syntymästäni asti kirkkoon kuulunutkin. Perinteet velvoittaa tai jotain...

        :)


      • tervejärki

        Olen pitänyt aina vähän erikoisena sitä, että uskontoja puolustellaan niitten dogmaattisilla sanktiokäsityksillä, olipa sitten kyseessä karma- tai tuomiopäiväoppi.

        Itse en usko kumpaankaan, mutta siitä huolimatta käyttäydyn mielestäni suht normaalin ihmisen lailla. Tavallinen terve ihminen osaa kunnioittaa ympäristöä, perhettään ja kanssaihmisiä ym. ym. ilman että siihen tarvitsee jollain kuvitteellisella uhalla pakottaa.

        Ehkäpä sellaistakin jengiä on, joille uskonnon tarjoamat uhkakuvat on tarpeen. Jos niin, niin hyvä että uskontoja on.


      • enoletäällä
        tervejärki kirjoitti:

        Olen pitänyt aina vähän erikoisena sitä, että uskontoja puolustellaan niitten dogmaattisilla sanktiokäsityksillä, olipa sitten kyseessä karma- tai tuomiopäiväoppi.

        Itse en usko kumpaankaan, mutta siitä huolimatta käyttäydyn mielestäni suht normaalin ihmisen lailla. Tavallinen terve ihminen osaa kunnioittaa ympäristöä, perhettään ja kanssaihmisiä ym. ym. ilman että siihen tarvitsee jollain kuvitteellisella uhalla pakottaa.

        Ehkäpä sellaistakin jengiä on, joille uskonnon tarjoamat uhkakuvat on tarpeen. Jos niin, niin hyvä että uskontoja on.

        Aivan, mutta kyllä se vakaumus johonkin aina antaa kaikkeen lisäpotkua, niin hyvässä kuin pahassakin. Sivistynyt ihminen keskittyy hyvän tekemiseen ja opettaa esimerkillään.

        Uskontojenkin pitäisi kehittyä johonkin ja lopulta ehkä kadota kokonaan, koska se riittää, että keskitymme olennaiseen ja tekemään toisille sitä mitä haluamme itsellemmekin tehtävän. Sivistys nähdäkseni riittää sellaisenaan ilman uskontoja. Oikeastaan kun katsoo mitä uskonnot ovat saaneet aikaiseksi, niin näyttää siltä, että enemmän kuolleita ihmisiä kuin Hitler, Stalin ja Mao ovat yhdessä tappaneet. Kaikki mikä jakaa meidät eri leireihin on tuhoisaa ja sama meno vain jatkuu. Meidän pitäisi kaikkien olla pyhimyksiä, jotta uskonnot voisivat tuoda rauhan ja se taitaa olla mahdotonta. Pahinta on uskontojen harjoittama aivopesu, jonka avulla lapsiin siirretään sama mielettömyys, joka johtaa vihaan ja kaikkeen muuhunkin pahuuteen. Ei hyvä!


    • vanhempiensumma

      Jos Afrikkalaiset ei näytä tutuilta, miten selität Afrikan alkukodin.
      Ihminen on vain perimänsä ja sen mukaan toimii.

      • MEläjä

        Vanhempien summa tässä elämäsä joka on valittu ennen syntymää.
        Ajatus lähtee siitä että syntymäpaikka ja vanhemmat valikoituu sen elämän tarkoitusperiä ajatellen. Suku ja perimät ovat mitä ovat.


      • vain perimänsä ja sen mukaan toimii.

        Juuri näin. Koska tämä elämä on vain jatkoa aiemmalle niin mistäpä sitä muuta. Joitakin fyysisiä piirteitä siirty vanhemmista kuten dna osoittaa. Hypnosilla saadaan useasti edellisten elämien mustikuvia mielen alueelta.
        Keho on tilapäinen käyttöväline. Hengen työrukkanen.


    • entsaku

      Kaikki ei muista ja siihen täytyy tyytyä. Itse muistan kaikki elämäni mm. karmallisista syistä, jotta ylipäänsä voisin karmani kunnolla suorittaa. Varsinainen karma on tullut paaaljon aiemmin kuin jotain 3000 vuotta sitten.

      Tietty jos ihmiset vois anteeksi antaa aidosti, niin moni vapautuisi. Jos eivät voi, niin sitten suoritellaan. Monesti elämän kummalliset yhteensattumat ovat karmallisia, jotta tietoisuus voi vapautua. Kaikki ihmiset eivät ole eläimistä kehittyneet, vaan he ovat aikoinaan ”langenneet”. Syy siihen, miksi olemme tällä pallolla, on monilla karmallinen ( ns Luciferin lankeemus eli tuleminen materiaan ihmiseksi, materian houkutukset toi tänne monen mutkan kautta ). Ne jotka ovat kehittyneet mm. deevoista eivätkä olleet eläimiä, todella välillä haikailevat. Ovat niitä taiteellisia tapauksia, enempi taivaanrannan maalareita.

    • entsaku

      Ja sitten tuohon muistamisen syyhyn. Kun meditoi itsensä ns kausaalitasolle ja ilmentää itseänsä olemuksemme keskustassa, voi muistaa. Tuota harjoitusta sanotaan sydänmeditaatioksi. Muistamisen tilassa samadhissa on oltava päiväkausia, niin alkaa tietoa tihkumaan aivoihin. Paul Brunton kertoo tästä suorasta tiestä.
      Ei siis ihan jokajampan hommaa.

      Muisti on kausaalitason asiaa. Kausaalitasolla katsotaan asioita laajentuneesta perspektiivistä. Astraalitasojen (tunnetason) näkökyky ei oikein riitä kunnon muistiin, siellä muisti on enempi tavallisen näkemisen kaltaista kuin mitä se älytasolla on.

      • MEläjä

        Jälleensyntymä ei ole uskonasia, eli sama mihin uskomme, kierto jatkuu.
        Olikohan se niin, että keskikausaalilta ei ole tarvetta enää syntyä fyysiseen maailmaan?


      • entsaku
        MEläjä kirjoitti:

        Jälleensyntymä ei ole uskonasia, eli sama mihin uskomme, kierto jatkuu.
        Olikohan se niin, että keskikausaalilta ei ole tarvetta enää syntyä fyysiseen maailmaan?

        Tuota en tarkalleen tiedä. Sanotaan oppilaiden yksilöityvän ykkös- ja kakkostasolle, valon mestarit hallitsevat kaikkia kausaalitasoja. Olisihan se loogista, että riittävästi kausaalille herättyämme tietoisuus ei enää tarvitse tällaista käyttövälinettä mitä nyt. Olen ajatellut, että karmalliset syyt voivat tuoda valon mestarisielujakin fyysisyyteen. Kausaalitietoisuudessa kun katsomme alempia käyttövälineitä, niin ne näyttävät tummilta, ero ”värähtelyssä” on niin huima. Kun astraalitasolla katsomme sitä maailmaa, niin se näyttää kirkkaalta. Taas kun menemme kausaaliin eli sydämeen, aiempi muoto onkin tumma. Tämä subjektiivinen näkeminen ja kokeminen ja niiden erot selittävät eri ”värähtelytasot”. Kyse on tavallaan kirkkaudesta ja myös intensiteetistä ja niiden vaihtelusta. Jokaisella on ollut hetkiä, jolloin olo on selkeä, kirkas ja kokonainen. Tällöin ihminen on mentaali- tai jopa kausaalitasolla. Ei ole mitään epämääräistä, asiat ovat selkeitä. Tasot läpäisevät toisensa niin, että fyysisessä kehossa ollessamme voimme ottaa vastaan vaikutteita eri luonnon tasoilta.


    • totuus_on_pelottava

      "Edelliset elämät" on mielikuvituksessa luotuja asioita. Siellä koostetaan tiettyjä muistoja ja sitten aletaan uskomaan, että ne ei ole tästä elämästä, vaan muistoja edellisestä. Minullakin oli lapsesta asti sellainen tietty muisto... muistin jopa sen lian, hiekan ja pölyn sekä vanhan puun ja takan hajut, sekä vanhat keskiaikaiset vaatteet. Muistin seinien värit, missä oli ikkunat jne. Uskoin niin vahvasti, että olen elänyt joskus keskiajalla tai sen jälkeen siinä talossa. Noin 25 vuotta myöhemmin kävin eräässä museossa, jossa olin käynyt viimeksi lapsena. Siellä ei oltu muutettu mitään. Kun näin sen tuvan, esineet, huonekalut, ihmisnuket vanhoissa vaatteissa ja haistoin ne tuoksut jne. niin todellisuus "edellisen elämän muistosta" valkeni saman tien. Tavallaan se oli myös pettymys, kun sitä niin toivoisi, että elämä ei olisi ainutkertainen.

      • onhannäitä

        Niinpä niin, meikäläinenkin luki pikkulapsena kirjoja inkkareista ja roomalaisista ja sain sitä kautta varmasti "vaikutteita". Eipä se kuitenkaan todista puolesta taikka vastaan jälleensyntymistä. Itse pidän jälleensyntymää loogisena vaihtoehtona, koska siinä on edes jotain järkeä. Kaikki maailmassamme perustuu oikeastaan kiertokulkuun ja miksei se koskisi
        myös meitäkin?

        Mielenkiintoinen tapaus kertoo pienestä pojasta, joka muisti olleensa lentäjä toisessa maailmansodassa.

        https://abcnews.go.com/Primetime/story?id=132381&page=1

        Tässä tapauksessa ihmetellään juuri sitä asiaa, miten tätä pikkupoikaa ei ole mitenkään "autettu" muistamaan, vaan hän todellakin tietää asiat jostain kauempaa. Tapauksessa käy myös ilmi se, miten asioiden muistaminen voi vaikuttaa meihin traumaattisesti. On siis parempi, että emme muista, Yleensä muistaminen kuitenkin katoaa kun lapsi kasvaa. Olen lukenut myös tapauksesta, jossa eräs nainen kärsi traumasta, jossa hän koki hukkuvansa. Edellisen elämän regressiointi palautti hänet elämään, jossa hän hukkui yhdessä lapsensa kanssa tsunamissa jollain Välimeren saarella kauan sitten. Tämän jälkeen hän ei enää kärsinyt traumasta, joten muistaminen saattaa joskus jopa parantaa traumojamme.

        Ihmiset uskoo mihin uskoo,koska se sopii heille. Maailmasssamme on lukuisia uskomuksia, joista löytyy aivan varmasti jokaiselle meistä sopiva usko. Tämä on rikkautta, vaikka se totuuskin on sieltä jostain löydettävissä. Jälleensyntyminen haastaa meitä sopivasti miettimään asioita hieman pidemmälle ja pohtimaan tekojamme hieman vastuullisemmin, koska synnymme uudelleen kokemaan samat haasteet, kunnes ne on läpikäyty ja oppi on opittu. Uskonnot antavat usein turhan lapsellisia vastauksia ja jotkut niistä jopa kieltävät ajattelemasta asioita. Usko tähän ja muuta ei tarvita! Mutta joku tykkää sellaisestakin. ;)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5056
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1462
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe